Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Reaction score
0
Έχω τον A/V ραδιοενισχυτή SONY STR-DB725 QS εδώ και μία δεκαετία.
Οι υποδοχές του ειναι

Έχω και το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER το οποίο δυστυχώς δεν κάνει ακόμα DTS downmix στην tv.
(Η τηλεόρασή μου είναι η Philips 37PFL9603D).
Η έξοδος ήχου του EGREAT EG-M31B είναι Οπτική (optical).
Οι είσοδοι του A/V είναι αναλογικοί.
Υπάρχει περίπτωση να ακούσω ήχο DTS από τον A/V ραδιοενισχυτή ή πρέπει να καταφύγω στην αγορα ενός νεόυ A/V.
Έχω αρκετές ταινίες mkv με κωδικοποίηση ήχου DTS με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου ήχο κατά την αναπαραγωγή από το EGREAT EG-M31B.

Reaction score
1
Ίσως κάποιος αποκωδικοποιητής Dolby Digital/DTS να κάνει αυτό που θέλεις. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα μοντέλο της Creative αλλά δεν το βρίσκω πλέον πουθενά.

Ή αν είχες κάποιο player με 5.1 εξόδους...

Η TV σου μήπως έχει έστω στερεοφονική έξοδο ήχου για ενισχυτή; Συνήθως έχουν τα νέα μοντέλα.

Η επόμενη λύση θα ήταν αγορά πολυκάναλου ενισχυτή με ψηφιακή οπτική είσοδο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Ίσως κάποιος αποκωδικοποιητής Dolby Digital/DTS να κάνει αυτό που θέλεις. Κυκλοφορούσε κάποτε ένα μοντέλο της Creative αλλά δεν το βρίσκω πλέον πουθενά.

Ή αν είχες κάποιο player με 5.1 εξόδους...

Η TV σου μήπως έχει έστω στερεοφονική έξοδο ήχου για ενισχυτή; Συνήθως έχουν τα νέα μοντέλα.

Η επόμενη λύση θα ήταν αγορά πολυκάναλου ενισχυτή με ψηφιακή οπτική είσοδο.
Aποκωδικοποιητή Dolby Digital/DTS μόνο του δεν βάζω.
Αν είχα έναν player με 5.1 εξόδους μήπως θα έκανα τη σύνδεση κάπως έτσι: EGREAT EG-M31B με HDMI στην TV,EGREAT EG-M31B με οπτική ή HDMI με τον 5.1 player(στον οποίο θα συνέδεα τα ηχεία του A/V)
Ναι η TV μου έχει στερεοφωνική έξοδο για ενισχυτή,αλλά αυτό δεν με βοηθάει σε κάτι.
Θα συμφωνήσω ότι μάλλον θα πάω για αγορά νέου A/V πολυκάναλου ενισχυτή....στο εγγύς μέλλον.

Reaction score
0
Απάντηση: Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Έχω τον A/V ραδιοενισχυτή SONY STR-DB725 QS εδώ και μία δεκαετία.
Οι υποδοχές του ειναι

Έχω και το EGREAT EG-M31B HDMI NETWORK PLAYER το οποίο δυστυχώς δεν κάνει ακόμα DTS downmix στην tv.
(Η τηλεόρασή μου είναι η Philips 37PFL9603D).
Η έξοδος ήχου του EGREAT EG-M31B είναι Οπτική (optical).
Οι είσοδοι του A/V είναι αναλογικοί.
Υπάρχει περίπτωση να ακούσω ήχο DTS από τον A/V ραδιοενισχυτή ή πρέπει να καταφύγω στην αγορα ενός νεόυ A/V.
Έχω αρκετές ταινίες mkv με κωδικοποίηση ήχου DTS με αποτέλεσμα να μην έχω καθόλου ήχο κατά την αναπαραγωγή από το EGREAT EG-M31B..
Η είσοδος s-link ctrl a1 τι είναι?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Βοήθεια για σύνδεση παλαιού A/V ραδιοενισχυτή.

Δεν γινεται να συνδεθει ψηφιακη εξοδος σε αναλογικη εισοδο. Το Α1 λογικα πρεπει να ειναι εξοδος τηλεχειρισμου σε καποια πηγη της εταιριας.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.864
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef