Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.830
Μήπως μυγιάζεσαι άνευ λόγου, λέω εγώ τώρα. :121:Είναι η δεύτερη φορά, που σε διάστημα δυο ημερών, κάποιος χρησιμοποιεί το μήνυμα μου αφήνοντας υπονοούμενα.
...
Μήπως μυγιάζεσαι άνευ λόγου, λέω εγώ τώρα. :121:Είναι η δεύτερη φορά, που σε διάστημα δυο ημερών, κάποιος χρησιμοποιεί το μήνυμα μου αφήνοντας υπονοούμενα.
Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο κύριος. Ποιο αμάξι; Ποια συμπαθητική φάτσα; Ποιο αγαθό παλικάρι;Μόνο ο Γλόμπαλ δείχνει συμπαθητική φάτσα και "αγαθό" παλικάρι τελικά.
Μέχρι που να σου προτείνει βόλτα με τ' αμάξι φυσικά, μετά καταλαβαίνεις με τι μούτρο έχεις να κάνεις...:143:
Tι λες μωρέ? :142:Μετά από δυο τηλεφωνήματα, που δέχτηκα, ότι βάλανε φωτογραφία μου στο φόρουμ, μπήκα να δω αν ήμουν… φωτογενής. Και τι είδα; Πάλι τον Κόγια! Πρόσεξα όμως την λεζάντα και δεν μου άρεσε.
Έτσι, με αφορμή την ενδιαφέρουσα αναφορά του Μιχάλη και ειδικά της παραγράφου:
Και από δίπλα τα τσιράκια τους που παίρνουν τις μίζουλες τους για να σου πουλήσουν κάποιο μηχανημά τους.
και και και....Έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους.
θεωρώ ότι τίθενται θέματα τόσο ήθους και ηθικής, όσο και ……
Είναι η δεύτερη φορά, που σε διάστημα δυο ημερών, κάποιος χρησιμοποιεί το μήνυμα μου αφήνοντας υπονοούμενα.
Και βεβαία, θα μπορούσε να θεωρηθεί ως προσωπική αιχμή! Τα ράμματα στην γούνα μου, όμως, φροντίζω να είναι πάντα εξώραφα ώστε να ελέγχεται η αντοχή τους.
Είμαι δε πάντα στην διάθεση και στην κρίση του καθενός.
Γιαυτό λοιπόν, ανοίγω νέο θέμα, για να μην αποπροσανατολιστούμε από το παλιό.
Για το χόμπι ρε γαμώτο …και γενικά για τις γούνες.
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=62502
Τα περι καλων (που κοσμουν τον χωρο κτλ....), κακων (και μοχθηρων), και....ασχημων αντιπροσωπων, τα θεωρω την μεγαλυτερη φαρσοκωμωδια και φαιδροτητα που εχω ακουσει τελευταια...Μιλαμε για παραμυθακια στυλ η κοκκινοσκουφιτσα κι ο κακος λυκος και τα τρια γουρουνακια, ιστοριες για μερικους τριανταρηδες που νομιζουν οτι πανε ακομη σχολειο και δεν λενε να ωριμασουν και να σοβαρευτουν επιτελους...Aυτό είναι σίγουρο.
Υπάρχουν και αντιπρόσωποι σαν τον Κύριο Φουάση τον Κύριο Ζαφειρόπουλο , τον Ανδρέα Μυγιάκη, τον Αντώνη Χατζηκωσταντή κ.α. που πραγματικά τιμούν αυτό που κάνουν και κοσμούν τον χώρο.
Δεν λέω, και αυτοί σίγουρα να πουλήσουν θέλουν αλλά σε βλέπουν πρώτα ως άνθρωπο και όχι σαν όρθιο πεντοχίλιαρο, όπως ειπώθηκε.
Υπάρχουν και άλλοι βέβαια που περιμένουν να περάσει λίγος καιρός μέχρι να σου πουλήσουν το επόμενο μηχάνημα και να σου τραμπάρουν το προηγούμενο σε μια διαδικασία χωρίς τέλος.
Αυτοί που ξαφνικά, το καινούργιο μηχάνημα που έφεραν είναι 10 κλάσεις πάνω από αυτό που μόλις σου είχαν πουλήσει ως απολύτως κορυφαίο και "καλύτερα μην έρθεις να το ακούσεις" γιατί "θα μπεις σε έξοδα".
Αυτόι που από τα ψέματα που λένε κάποια στιγμή ξεχνούν και οι ίδιοι τι έχουν πει και γίνονται ρόμπα.
Αυτοί που τους λες ότι ακούς rock σε υψηλές εντάσεις και σου πουλάνε δίδρομο.
Και από δίπλα τα τσιράκια τους που παίρνουν τις μίζουλες τους για να σου πουλήσουν κάποιο μηχανημά τους.
και και και....Έχω πολλά ράματα για τη γούνα τους.
Χειρότερα... είσαι mobile χαϊεντάς! :137:Δεν καταλαβαίνω τι εννοεί ο κύριος. Ποιο αμάξι; Ποια συμπαθητική φάτσα; Ποιο αγαθό παλικάρι;
Εγώ μούτρο;; Βρε Σαλλονικιέ... Ντροπή... Θα με παρεξηγήσει ο κόσμος και θα με λέει χαιεντά μετά :138:
:114::114::114:Τα περι καλων (που κοσμουν τον χωρο κτλ....), κακων (και μοχθηρων), και....ασχημων αντιπροσωπων, τα θεωρω την μεγαλυτερη φαρσοκωμωδια και φαιδροτητα που εχω ακουσει τελευταια...Μιλαμε για παραμυθακια στυλ η κοκκινοσκουφιτσα κι ο κακος λυκος και τα τρια γουρουνακια, ιστοριες για μερικους τριανταρηδες που νομιζουν οτι πανε ακομη σχολειο και δεν λενε να ωριμασουν και να σοβαρευτουν επιτελους...
Ενταξει δεν περιμενω να αρεσω σε ολους, (το ιδιο ισχυει αλλωστε για ολους μας στον κοινωνικο περιγυρο), αλλα ολοι μας εχουμε τις θετικες και τις αρνητικες πλευρες μας. Κανεις λοιπον δεν ειναι το καλο κι αμεμπτο παιδι κι αξιο παληκαρι του χωρου ενω αντιστοιχα και κανεις αλλος δεν ειναι το μαυρο προβατο..
Ο αντιπροσωπος ειναι ενταξει οταν ειναι ΣΩΣΤΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ κι οταν λεει την αληθεια για τις συσκευες (αυτο που πιστευει ειλικρινα εστω κιαν ενοχλει προσκαιρα μερικους).
Αυτο με τα διδρομα ειναι καινουργιο φρουτο?
Δεν το πιασα καλα, δηλαδη ολοι εμεις που εχουμε διδρομα κι ειμαστε ροκαδες απο κουνια που λενε (10000 δισκοι ψυχεδελεια,γκαραζ,ροκ,πανκ,progressive και metal) δεν ξεραμε τι χαναμε τοσο καιρο
Οσον αφορα τα....εξοδα, ισχυει κι ειναι περα για περα αληθινη μια τετοια προσεγγιση, τουλαχιστον για καποιον που δεν ειναι...τζαμπατζης και μονιμως αγοραστης του μισοτιμης μεταχειρισμενου (ανεξαρτητως αν παιξει η δεν παιξει το συστημα του καλυτερα!). Για μενα αυτοι οι τυποι αγοραζουν για την μουρη, δεν ξερουν τι ακριβως ζητανε ηχητικα και πανε γυρευοντας, χωρις ποτε ουσιαστικα να βρουν το ηχητικο τους νιρβανα. Ειναι πολυ συνηθες δε τα συστηματα τους να παιζουν μετα απο μια υποτιθεται "αναβαθμιση" πολυ χειροτερα (εως ανυποφορα) απο οτι πριν, γεγονος που το βιωσα ο ιδιος στο συστημα του συγκεκριμενου στον οποιο αναφερομαι.
Τα λογια καποιου ο οποιος φτυνει εκει που πριν προσκυναγε και δηλωνε ευτυχισμενος ηχητικα επι μια τριετια, εχοντας μαλιστα αλλαξει τα nicknames του στα forums προσομοιαζοντας τα με αυτα των ηχειων και ενισχυτων που διεθετε τοτε, ενω τωρα τα θαβει δημοσια και ασυστολα, στερουνται της οποιασδηποτε σοβαροτητας. Τελεια και παυλα.
Τα περι μιζας τα θεωρω επισης αστειοτητες και απαξιω καν να ασχοληθω...Απλα θα πω για τον dolfon οτι αν ειχα τετοιους μιζαδορους θα ημουνα πολυ ευτυχισμενος!
Ο ανθρωπος μου ειχε αφησει κατι μηχ/κια προς πωληση πριν κανα δυο χρονια και δεν εχει ερθει ακομη να παρει τα λεφτα του!
Ελεος ρε dolfon κανα δυο ακομη σαν κι εσενα να βρω παλληκαρι μου, να μου δινετε καμια μιζα ρε συ.....
Πωπω, τι 'ν' τούτος ρε σεις. Tύφλα να 'χει ο Αρτέμης Μάτσας! :142:Αυτός ο φαλάκρας δεξιά είμαι εγώ, και ο χαζοχαρούμενος με το CD είναι ο Καφάτος.
Βασίλης με πουλοβεράκι; Μπα. Όλοι ξέρουν ποιος έχει το clopyright! :138:Αυτός που περνάει πίσω από τον ενισχυτή είναι ο Τσαντουλής. Ο κύριος δίπλα στον ενισχυτή είναι ο anemelos.
ΜπουχαχαχαχαΕκτός από ανεπιθύμητοι, οι φορουμίστες όταν σταματούν να αγοράζουν από εμάς και αγοράζουν από άλλον αντιπρόσωπο, ξαφνικά κουφαίνονται και δεν μπορούν να καταλάβουν ποιό μηχάνημα είναι το καλυτερότερο. Μιχάλη διαβολικό μου αγόρι κρίμα... και είσαι τόσο νέος. :114:
...
Για κατσε ρε συ Μιχαλη.Πολύ μύγα ρε παιδάκι μου.
Πως γίνεται όλοι να θίχτηκαν είναι αξιοπερίεργο...
Μάλλον έχουν την εντύπωση ότι είναι τι κέντρο το κόσμου. :142:
Όπως παρατήρησα, στην ταβέρνα στη Ν. ΦΙλαδέλφεια, που καθόταν δίπλα σου, ήταν τα χέρια του πεντακάθαρα.... να ερθει καποιος -ας πουμε ο Δολοφονακης-και να "γραπωσει" με τα βρωμοχερα του τα μηχανηματακια σου? ...
Πρέπει να το αναγνωρίσω κι εγώ αυτό...:105:Όπως παρατήρησα, στην ταβέρνα στη Ν. ΦΙλαδέλφεια, που καθόταν δίπλα σου, ήταν τα χέρια του πεντακάθαρα.
Κατ' εξαίρεσιν για να σου κάνει καλή εντύπωση; :142: