- Reaction score
- 2
Κογια μπου ρε!Μιχαηλέ, είπα ό,τι είπα! Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν. Any time.
Κωστα ear κριμα γιατι σε σεβομαι φιλε!
Κογια μπου ρε!Μιχαηλέ, είπα ό,τι είπα! Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν. Any time.
Φέρε και το μαχαίρι σου...:116::116::116:Μιχαηλέ, είπα ό,τι είπα! Τα υπόλοιπα κατ' ιδίαν. Any time.
Πρόταση για δοκιμή:
Σκηνή Α': Ενας μετασχηματιστής 1.200 VA (θηρίο), απλός κλασικός τύπου ΕΙ, αθωράκιστος με dummy φορτίο που καταναλώνει 700 VA (περίπου) είναι τοποθετημένος ακριβώς επάνω από ένα DAC (ή CD player) και σε απόσταση 10 cm (περίπου) από αυτό.
Σκηνή Β': Ενας έμπειρος ακροατής με χρήση του δικού του συστήματος προσπαθεί να ακούσει διαφορά κάτω από την επίδραση του ισχυρού πεδίου που δημιουργεί το "θηρίο" στην αγαπημένη του ψηφιακή πηγή.
Σκηνή Γ': O g.kar κάνοντας χρήση ενός διακόπτη (on/off) θέτει το "Θηρίο" σε κατάσταση "λειτουργίας" ή σε κατάσταση "εκτός λειτουργίας" σε μία τυχαία σειρά ώστε ο ακροατής να μην μπορεί να μαντέψει τη χρονική διάρκεια κατά την οποία παράγεται το ισχυρό Η/Μ πεδίο που ενδεχομένως θα επηρέαζε και την ηχητική απόδοση της ψηφιακής πηγής του.
Υπάρχει κάποιος από εσάς που θα ήθελε να κάτσει στον καναπέ της αλήθειας ?
Εγώ ευχαρίστως θα δεχόμουν, αλλά δεν έχω δικό μου σύστημα.:120:Πρόταση για δοκιμή:
(...)
Υπάρχει κάποιος από εσάς που θα ήθελε να κάτσει στον καναπέ της αλήθειας ?
και τι προβλέπεις για το μέλλον? Να μάθεις?ρος το παρόν δεν γνωρίζω με ποιο τρόπο επιτυγχάνονται τα υποκειμενικά μεν αλλά θετικά αποτελεσματα των ακροάσεων που αναφέρθηκαν εδώ από μια μεγάλη ομάδα ατόμων.
Kαι εγώ θα το έκανα αλλά είμαι γνωστός κουφός. :142:Εγώ ευχαρίστως θα δεχόμουν, αλλά δεν έχω δικό μου σύστημα.:120:
Τώρα "παίζω" στο τέσσερα με πέντε...:116:Άσε που ότι και να κάνεις δεν παίγνεις πάνω από τγία. :137:
...
Αφού πρώτα τους αποκαλύψει το νέο σούπερ αξεσουάρ, μόλις του την πουν και αρχίσει η καζούρα, μετατρέπονται σε «children». Και αυτό συνέβη τουλάχιστον σε δύο fora, άσχετα μεταξύ τους. Αυτό θα πει αυτόματη αναπροσαρμογή ηλικίας. Το ελιξήριο της νεότητας είναι να την πεις στο Σκαλούμπακα. Πολύ γέλιο......Όλοι είδαμε τι καζούρα και τι χοντρό δούλεμα τρώει ο μεγάλος αρχηγός στα ξένα φόρα, με έναυσμα είτε το εν λόγω προϊόν, είτε την χαρισματική προσωπικότητά του, από ανθρώπους που ούτε καν τον γνωρίζουν αλλά καταλαβαίνουν απ' ευθείας τι παίζει.
...