Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Reaction score
6
Λοιπόν, εφέτος θα πάρω μαζί το καινούργιο μου 32άρι γιουεσμποφλασόφωνο, φουλαρισμένο με mp3. Όποιος εκθέτης δεν θα μ’ αφήνει να το συνδέσω στο σύστημά του και να ακούσω χρειές, θα του βραχυκυκλώνω τον τελικό, να δω αν δουλεύει το σύστημα προστασίας. Όποιανώνε εκθετώνε καεί ο τελικός, θα τους κάνω δώρο από ένα κουτάκι Tavor των 500. Τώρα, πού θα βρω τόσα Tavor χωρίς ιατρική συνταγή, είναι ένα θέμα. Κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε.

Επίσης, θα φέρω και κομμάτια high definition 24/192 συμπιεσμένα σε 256άρια mp3. Τα 320Kbps δε μου γέμισαν το μάτι, έχουν κόκκο στα πρίμα, και μια αδιόρατη πάχυνση στα οδοντικά. Δε λένε...

Α! Να σας πω! Για σκληρό δίσκο με επίχρυσα πλατώ, εγώ δεν ξέρω τίποτε, εντάξει; Το έχει αναλάβει ο Μπλατσάρας. Του έχω φάει τα σ’κώτχια να μου πει, πώς δγιάολο κατάφερε και χρύσωσε τα πλατώ, αλλά δεν μπόρεσα να του πάρω κουβέντα. Και δεν παίρνει κι από λόγια! Του λέω, «ρε μαλάκα, πάρε ένα δισκάκι SCSI να χρυσώσεις», τίποτα αυτός. Σώνει και καλά Serial ATA. Εμ, Serial ATA έχει σήμερα κι η κουτσή Μαρία, λέγεται τώρα αυτό high end; Ενώ αν έβρισκε κανένα NOS Micropolis, καναδυό γίγα, εκεί να βλέπατε μεσαίες και soundstage και πρέζενς.
:142::143::142::143:

Με δυσκολία κρατιέμαι στην καρέκλα!

themiloc

Επαγγελματίας
Reaction score
257
Νίκο, δεν ήξερα οτι ήταν Μεγαλο-σύναξη και παρευρέθηκα κι εγώ χθες.
Είναι αλήθεια οτι πήγα 15' καθυστερημένος, αλλά 2 ώρες που ήμουνα εκεί, σε βεβαιώ οτι δεν αναφέρθηκε επ'ουδενί, κάτι παρόμοιο από οπιονδήποτε.
Είναι σίγουρα ράδιο-αρβύλα για να μην πω κάτι χειρότερο.

Reaction score
0
Οφειλλω να παρεμβω, καθως ημουν επισης παρευρισκομενος και να συμφωνησω κατα το ημισυ με τον Θεμη.

Νικο (αντιπαρερχομαι καποιους απο τους συνηθεις - δυστυχως - χαρακτηρισμους σου) τα πραγματα δεν ειναι ακριβως ετσι. Σαφως και ειναι επιθυμητη η παρουσια ΟΛΩΝ στην καθιερωμενη ετησια εκθεση.

Για την ακριβεια αυτο που ειπωθηκε και τεθηκε προς συζητηση απο εναν κυριο αντιπροσωπο ειναι, οτι θα επρεπε να επανεξεταστει κατα την γνωμη του, το θεμα των δωρεαν προσκλησεων για την εκθεση προς τα φορουμς, των οποιων πολλα απο τα μελη συνηθως θαβουν (κακως) καποια συστηματα...

Κατα τα αλλα οι πληροφοριες σου ειναι.....ανατριχιαστικα ακριβεις :114:, και μαλιστα απορω για το πως διερευσε το συγκεκριμενο γεγονος..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Σαφως και ειναι επιθυμητη η παρουσια ΟΛΩΝ στην καθιερωμενη ετησια εκθεση.
Από ότι φαίνεται, δεν συμμερίζονται όλοι οι συνάδελφοί σου αυτήν την άποψη Γιώργο.
Για την ακριβεια αυτο που ειπωθηκε και τεθηκε προς συζητηση απο εναν κυριο αντιπροσωπο ειναι, οτι θα επρεπε να επανεξεταστει κατα την γνωμη του, το θεμα των δωρεαν προσκλησεων για την εκθεση προς τα φορουμς, των οποιων πολλα απο τα μελη συνηθως θαβουν (κακως) καποια συστηματα...
ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!
Δηλαδή ή απομάκρυνση ή φίμωση; Κι εσείς αλήθεια τι απαντήσατε στον αγαπητό συνάδελφο;

...

Reaction score
3.265
Οι δωρεάν προσκλήσεις ήταν το πρόβλημά τους ?
Δεν ακούνε, δεν πουλάνε, .. δεν μας παρατάνε ;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Κατα τα αλλα οι πληροφοριες σου ειναι.....ανατριχιαστικα ακριβεις :114:, και μαλιστα απορω για το πως διερευσε το συγκεκριμενο γεγονος..
Ουδέν κρυπτόν υπό το... AVSite.gr. :126:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Οι δωρεάν προσκλήσεις ήταν το πρόβλημά τους ?
Δεν ακούνε, δεν πουλάνε, .. δεν μας παρατάνε ;
Εγώ το είπα. Έτσι όπως πάει το πράγμα, ας είναι καλά το internet. Να δω μετά αν θα γίνονται εκθέσεις και με ποιούς εκθέτες.

...

Reaction score
3.265
Εγώ το είπα. Έτσι όπως πάει το πράγμα, ας είναι καλά το internet. Να δω μετά αν θα γίνονται εκθέσεις και με ποιούς εκθέτες.

...
Θα τραμπάρουν μεταξύ τους και θα κάνουν αλλαξο-ρολογιές

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Αχ, αυτοί οι ενοχλητικοί φορουμίστες...

Α! Να σας πω! Για σκληρό δίσκο με επίχρυσα πλατώ, εγώ δεν ξέρω τίποτε, εντάξει; Το έχει αναλάβει ο Μπλατσάρας. Του έχω φάει τα σ’κώτχια να μου πει, πώς δγιάολο κατάφερε και χρύσωσε τα πλατώ, αλλά δεν μπόρεσα να του πάρω κουβέντα. Και δεν παίρνει κι από λόγια! Του λέω, «ρε μαλάκα, πάρε ένα δισκάκι SCSI να χρυσώσεις», τίποτα αυτός. Σώνει και καλά Serial ATA. Εμ, Serial ATA έχει σήμερα κι η κουτσή Μαρία, λέγεται τώρα αυτό high end; Ενώ αν έβρισκε κανένα NOS Micropolis, καναδυό γίγα, εκεί να βλέπατε μεσαίες και soundstage και πρέζενς.

Σιγά μην δώσω έτσι το μυστικό για τα επίχρυσα πλατό. Το πολύ πολύ να σου επιχρυσώσω τις επαφές του ρεύματος και του σήματος για να διώξω τον κόκκο από τα mp3@320kbps...

Reaction score
23
Να μη βγάλω και τα δικά σου άπλυτα στη φόρα, που μου μοστράρεις Pro Tools με ούτε ένα, ούτε ένα!, επίχρυσο RCA! Που μου θες και χάι εντ σόου...
Για να πω την δόλια μου αλήθεια λίγο «χρυσούλι» στην ακρούλα θα το ήθελα. Ένα σκασμό λεφτά έχουν οι κ@λοκάρτες.

Τώρα, θες να με πεις επιδειξία, μεγαλομανή, περίεργο, πες το όπως θες.

Το θέμα, είναι ότι ο χρυσός γλυκαίνει τον ‘’ήχο’’ και πάνω από όλα μας φέρνει πιο κοντά.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.386
Kαλά στην επόμενη έκθεση θα πάω κουρεμένος για να τους μπερδέψω.....
Δλδ για να καταλάβω,για να ακούσω αυτό που θέλω μήπως πρέπει να κάνω και μια υπεύθηνη δήλωση?Ή να χειροκροτώ το χάι ενδ ηχείο που δεν εστιάζει,μπουμάρει,ξύνει και τον se λαμπάτο των 0.005 βατ που παίζει μόνο με 253 ντιμπιά αναισθησία, είναι κορυφαίος στην εσωτερικότητα του ρυθμού και στα μικροδυναμικά του Χριστουγεννιάτικου τριγώνου?
Ασε δεν θα πάρω.Μάλλον θα πάω κανά Λονδίνο(τώρα και με τις εκπτώσεις έχω ακούσει για πράματα και θάματα)να κάνω και τα ψώνια και το ταξιδάκι μου.
Τι;Εγγύηση?Γιατί,εδώ θα είχα?:139:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506
...

...
Α, καλά! Δηλαδής, να μη σας θάβουμε, επειδής σας έχουμε υποχρέωση, λόγω της δωρεάνε πρόσκλησης κι έτσι να πούμε; Άμα είναι για τα 5 ευρώ, χαλάλι! Αγοράζω την πρόσκληση, και σας θάβω με τον παρά μου και την κυρά μου! Να έχω και πάτημα να πιάσω κουβέντα μ' εκείνο το τρελό μωρό στο γκισέ της έκθεσης. Άλκη, τί λες κι εσύ;

Πώ, πω! Εφέτος γράφει κι ο μέντοράς μου στο High Fidelity, εγώ γράφω στο Internet γενικώς, ο Μπλάτσιος με γράφει κανονικά για το επίχρυσο δισκάκι. Μιλάμε για τρελό μπλέξιμο. Δε βλέπω να ματσάρει το πράμα. Θα γίνουμε σαλάτα!... Κι έχω και τον rdoherty να με πρήζει σχεδόν κάθε βδομάδα. "Μαλάκα, σκίσ' τους. Αλύπητα!!!" :138: :137:

Reaction score
3.265
Πάντως, καλό είναι σε αυτό το θέμα να μην μιλήσουμε ξανά για μικρά τσουτσουνάκια γιατί προχθές είχα πρόβλημα, εντάξει ?

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.506
Προβλεπω ολονυχτια...:121:
Άγιος τελικός,
Άγιος χάι εντ,
Άγιος αθάνατος,
Οδήγησον ημάς.

Ότι σου εστίν η ανάλυσις και η δύναμις και η γλύκα της μεσαίας, δέσποτα τελικέ δέσποζε υπέρ πάντων ημών και οδήγησον τα ηχεία εν τόπω γλυκερώ, λαμπερώ και ουδόλως μπιμπελώ. Δέσποτα συγχώρησον την παραμόρφωσιν, άγιε αγίασε και ίασε τον κόκκον, και στείλε το jitter εις το πυρ το εξαγνιστικόν, υπέρ πάντων ημών, εις τους αιώνας των αιώνων και πάντων των ντεσιμπέλ.

ΑΜΗΝ!!!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.200
Members
38.429
Νεότερο μέλος
manolomike