ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
4.586
Άλλη φορά θα ρωτάς τον πρόεδρο πριν ανοίξεις το στόμα σου για οποιονδήποτε έχει έστω και ακούσει την λέξη aca. Τί νόμιζες έχουμε ? Δημοκρατία ?

Reaction score
2
Επιτελους ηρεμησαν τα πνευματα.
Υστερα απο αρκετες ημερες ακροασεων των purifiers κατεληξα σε καποια συμπερασματα.
Θα ξεκινησω απο τις ακουστικες διαφορες και μετα απο το που τοποθετησα το καθε ενα απο αυτα. Λοιπον πριν την τοποθετηση τους στο συστημα μου ειχα την εντυπωση οτι αυτο επαιξε κορυφαια και ειχε εκεινα τα στοιχεια που σε "βαζουν" μεσα στην μουσικη. Μετα απο την τοποθετηση τους ολα εγιναν πιο συγκεκριμενα. Σε προγραμμα με εντονη παρουσια πιανου ενω πριν νομιζα οτι το ακουγα αψογα τωρα "βλεπω" τα χερια του καλιτεχνη δεξι αριστερο. Ολα ειναι πιο ηρεμα πιο ευδιακριτα πιο αληθινα. Σε φωνες παρουσιαστηκαν λεπτομερεις που σε κανουν να παρακολουθεις την ερμηνεια του καλιτεχνη και να αποροφασαι απο αυτην. Οι γυναικειες φωνες απεκτησαν υγροτητα και τωρα πια βλεπεις οτι η ορχηστρα ακολουθει τον καλιτεχνη. Η μουσικη απεκτησε αλλη ροη, το ολο ακουσμα εγινε πιο ηρεμο,ησυχο, τα δυναμικα ειναι μεγαλυτερα, η ενταση ανεβηκε και η σκηνη απεκτησε μεγαλυτερο βαθος και υψος. Για να το πω οπως το σκεφτηκα αρχισα ειναι σαν να εκανα μια τονωτικη ενεση στο συστημα. Ολες οι χροιες ειναι εκει το συστημα ειναι το ιδιο δεν αλλαξε χαρακτηρα αλλα απλα παιζει μακραν καλυτερα...
Μεγαλυτερες διαφορες ειδα στο ψηφιακο οπου αυτο απογειωθηκε εντελως και τωρα πλησιαζει τον ηχο του πικαπ μου ισως και να το ξεπερνα σε ορισμενες εκτελεσεις.
Οσον αφορα την τοποθετηση. Λοιπον στο cd player τοποθετησα ενα reference επανω απο τον μηχανισμο και ενα κατω απο το σασι κοντα στο τροφοδοτικο. Στον προ ενα πανω στο τροφοδοτικο και ενα signature πανω στο σασι του προ. Στον α) τελικο ενα reference σε καθε μ/τ και στον β) ενα πανω στον μ/τ. Στο phono ενα reference πανω στο σασι. Στο πικαπ ενα "μικρο" πανω στο μοτερ. Επισης ενα στον πινακα το οποιο εχει μεγαλη σημασια και απο ενα μικρο στα καλωδια που ρευματος που φτανουν στις συσκευες. Εκει πρεπει να δεθουν με δετηρακια καλωδιων.

Reaction score
4.249
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Γιαννη, η αισθητικη των μηχανηματων αλοιωνεται η μπαινουν σε τετοια σημεια που δεν φαινονται?

Reaction score
8
Παίζει άραγε κάποιο ρόλο το σημείο που θα δεθούν, στα καλώδια ρεύματος π.χ. κοντά στο ρευματολήπτη ή τη πρίζα ?

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Γιαννη, η αισθητικη των μηχανηματων αλοιωνεται η μπαινουν σε τετοια σημεια που δεν φαινονται?
Βρε πουλακι μου αφου εχω ανεβασει φωτο που φαινεται που μπαινουν !!!!!!!!
Οχι Σαλλονικιε μου δεν χαλανε καμια αισθητικη του μηχανηματος ΑΠΕΝΑΝΤΙΑΣ φτιαχνουν την ακουστικη αισθητικη.
Ο Γιαννης ο Μιχαηλος εκανε μια ειλικρινεστατη αναφορα του τι εισπρατει απο την τοποθετηση τους στο συστημα και λεω και εγω απο την πλευρα μου οτι δεν ξεφευγω καθολου σε αυτα που ακουσα απο αυτα που ακουσε και ο Γιαννης!!!!!!
Δεν με ενδιαφερει αν ειναι απο κρεαταλευρα η κολοκυθοκεφτεδες....με ενδιαφερει που η επεμβαση τους ειναι κομβικης σημασιας και σαφως αξιζουν τα λεφτα τους με το παραπανω!!!!!
Και ειλικρινα δεν μου περισσευουν!!!!!
Ειρηνη ημιν και τα purifiers στα καγκελα!!!!!

Reaction score
2
Ο ΙRON, αν ειναι αυτος που νομιζω εχει ενα αριστο συστημα με κορυφαιο πλατω.
Εγώ είμαι
και το ξέρεις
Χωρίς να έχω όμως καμμία σχέση γνωριμία ή αντιπαράθεση
με κανένα φίλο του forum δέχθηκα τον χλευασμό απο κύριο που οχι μόνο λόγω θέσης στον χώρο αλλά και λόγω ευγένειας δεν θα έπρεπε να χλευάζει κάποιους που απλά βασίζονται στο ένστικτό τους καί όχι στά χρήματα που μπορεί να αποκομίζουν γιά την αγορά μηχανημάτων .
Ευχαριστώ για κάποιες εξηγήσεις που δινεις για εμένα αλλά...
χρειάζονται???

Reaction score
7
Εγώ θα ήθελα 2 πράγματα να επισημάνω ως μέσος-καταναλωτής-και-τίποτα-περισσότερο :

1. Θα ήθελα να ξέρω αν τα purifiers έχουν συγκεκριμένο χρόνο ζωής και αν σταδιακά χάνουν την αρχική "ισχύ-ικανότητα" τους οπότε απαιτείται αντικατάστασή τους σε κάποιο διάστημα. Είδα ότι ξαναρωτήθηκε αλλά δεν πρόσεξα να δόθηκε απάντηση. Αν δόθηκε συγχωρείστε με και δώστε μου ένα link..

2. Εφόσον δεν είναι δυνατόν να προσδιοριστεί το ποσοστό ωφέλειας για τον καθένα από την αγορά και εφαρμογή ενός τέτοιου προιόντος (που δεν είναι και φθηνό) καλό θα ήταν η προώθησή του να γίνεται με δικαίωμα επιστροφής πχ 30 ημερών εφόσον δεν λειτουργήσει ως αναμένεται. Στο εξωτερικό πολλά τέτοια προιόντα αλλά και καλώδια νέων εταιριών πουλιούνται με αυτή την εγγύηση.
Νομίζω αυτό θα ήταν το πιό δίκαιο και θα μπορούσε ο καθένας να κάνει τις προσωπικές του δοκιμές χωρίς το άγχος του αν δουλεύει, δε δουλεύει, που δουλεύει πόσο δουλεύει στο δικό μου σύστημα κλπ.
Παρεμπιπτόντως αυτό θα έπρεπε να ισχύει κατά τη γνώμη μου και για καλώδια και λοιπά παραφερνάλια που υπόσχονται σαφώς την ακουστική (και ακουστή) βελτίωση των συστημάτων μας, αλλά δεν την βλέπουμε (ακούμε) πάντα όπως την περιμέναμε.

Αυτά. Καλή επιτυχία εύχομαι στο ΝΜ ολόψυχα και μακάρι να γίνουμε και διάσημοι στο εξωτερικό με αυτή την πατέντα.

Reaction score
11.698
Ναι, δόθηκε απάντηση από τον ίδιο τον ΝΜ στο ποστ #476, λίγο πιο κάτω από τη μέση.
Καλή επιτυχία στον ΝΜ και από μένα για τα προϊόντα του, όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Η τηλεφωνικη επικοινωνια με τον ΝΜ εγινε και κρατησε κοντα ενα 2ωρο.
Τα αποτελεσματα της ηταν πολυ θετικοτερα απο τα αναμενομενα και θα τα περιγραψω αναλυτικα αυριο.

Οταν κλεισαμε το τηλεφωνο μονο για ενα πραγμα ημουν ακομα στεναχωρημενος.............που του αδειασα την μπαταρια του κινητου του.......

Reaction score
8
Εγώ είμαι
και το ξέρεις
Χωρίς να έχω όμως καμμία σχέση γνωριμία ή αντιπαράθεση
με κανένα φίλο του forum δέχθηκα τον χλευασμό απο κύριο που οχι μόνο λόγω θέσης στον χώρο αλλά και λόγω ευγένειας δεν θα έπρεπε να χλευάζει κάποιους που απλά βασίζονται στο ένστικτό τους καί όχι στά χρήματα που μπορεί να αποκομίζουν γιά την αγορά μηχανημάτων .
γραφτα στο χιονι φιλε iron :144:

δέχθηκα τον χλευασμό απο κύριο που οχι μόνο λόγω θέσης στον χώρο αλλά και λόγω ευγένειας δεν θα έπρεπε να χλευάζει κάποιους
γιατι εμεις δεν δεχτηκαμε; :139:

Ευχαριστώ για κάποιες εξηγήσεις που δινεις για εμένα αλλά...
χρειάζονται???
oxι βεβαια.:203:

Reaction score
3.356
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Οταν κλεισαμε το τηλεφωνο μονο για ενα πραγμα ημουν ακομα στεναχωρημενος.............που του αδειασα την μπαταρια του κινητου του.......
Μη στεναχωρίεσαι, γιατί μόλις κλέισατε συνέδεσε στο κινητό το φορτιστή του.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Ποτε τα περιμενουμε επισημα στην αγορα ?
Φίλε.........., σε λάθος forum ρωτάς και δεν θα σου πουν.
Αν θες να μάθεις την αλήθεια, στείλε μου π.μ. , να σου ΕΓΩ τι να διαβάσεις και που.
:138:

Υ.Γ. + ofouofou topic.
(είσαι έτοιμος, για αυτό που λέγαμε..? ) :102:

Reaction score
2
γραφτα στο χιονι φιλε iron :144:

γιατι εμεις δεν δεχτηκαμε; :139:

oxι βεβαια.:203:
Δεν τα λαμβάνω βέβαια υπ οψιν
αλλά δεν γράφω τίποτα στο χιόνι ....ειδικά όταν δεν έχω αναφερθεί ποτέ ειρωνικά στον κύριο....που γνωρίζουμε και οι δύο...
Η γώμη που εξέφρασα γιά τα purifiers...αφορούσε τα δικά μου μηχανήματα και το τι επιλέγω μετά απο 30 χρόνια να ακούω...

Δέν έχει καμμία σχέση με τον κύριο που απλά έχει γώμη γιά τους άλλους αλλά όχι επιλογή..........γιά τον εαυτό του λόγω άγνοιας
για το ζητούμενο.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.533
Members
38.459
Νεότερο μέλος
nikolaosgeo