ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mendrinos)...

Εκεί δεν μπαίνω, είναι πολύ 'επιστημονικό' για μένα !

Αλλά αφού γίνεται παρουσίαση και εδώ, το ζητάω από τον Νίκο να το κάνει (αν είναι δυνατόν).
Ε δεν μπαίνεις...μην κάνεις τότε ερωτήσεις αν υπάρχει manual και τί αλλάζει στον ήχο.Είναι όλες απαντημένες...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.882
ποσο χρονο χρειαζεσαι αραγε για να εξηγησεις γιατι ειναι αχρηστο ενα προιον που δε το εχεις ακουσει ποτε στη ζωη σου και δεν ξερεις απο τι ειναι φτιαγμενο...
Μην εμπλέκεσαι σε πράγματα που καταφανώς αγνοείς.

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos Mend

Ε δεν μπαίνεις...μην κάνεις τότε ερωτήσεις αν υπάρχει manual και τί αλλάζει στον ήχο.Είναι όλες απαντημένες...
Δεν ρώτησα εσένα ! :141:

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers (by Nikos

Δεν ρώτησα εσένα ! :141:
Έκανες μία ερώτηση γενικά στο forum.Σου απάντησα εγώ...Απάντησα με επιτυχία,νομίζω...
Το οτι αρνείσαι να ακολουθήσεις τη διαδρομή της απάντησης μου είναι δικό σου θέμα και δείχνει το οτι...ότι και να σου πούμε...εσένα το προιόν θα σε αφήνει αδιάφορο.Άρα μια τρύπα στο νερό...

Ηρεμία..πάνω απ όλα ηρεμία...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Παρακαλώ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ πληροφόρηση εδώ!

Η μεγάλη αγορά των... 10,000 μελών του AVSite δεν μας ενδιαφερει... :142::143:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Παρακαλώ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ πληροφόρηση εδώ!
Υπολανθανων φασισμος, φιλτατε?

Η μεγάλη αγορά των... 10,000 μελών του AVSite δεν μας ενδιαφερει... :142::143:
Γιατι, εσεις τα πουλατε και αποφασιζετε αγαπητε κ.Χρηστο?
Α, και τα μελη ειναι 15.000...

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifiers

.......
Το οτι αρνείσαι να ακολουθήσεις τη διαδρομή της απάντησης μου είναι δικό σου θέμα και δείχνει το οτι...ότι και να σου πούμε...εσένα το προιόν θα σε αφήνει αδιάφορο.Άρα μια τρύπα στο νερό...

...
Κοίταξε να δεις......επειδή τα "πνεύματα" είναι λίγο οξυμένα καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί όταν γράφουμε.
Τα συμπεράσματα λοιπόν κράτησε τα για τον εαυτό σου, όπως κάνω και εγώ.

Το αν με ενδιαφέρει ή όχι δεν πρέπει να σε απασχολεί.
Ενοχλήθηκες που ρώτησα αν υπάρχουν οδηγίες χρήσης ?

Εγώ έχω επιλέξει να παρακολουθώ αυτό το forum και απευθύνθηκα στον Νίκο Τσαρουχά που ξεκίνησε το θέμα-παρουσίαση, ώστε να υπάρχουν και εδώ (οδηγίες).

Και για άλλη μια φορά θα πω.....
ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΘΑΨΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ !!!!

Reaction score
777
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ΝΜ Sonic Purifi

Κοίταξε να δεις......επειδή τα "πνεύματα" είναι λίγο οξυμένα καλό είναι να είμαστε προσεκτικοί όταν γράφουμε.
Τα συμπεράσματα λοιπόν κράτησε τα για τον εαυτό σου, όπως κάνω και εγώ.

Το αν με ενδιαφέρει ή όχι δεν πρέπει να σε απασχολεί.
Ενοχλήθηκες που ρώτησα αν υπάρχουν οδηγίες χρήσης ?

Εγώ έχω επιλέξει να παρακολουθώ αυτό το forum και απευθύνθηκα στον Νίκο Τσαρουχά που ξεκίνησε το θέμα-παρουσίαση, ώστε να υπάρχουν και εδώ (οδηγίες).

Και για άλλη μια φορά θα πω.....
ΑΝ ΝΟΜΊΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΘΑΨΑ ΤΟ ΠΡΟΙΟΝ, ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ, ΠΟΥ !!!!
Κοίταξε να δείς...Εγώ δεν ανέφερα οτι έθαψες,έκανες κ.τ.λ.Το θέμα είναι οτι αν αρχίσουμε να κάνουμε ερωτήσεις του τύπου:
_Το προιόν θα διατίθεται retail ή bulk.
_ Κάνει να το ακουμπήσουμε?
_Έχει πιστοποίηση iso και ce?
_Κάνει να το μυρίσουμε?
_Υπάρχει πιθανότητα να ρίξει το γενικό και μαζί με αυτόν όλο το δίκτυο της Αθηνας?

Καταλαβαίνεις οτι οι παραπάνω ερωτήσεις ούτε νόημα έχουν...και όταν τις δεί ένας τρίτος θα κρίνει οτι κάποιος ψάχνει να πιαστεί απο κάπου για να καταρακώσει ένα προιόν.
Την ερώτηση την έκανες σε όλο το forum.Άν την έκανες στο Νίκο θα έλεγες.
Αγαπητέ Νίκο...κ.τ.λ.
ΔΕΝ ΕΙΠΕΣ ΑΥΤΟ ΟΜΩΣ.Άρα θα μου δώσεις το δικαίωμα να σου απαντήσω.Αρνείσαι να εκλάβεις την απάντηση μου?Έχω και εγώ το δικαίωμα να σου προσάψω οτι προσπαθείς να πιαστείς απο κάπου για να θάψεις το προιόν.

Ναι λοιπόν.Θάβεις το προιόν.Έχεις δικαίωμα να το κάνεις ως καταναλωτης...Μακάρι και σε άλλες αγορές σου να είσαι τόσο "περίεργος".Ο κόσμος θα ήταν καλύτερος άν ήμασταν όλοι έτσι.Αλλα...φέρε τεκμήρια.όχι αν το προιόν έχει manual...που τελικά έχει...

Reaction score
777
Επίσης απο τη στιγμή που θές οι οδηγίες να αναρτηθούν στο site.
Κάντες copy/paste.Ή γράψτες μόνος σου...εσύ ή καποιος άλλος.
Εγώ βαριέμαι να το κάνω...Μόνο επι πληρωμή.Σου έδωσα το link του ACAτανόμαστου συλλόγου να δείς με τις ώρες video,παρουσιάσεις στερεοφωνικά.Γενικά τα πάντα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Βρε σεις, χαλαρώστε λιγάκι επιτέλους. Πρόεδρε, όσο και να χτυπιέσαι δεν θα ασχοληθούμε μαζί σου. Το thread αφορά τον κο Μενδρινό και το προϊόν του.

...

Reaction score
10
Kαλά ρε γαμώτο δεν έχετε να βγάλετε την ενέργεια που έχετε μέσα σας πουθενά αλλού, να ξεχαρμανιάσετε? :116:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Βρε σεις, χαλαρώστε λιγάκι επιτέλους. Πρόεδρε, όσο και να χτυπιέσαι δεν θα ασχοληθούμε μαζί σου. Το thread αφορά τον κο Μενδρινό και το προϊόν του.
Τελικά ΠΑΛΙ από το A.C.A. βρήκες θέμα για να κάνει hits ο ΚΑΦΑΤΟΣ!!!

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Τελικά ΠΑΛΙ από το A.C.A. βρήκες θέμα για να κάνει hits ο ΚΑΦΑΤΟΣ!!!
Σε περιπτωση που δεν εχει γινει αντιληπτο απο εσας φιλτατε, το
AVSite δεν ισουται με τον κ.Καφατο η οποιονδηποτε αλλο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Το ποιό; :114:
Τόση ζήλεια να την προσέχεις γιατί είσαι και σε μια ηλικία που τα εγκεφαλικά παραμονεύουν.

...

Reaction score
1
Πάντως έχετε πετύχει κάτι πολύ βασικό.

Αποθαρύνετε κόσμο να κάνει ερωτήσεις. Εγώ βλέπω υγιέστατες ερωτήσεις (αν εξαιρέσουμε τον Κόγια, πουθενά κανείς δεν έθαψε τίποτα) αλλά απαντήσεις ειρωνικές εώς προσβλητικές. Καθαρός ουρανός αστραπές δεν φοβάται. Αν όλα είναι σωστά, δεν τίθεται θέμα μυστικισμού, ούτε θα κλέψει κανείς την πατέντα να τα πουλάει ο ίδιος. Αντίθετα κάθε απορία είναι ευκαιρία παραπάνω "πώλησης", να κλείσεις μια ακόμα πόρτα αμφισβήτησης. Αν οι ερωτήσεις δεν απαντιούνται ναι καταρακώνουν το προιόν. Αν όμως απαντιούνται είναι η ευκαιρία για να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ πέρα απο κάθε αμφισβήτηση (εφόσον έχει απαντηθεί) η αξία, και το ότι είναι must κάθε καλού συστήματος.

Επι του θέματος. Ο συλλογισμός του το δοκίμασες εσύ άρα τι μιλάς δεν στέκει. Δεν μπορούμε να αγοράζουμε τα πάντα πριν πειστούμε. Πρώτα πειθόμαστε και μετά αγοράζουμε. 100%. Επειδή 5-10 άτομα έχουν καλές μαρτυρίες δεν μου λέει τίποτα. Μάλλον για να ακριβολογώ. Μου λέει, είναι ένα + σίγουρα. Δεν με κατοχυρώνει όμως, και δεν μου αποδεικνύει τίποτα. Πόσο μάλλον την στιγμή που και οι 5-10 είναι (όπως ανοιχτά δηλώνουν) φίλοι και γνωστοί.

Το προιόν δεν το κρίνω.

Κρίνω όμως την στάση και την θεωρώ λάθος. Αν εγώ πούλαγα κάτι, θα με βλέπατε εδώ με ευγένια, με νύχια και με δόντια, με λίνκς υψωμένα στον κύβο που ανατρέχουν σε επιστημόνικα δεδομένα/μετρήσεις, θα εξέταζα την αντίθετη γνώμη είς βάθος, γιατί έτσι θα στήριζα καλύτερα το προιόν μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.743
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88