Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Reaction score
4
Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

....
Τέρμα. Αφού τελικά αποδείχτηκε πως είμεθα ανεπιθύμητοι, την άλλη βολά θα πάω με κάτι παλιά cd's, που δεν τα παίζουν τα δικά μου players και κάνα δυό καλά, αλλά με πειρεχόμενο hip-hop και punk. ....
Αυτό που χρειάζονται για να σε υποδεχθούν+συμβουλέψουν σωστά είναι ένα.

Φορολογική ενημερότητα. :132:

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

(για οσους δεν γνωριζουν, ενα δαχτυλο Δολοφονακη=ενα αγγουρι καλυβιωτικο):137:
Στραβό η ίσιο;

Καλά δεν ντρέπεσε καθόλου.

Μου αρέσει που βάζεις και τον μικρό της παρέας στο κόλπο για να με διαβάλεις.

Τι να σου πω καημένε, σέβομαι την άσπρη κόμη σου.:601:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Αααχχχ, επιτέλους συνειδητοποίησα τί είμαι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι μια ισοπεδωτική χαϊεντοφάγα μύγα με γκρίζα μαλλιά, που δε γουστάρει την ορθοστασία...

Reaction score
5
Re: Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Αααχχχ, επιτέλους συνειδητοποίησα τί είμαι σε αυτόν τον κόσμο. Είμαι μια ισοπεδωτική χαϊεντοφάγα μύγα με γκρίζα μαλλιά, που δε γουστάρει την ορθοστασία...
Μα νόμιζα ότι ήσουν ο καραφλός της φωτό. Τώρα έγινες γκριζομάλης; Κόγια δεν μας τα λες καλά... :138:

Μπας και γουστάρεις και τα πουλόβερ και τα καλά ρολόγια; :142:

Reaction score
7
Απάντηση: Re: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Στραβό η ίσιο;

Καλά δεν ντρέπεσε καθόλου.

Μου αρέσει που βάζεις και τον μικρό της παρέας στο κόλπο για να με διαβάλεις.

Τι να σου πω καημένε, σέβομαι την άσπρη κόμη σου.:601:
Αν εννοάς εμένα, εγώ μαζί σου είμαι. :116:
Είμαστε προσωπικότητες με βαρύτητα...Ο Καφάο ζηλεύει γι'αυτό τα κάνει αυτά...:142:

Reaction score
0

Κύριοι, δε συνηθίζω να κρύβομαι και ζητώ συγνώμη που άργησα να απαντήσω, δε γνώριζα ότι είχε ανοιχτεί τέτοιο θέμα.

Ο άνθρωπος που έθεσε το ερώτημα στην πρόσφατη συγκέντρωση της εταιρείας που διοργανώνει την έκθεση, ήμουν εγώ.
Ονομάζομαι Αντώνης Χατζηκωνσταντής και ασχολούμαι με το εμπόριο μηχανημάτων ήχου.

Η ερώτηση ήταν η εξής:

Θέλουμε να μοιράσουμε προσκλήσεις μέσω των φόρουμ?

Θέλουμε τη δωρεάν είσοδο στην έκθεσης ή είναι καλύτερο να μοιραστούν προσκλήσεις μέσω των αντιπροσώπων ή των καταστημάτων ώστε να υπάρχει η επαφή του καταστήματος, αντιπροσωπείας με τους ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα την κατεβάσουν και δε θα υπάρχει η ΑΜΕΣΗ επαφή μαζί τους?

Υπάρχει περίπτωση, η δωρεάν διάθεση προσκλήσεων μέσω φόρουμ, να υποτιμά την «αξία» της?
Σε όλες τις εκθέσεις του εξωτερικού υπάρχει είσοδος, π.χ. στη Γερμανία, το ημερήσιο έχει 10€, το οικογενειακό (δύο ενήλικοι + τρία παιδιά) έχει 20€, για τους επισκέπτες που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά στο χώρο έχει 20€, αφού έχουν κάνει προεγγραφή στη διοργανώτρια εταιρεία, έχουν δηλώσει τα επαγγελματικά τους στοιχεία ΚΑΙ έχουν ελεγχθεί για το αν είναι σωστά!

Θέλουμε ανθρώπους, που μετά από ένα-δύο χρόνια συμβίωσης με το σύστημα τους, ακόμα ψάχνουν το πώς θα το στήσουν σωστά αλλά ασκούν έντονα κριτική για το πώς παίζει ένα σύστημα σ’ ένα χώρο που ο εκθέτης είχε την ευκαιρία να τον «ακούσει» για τρεις ώρες και αφού είχε γίνει αχθοφόρος, μεταφορέας, διακοσμητής και ότι άλλο θα του ζητηθεί να πράξει?

Είναι νωπές ακόμα στη μνήμη μου, οι γνώμες που εκφράστηκαν για τα Muon, τα Focal, ηχεία που έπαιζαν σε πολύ μεγάλους χώρους, με μόλις μία ημέρα χρόνο για να στηθούν, ταυτόχρονα με άλλα μηχανήματα που υπήρχαν σε στατική επίδειξη και ΣΧΕΔΟΝ κανείς δε τα σκέφτηκε αυτά!
ΣΥΝ το: Πόσα ηχεία υπάρχουν που θα μπορούσαν να καλύψουν τόσο μεγάλους χώρους?!

Σε συζητήσεις που είχα με πολύ κόσμο από την έκθεση, οι περισσότεροι ήταν απογοητευμένοι, γιατί ελάχιστοι επισκέπτες κατάλαβαν την προσπάθεια τους να εκθέσουν μηχανήματα, που μέχρι εχθές ήταν μόνο φωτογραφίες σε περιοδικά και ιντερνέτ σελίδες.
Κάποιοι από τους εκθέτες είχαν ν’ αντιμετωπίσουν ένα οικονομικό διευθυντή, που στην ανάγνωση του κόστους των προϊόντων -που ήρθαν ειδικά για την έκθεση- «κατέβασε» θεούς και δαίμονες εωσότου να δώσει την έγκριση εισαγωγής τους!
Κάποιοι άλλοι, που δεν έχουν οικονομικό διευθυντή, πήραν το οικονομικό ρίσκο για ν’ ανεβάσουν την εικόνα της έκθεσης ΚΑΙ τη δική τους.

Οι παραπάνω σκέψεις, εμπορικές και μη, ήταν αυτές που με ώθησαν στο να υποβάλλω αυτό το ερώτημα.

Γιατί σώνει και καλά πιστεύεται ότι τα φόρουμ φοβίζουν τις επιχειρήσεις του χώρου?
Θεωρητικά, θα έπρεπε να σιωπήσω, φοβούμενος τη γνώμη των ανθρώπων που συμμετέχουν στο/στα φόρουμ/ς, γιατί θα μου κόψει τις πωλήσεις?!

Αν κάνω καλά τη δουλειά μου, εξυπηρετώ όπως πρέπει, κάνω σωστές πωλήσεις, ικανοποιώ τις ανάγκες των πελατών μου, οι πωλήσεις μου δε θα σταματήσουν!
Αν, δε, είμαι και «ντόμπρος» ΠΡΙΝ την πώληση για το τι μπορώ να προσφέρω και τι όχι, για το τι χρεώνω και για το τι δεν χρεώνω, τότε αύξηση θα έχω, όχι μείωση!

Απαγορεύεται να έχω το θάρρος της γνώμης μου, απαγορεύεται να έχω το θάρρος να σκέφτομαι (λανθασμένα ή σωστά, δεν είμαι τέλειος) και να τα εκφράζω, για να μη «πληγώσω» την επιχείρηση μου?!

Σε προσωπικό επίπεδο, έχω βαρεθεί τα υπονοούμενα, τις δήθεν καταγγελίες χωρίς ονόματα ως προσπάθεια πίεσης καταστάσεων, η εκμετάλλευση των φόρουμ ως προσπάθεια εκβιασμού και όταν λήξει το «θέμα» σταματά το κάθε σχόλιο!

Έχω βαρεθεί την «άρρωστη» συμπεριφορά εμπόρων και καταναλωτών, έχω βαρεθεί τα «μισόλογα» από ανθρώπους που ξέρουν ή «ξέρουν» καταστάσεις στο χώρο που κινούμαι επαγγελματικά, έχω βαρεθεί το «κρυφτούλι» των λέξεων, το «κρυφτούλι» μεγάλων, σε ηλικία ανθρώπων, με «μισόλογα» πίσω από ένα πληκτρολόγιο που παίζουν ένα παιχνίδι, που δε μπορώ να κατανοήσω, λόγω του ότι έχω μάθει να εκφράζω αυτά που σκέφτομαι, γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν και τις καλές σχέσεις.

Έχω βαρεθεί θέματα, που μπορούν να αυξήσουν την επισκεψιμότητα, γιατί κάποιος φαντάζεται ότι θα βγει «λαυράκι» από εκεί, θα «ωφεληθεί» ο ίδιος ή το χόμπι του, έχω βαρεθεί συμμετοχές τυπικές μόνο και μόνο για να βρεθούν πελάτες, έχω βαρεθεί προσωπικά μηνύματα με σκοπό τη διαφήμιση και πώληση, έχω βαρεθεί τις «τάχα» μου τιμές για τα μέλη των φόρουμ (αν μπορείς δώσε τις σε όλο το κόσμο και όχι γιατί περιμένεις «ανταλλάγματα» από ένα φόρουμ, έμμεσα ή και άμεσα –ελπίζω να μη παρεξηγηθεί από τους συντονιστές της κάθε κατηγορίας και νομίζουν ότι αναφέρομαι σε αυτούς), έχω βαρεθεί συζητήσεις σε «πηγαδάκια» όπου «θάβεται» ο καθένας αλλά όταν βρεθούμε μπροστά στον «καθένα» είμαστε όλο «γλυκόλογα» και «υποσχέσεις»…

Αν έχω κάτι με τον κύριο Τσαρουχά, τον κύριο Κόγια (ζητώ εκ των προτέρων συγνώμη για την αναφορά μου στα ονόματά σας, τα χρησιμοποιώ ως παράδειγμα), τότε θα απευθυνθώ ΑΜΕΣΑ σε εκείνους και όχι στον κύριο g.kar, στον κύριο DOLFON (επίσης ζητώ συγνώμη) ή όποιον άλλο χρήστη του φόρουμ μέσω του πληκτρολογίου μου!

Αν τώρα, ορισμένοι, χωρίς να γνωρίζω το λόγο, θεωρούν ότι αποτελώ το «παπαγαλάκι» κάποιου ή κάποιων, επιθυμώ, με αυτό το μήνυμα, να τους διαψεύσω.
Είμαι σε μία ηλικία που μπορώ να έχω το δικό μου τρόπο σκέψης, να τον υποστηρίξω με επιχειρήματα ΚΑΙ όταν έχω κάνει λάθος να ζητήσω συγνώμη γι’ αυτό.

Αν όλα τα παραπάνω, σας κάνουν να πιστεύεται ότι είστε «ανεπιθύμητοι» στην έκθεση, παρακαλώ, μην περάσετε από το δωμάτιο που θα βρίσκονται τα προϊόντα που εμπορεύομαι, γιατί εκεί βρίσκεται κάποιος που έχει το θάρρος της γνώμης του και δε σκέφτεται να σας κολακέψει…

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Αντώνη, κατ' αρχάς σε συγχαίρω για το θάρρος σου να βγεις και να πεις ότι εσύ έθεσες το όποιο θέμα. Ξέρεις ότι σε προσωπικό επίπεδο σε εκτιμώ ιδιαίτερα, κάτι που δήλωσα και στο εναρκτήριο post του παρόντος thread. Ήταν μεγάλη έκπληξη για μένα όταν άκουσα ότι το θέμα ξεκίνησε από εσένα. Για την ουσία θα γράψω αργά το βράδυ μιας και αυτή τη στιγμή έχω πρόβλημα πρόσβασης.

...

Reaction score
8

Κυριε Χατζηκωνσταντη,
καταρχας σας τιμα το οτι εχετε το θαρος να εκθεσετε επωνυμα τις παραπανω αποψεις σας. Θα ηθελα παντως να σχολιασω καποια πραγματα απο αυτα που γραφτηκαν.

Θέλουμε τη δωρεάν είσοδο στην έκθεσης ή είναι καλύτερο να μοιραστούν προσκλήσεις μέσω των αντιπροσώπων ή των καταστημάτων ώστε να υπάρχει η επαφή του καταστήματος, αντιπροσωπείας με τους ανθρώπους που υπό άλλες συνθήκες θα την κατεβάσουν και δε θα υπάρχει η ΑΜΕΣΗ επαφή μαζί τους?
κατα την προσωπικη μου γνωμη, οσο περισσοτερα ατομα ελθουν στην εκθεση, και πιστεψτε με πολλα ατομα ηρθαν λογω αυτων των δωρεαν προσκλησεων, τοσο το καλυτερο για σας, γιατι αυτο αποτελει διαφημηση των προιοντων σας, φαιρνοντας τα σε επαφη με τους πιθανους μελλοντικους αγοραστες τους, πραγμα που υπο αλλες συνθηκες πληρωνετε για να γινει, π.χ. προβολη των προιοντων μεσω διαφημισεων σε περιοδικα κ.λπ.

Θέλουμε ανθρώπους, που μετά από ένα-δύο χρόνια συμβίωσης με το σύστημα τους, ακόμα ψάχνουν το πώς θα το στήσουν σωστά αλλά ασκούν έντονα κριτική για το πώς παίζει ένα σύστημα σʼ ένα χώρο που ο εκθέτης είχε την ευκαιρία να τον «ακούσει» για τρεις ώρες και αφού είχε γίνει αχθοφόρος, μεταφορέας, διακοσμητής και ότι άλλο θα του ζητηθεί να πράξει?
Δυστηχως η ευτυχως αυτοι ειναι οι μονιμοι πελατες σας, γιατι αυτοι που ψαχνουν χρονια πως θα στεισουν το συστημα τους και οι οποιοι δεν ειναι υπευθυνοι για τον χρονο που αφιερωσατε για το στησιμο των συστηματων σας, ειναι οι πιθανοι πελατες σας και οχι αυτοι που παιρνουν μια φορα ενα συστημα το πετουν οπως τυχει και απολαμβανουν τον νιρβανα της κατσικας. Δηστυχως αυτοι οι δυστροποι εκλεκτικοι και ιδιοτροπα κρητικοι επισκεπτες - πελατες ειμαστε αυτοι που αφηνουμε συνεχως τα ωραια λεφτουδακια μας στο χομπυ. Εαν δεν μας θελετε πεστε το και ευχαριστως δεν ξαναεπισκεπτομαστε τον χωρο σας, πιστευω οτι υπαρχουν ενναλακτικες επιλογες για οσους επιθυμουν την παρουσια μας. Αλλα αν αφαιρεσετε το συνολο υμων απο τον συνολικο αριθμο των επισκεπτων, φοβαμαι οτι η εκθεση θα θυμιζει απλα ενα συνεδριο αντιπροσωπων.

Είναι νωπές ακόμα στη μνήμη μου, οι γνώμες που εκφράστηκαν για τα Muon, τα Focal, ηχεία που έπαιζαν σε πολύ μεγάλους χώρους, με μόλις μία ημέρα χρόνο για να στηθούν, ταυτόχρονα με άλλα μηχανήματα που υπήρχαν σε στατική επίδειξη και ΣΧΕΔΟΝ κανείς δε τα σκέφτηκε αυτά!
ΣΥΝ το: Πόσα ηχεία υπάρχουν που θα μπορούσαν να καλύψουν τόσο μεγάλους χώρους?!
Φταιμε εμεις κ. Χατζηκωνσταντη που δεν μπορεσαν οι αντιπροσωποι τους να τα στησουν σωστα, αν και κατεμε αυτο δεν ισχυει για ολα, παραδειγμα το MUON που εμενα ο ηχος του μου αρεσε και μη μου πειτε για τον περιορισμενο χρονο, γιατι πεστε μου ποσος χρονος χρειαζοταν για να βαλει καποιος και τα δυο τζαμπερ των χαμηλων στο GRAND UTOPIA στην ιδια θεση και οχι σε διαφορετικη στο αριστερο και στο δεξι οπως επαιζαν στην εκθεση;
Και τι μας ενδιαφερουν οι αποδοσεις τους σε τεραστιους χωρους, οταν τα παραπανω ηχεια θα τοποθετηθουν σε εναν μεσο, αντε εστω και μεγαλο οικιακο χωρο;

Απαγορεύεται να έχω το θάρρος της γνώμης μου, απαγορεύεται να έχω το θάρρος να σκέφτομαι (λανθασμένα ή σωστά, δεν είμαι τέλειος) και να τα εκφράζω, για να μη «πληγώσω» την επιχείρηση μου?!
Απαγορεύεται να έχω το θάρρος της γνώμης μου, απαγορεύεται να έχω το θάρρος να σκέφτομαι (λανθασμένα ή σωστά, δεν είμαι τέλειος) και να τα εκφράζω, για να μη «πληγώσω» την επιχείρηση σας?!

Σε προσωπικό επίπεδο, έχω βαρεθεί τα υπονοούμενα, τις δήθεν καταγγελίες χωρίς ονόματα ως προσπάθεια πίεσης καταστάσεων, η εκμετάλλευση των φόρουμ ως προσπάθεια εκβιασμού και όταν λήξει το «θέμα» σταματά το κάθε σχόλιο!
Συγνωμη, εχετε συναισθηση του τι γινεται στον χωρο; Και κατηγορειται αυτους που καταφευγουν στα φορουμς ως υστατο μεσον πιεσης οταν διεκδικοντας τα νομιμα δικαιωματα τους κυριολεκτικα τους γραφετε; Η τελευταια προταση σαφως ειναι γενικη και δεν αφορα καθολου εσας που μαλλον καλα λογια εχω ακουσει εως τωρα.

Έχω βαρεθεί την «άρρωστη» συμπεριφορά εμπόρων και καταναλωτών, έχω βαρεθεί τα «μισόλογα» από ανθρώπους που ξέρουν ή «ξέρουν» καταστάσεις στο χώρο που κινούμαι επαγγελματικά, έχω βαρεθεί το «κρυφτούλι» των λέξεων, το «κρυφτούλι» μεγάλων, σε ηλικία ανθρώπων, με «μισόλογα» πίσω από ένα πληκτρολόγιο που παίζουν ένα παιχνίδι, που δε μπορώ να κατανοήσω, λόγω του ότι έχω μάθει να εκφράζω αυτά που σκέφτομαι, γιατί οι καλές εξηγήσεις κάνουν και τις καλές σχέσεις.
αυτο σας τιμα, γιατι ακριβως τα παραπανω, περιγραφουν και την δικη μου ψυχικη κατασταση με τα πρατωμενα στον χωρο.

έχω βαρεθεί τις «τάχα» μου τιμές για τα μέλη των φόρουμ (αν μπορείς δώσε τις σε όλο το κόσμο και όχι γιατί περιμένεις «ανταλλάγματα» από ένα φόρουμ, έμμεσα ή και άμεσα
σε αυτο το σημειο θα διαφωνησω μαζι σας, γιατι η δυναμη του οποιουδηποτε καταναλωτικου φορουμ ειναι το πληθος των μελων του, οπου εστω και ελαχιστα να ωφεληθουν απο μια ομαδικη αγορα δεν παυει να ειναι κερδος. Αποδειξη αυτου το οτι ως εμπορος ειναι φυσικο να ενοχλειστε απο τετοιες κινησεις που μειωνουν το κερδος σας.

Αν όλα τα παραπάνω, σας κάνουν να πιστεύεται ότι είστε «ανεπιθύμητοι» στην έκθεση, παρακαλώ, μην περάσετε από το δωμάτιο που θα βρίσκονται τα προϊόντα που εμπορεύομαι, γιατί εκεί βρίσκεται κάποιος που έχει το θάρρος της γνώμης του και δε σκέφτεται να σας κολακέψει…
Δυστηχως αν και χαιρομαι για το θαρος το υφος και ηθος των γραφομμενων σας η τελευταια σας φραση ειναι ισως και ο μονος λογος να μην περασω απο το περιπτερο σας γιατι πισω απο το πληκτρολογιο

βρίσκεται κάποιος που έχει το θάρρος της γνώμης του και δε σκέφτεται να σας κολακέψει

Reaction score
0

Νίκο, δεν είναι θάρρος, είναι η «υποστήριξη» αυτών που πιστεύω.

Το να «κρυφτώ» ή να κάνω ότι δεν το έμαθα, γιατί φοβάμαι ν’ αντιμετωπίσω το φόρουμ, το ότι μπορεί να σχηματίσουν «άσχημη» γνώμη για εμένα χωρίς να με γνωρίζουν κάποιοι άνθρωποι που θα το διαβάσουν, άρα θα απομακρυνθούν από «πελάτες» ή ν’ αφήσω να υπάρχει «σκιά» για όλους τους αντιπρόσωπους, άμεσα θα με έβαζε στον ίδιο «κουβά» που προσπαθώ τα τελευταία χρόνια ν’ «αδειάσω»…

Αν το έκανα αυτό, με ποιο δικαίωμα θα μπορούσα να γράφω εδώ μέσα, όταν ο ΙΔΙΟΣ έκανα την «πάπια» σε θέμα που με αφορούσε και κάλλιστα θα μπορούσε έμμεσα ή άμεσα να βλάψει την εργασία μου?

Οπότε, δεν είναι θάρρος, καλώς ή κακώς αυτός είμαι, αυτές είναι οι σκέψεις μου και οφείλω σεβόμενος εμένα πρώτα και έπειτα όλους τους άλλους να τις υποστηρίζω- δεχόμενος όμως σοβαρά επιχειρήματα που θα με κάνουν να τις τροποποιήσω και τελικά να ζητήσω συγνώμη αν έχω κάνει λάθος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Δεν θέλω να πλατειάσω επί των γραφέντων του Αντώνη, έχω μόνο μερικές επισημάνσεις.
  • Πρώτον, το θέμα της πρόσκλησης έναντι της εισόδου επί πληρωμή. Εξ όσων γνωρίζω – μπορεί και να κάνω λάθος, η έκθεση διοργανώνεται από το περιοδικό High Fidelity, και επομένως η μεταχείριση της οποίας θα τύχουν οι επισκέπτες, όσον αφορά την είσοδό τους στην έκθεση, καθορίζεται από τον κ. Πορφυρίου. Αν τα έξοδα της έκθεσης καλύπτονται από τη συμμετοχή των εκθετών, τότε δεν υπάρχει λόγος να επιβληθεί εισητήριο. Άλλωστε, η επιβολή εισιτηρίου εισάγει και δυσεπίλυτα προβλήματα, που σχετίζονται με τη χωροταξία του ξενοδοχείου που τη φιλοξενεί τελευταίως. Η λύση της πρόσκλησης είναι ένας εύσχημος τρόπος προσέλκυσης επισκεπτών, και ο τρόπος με τον οποίον υλοποιείται είναι ο πλέον ενδεδειγμένος. Αν οι προσκλήσεις καταλήξουν να διατίθενται από τα καταστήματα, δηλαδή από τα αθηναϊκά καταστήματα, και όχι και από τα διάφορα φόρουμ, τότε (Αντώνη) μονομιάς θα έχετε μεταβληθεί σε συνοικιακούς μπακάληδες της δεκαετίας του ’50, διότι η έκθεση δεν απευθύνεται μόνο στους κατοίκους του Αττικού λεκανοπεδίου, αλλά έχει πανελλαδική εμβέλεια.
  • Δεύτερον, αναφορικά με το θέμα του «στήσιμου» των συστημάτων. Δεν απαξιώνω κανέναν κόπο, ούτε το χαμαλίκι που χρειάζεται, ούτε τίποτε άλλο. Αλλά αυτή η καραμέλα του «έστησα ένα σύστημα» πρέπει κάποτε να σταματήσει. Το να βάλει κανείς ένα ζευγάρι ηχεία και να τα συνδέσει να παίξουν με έναν ενισχυτή και ένα laptop ή ένα CD player είναι κάτι που μπορεί να κάνει και ένα παιδί του γυμνασίου. Σταματήστε πια αυτή τη γελοιότητα του «στησίματος», υπάρχουν άτομα ακόμα και εκ των έσω του κλάδου, που γελάνε.
  • Τρίτον, και επειδή αναφέρθηκες στα Muon και τα Focal, Αντώνη, πρέπει να σου πω τα εξής. Όσον αφορά τα Muon, εγώ, προσωπικά εγώ, σαν Κώστας, δεν θα καταδεχόμουν ποτέ να τα αγοράσω για εκατόν είκοσι χιλιάρικα, αφ’ ης στιγμής η κεφαλή άνω μεσαίων – πρίμων είναι πανομοιότυπη με το εισαγωγικό, το γήινο μοντέλο της σειράς Reference που τιμάται μόλις πέντε χιλιάρικα, αλλά και δεδομένων των περιορισμών ισχύος που έχουν. Ένα ηχείο που έχει οροφή 118dB στο ένα μέτρο, μόνο για να καλύψει «τόσο μεγάλους χώρους» δεν είναι κατάλληλο, εξ ου και η εμμονή του αντιπροσώπου του να το επιδεικνύει με πρόγραμμα φτωχό ψηλά (εκκλησιαστικό όργανο), και αφ’ ετέρου σε στάθμη μέτρια, και πάντως όχι αρμόζουσα στον όγκο του χώρου που το ηχείο αυτό υποτίθεται ότι προορίζεται να καλύψει, και ούτε στην τιμή του. Αναφορικά με τα Focal, έτσι όπως τα στρίμωξαν, έτσι έπαιξαν. Προφανώς, η έλευσή τους ήταν της τελευταίας στιγμής, και γι’ αυτό τα έβαλαν εκτάκτως σε εκείνο τον παράμερο χώρο. Αν ήμουν στη θέση του Harman πάντως, δεν θα ήμουν καθόλου ευχαριστημένος από αυτήν την επιλογή χώρου, για να μη σου πω ότι θα ήμουν οργισμένος.
  • Τέλος, είτε σας αρέσει είτε όχι, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΛΕΓΩ, τα διαδικτυακά φόρουμ είναι πλέον μια πραγματικότητα όπου το στοιχείο της αμφίδρομης επικοινωνίας είναι δεδομένο, όπως και η απόκτηση βήματος για τον καθένα, και επομένως εδώ θα ακούτε όχι αποκλειστικώς και μόνο διθυράμβους, όπως κάνουν οι δοκιμαστές των περιοδικών – τρομάρα τους, αλλά και επικρίσεις, και για σας και για τα εμπορεύματά σας. Είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Η παντοκρατορία των εντύπων απήλθε δια παντός. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Επίσης, όσον αφορά την ακουστική των ξενοδοχειακών χώρων, αλλά και οιουδήποτε άλλου χώρου, ένας σωστός επαγγελματίας δεν κάθεται να ασχοληθεί με χροιές, πολικότητες πρίζας, καλώδια και στήριξη στο πάτωμα και άλλες τέτοιες αηδίες. Ένας σωστός επαγγελματίας είναι διαβασμένος, και με μια ματιά που θα ρίξει σε έναν χώρο, ξέρει αμέσως αν ο χώρος παίζει, ή έχει προβλήματα.

Reaction score
0

Κύριε thanasis k.,

Σεβαστή η γνώμη σας, λυπάμαι που έχασα την ευκαιρία να μιλήσω μ’ έναν άνθρωπο.
Επιτρέψτε μου μία ερώτηση και ένα σχόλιο:

Αν δεν υπήρχε η πίεση του χρόνου, για να στηθούν τα Focal ταυτόχρονα με ένα σωρό άλλα μηχανήματα, πιστεύεται ότι θα υπήρχε η λανθασμένη θέση των τζάμπερς στα ηχεία?
Μήπως αυτό σκέφτομαι, μπορεί να κάνω και λάθος, δείχνει την πίεση που ασκείται από το χρόνο στους ανθρώπους που θέλουν να στήσουν και να παρουσιάσουν τα μηχανήματά τους?
Μήπως ξέχασαν τα βασικά στον τρόπο σύνδεσης των ηχείων, ξαφνικά?

Ίσως, δεν έγινε αντιληπτό το νόημα που αφορά τη παράγραφο με τους επισκέπτες και τα συστήματά τους.
Λάθος μου, δεν το ανέλυσα αρκετά, ώστε να είναι κατανοητό.
Ξέχασα ότι πρόκειται για γραπτό λόγο και ο «τόνος» δεν είναι άμεσα αντιληπτός.

Αν, μετά από ένα-δύο χρόνια συμβίωσης με το σύστημά μας, ανακαλύπτουμε καθημερινά νέους τρόπους για να το κάνουμε να παίζει καλύτερα στο χώρο μας, πως έχουμε την απαίτηση από κάποιον να το κάνει σε λιγότερο της μίας ημέρας, έχοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη της φόρτωσης/εκφόρτωσης και ετοιμασίας του χώρου?
Και ο επαγγελματίας είναι άνθρωπος και η κόπωση δε ξεχωρίζει επαγγελματίες και επισκέπτες…

Reaction score
2
Re: Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

• Τέλος, είτε σας αρέσει είτε όχι, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΛΕΓΩ, τα διαδικτυακά φόρουμ είναι πλέον μια πραγματικότητα όπου το στοιχείο της αμφίδρομης επικοινωνίας είναι δεδομένο, όπως και η απόκτηση βήματος για τον καθένα, και επομένως εδώ θα ακούτε όχι αποκλειστικώς και μόνο διθυράμβους, όπως κάνουν οι δοκιμαστές των περιοδικών – τρομάρα τους, αλλά και επικρίσεις, και για σας και για τα εμπορεύματά σας. Είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Η παντοκρατορία των εντύπων απήλθε δια παντός. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.
Φίλε Κώστα. Μου αρέσεις γιατί όχι μόνο είσαι τεχνοκράτης αλλά και γιατί λες τα πράγματα με το όνομα τους.Τα συγχαρητήρια μου. :446:

Τέτοιους ανθρώπους θέλουμε να διαβάζουμε,όχι ανθρώπους που "δουλεύουν" με κύριο γνώμονα το προσωπικό τους συμφέρον.

Reaction score
0

Κύριε Κόγια,

«Τέλος, είτε σας αρέσει είτε όχι, ΕΙΤΕ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ, ΛΕΓΩ, τα διαδικτυακά φόρουμ είναι πλέον μια πραγματικότητα όπου το στοιχείο της αμφίδρομης επικοινωνίας είναι δεδομένο, όπως και η απόκτηση βήματος για τον καθένα, και επομένως εδώ θα ακούτε όχι αποκλειστικώς και μόνο διθυράμβους, όπως κάνουν οι δοκιμαστές των περιοδικών – τρομάρα τους, αλλά και επικρίσεις, και για σας και για τα εμπορεύματά σας. Είτε σας αρέσει, είτε δεν σας αρέσει. Η παντοκρατορία των εντύπων απήλθε δια παντός. ΧΩΝΕΨΤΕ ΤΟ.»

Το δέχομαι αυτό, μαζί σας…

Όμως μην πάμε στην άλλη πλευρά!
Τόσα χρόνια καταφέραμε και ξεφύγαμε από το «Πάρτο, είναι καλό και άμα χαλάσει εγώ είμαι εδώ», ξεφύγαμε από το «Πάρτο, είναι καλό το διάβασα στο τάδε περιοδικό», μην αφήσουμε από έλλειψη μέτρου και σεβασμού να πάμε στο «Πάρτο, είναι καλό, το διάβασα στην τάδε σελίδα φόρουμ ή στην τάδε σελίδα του ιντερνέτ»!

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

.....μην αφήσουμε από έλλειψη μέτρου και σεβασμού να πάμε στο «Πάρτο, είναι καλό, το διάβασα στην τάδε σελίδα φόρουμ ή στην τάδε σελίδα του ιντερνέτ»!
Αντωνη γεια σου.
Δεν εχεις αδικο αλλα,οταν ο πολυς κοσμος εχει δυνατοτητα ακροασης μονο στις εκθεσεις με τους απαραδεκτους χωρους και τον χρονο να πιεζει ,λογικο ειναι να εμπιστευεται τις αποψεις ενος συμφορουμιτη που μεσα στο χρονο καταλαβε οτι ταιριαζουν τα γουστα τους.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Όμως μην πάμε στην άλλη πλευρά!
Τόσα χρόνια καταφέραμε και ξεφύγαμε από το «Πάρτο, είναι καλό και άμα χαλάσει εγώ είμαι εδώ», ξεφύγαμε από το «Πάρτο, είναι καλό το διάβασα στο τάδε περιοδικό», μην αφήσουμε από έλλειψη μέτρου και σεβασμού να πάμε στο «Πάρτο, είναι καλό, το διάβασα στην τάδε σελίδα φόρουμ ή στην τάδε σελίδα του ιντερνέτ»!
Συμφωνώ απολύτως!!

Reaction score
0

Κύριε Κόγια,

Πράγματι, ο τρόπος πρόσβασης, σε ανθρώπους εκτός λεκανοπέδιου, για δωρεάν προσκλήσεις ακούγεται δύσκολος.

Όμως εδώ είναι η εμπορική σκέψη, που έγραψα νωρίτερα:

Μπορούν οι αντιπρόσωποι, μ’ ένα μήνυμα στην ηλεκτρονική τους διεύθυνση, ν’ αναλάβουν την ομαδική αποστολή προσκλήσεων στους ανθρώπους που επικοινώνησαν μαζί τους.
Αν έχουν πρόσβαση για να κατεβάσουν την πρόσκληση από το φόρουμ, έχουν και τη δυνατότητα να γράψουν ένα μήνυμα σε κάποιον αντιπρόσωπο…

Αυτόματα, αποκτούν μία βάση δεδομένων, που ο καθένας μπορεί να "εκμεταλλευτεί".
Καθημερινά δέχομαι ένα σωρό μηνύματα που δεν αφορούν τις αγαπημένες μου δραστηριότητες στο e mail μου, αν λάβω κάποιο μήνυμα σε αραιά χρονικά διαστήματα, για αγαπημένες μου δραστηριότητες, με προσκλήσεις, νέα της αγοράς, προσφορές κλπ. είναι κάτι το άσχημο?

Τουλάχιστον, ο παραλήπτης θα γνωρίζει ότι είναι από ένα κατάστημα και όχι από ένα μέλος σε κάποιο φόρουμ :-|

Επίσης, σέβομαι τη γνώμη σας για το στήσιμο ενός συστήματος, επιτρέψτε μου όμως να έχω μία διαφορετική άποψη, οπότε θα συνεχίσω να το αναφέρω εωσότου συναντηθούμε οι δύο μας και παρουσιάζοντας τα επιχειρήματά μας σε θεωρητική και πρακτική βάση, αποδείξουμε ότι ΚΑΙ οι δύο μπορεί να έχουμε δίκιο ;-)

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

Επίσης, σέβομαι τη γνώμη σας για το στήσιμο ενός συστήματος, επιτρέψτε μου όμως να έχω μία διαφορετική άποψη, οπότε θα συνεχίσω να το αναφέρω εωσότου συναντηθούμε οι δύο μας και παρουσιάζοντας τα επιχειρήματά μας σε θεωρητική και πρακτική βάση, αποδείξουμε ότι ΚΑΙ οι δύο μπορεί να έχουμε δίκιο ;-)
Καλύτερα δημοσίως Αντώνη, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα.

Reaction score
0

Καλησπέρα Νίκο ;-)

Λυπάμαι που το γράφω, αλλά η δύναμη του ιντερνέτ είναι αυτή που δημιούργησε την «έλλειψη» χρόνου.
Ένα πραγματικό εργαλείο γνώσης και πληροφορίας, το έχουμε προάγει σε «βίβλο» των πάντων, έχοντας καταντήσει έρμαιο του κάθε ΣΩΣΤΑ στημένου διαφημιστικού μηνύματος, αφήνοντας αισθήσεις, κρίση, διάθεση αναζήτησης και προσωπική επικοινωνία :-(

Reaction score
0

Κύριε Κόγια,

Ξεκινώντας συζήτηση για το στήσιμο ενός συστήματος σε θεωρητικό επίπεδο, λείπει η πράξη, αν συναντηθούμε ίσως καταλήξουμε ότι δεν υπάρχει μόνο το άσπρο-μαύρο.
Δέχομαι να έρθω και στο χώρο σας, να μιλήσουμε, να στήσει ο καθένας μας το σύστημα που θα έχουμε συμφωνήσει ποιο θα είναι και να ανταλλάξουμε απόψεις ακροάσεων με μαντήλι ότι χρώματος επιθυμείτε.

Προς θεού, δε σας προκαλώ, θέλοντας να κερδίσω εντυπώσεις ή προσπαθώντας να σας φέρω σε θέση άμυνας, προτείνω αντί της θεωρητικής μόνο εφαρμογής και την πρακτική.

Επίσης, ο επαγγελματίας που μπαίνει σ’ ένα χώρο, καταλαβαίνει αν μπορεί να παίξει ή όχι, συμφωνώ απόλυτα!
Ο επισκέπτης κατά πόσο μπορεί να το καταλάβει?
Γιατί όλοι παραπονιούνται ότι στις εκθέσεις δεν παίζουν δυνατά?

Υπάρχει, μία, μόνο μία ελάχιστη περίπτωση να υπολογίζεται ο χώρος?

Η δύναμη του επαγγελματία είναι όταν σε χώρο που θεωρητικά δεν «παίζει», καταφέρει να στήσει σωστά ένα σύστημα, με τους περιορισμούς που του θέτει το ξενοδοχείο για την επέμβαση του στο χώρο ;-)

Δεν συζητάμε για ένα χώρο στο καθιστικό μας, στο bar, στο play room, συζητάμε για ένα χώρο που θα μας φιλοξενήσει για τέσσερις ημέρες και όταν φύγουμε ΠΡΕΠΕΙ να είναι όπως τον βρήκαμε.

Καληνύχτα σας.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.186
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ