SONY STR-DB940

Reaction score
173
Ο πολυ καλος ενισχυτακος της SONY με DD και DTS 5.1, ασημι, σε αριστη κατασταση, μαζι με το ρυθμιζομενο τηλεχειριστηριο του και τα manual τους

180 ευρω

Reaction score
14
καμμία σχέση... οι παλιοί SONY με τους νέους!!!

Εχω και εγώ τον ίδιο σε μαυρο χρώμα και φυσικά δεν θα τον πουλούσα ποτέ! Ναι του λείπουν τα HDMI και σε σχέση με τον Harman Kardon 255 που αγόρασα για άλλο χώρο είναι μερικά χρόνια πισω η τεχνολογία του.

Ομως το βασικότερο σε θέμα ηχου είναι ενας απο τους καλύτερους ενισχυτές και βγάζει πολύ ενταση με φοβερές ρυθμίσεις ανάλογα με τα ηχέια που εχεις μπορείς να τα σετάρεις αριστα.

Η γνώμη μου είναι οτι ο ενισχυτής αυτός ηχητικά είναι ενα κομμάτι που δεν θα ξαναβγεί...

Μην ξεχνάτε οτι είχε 240,000 χιλιάδες δρχ όταν ήταν στην αγορά.... διόλου φθηνός... μετά άρχισε η SONY τις τσιπιές και κάθε νέο μοντέλο είχε λιγότερα απο τα προηγούμενα!!!!!!!

Reaction score
1
Τον έχω ακούσει κι εγώ τον συγκεκριμένο πολυκάναλο σε δικάναλο σύστημα και πραγματικά πιστεύω αξίζει... Βέβαια τον έχω ακούσει με ηχεία δαπέδου καλής ποιότητας, αλλά πραγματικά δεν έχει καμία σχέση με τις φθινοκατεσκευές των 200 ευρώ που πωλούνται σήμερα (συμπεριλαμβάνω και τον δικό μου STR-DG300 που είναι "κομμένο" μοντέλο της sony για όσους δεν θέλουν το 5.1 του STR-DG510)

Reaction score
0
Απάντηση: Re: SONY STR-DB940

καμμία σχέση... οι παλιοί SONY με τους νέους!!!

Εχω και εγώ τον ίδιο σε μαυρο χρώμα και φυσικά δεν θα τον πουλούσα ποτέ! Ναι του λείπουν τα HDMI και σε σχέση με τον Harman Kardon 255 που αγόρασα για άλλο χώρο είναι μερικά χρόνια πισω η τεχνολογία του.

Ομως το βασικότερο σε θέμα ηχου είναι ενας απο τους καλύτερους ενισχυτές και βγάζει πολύ ενταση με φοβερές ρυθμίσεις ανάλογα με τα ηχέια που εχεις μπορείς να τα σετάρεις αριστα.

Η γνώμη μου είναι οτι ο ενισχυτής αυτός ηχητικά είναι ενα κομμάτι που δεν θα ξαναβγεί...

Μην ξεχνάτε οτι είχε 240,000 χιλιάδες δρχ όταν ήταν στην αγορά.... διόλου φθηνός... μετά άρχισε η SONY τις τσιπιές και κάθε νέο μοντέλο είχε λιγότερα απο τα προηγούμενα!!!!!!!

+1000 όντως καμμια σχέση μεταξύ τους.
Θα προτιμούσα ασυζητιτί τον 940...

Reaction score
27.184
ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΠΩΣ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ?

Reaction score
7.100
Η home cinema προσπαθεια μου το 2001,καταπληκτικο εργαλειο,καλοφτιαγμενο και με πολυ καλο ηχο.Οδηγουσε μπροστα δυο AUDIOVECTOR C1 και σε συγκριση με τον δικαναλο ενισχυτη μου τα πηγαινε αρκετα καλα.

Οσο για την εγγυηση που αναφερει ο φιλος πιο πανω.....αν δεν εχει χαλασει μεχρι τωρα δεν θα χαλασει ποτε.

Reaction score
173
Απάντηση: Re: SONY STR-DB940

ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ ΑΛΛΑ ΕΑΝ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΑ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΕΓΓΥΗΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ 6 ΑΤΟΚΕΣ ΜΗΠΩΣ Η ΖΥΓΑΡΙΑ ΓΕΡΝΕΙ ΑΛΛΙΩΣ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ?
tigergreg ο χωρος των αγγελιων δεν ειναι ουτε για ανταλλαγη αποψεων αλλα ουτε και για τσαταρισμα.
Οσο για τις σκεψεις που κανεις υπαρχει και η λυση των μεγαλων καταστηματων με πρωτη δοση το 2012!!!

Σε ευχαριστω...

Reaction score
27.184
Re: Απάντηση: Re: SONY STR-DB940

tigergreg ο χωρος των αγγελιων δεν ειναι ουτε για ανταλλαγη αποψεων αλλα ουτε και για τσαταρισμα.
Οσο για τις σκεψεις που κανεις υπαρχει και η λυση των μεγαλων καταστηματων με πρωτη δοση το 2012!!!

Σε ευχαριστω...
TA ΕΓΡΑΨΑ ΣΑΝ ΚΙΝΗΤΡΟ ΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΕΠΕΙΔΗ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΣ 5.1 ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΙΔΕΑ ΑΠΟ ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ. ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΧΑΛΑΣΩ. ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ.

Reaction score
0
Απάντηση: SONY STR-DB940

Γεία σου φίλε μου ο ενισχυτής υπάρχει ακόμα?Ενδιαφέρομαι γι αυτόν.Αλλά σε πιο λογίκη τιμή.και ένα κηνιτό αν είναι εύκολο

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.967
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas