Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Reaction score
0
είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του 255 εδώ και περίπου δυομιση μήνες...και τον έχω ζευγαρώσει προς το παρόν μόνο με 2 ηχεία δαπέδου, τα KEF C5...το υπόλοιπο setup θα ολοκληρωθεί σε κανα 5αρι μήνες που θα γίνει και ο γάμος μου (να γλιτώσουμε και κανα euro) με τα C3, C6LCR και μάλλον το C4 για sub ή το Yamaha 515, θα δούμε και τι βολεύει και στο σαλόνι....το υπόλοιπο setup ολοκληρώνετε με Sony 40V4000,Philips dvp 5990 και το WD TV...απο εικόνα σκίζει όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα ο FAROUDJA κάνει πολύ όμορφα τα πάντα και με το υλικό που του δίνει και το WD TV και τον ήχο που βγάζουν τα KEF που έστω και μόνο τα 2 μπροστινά, κανουν τον χώρο ολόκληρο να τρέμει...εγώ πάντως δεν έχω κάτι παρα πάνω να πώ παρά μόνο ότι πάω πάλι προς τον καναπέ μου να βάλω αλλή μια ταινία με εφφέ να πορωθώ λιγάκι

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Re: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

....εγώ πάντως δεν έχω κάτι παρα πάνω να πώ παρά μόνο ότι πάω πάλι προς τον καναπέ μου να βάλω αλλή μια ταινία με εφφέ να πορωθώ λιγάκι
Αυτο ειναι το μυστικο!!!:126:

ΕNJOY!!

Reaction score
0
Ετοιμάζομαι να παραλάβω την Τετάρτη το μηχάνημα και είμαι σε αναμένα κάρβουνα για τις επιδόσεις του που απότι βλέπω πρέπει να φυσάει. Θα αντικαταστήσει έναν entry level SONY 520 και θα οδηγήσει τα KEF 3005. Φαντάζομαι ότι θα δω τη μέρα με τη νύχτα.
BTW μήπως ξέρει κανείς αν μπορείς να πάρεις τα lossless HD audio (DDTrueHD, PCM 7.1 κτλ.) από HTPC παίζοντας HiDef bluray ταινίες (powerDVD) μέσω HDMI? Έχω διαβάσει ότι μάλλον δεν γίνεται...

Reaction score
14
theorrion αντικαθιστώντας entry level ενισχυτή οχι διαφορά μόνο αλλά θα ακούσεις τεράστια βελτίωση.

Οι διαφορές των entry level ενισχυτών με την τάξη ποιότητας (οχι τάξη τιμής επαναλαμβάνω οτι ο Harman Kardon 255 είναι σε άλλο σκαλί επίδοσης απο όιτ αυτό της τιμής του.) του AVR-255 απέχει παρα πολύ...!!!

Η ποιότητα κατασκευής του και η ποιότητα και πιστότητα του ήχου του είναι απο τα καλύτερα που εχω ακούσει ποτε.

Τον συνέδεσα (σιγά μην τον αφηνα) με τα Yamaha studio monitors που εχω τα NS-40 που κατα την γνώμη μου είναι ενα απο τα περισσότερο αχρωμα και natural ηχεία που εχω ακούσει, και η απόδοση του ήταν out of this world!

Reaction score
4
Ετοιμάζομαι να παραλάβω την Τετάρτη το μηχάνημα και είμαι σε αναμένα κάρβουνα για τις επιδόσεις του που απότι βλέπω πρέπει να φυσάει. Θα αντικαταστήσει έναν entry level SONY 520 και θα οδηγήσει τα KEF 3005. Φαντάζομαι ότι θα δω τη μέρα με τη νύχτα.
BTW μήπως ξέρει κανείς αν μπορείς να πάρεις τα lossless HD audio (DDTrueHD, PCM 7.1 κτλ.) από HTPC παίζοντας HiDef bluray ταινίες (powerDVD) μέσω HDMI? Έχω διαβάσει ότι μάλλον δεν γίνεται...

Τα KEF είναι ένα απο τα υποψήφια στην λίστα μου...
Περιμένουμε ρεποόρτο!!!

Reaction score
172
Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Απλα να πω εδω οτι ο 355 με τα canton GLE490 ειναι κατι το μαγικο!
Οι Η/Κ τελικα ειναι καλοι :126:

Reaction score
383
Ναι, αυτά... μόλις είδα την τιμή τους δεν μου έκανε κέφι να τα ακούσω. Αλλά τώρα που το λες, θα τους ρίξω μια ματιά...

Τι ηχεία θα ακούσεις?

εγώ "έσκισα την γάτα" και βρήκαμε μια μέση λύση. Δηλαδή, ΟΧΙ στο όλα σε ένα, αλλά ΝΑΙ στα μικρά (υψηλότατου WAF) ηχεία.
Μην σου χαλάσω το θέμα, αν ακούσεις κάποια "μικρά" (στο μάτι) με ενδιαφέρει...
Δες τα Definitive Tehnology six, seven και GEM xl.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

είμαι και εγώ ευτυχής κάτοχος του 255 εδώ και περίπου δυομιση μήνες...και τον έχω ζευγαρώσει προς το παρόν μόνο με 2 ηχεία δαπέδου, τα KEF C5...το υπόλοιπο setup θα ολοκληρωθεί σε κανα 5αρι μήνες που θα γίνει και ο γάμος μου (να γλιτώσουμε και κανα euro) με τα C3, C6LCR και μάλλον το C4 για sub ή το Yamaha 515, θα δούμε και τι βολεύει και στο σαλόνι....το υπόλοιπο setup ολοκληρώνετε με Sony 40V4000,Philips dvp 5990 και το WD TV...απο εικόνα σκίζει όπως είπε και ο φίλος νωρίτερα ο FAROUDJA κάνει πολύ όμορφα τα πάντα και με το υλικό που του δίνει και το WD TV και τον ήχο που βγάζουν τα KEF που έστω και μόνο τα 2 μπροστινά, κανουν τον χώρο ολόκληρο να τρέμει...εγώ πάντως δεν έχω κάτι παρα πάνω να πώ παρά μόνο ότι πάω πάλι προς τον καναπέ μου να βάλω αλλή μια ταινία με εφφέ να πορωθώ λιγάκι
Οι διαφορές μας είναι ελάχιστες... Έχω τον 255 εδώ και 2 μήνες, αγόρασα προς το παρόν τα 2 μπροστινά δαπέδου (wharfedale 9.5 όμως), περιμένω το γάμο σε κανα εξάμηνο για να συμπληρώσω το σαράουντ με τα υπόλοιπα (πάλι wharfedale) και το yamaha 515. Επίσης πάνω στον 255 είναι μια Sony 40V3000 ένα WD TV και ένα Philips 5990... Και ο χώρος κλασσικά τρέμει! :D A! και το ps3... :p

ΥΓ: To μεγαλύτερο σπάσιμο απο όλα όμως, είναι οτι εδώ και 2 μέρες έπιασα μόνιμη δουλεια στην Crystal Audio και μου μπήκαν ιδέες να δώσω τα wharf... κρίμας είναι.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Ζητηστε οδηγιες στα ελληνικα απο το καταστημα αγορας.
Η αντιπροσωπεια τις εχει ετοιμες προς αποστολη ακομα και με e mail.
Aπλα δεν ειναι μεσα γιατι κανεις δεν θελει ''ανοιγμενο'' προιον.
Πήγα στο καταστημα (ΜΜ Καβάλας) και ζήτησα το manual. Μου είπαν ότι πρέπει να πάρω τηλ στην αντιπροσωπεία και υποχρεούνται να μου το στείλουν ταχυδρομικά...
Έτσι είναι ?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
103.702
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Πήγα στο καταστημα (ΜΜ Καβάλας) και ζήτησα το manual. Μου είπαν ότι πρέπει να πάρω τηλ στην αντιπροσωπεία και υποχρεούνται να μου το στείλουν ταχυδρομικά...
Έτσι είναι ?
Έτσι είναι!

Υποχρεωτικό από το νόμο οι Ελληνικές οδηγίες χρήσης.

Reaction score
6
Καλά δεν είναι έτσι ακριβώς.

Αυτός που πουλάει κάτι οφείλει αυτό που πουλάει να συνοδεύεται από ελληνικές οδηγίες.

Εάν προκύψει έλεγχος, θα προκύψει σε αυτόν που πουλάει στον τελικό πελάτη, δηλ. στο κατάστημα και άρα την πληρώνει το κατάστημα γιατί είναι υποχρεωμένο αυτό που πουλάει να έχει ελληνικές οδηγίες.

Συνεπώς, έχει να κάνει με τη συμφωνία του καταστήματος με τον αντιπρόσωπο.

Reaction score
0
παιδια καλημερα,
ενα πραγμα δεν μπορω να καταλαβω με τον 255,
πως γινεται να βγαινει στην αγορα με 7χ50 watt??

ολοι οι ενισχυτες της κατηγοριας του βγαινουν γυρω στα 90-100watt.

και οπως διαβαζω εδω,γραφετε οτι η αποδοση του ειναι η ιδια με αυτους με τα περισοτερα watt.

εγω ειμαι αναμεσα στον 1909 και στον 255,θα ειχα παρει βασικα τον denon αλλα αυτα που διαβαζω εδω για τον ΗΚ με εχουν μπερδεψει ωστε να αποφασισω τι να αγορασω.

εαν καποιος τους εχει ακουσει και τους 2 ασ μου πει την γνωμη του σε ποιοτητα ηχου αλλα και σε δυναμη (watt).

ευχαριστω

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Tα watt ειναι μια πονεμενη ιστορια.
Καθε εταιρεια ανακοινωνει μετρησεις χωρις να λεει ψεμματα αλλα δεν λεει και ολη την αληθεια.

Οι περισσοτερες κανουν μετρησεις ισχυος με τα καναλια ενα ενα οδηγουμενα , στον 1ΚΗΖ και στα 6Ω.
Η ΗARMAN μετραει με ολα τα καναλια οδηγουμενα ,σε ολο το φασμα συχνοτητων (20ΗΖ-20ΚΗΖ) και στα 8Ω.

Reaction score
164
Re: Απάντηση: Οτι πληρώνεις παίρνεις στην ζωή! AVR255

Tα watt ειναι μια πονεμενη ιστορια.
Καθε εταιρεια ανακοινωνει μετρησεις χωρις να λεει ψεμματα αλλα δεν λεει και ολη την αληθεια.

Οι περισσοτερες κανουν μετρησεις ισχυος με τα καναλια ενα ενα οδηγουμενα , στον 1ΚΗΖ και στα 6Ω.
Η ΗARMAN μετραει με ολα τα καναλια οδηγουμενα ,σε ολο το φασμα συχνοτητων (20ΗΖ-20ΚΗΖ) και στα 8Ω.
Παράδειγμα: Yamaha 763, δηλώνει 7Χ95W=665W
Η κατανάλωσή του είναι... 440W
O 255, δηλώνει 7Χ50W και κατανάλωση... 540W

Ποιός από τους δύο "κλέβει"; :136:

Reaction score
0
ετσι οπως το λες ο 255 ειναι πιο δυνατος απο τον 763?

εγω ρωταω απλα ειναι πχ δυνατος σε ισχυ οσο ενας yamaha 763 oso o denon 1909 ?

Reaction score
164
Θα διακινδύνευα να πω ότι ο 255 είναι πιο δυνατός από τον Yamaha. Ο δεύτερος, πέρα από την κατανάλωση, είναι και 2 κιλά ελαφρύτερος. Ύποπτο για έναν ενισχυτή που δηλώνει διπλάσια ισχύ στα χαρτιά.

Σε κάποιο άλλο θέμα για τον 255 είχαν αναρτηθεί φωτογραφίες από το εσωτερικό των ενισχυτών. Και το τροφοδοτικό του 255 ήταν το μεγαλύτερο όλων.

Reaction score
164
Και κάτι άλλο, ενδεικτικό, που μου έκανε εντύπωση:
Όταν είχα έναν Yamaha και έψαχνα για ηχεία, μόλις έλεγα σε πωλητή τι μάρκα είναι ο ενισχυτής, συνήθως ρωτούσαν "ποιόν Yamaha;".
Όταν έψαχνα για ηχεία με τον HK, μόλις ανέφερα τη μάρκα, έλεγαν "Οκ, δεν θα έχουμε πρόβλημα", χωρίς να ρωτήσουν πιο μοντέλο είναι. :126:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.611
Members
38.349
Νεότερο μέλος
fidanis