- Reaction score
- 4.586
Άλλη φορά θα ρωτάς τον πρόεδρο πριν ανοίξεις το στόμα σου για οποιονδήποτε έχει έστω και ακούσει την λέξη aca. Τί νόμιζες έχουμε ? Δημοκρατία ?
Καλά βρε, δεν φοβάσαι να κάνεις τέτοιες δηλώσεις; :137:...πλησιαζει τον ηχο του πικαπ μου ισως και να το ξεπερνα σε ορισμενες εκτελεσεις...
Βρε πουλακι μου αφου εχω ανεβασει φωτο που φαινεται που μπαινουν !!!!!!!!Γιαννη, η αισθητικη των μηχανηματων αλοιωνεται η μπαινουν σε τετοια σημεια που δεν φαινονται?
Πολύ γιαλιστερά....Ακουσα ότι αγόρασες τα MUON. Είναι αλήθεια????:142::143:
Εγώ είμαιΟ ΙRON, αν ειναι αυτος που νομιζω εχει ενα αριστο συστημα με κορυφαιο πλατω.
γραφτα στο χιονι φιλε iron :144:Εγώ είμαι
και το ξέρεις
Χωρίς να έχω όμως καμμία σχέση γνωριμία ή αντιπαράθεση
με κανένα φίλο του forum δέχθηκα τον χλευασμό απο κύριο που οχι μόνο λόγω θέσης στον χώρο αλλά και λόγω ευγένειας δεν θα έπρεπε να χλευάζει κάποιους που απλά βασίζονται στο ένστικτό τους καί όχι στά χρήματα που μπορεί να αποκομίζουν γιά την αγορά μηχανημάτων .
γιατι εμεις δεν δεχτηκαμε; :139:δέχθηκα τον χλευασμό απο κύριο που οχι μόνο λόγω θέσης στον χώρο αλλά και λόγω ευγένειας δεν θα έπρεπε να χλευάζει κάποιους
oxι βεβαια.:203:Ευχαριστώ για κάποιες εξηγήσεις που δινεις για εμένα αλλά...
χρειάζονται???
Μη στεναχωρίεσαι, γιατί μόλις κλέισατε συνέδεσε στο κινητό το φορτιστή του.Οταν κλεισαμε το τηλεφωνο μονο για ενα πραγμα ημουν ακομα στεναχωρημενος.............που του αδειασα την μπαταρια του κινητου του.......
Φίλε.........., σε λάθος forum ρωτάς και δεν θα σου πουν.Ποτε τα περιμενουμε επισημα στην αγορα ?
Δεν τα λαμβάνω βέβαια υπ οψινγραφτα στο χιονι φιλε iron :144:
γιατι εμεις δεν δεχτηκαμε; :139:
oxι βεβαια.:203:
τι επίσημα, τι ανεπίσημα...:139:Ποτε τα περιμενουμε επισημα στην αγορα ?
Για να παρω κανα πακετο 3 συν 1 δωρο :105:τι επίσημα, τι ανεπίσημα...:139:
Πάρε καλύτερα 49, να τη βγείς στου πρόεδρα! :143::139:Για να παρω κανα πακετο 3 συν 1 δωρο :105: