140 Συστήματα μελών του AVSite...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Πριν από 4 χρόνια είχαμε ξεκινήσει αυτό το θέμα. Σήμερα έχουν συμπληρωθεί ούτε λίγο ούτε πολύ 140 συστήματα μελών του AVSite.gr. :111: Νομίζω ότι είναι ένα αρκετά χρήσιμο εργαλείο, ειδικά για τον νεοεισερχόμενο στον χώρο, έτσι ώστε να δει μερικά παραδείγματα συστημάτων που τα έχουν και τα χαίρονται οι ιδιοκτήτες τους. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να έχει άποψη για όλες τις μηχανές που κυκλοφορούν, κανείς δεν μπορεί να ακούσει τα πάντα.

Προφανώς πολλοί φίλοι στην παρέα μας είναι λίγο ντροπαλοί. :120: Παρακαλώ πολύ όλους τους φίλους να συμμετάσχουν στο thread που γράφουμε το σύστημά μας. Νομίζω ότι αξίζει τον κόπο. :126:

...

Reaction score
874
Νίκο σόρρυ αλλά το παραπάνω νήμα δεν έχει καμία σχέση με αναφορά συστημάτων...
Πιο πολύ κουβεντούλα γενικόλογη είναι...

Για να γίνει σοβαρή δουλειά πρέπει

α) να διαχωρισθεί ώστε να υπάρχουν μόνο τα συστήματα...Δηλαδή 140 συστήματα 140 Posts
β) να ανέβουν και οι φωτο των συστημάτων...αλλοιώς να μη δημοσιεύονται...
γ) να υπάρξει κάποιο minimum requirement για να χαρακτηρισθεί κάτι σαν σύστημα, κάποια φόρμα αναφοράς, ο προσανατολισμός του συστήματος(monitor, cinema κλπ) και κανα δυο σχόλια από τον ιδιοκτήτη...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.503
Απάντηση: 140 Συστήματα μελών του AVSite...

Διαφωνώ. Όποιος θέλει, είναι ευπρόσδεκτος να αναφέρει και να σχολιάσει το σύστημά του, ακόμη κι αν αυτό του κόστισε 500 ευρώ. Ευπρόσδεκτοι είναι άπαντες.

Reaction score
2
Μιλάμε για καθαρά audio συστήματα?Ή και για Home Theater?

Φίλε SUDOKU και εγώ διαφωνώ με αυτό που λες.Μου θυμίζει κάποιο άλλο site...

Γιατί δηλαδή να κάνουμε διαχωρισμούς?Προσωπικά ΣΚΑΤΑ είναι το συστηματάκι μου προς το παρόν αλλά την δουλειά του την κάνει.Ο καθένας ότι μπορεί κάνει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Νίκο σόρρυ αλλά το παραπάνω νήμα δεν έχει καμία σχέση με αναφορά συστημάτων...
Πιο πολύ κουβεντούλα γενικόλογη είναι...

Για να γίνει σοβαρή δουλειά πρέπει

α) να διαχωρισθεί ώστε να υπάρχουν μόνο τα συστήματα...Δηλαδή 140 συστήματα 140 Posts
β) να ανέβουν και οι φωτο των συστημάτων...αλλοιώς να μη δημοσιεύονται...
γ) να υπάρξει κάποιο minimum requirement για να χαρακτηρισθεί κάτι σαν σύστημα, κάποια φόρμα αναφοράς, ο προσανατολισμός του συστήματος(monitor, cinema κλπ) και κανα δυο σχόλια από τον ιδιοκτήτη...
Μάνο, η ύπαρξη αυτού του thread δεν έχει σκοπό την "όμορφη" παράθεση εικόνων. Τούτο, κυρίως γιατί δεν υπάρχει η ανάγκη να προωθηθεί το image του ιδιοκτήτη, ούτε φυσικά να προωθηθεί το image του site. Η ύπαρξη του thread στηρίζεται ακριβώς στους λόγους που εξέθεσα πιο πάνω και φυσικά είναι ένα ακόμη χαλαρό νήμα συζήτησης. Σε ένα ανοιχτό site δεν μπορούμε να υποχρεώσουμε μέλη να αποστέλλουν πληροφορίες με το format που θέλουμε. Αυτό δεν εξυπηρετεί κανέναν απολύτως. Η ουσία εξάλλου είναι αλλού και όχι στην επίδειξη του σαλονιού μας. Αυτά μπορεί να είναι συνηθισμένες τακτικές σε χώρους με κλειστό κύκλο μελών, αλλά σε έναν χώρο που επισκέπτονται χιλιάδες, είναι ουτοπία.

Με αυτήν την λογική δεν υπάρχει κανένας λόγος να θέσουμε minimum requirements. Εδώ είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι ακούν μουσική, ακόμη κι αν την ακούν από χαλασμένο ραδιόφωνο. Όποιος θέλει να εκθέσει περισσότερα στοιχεία, είναι ελεύθερος να το κάνει (υπάρχει και κατηγορία με φωτογραφίες συστημάτων), αλλά σαφώς δεν είναι αυτό το ζητούμενο. Λειτουργώντας με την μορφή της ανοιχτής συζήτησης, όποιος θέλει περισσότερες πληροφορίες και εμβάθυνση σε κάποιο θέμα, επίσης είναι ελεύθερος να το κάνει. Αυτό εξυπηρετεί πολύ καλύτερα τους λόγους ύπαρξης ενός ελεύθερου φόρουμ και όχι μιας κλειστής κάστας. Και για να πω την εμπειρία μου, συνήθως, αυτοί που επιδεικνύουν με ιδιαίτερο σθένος τα συστήματά τους, δεν έχουν πάντα και πραγματικά καλό ήχο. Είναι κοινό μυστικό ότι ανάμεσά μας υπάρχουν μέλη με απίστευτα συστήματα αλλά δεν έχουν καν συμμετάσχει στο εν λόγω thread, απλά γιατί οι άνθρωποι είναι σεμνοί.

Πάντως, παρόλο που ο λόγος ύπαρξης αυτού του thread είναι διαφορετικός, σε γενικές γραμμές δεν βρίσκω κακή την ιδέα μιας οργανωμένης παράθεσης πληροφοριών για συστήματα, αρκεί αυτό να γίνεται για συγκεκριμένους λόγους. Ακόμη κι έτσι όμως, δεν μιλάμε για πέντε δέκα ή 20 συστήματα. Μιλάμε για τόσα πολλά που δεν νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που θα κάτσει να κάνει αυτή τη δουλειά. Επιπροσθέτως οι καθημερινές δραστηριότητες και τα καθήκοντα των συντονιστών, είναι πάρα πολλά για να ασχοληθούν με κάτι τέτοιο. Ενδεχομένως αυτό να μπορούσε να γίνει με την συμπλήρωση μιας ειδικής φόρμας και την αυτόματη εξαγωγή στοιχείων μέσα από αυτήν σε posts με συγκεκριμένο format, διαδικασία που θα μπορούσε να ετοιμάσει ο τεχνικός υπεύθυνος και Administrator του AVSite, τόσο για την audio κατηγορία όσο και για την home cinema. Αυτός από την άλλη μεριά, έχει επίσης πολλά πράγματα να κάνει, οπότε το κρατάμε σαν ιδέα αλλά χωρίς να μπορούμε να υποσχεθούμε ότι θα υλοποιηθεί.

...

Reaction score
2
Νίκο νομίζω ότι δεν είναι τόσο δύσκολο να οργανωθεί κατάλληλα ένα τέτοιο thread.
Προτείνω το κάθε post να έχει μια δομή σαν την παρακάτω:

1.Τα components του συστηματος
2.Κάτοψη του χώρου
3.2-3 φωτογραφίες συγκεκριμένης ανάλυσης
4.Λίγα λόγια από τον ιδιοκτήτη

Για το θέμα εικόνων μην ανησυχείς,και εγώ και πολλοί άλλοι μπορούμε να τις επεξεργαστούμε για να πληρούν τις παραπάνω προυποθέσεις.Και να φτιάξουμε και ένα ηλεκτρονικό σχέδιο του χώρου (κάτοψη) αφού πρώτα ο χρήστης μας δώσει ένα πρόχειρο σχέδιο.

Πως σας φαίνεται σαν ιδέα?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Δεν μπορεί να γίνει ρε συ αυτό από χρήστες. Αυτό πρέπει να γίνει από κάποιον άνθρωπο του site. Το θέμα είναι κατ' αρχάς αν υπάρχει λόγος.

...

Reaction score
2
Δεν μπορεί να γίνει ρε συ αυτό από χρήστες.
Οι χρήστες-επεξεργαστές photo μπορούν άνετα να στέλνουν σε διαχειριστή έτοιμο το κείμενο κάθε post με τις φωτό σε κάποιον διαχειριστή και στη συνέχεια ο ίδιος απλά να κάνει ένα copy paste.

Αυτό πρέπει να γίνει από κάποιον άνθρωπο του site.
Με αποκαλείς άνθρωπο εκτός site???:116:

Το θέμα είναι κατ' αρχάς αν υπάρχει λόγος.
Σε αυτό έχεις κάποιο δίκιο...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Οι χρήστες-επεξεργαστές photo μπορούν άνετα να στέλνουν σε διαχειριστή έτοιμο το κείμενο κάθε post με τις φωτό σε κάποιον διαχειριστή και στη συνέχεια ο ίδιος απλά να κάνει ένα copy paste. Με αποκαλείς άνθρωπο εκτός site???:116:
Όχι ρε μάνα μ', αλλά αυτό και μόνο που λες με το έτοιμο κείμενο πολύ απλά... δεν παίζει. Δεν είναι copy paste αυτό που χρειάζεται αλλά κανονική συλλογή στοιχείων. Γι αυτό σου λέω, μόνον αυτόματα μέσα ειδικής φόρμας.

...

Reaction score
2
Τι φόρμας?Nike?:142::142:

Κοίτα Νίκο.Άσε τις υπεκφυγές.Παραδέξου δημόσια ότι δεν σε παίρνει να εμφανίσεις φωτό από το σύστημα σου του οποίου η πηγή είναι ο φωνογράφος του Έντισον και άσε τις δικαιολογίες...

Άντε για download τώρα!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
4

Το δεξί, πρέπει να χρωματίζει λίγο.....:121: :142:

Reaction score
10
Δεν το βρίσκω κάκη ιδέα να δημιουργηθεί μια βάση συστημάτων, για οφθαλμόλουτρο βρε αδερφέ στη τελική, χωρίς όμως περιορισμούς για την ποιότητα-ποσότητα η οτιδήποτε άλλο του σύστηματος...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.184

εγώ λέω όποια ποστς αναφέρονται σε συστήματα που δεν έχουν αναλογική πηγή αξιώσεων, να τα διαγράψεις και τους κατόχους αυτών να τους μπανάρεις μέχρι να αποκαταστήσουν το αδιανόητο αυτό κενό πηγής ήχου Hi-Enddd.

άντε γιατί....

Reaction score
43
:113: Μούφα Φωτογραφία!
Θα δανειστώ πικάπ απο φίλους για τους σκοπούς της φωτογράφισης και μόνο! (Και καλά οτι είναι δικά μου! Ξέρεις, με μπόλικα εξογκώματα, γκαβλιτζέκια κλπ. Τά'χουμε ξαναπεί άλλωστε!)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.817

Nαι βρε ...πλακα θα εχει.....να βαλουμε διαφορες φωτο με τα κλαπατσιμπανα μας.....λιγο ματι σε ωραια συστηματα δεν θα μας βλαψει!!!!!!!!
Και κυριως μεγενθυμενες φωτο με τα καλωδια μας.........θα αρεσουν και στον Κογια γιατι εμαθα οτι θελει να αλλαξει interconect και ενδιαφερεται να αγορασει τα ποιο παχια και τα πιο ομορφα!!!!!!!!!

Reaction score
1.844

Το δεξί, πρέπει να χρωματίζει λίγο.....:121: :142:
Και το αριστερό βγάνει γρέζι, κοίτα πως έχει κάνει το πάτωμα από κάτω, σαγρέ! :137:

Reaction score
6
Δεν έχετε καταλάβει τίποτε.

Πρόκειται για δύο συστήματα τα οποία είναι ό,τι πιο πχιουρ στην αναπαραγωγή. Δηλαδή είναι μονοφωνικά.

Απλά στη συγκεκριμένη περίπτωση είναι multiroom εγκατάσταση...

:142::143::142::143:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

εγώ λέω όποια ποστς αναφέρονται σε συστήματα που δεν έχουν αναλογική πηγή αξιώσεων, να τα διαγράψεις και τους κατόχους αυτών να τους μπανάρεις μέχρι να αποκαταστήσουν το αδιανόητο αυτό κενό πηγής ήχου Hi-Enddd.

άντε γιατί....

Μ εβαλες σε σκεψεις.
Θα πουλησω το clock και θα παρω κομπολοι!:126:

(το ταπεινο thorens και το mk2 δεν ειναι πηγες αξιωσεων και το ξερω):137:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.185
Members
38.426
Νεότερο μέλος
ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΟΞΑΣ