Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Είναι η δεύτερη φορά, που σε διάστημα δυο ημερών, κάποιος χρησιμοποιεί το μήνυμα μου αφήνοντας υπονοούμενα.
Μήπως μυγιάζεσαι άνευ λόγου, λέω εγώ τώρα. :121:

...

Reaction score
5
Μόνο ο Γλόμπαλ δείχνει συμπαθητική φάτσα και "αγαθό" παλικάρι τελικά.

Μέχρι που να σου προτείνει βόλτα με τ' αμάξι φυσικά, μετά καταλαβαίνεις με τι μούτρο έχεις να κάνεις...:143:
Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο κύριος. Ποιο αμάξι; Ποια συμπαθητική φάτσα; Ποιο αγαθό παλικάρι;

Εγώ μούτρο;; Βρε Σαλλονικιέ... Ντροπή... Θα με παρεξηγήσει ο κόσμος και θα με λέει χαιεντά μετά :138:

Reaction score
10
Μετά από δυο τηλεφωνήματα, που δέχτηκα, ότι βάλανε φωτογραφία μου στο φόρουμ, μπήκα να δω αν ήμουν… φωτογενής. Και τι είδα; Πάλι τον Κόγια! Πρόσεξα όμως την λεζάντα και δεν μου άρεσε.

Έτσι, με αφορμή την ενδιαφέρουσα αναφορά του Μιχάλη και ειδικά της παραγράφου:

Και από δίπλα τα τσιράκια τους που παίρνουν τις μίζουλες τους για να σου πουλήσουν κάποιο μηχανημά τους.
και και και....Έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους.

θεωρώ ότι τίθενται θέματα τόσο ήθους και ηθικής, όσο και ……

Είναι η δεύτερη φορά, που σε διάστημα δυο ημερών, κάποιος χρησιμοποιεί το μήνυμα μου αφήνοντας υπονοούμενα.

Και βεβαία, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προσωπική αιχμή! Τα ράμματα στην γούνα μου, όμως, φροντίζω να είναι πάντα εξώραφα ώστε να ελέγχεται η αντοχή τους.

Είμαι δε πάντα στην διάθεση και στην κρίση του καθενός.

Γιαυτό λοιπόν, ανοίγω νέο θέμα, για να μην αποπροσανατολιστούμε από το παλιό.

Για το χόμπι ρε γαμώτο …και γενικά για τις γούνες.

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=62502
Tι λες μωρέ? :142:

Στα υπόλοιπα που είπες ήταν η απάντηση μου, δηλαδή να μην τους τσουβαλιάζουμε όλους...

Reaction score
0
Aυτό είναι σίγουρο.

Υπάρχουν και αντιπρόσωποι σαν τον Κύριο Φουάση τον Κύριο Ζαφειρόπουλο , τον Ανδρέα Μυγιάκη, τον Αντώνη Χατζηκωσταντή κ.α. που πραγματικά τιμούν αυτό που κάνουν και κοσμούν τον χώρο.

Δεν λέω, και αυτοί σίγουρα να πουλήσουν θέλουν αλλά σε βλέπουν πρώτα ως άνθρωπο και όχι σαν όρθιο πεντοχίλιαρο, όπως ειπώθηκε.

Υπάρχουν και άλλοι βέβαια που περιμένουν να περάσει λίγος καιρός μέχρι να σου πουλήσουν το επόμενο μηχάνημα και να σου τραμπάρουν το προηγούμενο σε μια διαδικασία χωρίς τέλος.

Αυτοί που ξαφνικά, το καινούργιο μηχάνημα που έφεραν είναι 10 κλάσεις πάνω από αυτό που μόλις σου είχαν πουλήσει ως απολύτως κορυφαίο και "καλύτερα μην έρθεις να το ακούσεις" γιατί "θα μπεις σε έξοδα".

Αυτόι που από τα ψέματα που λένε κάποια στιγμή ξεχνούν και οι ίδιοι τι έχουν πει και γίνονται ρόμπα.

Αυτοί που τους λες ότι ακούς rock σε υψηλές εντάσεις και σου πουλάνε δίδρομο.

Και από δίπλα τα τσιράκια τους που παίρνουν τις μίζουλες τους για να σου πουλήσουν κάποιο μηχανημά τους.

και και και....Έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους.
Τα περι καλων (που κοσμουν τον χωρο κτλ....), κακων (και μοχθηρων), και....ασχημων αντιπροσωπων, τα θεωρω την μεγαλυτερη φαρσοκωμωδια και φαιδροτητα που εχω ακουσει τελευταια...Μιλαμε για παραμυθακια στυλ η κοκκινοσκουφιτσα κι ο κακος λυκος και τα τρια γουρουνακια, ιστοριες για μερικους τριανταρηδες που νομιζουν οτι πανε ακομη σχολειο και δεν λενε να ωριμασουν και να σοβαρευτουν επιτελους...

Ενταξει δεν περιμενω να αρεσω σε ολους, (το ιδιο ισχυει αλλωστε για ολους μας στον κοινωνικο περιγυρο), αλλα ολοι μας εχουμε τις θετικες και τις αρνητικες πλευρες μας. Κανεις λοιπον δεν ειναι το καλο κι αμεμπτο παιδι κι αξιο παληκαρι του χωρου ενω αντιστοιχα και κανεις αλλος δεν ειναι το μαυρο προβατο..

Ο αντιπροσωπος ειναι ενταξει οταν ειναι ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ κι οταν λεει την αληθεια για τις συσκευες (αυτο που πιστευει ειλικρινα εστω κιαν ενοχλει προσκαιρα μερικους).

Αυτο με τα διδρομα ειναι καινουργιο φρουτο?

Δεν το πιασα καλα, δηλαδη ολοι εμεις που εχουμε διδρομα κι ειμαστε ροκαδες απο κουνια που λενε (10000 δισκοι ψυχεδελεια,γκαραζ,ροκ,πανκ,progressive και metal) δεν ξεραμε τι χαναμε τοσο καιρο

Οσον αφορα τα....εξοδα, ισχυει κι ειναι περα για περα αληθινη μια τετοια προσεγγιση, τουλαχιστον για καποιον που δεν ειναι...τζαμπατζης και μονιμως αγοραστης του μισοτιμης μεταχειρισμενου (ανεξαρτητως αν παιξει η δεν παιξει το συστημα του καλυτερα!). Για μενα αυτοι οι τυποι αγοραζουν για την μουρη, δεν ξερουν τι ακριβως ζητανε ηχητικα και πανε γυρευοντας, χωρις ποτε ουσιαστικα να βρουν το ηχητικο τους νιρβανα. Ειναι πολυ συνηθες δε τα συστηματα τους να παιζουν μετα απο μια υποτιθεται "αναβαθμιση" πολυ χειροτερα (εως ανυποφορα) απο οτι πριν, γεγονος που το βιωσα ο ιδιος στο συστημα του συγκεκριμενου στον οποιο αναφερομαι.

Τα λογια καποιου ο οποιος φτυνει εκει που πριν προσκυναγε και δηλωνε ευτυχισμενος ηχητικα επι μια τριετια, εχοντας μαλιστα αλλαξει τα nicknames του στα forums προσομοιαζοντας τα με αυτα των ηχειων και ενισχυτων που διεθετε τοτε, ενω τωρα τα θαβει δημοσια και ασυστολα, στερουνται της οποιασδηποτε σοβαροτητας. Τελεια και παυλα.

Τα περι μιζας τα θεωρω επισης αστειοτητες και απαξιω καν να ασχοληθω...Απλα θα πω για τον dolfon οτι αν ειχα τετοιους μιζαδορους θα ημουνα πολυ ευτυχισμενος!

Ο ανθρωπος μου ειχε αφησει κατι μηχ/κια προς πωληση πριν κανα δυο χρονια και δεν εχει ερθει ακομη να παρει τα λεφτα του!

Ελεος ρε dolfon κανα δυο ακομη σαν κι εσενα να βρω παλληκαρι μου, να μου δινετε καμια μιζα ρε συ.....

Reaction score
0
Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο κύριος. Ποιο αμάξι; Ποια συμπαθητική φάτσα; Ποιο αγαθό παλικάρι;

Εγώ μούτρο;; Βρε Σαλλονικιέ... Ντροπή... Θα με παρεξηγήσει ο κόσμος και θα με λέει χαιεντά μετά :138:
Χειρότερα... είσαι mobile χαϊεντάς! :137:

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Στο εξωτερικο ξερει καποιος τι γινεται με τις προσκλησεις στις εκθεσεις?

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.385
Εγώ πάντως δεν μπορώ να ανεχτώ αυτούς που στραβομουτσουνίαζουν ή σε κοιτάνε σας παρακατιανό όταν τους λες μπορώ να ξοδέψω μέχρι 3000 και όχι 30000.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Τα περι καλων (που κοσμουν τον χωρο κτλ....), κακων (και μοχθηρων), και....ασχημων αντιπροσωπων, τα θεωρω την μεγαλυτερη φαρσοκωμωδια και φαιδροτητα που εχω ακουσει τελευταια...Μιλαμε για παραμυθακια στυλ η κοκκινοσκουφιτσα κι ο κακος λυκος και τα τρια γουρουνακια, ιστοριες για μερικους τριανταρηδες που νομιζουν οτι πανε ακομη σχολειο και δεν λενε να ωριμασουν και να σοβαρευτουν επιτελους...

Ενταξει δεν περιμενω να αρεσω σε ολους, (το ιδιο ισχυει αλλωστε για ολους μας στον κοινωνικο περιγυρο), αλλα ολοι μας εχουμε τις θετικες και τις αρνητικες πλευρες μας. Κανεις λοιπον δεν ειναι το καλο κι αμεμπτο παιδι κι αξιο παληκαρι του χωρου ενω αντιστοιχα και κανεις αλλος δεν ειναι το μαυρο προβατο..

Ο αντιπροσωπος ειναι ενταξει οταν ειναι ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ κι οταν λεει την αληθεια για τις συσκευες (αυτο που πιστευει ειλικρινα εστω κιαν ενοχλει προσκαιρα μερικους).

Αυτο με τα διδρομα ειναι καινουργιο φρουτο?

Δεν το πιασα καλα, δηλαδη ολοι εμεις που εχουμε διδρομα κι ειμαστε ροκαδες απο κουνια που λενε (10000 δισκοι ψυχεδελεια,γκαραζ,ροκ,πανκ,progressive και metal) δεν ξεραμε τι χαναμε τοσο καιρο

Οσον αφορα τα....εξοδα, ισχυει κι ειναι περα για περα αληθινη μια τετοια προσεγγιση, τουλαχιστον για καποιον που δεν ειναι...τζαμπατζης και μονιμως αγοραστης του μισοτιμης μεταχειρισμενου (ανεξαρτητως αν παιξει η δεν παιξει το συστημα του καλυτερα!). Για μενα αυτοι οι τυποι αγοραζουν για την μουρη, δεν ξερουν τι ακριβως ζητανε ηχητικα και πανε γυρευοντας, χωρις ποτε ουσιαστικα να βρουν το ηχητικο τους νιρβανα. Ειναι πολυ συνηθες δε τα συστηματα τους να παιζουν μετα απο μια υποτιθεται "αναβαθμιση" πολυ χειροτερα (εως ανυποφορα) απο οτι πριν, γεγονος που το βιωσα ο ιδιος στο συστημα του συγκεκριμενου στον οποιο αναφερομαι.

Τα λογια καποιου ο οποιος φτυνει εκει που πριν προσκυναγε και δηλωνε ευτυχισμενος ηχητικα επι μια τριετια, εχοντας μαλιστα αλλαξει τα nicknames του στα forums προσομοιαζοντας τα με αυτα των ηχειων και ενισχυτων που διεθετε τοτε, ενω τωρα τα θαβει δημοσια και ασυστολα, στερουνται της οποιασδηποτε σοβαροτητας. Τελεια και παυλα.

Τα περι μιζας τα θεωρω επισης αστειοτητες και απαξιω καν να ασχοληθω...Απλα θα πω για τον dolfon οτι αν ειχα τετοιους μιζαδορους θα ημουνα πολυ ευτυχισμενος!

Ο ανθρωπος μου ειχε αφησει κατι μηχ/κια προς πωληση πριν κανα δυο χρονια και δεν εχει ερθει ακομη να παρει τα λεφτα του!

Ελεος ρε dolfon κανα δυο ακομη σαν κι εσενα να βρω παλληκαρι μου, να μου δινετε καμια μιζα ρε συ.....
:114::114::114:

...

Reaction score
7
[Fat Mafia Mode]

(γυρίζει προς τον Τσαρουχίτο)

-Αφεντικό να περάσω μια βόλτα από το μαγαζί του? Δεν θέλω πολλά...Μία βόλτα...Να δούμε ποιός θα μιλάει μετά..

[/Fat Mafia Mode]

Reaction score
1.844
Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Αυτός ο φαλάκρας δεξιά είμαι εγώ, και ο χαζοχαρούμενος με το CD είναι ο Καφάτος.
Πωπω, τι 'ν' τούτος ρε σεις. Tύφλα να 'χει ο Αρτέμης Μάτσας! :142:
Αυτός που περνάει πίσω από τον ενισχυτή είναι ο Τσαντουλής. Ο κύριος δίπλα στον ενισχυτή είναι ο anemelos.
Βασίλης με πουλοβεράκι; Μπα. Όλοι ξέρουν ποιος έχει το clopyright! :138:

Τέρμα. Αφού τελικά αποδείχτηκε πως είμεθα ανεπιθύμητοι, την άλλη βολά θα πάω με κάτι παλιά cd's, που δεν τα παίζουν τα δικά μου players και κάνα δυό καλά, αλλά με πειρεχόμενο hip-hop και punk. Θα φάει η μύγα σίδερο .... :602:

Ά, και κάτι άλλα με κομμάτια για unlimited SPL! Και το ντεσιμπελόμετρο στο χέρι (έχω βρει κάτι της πυρκαγιάς με 3-4 δεκάγιουρα):125:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εκτός από ανεπιθύμητοι, οι φορουμίστες όταν σταματούν να αγοράζουν από εμάς και αγοράζουν από άλλον αντιπρόσωπο, ξαφνικά κουφαίνονται και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιό μηχάνημα είναι το καλυτερότερο. Μιχάλη διαβολικό μου αγόρι κρίμα... και είσαι τόσο νέος. :114:

...

Reaction score
10
Πολύ μύγα ρε παιδάκι μου.

Πως γίνεται όλοι να θίχτηκαν είναι αξιοπερίεργο...
Μάλλον έχουν την εντύπωση ότι είναι τι κέντρο το κόσμου. :142:

Reaction score
10
Εκτός από ανεπιθύμητοι, οι φορουμίστες όταν σταματούν να αγοράζουν από εμάς και αγοράζουν από άλλον αντιπρόσωπο, ξαφνικά κουφαίνονται και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιό μηχάνημα είναι το καλυτερότερο. Μιχάλη διαβολικό μου αγόρι κρίμα... και είσαι τόσο νέος. :114:

...
Μπουχαχαχαχα

Το κουφό είναι ότι άμα ο χ αντιπρόσωπος συμπεριφέρεται έτσι σε παλιούς πελάτες φαντάσου πως συμπεριφέρεται σε καινούργιους. :142:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Πες μας όμως γιατί μας έχει φάει η αγωνία. Τελικά ακούς; Τα σώσαμε τα αυτάκια σου ή από τότε που πούλησες τα μηχανήματα της Musiclover έγινες "κουφάλογο"; :137:

...

Reaction score
10
:116:

Νίκο δεν θέλω να το συνεχίσω ρε φίλε. Πικραίνομαι ξέρεις να βλέπω ανθρώπους που τους έχω βάλει σπίτι μου, που έχουμε πει μια κουβέντα παραπάνω, που τους έχω υποστηρίξει επανειλημμένα να συμπεριφέρονται με αυτόν τον τρόπο. :108:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Εγώ λέω να πάρεις ένα κιβώτιο ξύδι και να αρχίσεις να μοιράζεις σε όποιον νιώθει πως το χρειάζεται.

...

Reaction score
4
Απάντηση: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

ομως ρε συ νταϊαμπολικαλ δε μας ειπες γιατι το διδρομο ηχειο αντενδεικνυται για ροκ

μηπως εννοουσες διπολα ή κατι αλλο;

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Re: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Πολύ μύγα ρε παιδάκι μου.

Πως γίνεται όλοι να θίχτηκαν είναι αξιοπερίεργο...
Μάλλον έχουν την εντύπωση ότι είναι τι κέντρο το κόσμου. :142:
Για κατσε ρε συ Μιχαλη.
Για ενα λεπτο κλεισε τα ματια σου και σκεψου πως εισαι αντιπροσωπος.
Εαν ησουν θα επετρεπες στην οποιαδηποτε εκθεση να ερθει καποιος
-ας πουμε ο Δολοφονακης-και να "γραπωσει" με τα βρωμοχερα του
τα μηχανηματακια σου?
(για οσους δεν γνωριζουν, ενα δαχτυλο Δολοφονακη=ενα αγγουρι καλυβιωτικο):137:
Μετα οι αλλοι γιατι να θελουν τους φορουμιστες στην εκθεση?:121:

Reaction score
1.844

... να ερθει καποιος -ας πουμε ο Δολοφονακης-και να "γραπωσει" με τα βρωμοχερα του τα μηχανηματακια σου? ...
Όπως παρατήρησα, στην ταβέρνα στη Ν. ΦΙλαδέλφεια, που καθόταν δίπλα σου, ήταν τα χέρια του πεντακάθαρα.
Κατ' εξαίρεσιν για να σου κάνει καλή εντύπωση; :142:

Reaction score
7

Όπως παρατήρησα, στην ταβέρνα στη Ν. ΦΙλαδέλφεια, που καθόταν δίπλα σου, ήταν τα χέρια του πεντακάθαρα.
Κατ' εξαίρεσιν για να σου κάνει καλή εντύπωση; :142:
Πρέπει να το αναγνωρίσω κι εγώ αυτό...:105:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.177
Members
38.425
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ