Μια ακρόαση...

Reaction score
1
…ένα σπίτι γεμάτο μουσική και συναίσθημα.

Αντί προλογου
Έχω αποφασίσει να απέχω από την παρέα ενσυνείδητα, αλλά έχω φίλους για τους οποίους δεν μπορώ να μην γράψω.
Αφετηρία λοιπόν για αυτό το μικρό κείμενο αποτέλεσε η επίσκεψη στο σπίτι ενός πολύτιμου φίλου.
Πριν περάσω όμως στο κύριο θέμα επιτρέψτε μου να γράψω και λίγα για μένα.
Θα ξέρετε οι περισσότεροι ότι σπάνια εντυπωσιάζομαι από συστήματα, ότι επίσης ασχολούμαι με το χόμπυ περί τα 20 χρόνια (από τότε που πιτσιρικάς κόλλησα το …μικρόβιο από ένα συγγενή με μια από τις πλουσιότερες δισκοθήκες στην Ελλαδα) και επίσης οτι λόγω γνωριμιών και φίλων έχω ακούσει αρκετούς(…) συνδυασμούς συσκευών.
Για μένα επίσης η μουσική είναι συναίσθημα και πάντα εστιάζω σε αυτό ανεξάρτητα με το κόστος του συστήματος που τυχαίνει να ακούσω.

Πίσω στο θέμα μας λοιπόν.
Θα αποφύγω να μιλήσω εδώ για τους ανθρώπους που συνάντησα και για τον χρόνο που περάσαμε και πόσο όμορφα κύλησε.
Δεν μπορώ όμως καθαρά από αγάπη για το χόμπι να μην γράψω ότι ο φίλος έχει το καλύτερο σύστημα που έχω ακούσει ποτέ, ότι συνεχώς και ανεξαρτήτως υλικού νόμιζα ότι άκουγα μουσική live και ότι απλά δεν πίστευα ότι άκουγα σύστημα.

Είστε πολύ τυχεροί που έχετε ένα μέλος που έχει φτιάξει ένα σύστημα πραγματικά παγκόσμιας κλάσης.

Μπράβο Θανάση.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Απάντηση: Μια ακρόαση...

Ελατε τωρα, εκει θα μεινετε?
Πειτε μας κι αλλα....

Ηλια, ειναι παντα χαρα μας να βλεπουμε τα μηνυματα σου:126:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Aσε βρε Λιακο τα καπριτσια και γραψε εδω μεσα και συ....μια παρεουλα βλαμενακια ειμαστε και εχουμε ενα κοινο χομπυ βρε φιλε!!!!!!!!Τι και αν τσακονωμαστε καμια φορα,τι και αν αντιδικουμε....ετσι δημιουργειται παιχνιδι μεταξυ μας και στην πραγματικοτητα......γουσταρουμε!!!!!!
Να κοιτα ενα παραδειγμα........ο Κογιας δεν γουσταρει με τιποτις τα Nautilus 802(λεει οτι ο ηχος τους ειναι ψευτικος και καθολου μονιτορ με αποτελεσμα επειδη εχω τα συγκεκριμενα ηχεια
να μην με γουσταρει.......εδω ομως το θεμα ειναι οτι εγω τον γουσταρω τον πουστη και θα του βρω και νυφη απο την Κορινθο με 30 στρεμματα σταφιδα και 160 ριζες λεμονοπορτοκαλα!!!!!
Ο Τσαρουχας παραδειγμα απεχθανεται τα ηλεκτροστατικα(βλεπε Magnepan )παρολα αυτα ομως ηπιαμε κατι τσιπουρα στα γνωστα Λαδαδικα στη Σαλλονικα και μιλησαμε για τα ωραια ψεματα που λεμε στα γυναικακια μας οταν προκειται να αγορασουμε ενα κωλοφαρδο demo που
μονο εμεις το βρισκουμε και κανενας αλλος!!!!
Ο Κωστας ο εαρινος......ωχ ....δεν θελει με τιποτα να κατεβαζει μουσικη απο το νετι και απεχθανεται να εχει σκληρους δισκους με μουσικη,απεχθανεται τα flacs και την βρισκει μονο με mp3 στα 192......τι να τον κανουμε ομως που ειναι καλο παιδακι και αξιο παλλικαρι...!!!
Εγω...καλος παπαρας ειμαι και του λογου μου...κοροιδευα καποτε τις λαμπες και τωρα το μνακιμ γουσταρει ενα πραμα και εχω αρχισει να μιλαω για ανορθωσεις λαμπατες ,EC 81 και paper in oil πυκνωτες στο σημα!!!!!!!
Ο Μιχαλης ο διαβολικος........εχει ενα κομπακτ στο σπιτι της AIWA και λεει σε ολους οτι δεν αξιζει να χωνουμε χρημα για αυτα τα μαραφετια....τσαμπα μας πιανουνε τον κωλο........αν αξιζει η εγγραφη ακομα και με το AIWA ΑΚΟΥΩ μουσικαρες!!!!!!
Γραψε βρε....εχει πολλους παπαρες εδω μεσα που την βρισκουμε !!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4.247

Θαναση εσυ ...χρωστας.
Εχει εδω και ποσο καιρο εχεις παρει τα 2 B&W PV1 και λεξη δεν λες. Υπεθεσα οτι για να μην γραφεις ....μαπα το καρπουζι. Ευτυχως ο Ηλιας απεκατεστησε την ταξη εστω και με το λακωνικο μηνυμα του.

Reaction score
0

Πριν λίγο τα λέγαμε με τον Ηλία.
Έτσι όπως τον άκουσα, προσπαθώ ως τρελός να βρω χρόνο να κατέβω για να πάω κι από του Θανάση, άλλως τε του το χρωστάω...

Υ.Γ.
Ο Τσαρουχας παραδειγμα απεχθανεται τα ηλεκτροστατικα
Α, το κάθαρμα! Γι' αυτό μου πούλησε τα Audiostatic; Για να τα ξεφορτωθεί στα γρήγορα; Φτου σου ρε!:142:

Κι υποτίθεται ότι εγώ είμαι το λαμόγιο ο έμπορας...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Πριν λίγο τα λέγαμε με τον Ηλία.
Έτσι όπως τον άκουσα, προσπαθώ ως τρελός να βρω χρόνο να κατέβω για να πάω κι από του Θανάση, άλλως τε του το χρωστάω...

Υ.Γ.

Α, το κάθαρμα! Γι' αυτό μου πούλησε τα Audiostatic; Για να τα ξεφορτωθεί στα γρήγορα; Φτου σου ρε!:142:

Κι υποτίθεται ότι εγώ είμαι το λαμόγιο ο έμπορας...
XΩΣΤΟΥ ΤΑΑΑΑΑΑΑΑ Στεργιε...........

Reaction score
874
Re: Απάντηση: Μια ακρόαση...

Εγω......κοροιδευα καποτε τις λαμπες και τωρα το μνακιμ γουσταρει ενα πραμα και εχω αρχισει να μιλαω για ανορθωσεις λαμπατες ,EC 81 και paper in oil πυκνωτες στο σημα!!!!!!!
Μην πάρεις λάμπες ρε...Τσάμπα λεφτά...
Ούτε πικάπ μην πάρεις....:140: :139: :144:

Reaction score
8

Καταρχας να ξεκινησω λιγο αναποδα.
Πρωτα απολα να σας πω οτι οποιοσδηποτε φιλος περασει απο την Πατρα, ειναι ευπροσδεκτος για καφε - φαγητο και ακροαση στο σπιτι μου. Και οταν λεω φιλος αναφερομαι σε οποιονδηποτε εχουμε αλλαξει μια ιντερνετικη κουβεντα, ανεξαρτητα αν εχει το οποιο συστημα η καθολου τετοιο. Και αυτο δεν το λεω χαριν ευγενειας αλλα πραγματικα σας περιμενω να τα πουμε απο κοντα.

Δευτερον δεν πιστευω οτι υπαρχει το απολυτα κορυφαιο συστημα, γιατι τα γουστα του καθενος μας σε αυτο το χομπυ ειναι εστω και ελαχιστα διαφορετικα, οποτε και ο χαρακτηρισμος ενος συστηματος ως του κορυφαιου σαφως θα διαφερει απο χομπιστα σε χομπιστα.

Δεν μπορω ομως να κρυψω την χαρα μου, οταν ενα συστημα το οποιο συνθεσα κομματι κομματι με αρκετο κοπο, εστω και για εναν συνφορουμιτη θεωρειται ως ενα πολυ καλο συστημα, ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ενας απο τους πιο καλους σου φιλους και συνοδοιπορους σε αυτον τον χωρο. Γι αυτο η γνωμη του για μενα μετραει τοσο και θα ηθελα πραγματικα και χωρις ιχνος φιλοφρονησης να περιγραψει πραγματικα αυτα που ακουσε απο το συστημα μου, το οποιο θελει πολυ δουλεια ακομα, αλλα ειναι κοντα στην ολοκληρωση του.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817
Απάντηση: Re: Απάντηση: Μια ακρόαση...

Γεια σου βρε μαστροΜανο μαστορα!!!!!!!!!!!!Ναι βρε δεν θα παρω παλιοπικαπι να γυρναει γυρω γυρω και να ζαλιζομαι....ακους εκει πικαπ....εν ετη 2009!!!!!!!

Reaction score
1

Καταρχας να ξεκινησω λιγο αναποδα.
Πρωτα απολα να σας πω οτι οποιοσδηποτε φιλος περασει απο την Πατρα, ειναι ευπροσδεκτος για καφε - φαγητο και ακροαση στο σπιτι μου. Και οταν λεω φιλος αναφερομαι σε οποιονδηποτε εχουμε αλλαξει μια ιντερνετικη κουβεντα, ανεξαρτητα αν εχει το οποιο συστημα η καθολου τετοιο. Και αυτο δεν το λεω χαριν ευγενειας αλλα πραγματικα σας περιμενω να τα πουμε απο κοντα.

Δευτερον δεν πιστευω οτι υπαρχει το απολυτα κορυφαιο συστημα, γιατι τα γουστα του καθενος μας σε αυτο το χομπυ ειναι εστω και ελαχιστα διαφορετικα, οποτε και ο χαρακτηρισμος ενος συστηματος ως του κορυφαιου σαφως θα διαφερει απο χομπιστα σε χομπιστα.

Δεν μπορω ομως να κρυψω την χαρα μου, οταν ενα συστημα το οποιο συνθεσα κομματι κομματι με αρκετο κοπο, εστω και για εναν συνφορουμιτη θεωρειται ως ενα πολυ καλο συστημα, ποσο μαλλον οταν αυτος ειναι ενας απο τους πιο καλους σου φιλους και συνοδοιπορους σε αυτον τον χωρο. Γι αυτο η γνωμη του για μενα μετραει τοσο και θα ηθελα πραγματικα και χωρις ιχνος φιλοφρονησης να περιγραψει πραγματικα αυτα που ακουσε απο το συστημα μου, το οποιο θελει πολυ δουλεια ακομα, αλλα ειναι κοντα στην ολοκληρωση του.

και τι να γραψω ρε Θαναση?
νομίζω είναι καλύτερα να το ακούσει κάποιος, παρά να διαβάζει αυτά που γράφω.

λοιπόν, κανονίζουμε το 2ο ή 3ο Σάββατο από σήμερα να ξεκινήσουμε μια παρέα για πάτρα?

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Θανάση μου για το θέμα του φαγητού θα σε προτρέψω να το ξανασκεφτείς. Έχω ακούσει για κάτι παιδάκια που καλύτερα να τα ντύνεις (και ας φοράνε μεγάλο νούμερο).

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Re: Απάντηση: Μια ακρόαση...

Μάνο τα παράλληλα single ended μου θυμίζουν ιδιοκατασκευές μιας παλιάς καραβάνας. Είναι έτσι?

Reaction score
8

Αντε ρε που ειχε καλο συστημα ο Θανασης
Θαναση να εισαι καλα αδερφε και να χαιρεσαι την ομορφη οικογενεια σου...
Γιαννη σε ευχαριστω και σε περιμενω παλι. Επισης σε ευχαριστω κι εγω που με δεχτηκες στο σπιτι σου και ακουσαμε το πολυ αξιολογο συστημα σου. Τις ευχες για την οικογενεια τις ανταποδιδω.

Υ.Γ. Τα BELLA LUNA στρωνουν πολυ γρηγορα και με κατι αλλαγες στην τοποθετηση, παιζουν εξαιρετικα, οπως ειπε φιλος συνφορουμιτης που τα ακουσε σημερα.
Ετσι οποιος φιλος κατεβει για ακροαση θα ακουσει δυο συστηματα στον ιδιο χωρο, ενα με ηχεια Αναλυσις Ωμεγα και ενα με Μπελλα Λουνα, αν και επαναλαμβανω, οτι εχω πολυ δρομο ρυθμισεων μπροστα μου μεχρι να ησυχασω - αν γινει ποτε αυτο. Παντως ηχεια δεν βλεπω να αλλαζω πλεον.

Πετρο ελα Πατρα εσυ και τι σε νοιαζει - θα τα βρουμε με τα παιδακια.

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.301
Θανάση να είσαι σίγουρος ότι αν έρθω Πάτρα θα με ανεχτείς οπωσδήποτε. Όσο για τα παϊδάκια θα περιμένουν καθότι είμαι χορτοφάγος.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.213
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος