ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
4
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

ΕΙΡΗΝΗ μας έφερες για δώρο Νίκο Μενδρινέ !

Καλώς ήρθες.
Εύχομαι η εφευρεσή σου να είναι επιτυχημένη !

Reaction score
0
Αυτη δηλαδη ειναι η απαντηση στην ερωτηση μου?
Εαν τα παιδια σου εσβησαν καποιες παραπομπες προφανως σημαινει
πως ηταν περαν του δεοντος επαναλαμβανομενες.
Θα σε παρακαλεσω πολυ επισης να προσπαθησεις να μου απευθυνεσαι
με μικρα γραμματα-τα μεγαλα σημαινουν shouting-καθως εχω προβλημα
στα...αυτια.
Ετσι δηλαδη οπως σου μιλαω και εγω.
Τωρα μπορεις σε παρακαλω, και παλι, να μου απαντησεις εαν εχει
πεσει στην αντιληψη σου απαγορευση οποιας μορφης απο εδω
προς το ACA?
Θα παρακαλούσα τον ιδρυτή που δεν έχει καμία σχέση με διοικητικά του http://www.avsite. ♀ να μην επεμβαίνει με άσχετα post ﭒﭓﭞﭞ

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Θα παρακαλούσα τον ιδρυτή που δεν έχει καμία σχέση με διοικητικά του http://www.avsite. ♀ να μην επεμβαίνει με άσχετα post ﭒﭓﭞﭞ
Στο τελος θα μου απαγορεψετε και να γραφω αλλα οκ...παω πασο.

Νικο, καλως ορισες στο AVSite!

Reaction score
10
Συγχαρητήρια στο Νίκο για το ήθος του! Ενα παράδειγμα για ΟΛΟΥΣ μας!

Καλώς ήρθες φίλε!

Reaction score
777
Πάντα ευγενικός...

Εγώ αν ήμουν κατασκευαστής ΔΕΝ θα έμπαινα σε forum να γράψω...Υπάρχουν πολλά άτομα με φιλοσοφία "αδηφάγου κήτους".Όσο τα ταίζεις τόσο φουσκώνουν...Και μετά μπλέκεις...

Το φαινόμενο είναι διεθνές...:142:

Reaction score
3.468
Οι απαντήσεις που εδόθησαν από τον ίδιο τον κατασκευαστή μας δίνουν σαφέστατες απαντήσεις για τη λειτουργία του προϊόντος. Απλώς επιβεβαίωσε αυτά που λίγο έως πολύ έχουμε συζητήσει εδώ, απλώς τα τεχνικού περιεχομένου μηνύματα έχουν χαθεί ανάμεσα σε τόσα πολλά μηνύματα γενικού περιεχομένου και συνεχών αντιπαραθέσεων.

Αυτό που πρέπει να ανεβάσει κάποια στιγμή ο κ. Μενδρινός -κι αν δεν το κάνει ο ίδιος είμαι σίγουρος πως κάποιος άλλο θα το κάνει- είναι την χαρακτηριστική μέτρηση που εμφανίζουν όλοι οι κατασκευαστές αντίστοιχων προϊόντων είτε στις οδηγίες χρήσης είτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας τους.

Την απορροφητικότητα του προϊόντος μετρούμενη σε dB ως προς τη συχνότητα της παρεμβολής.

Θα με ενδιέφερε να δω σε ποιές συχνότητες το συγκεκριμένο προϊόν επιδρά ποιο αποτελεσματικά και σε ποιές συχνότητες δεν κάνει απολύτως τίποτα. Νομίζω ότι αυτή η πληροφορία δεν μειώνει σε κάτι το προϊόν, αντιθέτως μας βοηθάει στο να προσδιορίσουμε καλύτερα τις πιθανές θέσεις τοποθέτησής του.

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Το ξερω οτι ειναι βρωμοδουλεια αλλα θα μπορουσε καποιος διαχειριστης να απομονωσει τα τεχνικου περιεχομενου μηνυματα και να τα φορτωσει αλλου?

Απλώς επιβεβαίωσε αυτά που λίγο έως πολύ έχουμε συζητήσει εδώ, απλώς τα τεχνικού περιεχομένου μηνύματα έχουν χαθεί ανάμεσα σε τόσα πολλά μηνύματα γενικού περιεχομένου και συνεχών αντιπαραθέσεων.

Αυτό που πρέπει να ανεβάσει κάποια στιγμή ο κ. Μενδρινός -κι αν δεν το κάνει ο ίδιος είμαι σίγουρος πως κάποιος άλλο θα το κάνει- είναι την χαρακτηριστική μέτρηση που εμφανίζουν όλοι οι κατασκευαστές αντίστοιχων προϊόντων είτε στις οδηγίες χρήσης είτε στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της εταιρείας τους.

Την απορροφητικότητα του προϊόντος μετρούμενη σε dB ως προς τη συχνότητα της παρεμβολής.

Θα με ενδιέφερε να δω σε ποιές συχνότητες το συγκεκριμένο προϊόν επιδρά ποιο αποτελεσματικά και σε ποιές συχνότητες δεν κάνει απολύτως τίποτα. Νομίζω ότι αυτή η πληροφορία δεν μειώνει σε κάτι το προϊόν, αντιθέτως μας βοηθάει στο να προσδιορίσουμε καλύτερα τις πιθανές θέσεις τοποθέτησής του.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Το ποιό; :114:
Τόση ζήλεια να την προσέχεις γιατί είσαι και σε μια ηλικία που τα εγκεφαλικά παραμονεύουν.

...
έλα μου ντε...

μην έχουμε και τύψεις μετά...

Reaction score
8
Να ευχαριστησω με την σειρα μου τον κ. Μενδρινο, για την τιμη που μας εκανε, να καταγραψει στο σαιτ μας τις θεσεις του, παρα την ενταση και την δυσπιστια προς το προιον του.

Reaction score
3.468
θανάση Κ., έχω μια μικρή ένσταση σε αυτό που αναφέρεις παραπάνω για το περί "δυσπιστίας" προς το προϊόν του.

Θεωρώ ότι η δυσπιστία ωφελεί τη συζήτηση και γενικότερα την έρευνα.
Το συγκεκριμένο προϊον ενδεχομένως θα μετρηθεί, θα αναλυθεί, θα βρεθούν και τα υλικά κατασκευής του.
Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να περάσει στον αναγνώστη είναι ότι πρόκειται περί ενός "μαγικού φίλτρου" που απορροφά όλες τις ανεπιθύμητες παρεμβολές (ΕΜΙ , RFΙ) απ' όπου κι αν αυτές προέρχονται με υψηλό βαθμό απορροφητικότητας σε ευρεία περιοχή συχνοτήτων. Ούτε ο ίδιος ο κατασκευαστής δεν τόλμησε να αναφέρει κάτι τέτοιο. Ελπίζω στην συνέχεια ο κατασκευαστής να ανεβάσει περισσότερα τεχνικά στοιχεία τεκμηριωμένα με μετρήσεις.

Reaction score
3.468
ένα σχήμα σαν αυτό που φαίνεται στη συνέχεια θα ήταν μια καλή αρχή για να διαπιστώσουμε σε ποια περιοχή συχνοτήτων το συγκεκριμένο προϊον είναι περισσότερο αποτελεσματικό .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό που ΔΕΝ πρέπει να περάσει στον αναγνώστη είναι ότι πρόκειται περί ενός "μαγικού φίλτρου" που απορροφά όλες τις ανεπιθύμητες παρεμβολές (ΕΜΙ , RFΙ) απ' όπου κι αν αυτές προέρχονται με υψηλό βαθμό απορροφητικότητας σε ευρεία περιοχή συχνοτήτων.
Να μια σοβαρή τοποθέτηση. Όταν δεν μας συνεπαίρνει ο ενθουσιασμός ανακαλύπτουμε το προφανές, ότι δηλαδή ένα τέτοιο προϊόν δεν μπορεί να κάνει παράλογα πράγματα. Το ότι λειτουργεί σε κάποιο επίπεδο, είναι πλέον δεδομένο και προκύπτει τόσο από ακουστικές εκτιμήσεις, όσο και από τα test που έγιναν μέχρι στιγμής (ανιχνευτής τάσης & παρεμβολή κινητού).

...

Reaction score
1.685
Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δεν ξερω γιατι, αλλα την Τριτη το απογευμα, μεσω τριτου προσωπου κοινου μας φιλου, ελαβα το μηνυμα οτι ο ΝΜ που παρακολουθει το topic ζητησε να μου μιλησει τηλεφωνικα και να μου εξηγησει καποια πραγματα.

Πιστευω αυριο να καταφερω να τον παρω κατα το απογευμα, να δω τι εχει να μου πει κι ισως ετσι εχουμε καποιες περισσοτερες λεπτομεριες...

GF

Reaction score
27
Πιθανολογωντας, μαλλον σε χαμηλες συχνοτητες κανει καλυτερη δουλεια, αν κρινω απο το πειραμα του Νικου και τα αποτελεσματα στην χρηση, στα συστηματα ηχου δηλαδη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Δεν ξερω γιατι, αλλα την Τριτη το απογευμα, μεσω τριτου προσωπου κοινου μας φιλου, ελαβα το μηνυμα οτι ο ΝΜ που παρακολουθει το topic ζητησε να μου μιλησει τηλεφωνικα και να μου εξηγησει καποια πραγματα.

Πιστευω αυριο να καταφερω να τον παρω κατα το απογευμα, να δω τι εχει να μου πει κι ισως ετσι εχουμε καποιες περισσοτερες λεπτομεριες...
Ρε τι πάθαμε... :114: :114:

...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.751
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88