Ενισχυτής για B&W683

Reaction score
0
Παιδιά καλημέρα.Σκέφτομαι να αγοράσω εναν ενισχυτή για να τον συνδέσω στα B&W 683.Είμαι ανάμεσα στον Onkyo 876, Denon 2809, και Harman kardon 355.Με ενδιαφέρει κυρίως η μουσική αλλά θα ήθελα να έχω και τον επεξεργαστή HQV του Onkyo όσον αφορά το video.Μπορεί κάποιος να προτείνει κάτι?

Reaction score
50
Ε αν θες τον επεξεργαστή της Onkyo τότε... μάλλον πας σε Onkyo :107: Για να ρωτάς όμως σημαίνει ότι παίζουν κι άλλοι παράγοντες. Πολύ γενικά μπορώ να πω πιο μουσικός ο Denon, πιο "κινηματογραφικός" και ίσως με καλύτερη οδήγηση ο Onkyo, με εξίσου καλή οδήγηση και κάπου στη μέση μουσικές επιδόσεις ο Harman Kardon.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτής για B&W683

Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.Με ενδιαφέρει περισσότερο η μουσική οπότε μόλις το επιτρέψουν οι καταστάσεις παμε για Denon.

Reaction score
0
με τον DENON 2809 θα εισαι πολυ ευχαριστημενος ,εδω και 40 μερες που τον εχω δεν χορταινω να ακουω !

Reaction score
0

Ε λοιπόν το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά τον γάμο(51+ σήμερα) θα είναι να πάρω τον Denon.Οταν έρθει εκείνη η ώρα(η ώρα του DENON) θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα όσον αφορά τις ρυθμίσεις.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ενισχυτής για B&W683

Ε λοιπόν το πρώτο πράγμα που θα κάνω μετά τον γάμο(51+ σήμερα) θα είναι να πάρω τον Denon.Οταν έρθει εκείνη η ώρα(η ώρα του DENON) θα ήθελα να σε ρωτήσω κάποια πράγματα όσον αφορά τις ρυθμίσεις.
Ωπα, ερχεται γαμος. Αντε με το καλο, να ζησετε ευτυχισμενοι.

Λοιπον, το πρωτο πραγμα που εχεις να κανεις μετα το γαμο ειναι να ρωτησεις τη συζυγο.
Αμα σου δωσει την αδεια τοτε το δευτερο πραγμα ειναι να πας και να το παρεις. Δειξε της ομως και το Η/Κ 355, μπορει να της αρεσει περισσοτερο:142::142:

Reaction score
0

Σε ευχαριστώ για τις ευχε σου.Φίλε μου έχω ήδη αρχίσει να καλλιεργώ το έδαφος και ΘΕΛΩ ......να πιστεύω ότι τελικα με την βοήθεια του θεού και την έγκριση της γυναίκας θα νικήσουμε.

Reaction score
50
Να ζήσετε πάνω απ' όλα και όσο για τον ενισχυτή... είμαι σίγουρος ότι έχουμε αρκετούς στο forum που μπορούν να σου συστήσουν διάφορους τρόπους να τον παρουσιάσεις... αναίμακτα :142:

Reaction score
0

Να είσαι σίγουρος ότι όταν έρθει η ώρα θα κάθε συμβουλή θα εκτιμηθεί δεόντως.Μέχρι τότε...πάμε να αγοράσουμε καμιά μπομπονιέρα να διαβάζουμε όλα αυτά τα καλά πράγματα που γράφονται στο forum, να παρακαλάμε να πέσουν οι τιμές και να βλεπω τη γυναίκα να απορεί και να λέει:καλά ο ενισχυτής που αγόρασες πριν 12 χρόνια δεν παιζει δυνατά?:133:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.326
Members
38.301
Νεότερο μέλος
antavent