Παϊδακια αγριογουρουνου...

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.101
Απάντηση: Παιδακια αγριογουρουνου...

Α και το φαϊ πολύ καλλλλλόόό.
'Οτι πρόκαμα ο άνθρωπος δηλαδής.
Εκεί στην "τιμωρία" που έκατσες που να φτάσει το φαγητό;;;
Έπρεπε να σου δώσω τα βιβλία του Χρήστου να περνάς την ώρα σου.:121: :143:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Re: Παιδακια αγριογουρουνου...

Τς τς τς, τι highlanders είστε εσείς ρε; Που είναι τα σμόκιν, που είναι οι γραβάτες; :137:

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Ευχαριστώ τον xfader για το απίθανο πραγματικά κανταίφι που μου έφερε σπίτι (λίγο πριν την έναρξη της μασελο-γυμναστικής... στου "Κώστα")

Για να τον ευχαριστήσω, του έβαλα ν' ακούσει και λίγο.. mp3 από τον σκληρό μου... πριν πάμε στη ταβέρνα (με τα πόδια από το σπίτι μου...)

Γι' αυτό και έφαγε με όρεξη το φαγητό του... :142:

BTW, κάποιος ξιφομάχος... έφερε φωτογραφική μηχανή 380 κιλά ... και ακόμα να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες του σουαρέ...!!! :136:

Reaction score
1.844

Τς τς τς, τι highlanders είστε εσείς ρε; Που είναι τα σμόκιν, που είναι οι γραβάτες; ...
Η πρόσκληση το έλεγε καθαρά, ενδυμασία περιπάτου ... :137:
... πριν πάμε στη ταβέρνα (με τα πόδια από το σπίτι μου...)
...
BTW, κάποιος ξιφομάχος... έφερε φωτογραφική μηχανή 380 κιλά ... και ακόμα να δω τις υπόλοιπες φωτογραφίες του σουαρέ...!!!
Πολύ φοβάμαι πως τις photoshopιάζει ... :125:
Και για να χουμε καλό ερώτημα... εμένα γιατί δεν με φώναξε κανένας? Μην τυχόν και σας ρίξω το μέσο όρο ηλικίας?
Τρως πολύ πουλάκι μου. :414:

Reaction score
874

Μέχρι τους Gipsy Kings σας έφερα ρε σεις...Μέχρι που τραγούδησα μαζί τους...
Κι εσείς ο νους σας στα παϊδάκια...Σα δε ντρεπόμαστε λίγο λέω γω...:142:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.282

Δεν ξέρω πως ήταν αυτά τα παϊδάκια που φάγατε.
Πάντως θυμάμαι πολύ καλά πως ήταν αυτά που είχαμε καταναλώσει εμείς πρόπερσι το Πάσχα.
Όταν καταναλώθηκαν ήταν βέβαια πιο μεγάλα από ότι είναι στην φωτό.
Εδώ είναι μωρά.
http://i443.photobucket.com/albums/qq159/melidism/Achilleas136.jpg

Reaction score
16.986

Χάλια ήτανε Μιχάλη, άνοστα και βρωμούσανε. Βλέπεις να τ' ακούμπησα;
Δειξε μας ποιος εισαι...ν αποφανθουμε....:114:

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
96.101
Απάντηση: Re: Παιδακια αγριογουρουνου...

Για να τον ευχαριστήσω, του έβαλα ν' ακούσει και λίγο.. mp3 από τον σκληρό μου... πριν πάμε στη ταβέρνα (με τα πόδια από το σπίτι μου...)

Η εμπειρία μου από το σύστημα του Χρήστου ήταν υπέροχη.

Αρχικά του ζήτησα να ακούσω κάτι "μαύρο" που ξέρω για να καταλάβω "τι παίζει". Εντυπωσιάστηκα αμέσως από τη στερεοφωνική εικόνα και την καθαρότητα του ήχου κι όταν του το ανέφερα, χασκογέλασε.

Στο επόμενο άκουσμα κατάλαβα το λόγο...
Η καλύτερη εγγραφή του βινυλίου, σε συνδυασμό με το πιο "δύσκολο" κομμάτι, ανέδειξε το σύστημα x10 σε σχέση με πριν.

Και λίγο πριν την αναχώρηση για μάσα, έπαθα το σοκ!
Κλασσικό κομμάτι με εκκλησιαστικό όργανο και έντονα δυναμικά "ξεσπάσματα". Δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχω ακούσει τέτοια απόδοση σε υψηλές εντάσεις!

Μέσα σε μία περίπου ώρα, κατάφερα να καθαρίσω τα αυτιά μου από τους συμπιεσμένους ήχους που ακούω καθημερινά στο Studio και να αναθεωρήσω το όριο έντασης/καθαρότητας που έχω στο μυαλό μου.

Reaction score
16.986

Εμενα μη μου βαζεις κουιζ....Δεν ειναι το φορτε μου...:114:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.282

Μα το λέει μόνος του Χριστίνα μου. Αδιάφορος.
Δεν βλέπεις αδιαφορία; :142: :142: :142:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Re: Απάντηση: Re: Παιδακια αγριογουρουνου...

Αρχικά του ζήτησα να ακούσω κάτι "μαύρο" που ξέρω για να καταλάβω "τι παίζει". Εντυπωσιάστηκα αμέσως από τη στερεοφωνική εικόνα και την καθαρότητα του ήχου κι όταν του το ανέφερα, χασκογέλασε.

Η καλύτερη εγγραφή του βινυλίου, σε συνδυασμό με το πιο "δύσκολο" κομμάτι, ανέδειξε το σύστημα x10 σε σχέση με πριν.

Κλασσικό κομμάτι με εκκλησιαστικό όργανο και έντονα δυναμικά "ξεσπάσματα". Δε θυμάμαι τα τελευταία χρόνια να έχω ακούσει τέτοια απόδοση σε υψηλές εντάσεις!

Μέσα σε μία περίπου ώρα, κατάφερα να καθαρίσω τα αυτιά μου από τους συμπιεσμένους ήχους που ακούω καθημερινά στο Studio και να αναθεωρήσω το όριο έντασης/καθαρότητας που έχω στο μυαλό μου.
Ρε σεις αυτος μας προεκυψε..."κρυφος":142:

Reaction score
14
Re: Απάντηση: Re: Παιδακια αγριογουρουνου...

να σε δώ να βάζεις compressors, noise gates, και οτι λογής εφεδιέρες σε High end συστημα και μετά παραδίδω...

Καλά τα λέει ο ΚΑφάτος "Κρυφή" μας προέκυψε....

όσο για τα ψώνια... αυτό ομολογώ οτι δεν το εχω κάνει ποτέ... οχι τα ψώνια αλλά την εκταμίευση εντός ψυγείου εστιατορείου!!!! ΕΥΓΕ!!! Μου εδωσες ιδέες!!!

Reaction score
874

Διάβασε και κανένα ποστ πριν!!!
Ρίξε και καμιά ματιά στις φωτο και θα καταλάβεις...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Εσάς ωραία μου κυρία θα σας δούμε ποτέ σε κανένα από τα σουαρέ μας να αποκτήσει λίγο χρώμα η ομήγυρις? :119:

Ξέρω ότι το αεροπλάνο το έχετε για πασατέμπο...

Reaction score
16.986

Τωρα....ΕΣΥ ποιος εισαι?Η μαλλον...που εισαι?

Διοτι ως γνωστον απο τις φωτογραφιες ...ο Τσαρουχας,ο Μπλιατσιος και ο Μελιδης - ολοι Κυριοι -"φορουν κονκαρδες".....:121:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.312
Members
38.447
Νεότερο μέλος
Gian