OTE: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ADSL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Reaction score
0
Δελτίο Τύπου:
ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ADSL ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΤΕ
ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αθήνα, 19 Φεβρουαρίου 2009 – Σε αναβάθμιση των ταχυτήτων ADSL σε όλη τη χώρα, χωρίς πρόσθετη οικονομική επιβάρυνση, προτίθεται να προχωρήσει ο ΟΤΕ, στο πλαίσιο της στρατηγικής του για τη διάδοση της ευρυζωνικότητας.

Επενδύοντας συστηματικά στην επέκταση των ευρυζωνικών του υποδομών, ο ΟΤΕ σχεδιάζει την αναβάθμιση των υφιστάμενων ονομαστικών ταχυτήτων ADSL ως εξής:
• Όλες οι συνδέσεις 1 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 2 Mbps.
• Όλες οι συνδέσεις 4 Mbps θα αναβαθμιστούν αυτόματα σε 8 Mbps.

Με την ολοκλήρωση της παραπάνω αναβάθμισης οι προσφερόμενες ταχύτητες θα είναι οι εξής:
2 Mbps
8 Mbps
• έως 24 Mbps

Οι παραπάνω αναβαθμίσεις αφορούν τόσο νέους όσο και υφιστάμενους πελάτες, οικιακούς και επιχειρησιακούς, λιανικής και χονδρικής.

Κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων, που εκτιμάται τον Απρίλιο, θα ανακοινωθεί και η νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική για το σύνολο των προσφερόμενων ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ .

Οι σχεδιαζόμενες αναβαθμίσεις, εκτός από ακόμη πιο γρήγορη μεταφορά δεδομένων, δίνουν επιπλέον τη δυνατότητα χρήσης προηγμένων ευρυζωνικών υπηρεσιών που απαιτούν μεγαλύτερη χωρητικότητα δικτύου.

Το δίκτυο ADSL του ΟΤΕ, φέρνει την ευρυζωνικότητα σε 1 εκατομμύριο νοικοκυριά και επιχειρήσεις σε 1430 διαφορετικά σημεία σε ολόκληρη την ελληνική επικράτεια.

Πηγή: ΟΤΕ

Reaction score
17.350
Απάντηση: OTE: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ADSL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Αυτό που δεν λέει ο ΟΤΕ (κι όχι μόνο) είναι πότε θα υπάρξει κάλυψη σε περιοχές που είναι μέχρι 2Mbps ως τώρα (κολλημένες εκεί τα τελευταία 2-3 χρόνια) σε μεγαλύτερες ταχύτητες, 4,8, ή 24. Καλά τα δωρεάν, αλλά όταν δεν υπάρχει η δυνατότητα για παραπάνω μένουν στο κενό...

Reaction score
0

Δηλαδη εγω πο πληρωνω 2 τοσα χρονια και ο φιλος πουτ πληρωνει ενα,αυτος θα παει στα 2 και εγω θα μεινω εκει που ημουνα..Αφου δεν βλεπω να αναιβενει η ταχυτητα εδω και 3 χρονια εκει ειναι..Μπραβο στον οτε:101:

Reaction score
0
αυτό είναι το θέμα να έχουν broadband σε όλη την Ελλάδα, πχ στα νησιά δε μπορείς να βάλεις παντού 2Mbps σύνδεση...

κάτι όμως που δεν προσέξατε

Κατά την έναρξη των αναβαθμίσεων, που εκτιμάται τον Απρίλιο, θα ανακοινωθεί και η νέα ανταγωνιστική τιμολογιακή πολιτική για το σύνολο των προσφερόμενων ταχυτήτων ADSL από τον ΟΤΕ .

Reaction score
0

Ωραία, από 4 πάω στα 8 :116:

Στο γραφειο μου που έχω 24 (Forthnet) συγχρονίζει γύρω στα 10, είναι φυσιολογικό;

Reaction score
19
Re: Απάντηση: OTE: ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ ADSL ΣΕ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ

Δηλαδη εγω πο πληρωνω 2 τοσα χρονια και ο φιλος πουτ πληρωνει ενα,αυτος θα παει στα 2 και εγω θα μεινω εκει που ημουνα..Αφου δεν βλεπω να αναιβενει η ταχυτητα εδω και 3 χρονια εκει ειναι..Μπραβο στον οτε:101:
Φαντάζομαι ότι θα μειωθεί η τιμή σου και θα γίνει όσο ήταν το 1Mbit...

Reaction score
1

Το adsl2+ φτανει μεχρι 24Mbps.

Εννοειτε οτι θα αλλαξουν και οι τιμες, αφου αυτοι που ηταν στα 2Μb, τωρα θα πληρωνουν οσο πληρωναν αυτοι που ειχαν 1Mb κτλ. Εκτος και αν κατεβασουν τις (ουτως η αλλως υψηλες) τιμες ακομα περισσοτερο.

Reaction score
6.908

Ενταξει σε λιγο καιρο θα εχουμε ολοι 24αρες συνδεσεις αλλα το θεμα ειναι τι θα μπορεις να κατεβασεις.Με τους περιορισμους στο rapidshare δεν εχουν νοημα αυτες οι ταχυτητες σε μηνιαια βαση.Ειναι αναγκαιες μονο για online τηλεοραση και για video-επικοινωνια.

Reaction score
172

Ενταξει σε λιγο καιρο θα εχουμε ολοι 24αρες συνδεσεις αλλα το θεμα ειναι τι θα μπορεις να κατεβασεις.Με τους περιορισμους στο rapidshare δεν εχουν νοημα αυτες οι ταχυτητες σε μηνιαια βαση.Ειναι αναγκαιες μονο για online τηλεοραση και για video-επικοινωνια.
Δηλαδη αν κλεισει το οποιοδηποτε rapidshare δεν θα εχει νοημα για σενα το γρηγορο internet; :111:

Reaction score
0

high definition ταινίες 8Giga κλπ... αλλάζουν τα δεδομένα όσο περνάει ο καιρός.Blue ray iso's 40gb ...
Όσον αφορά το rapidshare υπάρχουν 100δες site σαν αυτό χωρίς περιορισμούς .

Reaction score
6.908

Δεν ειπα αυτο ,απλα νομιζω οτι ο βασικος λογος για γρηγορο ιντερνετ ειναι τα κατεβασματα. Η αυξηση φυσικα και ειναι θεμιτη απλα καπου εχουμε ξενερωσει με τους περιορισμους που μπαινουν σιγα-σιγα αλλα και με το κλεισιμο πολλων σαιτ για κατεβασματα.

Reaction score
172

Προσωπικα εμενα με ενδιαφερει το up. Αν ποτε καποια εταιρια το κανει οσο και το down, θα με κανει δικο της για παντα.

Reaction score
41

Εγώ που είμαι στα 2Mbps, να κάνω την αλλαγή σε 4 (με μικρή επιβάρυνση) ώστε τον Απρίλη-Μάη να ανέβω στα 8 ή να παραμείνω στα 2Mbps και απλά να περιμένω μήπως και υπάρξει κάποια έκπτωση σε σχέση με την σημερινή τιμή?

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.167

Ο λίγος καιρός για τον ΟΤΕ μπορεί να σημαίνει και ένα χρόνο!!!

Reaction score
0

Προσωπικα εμενα με ενδιαφερει το up. Αν ποτε καποια εταιρια το κανει οσο και το down, θα με κανει δικο της για παντα.
Στο Athens wireless metropolitan network όσα πιάτα βάζεις τόσο ανεβαίνει το upload :) έχω δει φίλο να κατεβάζει με 9MB/sec και ταυτόχρονα να ανεβάζει με 2MB/sec.Εαν σε ενδιαφέρει αρκετά η ταχύτητα θα έπρεπε να το σκεφτείς για awmn.

Επίσης η on telecoms παρέχει την δυνατότητα να έχεις 2Mbps upload και άλλη μια εταιρία νομίζω η vivodi .

Reaction score
0

On Office πρέπει στα 50 ευρώ να έρχεται τον μήνα με 2Mbps upload.
Code:
[LIST]
[*]  
[*]Opportunity to have up to [URL="http://www.ontelecoms.com/on/business/addservices.jsp?category=office&main_category=professional"][B]2 Mbps[/B][/URL] upload[/LIST]

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.294
Members
38.294
Νεότερο μέλος
Desmios1924