- Reaction score
- 6
:142::143::142::143:Λοιπόν, εφέτος θα πάρω μαζί το καινούργιο μου 32άρι γιουεσμποφλασόφωνο, φουλαρισμένο με mp3. Όποιος εκθέτης δεν θα μ’ αφήνει να το συνδέσω στο σύστημά του και να ακούσω χρειές, θα του βραχυκυκλώνω τον τελικό, να δω αν δουλεύει το σύστημα προστασίας. Όποιανώνε εκθετώνε καεί ο τελικός, θα τους κάνω δώρο από ένα κουτάκι Tavor των 500. Τώρα, πού θα βρω τόσα Tavor χωρίς ιατρική συνταγή, είναι ένα θέμα. Κάτι θα σκεφτώ μέχρι τότε.
Επίσης, θα φέρω και κομμάτια high definition 24/192 συμπιεσμένα σε 256άρια mp3. Τα 320Kbps δε μου γέμισαν το μάτι, έχουν κόκκο στα πρίμα, και μια αδιόρατη πάχυνση στα οδοντικά. Δε λένε...
Α! Να σας πω! Για σκληρό δίσκο με επίχρυσα πλατώ, εγώ δεν ξέρω τίποτε, εντάξει; Το έχει αναλάβει ο Μπλατσάρας. Του έχω φάει τα σ’κώτχια να μου πει, πώς δγιάολο κατάφερε και χρύσωσε τα πλατώ, αλλά δεν μπόρεσα να του πάρω κουβέντα. Και δεν παίρνει κι από λόγια! Του λέω, «ρε μαλάκα, πάρε ένα δισκάκι SCSI να χρυσώσεις», τίποτα αυτός. Σώνει και καλά Serial ATA. Εμ, Serial ATA έχει σήμερα κι η κουτσή Μαρία, λέγεται τώρα αυτό high end; Ενώ αν έβρισκε κανένα NOS Micropolis, καναδυό γίγα, εκεί να βλέπατε μεσαίες και soundstage και πρέζενς.
Με δυσκολία κρατιέμαι στην καρέκλα!