Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Reaction score
0
Και κάτι άλλο, ενδεικτικό, που μου έκανε εντύπωση:
Όταν είχα έναν Yamaha και έψαχνα για ηχεία, μόλις έλεγα σε πωλητή τι μάρκα είναι ο ενισχυτής, συνήθως ρωτούσαν "ποιόν Yamaha;".
Όταν έψαχνα για ηχεία με τον HK, μόλις ανέφερα τη μάρκα, έλεγαν "Οκ, δεν θα έχουμε πρόβλημα", χωρίς να ρωτήσουν πιο μοντέλο είναι. :126:
Εκτός εάν πέσεις στον πωλητή γνωστού καταστηματος της στοάς, ο οποίος ήθελε ντε και καλα να με πείσει πως ο YAM 663 ειναι ασυγγριτα καλυτερος του 255 και να παρω αυτόν. Ακόμη και οταν του είπα ότι τον εχω ήδη και απλά ψαχνω για ηχεία με λίγο ειρωνικό υφος μου είπε οτι αυτός δεν θα δινε περισσότερο απο 300 - 400 € για ηχεία για τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Είπαμε... να προσπαθείς να "σπρώξεις" για τους όποιους λογους σου σαν κατάστημα ένα προϊόν, αλλά όχι κι ετσι...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Οι διαφορές μας είναι ελάχιστες... Έχω τον 255 εδώ και 2 μήνες, αγόρασα προς το παρόν τα 2 μπροστινά δαπέδου (wharfedale 9.5 όμως), περιμένω το γάμο σε κανα εξάμηνο για να συμπληρώσω το σαράουντ με τα υπόλοιπα (πάλι wharfedale) και το yamaha 515. Επίσης πάνω στον 255 είναι μια Sony 40V3000 ένα WD TV και ένα Philips 5990... Και ο χώρος κλασσικά τρέμει! :D A! και το ps3... :p

ΥΓ: To μεγαλύτερο σπάσιμο απο όλα όμως, είναι οτι εδώ και 2 μέρες έπιασα μόνιμη δουλεια στην Crystal Audio και μου μπήκαν ιδέες να δώσω τα wharf... κρίμας είναι.
Φίλε μου για το μόνο πράγμα που διαφωνώ είναι για τα wharfedale...αν δεν κανω λαθος, ειναι 6 Ωμα και ο ενισχυτής είναι 8Ωμ και εχω την εντύπωση πως υπάρχει θέμα...ισως να μην υπάρχει,αλλά εγώ προσωπικά δεν το ρίσκαρα και ετσι κατέληξα σε καθαρά 8ωμα.

Reaction score
8
Εκτός εάν πέσεις στον πωλητή γνωστού καταστηματος της στοάς, ο οποίος ήθελε ντε και καλα να με πείσει πως ο YAM 663 ειναι ασυγγριτα καλυτερος του 255 και να παρω αυτόν. Ακόμη και οταν του είπα ότι τον εχω ήδη και απλά ψαχνω για ηχεία με λίγο ειρωνικό υφος μου είπε οτι αυτός δεν θα δινε περισσότερο απο 300 - 400 € για ηχεία για τον συγκεκριμένο ενισχυτή.
Είπαμε... να προσπαθείς να "σπρώξεις" για τους όποιους λογους σου σαν κατάστημα ένα προϊόν, αλλά όχι κι ετσι...
To συγκεκριμένο κατάστημα έχει χαμηλές τιμές τα προιόντα YAMAHA γιατί παίρνει bonus απο την αντιπροσωπεία σύμφωνα με το πόσο μεγάλο αριθμό προιόντων της θα πουλήσει.Οντως, ότι άλλη μάρκα και να του πεις,οποιοδήποτε μοντέλο,θα το μποικοτάρει και θα το "θάψει" αντιπαραθέτοντας ένα αντίστοιχο μοντέλο YAMAHA.
Αντικειμενικότητα ...σε υψηλά ...επαγγελματικά ...επίπεδα:108:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
102.957
Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Και κάνει το αντίθετο σε sony, από την Yamaha.

Δεν θα έπαιρνα μου είχε πει προβολέα sony, γιατί βγάζει μέχρι και μανταλάκια η εταιρία.

Reaction score
50
Re: Απάντηση: Re: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Φίλε μου για το μόνο πράγμα που διαφωνώ είναι για τα wharfedale...αν δεν κανω λαθος, ειναι 6 Ωμα και ο ενισχυτής είναι 8Ωμ και εχω την εντύπωση πως υπάρχει θέμα...ισως να μην υπάρχει,αλλά εγώ προσωπικά δεν το ρίσκαρα και ετσι κατέληξα σε καθαρά 8ωμα.
Δεν υπάρχει κανένα θέμα ούτε λόγος ανησυχίας...

Reaction score
0
ναι αλλά το έβαλα στο auto selection και οτι νομιζει αυτός καλύτερο το πιάνει.... Και μέχρι τώρα παει καλά...

Αν και στο στερεο audio 2.0 θα ήθελα το Logic7 που λεει....!!!
Παιδιά ξέρουμε εάν θα βγεί νέο firmware που να το λύνει και πότε περίπου ? 'Εχει ανακοινωθεί τίποτα ?

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Παιδιά ζητήστε ελληνικές οδηγίες από την αντιπροσωπεία.

Είναι υποχρεωμένοι να σας δώσουν!
Αν δεν βρήκατε ακόμη ελληνικές οδηγίες,η αντιπροσωπεία τις διαθέτει στο site της για κατέβασμα σε pdf εδώ.

Reaction score
784
Παιδιά ξέρουμε εάν θα βγεί νέο firmware που να το λύνει και πότε περίπου ? 'Εχει ανακοινωθεί τίποτα ?
Τιποτα ακομα.Με το που θα βγει θα το γραψουμε εδω...

Reaction score
0
Ρε παιδιά που να κοιτάξω για αγορά του ΗΚ 255???

Στο technikdirekt τον έχει στα 550 (+20μεταφ.) Ελλάδα παίζει να βρω κάτι καλύτερο?
Skroutz αρχίζουν από 590...

Εν τω μεταξύ είμαι ανάμεσα στον 255 και τον Denon 1909 για χρήση 60% ταινίες (blu-ray, .mkv), 10% gaming (PS3) και 30% μουσική
Ηχεία: Wharfedale Diamond 8.4, 8center, 8.1

(καλώς σας βρήκα :) )

Reaction score
14
το eshop το εβγαλε απο την λίστα των προιόντων... και το είχε 549 ευρώ...

Καλύτερη λύση να σου πεί ο Αρβανιτάκης...

Περίμενε λιγο να δεί το θέμα

Καλώς ήρθες στο avsite φίλε.

Reaction score
0
Παιδιά, μετά το τελευταίο FW-Update οι 255 είναι πλέον bug free??
Ή υπάρχουν ακόμα μικρό-προβληματάκια??

Τα μηχανήματα που έρχονται στην αντιπροσωπία αυτό τον καιρό, έρχονται με το καινούριο FW περασμένο?

Με το θέμα θερμότητα πως τα πάνε? Είναι cool ή θα τον κάνω kerosun τον ενισχυτή σαν τους Onkyo?

Reaction score
784
το μοναδικο που υπαρχει ειναι η απουσια των sur. modes απο δικαναλη πηγη σε ηχο μεσω hdmi.
Γενικα ειναι ολοκληρωμενη αγορα.

Reaction score
0
Αυτό που αναφέρεις είναι bug ή δεν υποστηρίζει τέτοια λειτουργία γενικά??

Δλδ αν έχω 2ch ήχο από πηγή μόνο Stereo Playback κάνει εε??

Εντάξει... δε θα μου στοιχίσει και πολύ... Ταινίες είναι αποκλειστικά όλα πολυκάναλα... Μόνο για μουσική μερικές φορές βάζω 5ch stereo για να παίζουν όλα τα ηχεία για περισσότερη βαβούρα :p

Reaction score
164
Δλδ αν έχω 2ch ήχο από πηγή μόνο Stereo Playback κάνει εε??
Αυτό που προαναφέρθηκε ισχύει μόνο για ήχο από HDMI. Από οπτικές εισόδους κτλ, υποστηρίζει κάθε επεξεργασία ψευτο-surround.
Προσωπικά δεν γνωρίζω αν είναι παρέλειψη ή συνειδητή επιλογή να μην επιδέχεται ο ήχος από το HDMI τέτοιου είδους επεξεργασία.

Reaction score
0
Στραβωμάρα μου.... :p

Από HTPC με οπτική είμαι οπότε ΟΚ όλα...

Ρε παιδιά ξέρει κανείς να σφυρίξει κάνα κατάστημα για αγορά του 255?? Eshop γιοκ πλέον...

Αν είναι να τον βρω 550€-570€ τον παίρνω από δω, ειδάλλως απ έξω...

Reaction score
0
Καλως σας βρηκα φιλοι μου,
Καινουργιος στην παρεα και ψιλοασχετος εχω μερικες αποριες:
Ειμαι ετοιμος για αγορα του 255 και :

1) εχω τραβηξει καλωδιο HDMI μεσα απο ψευδοροφη και τροφοδοτει προβολεα Panasonic PT-AE900. το πρωτοκολο 1.3α προυποθετει να αλλαξω καλωδιο HDMI;

2) Με το upscaling του 255 θα δω εμφανη διαφορά στο προβολεα οσο αφορα τα DVD;

3) Ηχητικα τωρα εχω ενα σετ home cinema 5.1 της PIONEER (XV-DV55) με τα ηχειακια του συμφωνα με το manual να ειναι 8Ω, 100 to 20.000 Hz, 40W max. input. Θα μπορεσω να παιξω με αυτα, προσωρινα μεχρι να αλλαξω ηχεια, ή θα εχω προβλημα;

4) Ο 255 εχει μια εξοδο HDMI, εγω που θελω να δωσω και στον προβολεα και στην τηλεοραση τι κανω;

Ευχαριστω προκαταβολικα,

Reaction score
0
2) Αν δεν έχει, ήδη, upscaler το dvd σου, τότε ναι θα δεις διαφορά στην εικόνα

3) Προσωρινά δεν θα χεις πρόβλημα, ήρεμα όμως με τις εντάσεις...

4) Component για tv...

Reaction score
164
4) Component για tv...
Δεν βολεύει! Από component βλέπεις μόνο τις αναλογικές εισόδους. Οι ψηφιακές (HDMI) δεν μετατρέπονται σε αναλογικές (component).
Ή αγοράζεις ένα HDMI splitter, ή αλλάζεις τα καλώδια χειροκίνητα, αφού σβήσεις τις συσκευές.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    Shalom

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent