High Fidelity τευχος 21

Reaction score
4.514
Σε φορμα φαινεται να βρισκεται το εν λογω περιοδικο μιας και στο εν λογω τευχος εχει πολύ καλες παρουσιασεις για τους οπαδους του ηχου.
Τρια ηχεια βασης σε παραπλησιες τιμες (1000 και κατι)και με εξειρετικες επιδοσεις ((Spendor SA1, ATC SCM11, JM Reynaud Duet) και δυο ηχεια βασης στην κατηγορια των 3.000 - 5.000 (Advance EL250, Audiophysic Scorpio ll), όλα δειχνουν ότι οσο περναν τα χρονια η τεχνολογια εξελισεται και επιδοσεις που τις ειχαμε σε πολύ υψηλοτερης κατηγοριας μηχανηματα τωρα πλεον αρχιζουμε και τα βλεπουμε σε πιο οικονομικες κατηγοριες.
Από ενισχυτες εχει τους ολοκληρωμενους Accustic Arts Power 1 & Hegel H1 MKlV, το ζευγος προ και τελικου Vincent SA-T8/SP-T800, ένα προενισχυτη με φονο Holfi Batt2riaa
Από CD player το εκπληκτικο Chord Red Reference
Από κει και περα πλουσιο ενημερωτικο υλικο τοσο σε δισκογραφικο υλικο οσο και στα πολύ ενδιαφεροντα νεα ανα τον κοσμο με τις καινουριες τους κυκλοφοριες σε μηχανηματα υψηλης πιστοτητας.
Θα ελεγα στον χωρο του ηχου μακραν το καλυτερο περιοδικο που κυκλοφορει στα μερη μας. Μπορει να είναι εχει μια ταση ωραιοποιησης (παντα κατά την αποψη μου), ωστοσο δεν παυει να παρουσιαζει εξαιρετικα θεματα.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Άντε να φτιάξουν και κανένα site να βλέπουμε τι δεν θα διαβάσουμε εμείς της επαρχίας (γιατί θέλει πολύ κυνήγι για να το πετύχεις στα περίπτερα..).

Reaction score
200
Απάντηση: High Fidelity τευχος 21

Πρεπει να δημιουργησουν περιεχομενα το συντομοτερο δυνατο

Reaction score
4
Απάντηση: Re: High Fidelity τευχος 21

Ευχαριστούμε για την ενημέρωση!
Άντε να φτιάξουν και κανένα site να βλέπουμε τι δεν θα διαβάσουμε εμείς της επαρχίας (γιατί θέλει πολύ κυνήγι για να το πετύχεις στα περίπτερα..).
Κωστα και εγω τα ιδια τραβαω και οπου το πετυχω το περιοδικο.
Δεν ειναι θεμα μονο της επαρχιας αν και και καταλαβαινω οτι εκει θα ειναι επι δεκα πιο δυσκολο.
Παλι καλα που τα γραφεια τους ειναι κοντα στην δουλεια της κοπελας μου και ετσι ευγενικοτατα της το δινουν χερι χερι.

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Εντυπωση μου εκαναν τα ηχεια της advance παντως. Αν και οντως σε ολες τις δοκιμες του υπαρχουν τασεις ωραιοποιησης οπως αναφερθηκε και πιο πανω,ακομα και τα μισα να ειναι σωστα απο οσα γραφει,τοτε μιλαμε για ηχεια-ευκαιρια. Αναφερει πιο καλο χαμηλο απο το 802Ν που εχει αναφορα! Εχω δρομολογησει ακροαση του ,γιατι ειμαι στο ψαξιμο για ηχεια...

Reaction score
4

Εντυπωση μου εκαναν τα ηχεια της advance παντως. Αν και οντως σε ολες τις δοκιμες του υπαρχουν τασεις ωραιοποιησης οπως αναφερθηκε και πιο πανω,ακομα και τα μισα να ειναι σωστα απο οσα γραφει,τοτε μιλαμε για ηχεια-ευκαιρια. Αναφερει πιο καλο χαμηλο απο το 802Ν που εχει αναφορα! Εχω δρομολογησει ακροαση του ,γιατι ειμαι στο ψαξιμο για ηχεια...
Γιαννη ξερεις οταν πας ετσι ? :126:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Γιαννη ξερεις οταν πας ετσι ? :126:
Βεεεεεεβαιαααα:)
Μην σου πω κιολας πως αν οχι την πρωτη,αλλα τουλαχιστον την δευτερη φορα,να παμε και παρεα. Εκτος πια και ειναι τοσο καλα τα πραγματα,κατ'εμε δλδ,οποτε και θα τα ακουσεις...σπιτι μου:)) ;)

Reaction score
4

Βεεεεεεβαιαααα:)
Μην σου πω κιολας πως αν οχι την πρωτη,αλλα τουλαχιστον την δευτερη φορα,να παμε και παρεα. Εκτος πια και ειναι τοσο καλα τα πραγματα,κατ'εμε δλδ,οποτε και θα τα ακουσεις...σπιτι μου:)) ;)
Με τα θηρια τους ενισχυτες σου θα πας? :442:

(Παω να παρω το περιοδικο γρηγορα)

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Με τα θηρια τους ενισχυτες σου θα πας? :442:

(Παω να παρω το περιοδικο γρηγορα)
Βεβαιοτατα:)
Εχω την αισθηση πως κατι καλο με περιμενει παντως! Προχτες,ειχα κατεβει βολτιτσα κατα Κορινθο μερια και ειχα παει ετοιμοπολεμος! Ωραια εμπειρια...;)

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Aπό βδομάδας θα είναι και διαφορετική η εμπειρία.Αυτό το παιδί να μη βλέπει αυτό που είναι μπροστά στα μάτια του:116:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Re: High Fidelity τευχος 21

Aπό βδομάδας θα είναι και διαφορετική η εμπειρία.Αυτό το παιδί να μη βλέπει αυτό που είναι μπροστά στα μάτια του:116:
Για πες,για πες:D

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Απλως του βρήκα ένα τρόπο να κόψει απ τον τελικο τις συχνότητες που τραβάγανε πολύ ενέργεια τα ηχεία.Και ήταν μπρόστά στα μάτια του....Αλλά πάρα πολλές φορές απλώς κολλάει το μυαλό και δεν σκεφτόμαστε τις απλές λύσεις.Μα να έχει ένα θηρίο και να κάθεται..Τες πα,δεν ξέρω αν όντως θα του αρέσει το αποτέλεσμα αλλά έχει και μιά άλλη λύση έτσι.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Εχω-εχω...μα να μην εχω προσεξει ο παπαριδης οτι εχω Velodyne στο σπιτι????Και να πω οτι εχω επανω του κανενα σεμεδακι παει στο διαολο---τιποτα βρε παιδι μου...λακα μαυρη γυαλιστερη!!!!!
Τωρα ομως που με εβαλλες στην μπριζα Στριφτουλη μου θα το σκισω !!!!!!!!!!
πΑΝΤΩς ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ νΑΥΤΙΛΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ???

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Αλλα και οι λαμπιτσες εεεεε.......εχουν το κατι της τους!!!!!!!!!!

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Σουπερ τα ναυτιλια λεει? Και βαλε:) Και το μπλεδιζον σουπερφτιαγμενο αρμα που παιζει παρεπιμπτοντως και σιντακια μου αρεσε:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Σουπερ τα ναυτιλια λεει? Και βαλε:) Και το μπλεδιζον σουπερφτιαγμενο αρμα που παιζει παρεπιμπτοντως και σιντακια μου αρεσε:)
Ναι μαστορα μου..........ομως και η κατασκευαρα που εχεις φτιαξει επισης λεει!!!!!!
Αξιος-αξιος και ειλικρινα το εννοω!!!!!!!!!!!

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ναι μαστορα μου..........ομως και η κατασκευαρα που εχεις φτιαξει επισης λεει!!!!!!
Αξιος-αξιος και ειλικρινα το εννοω!!!!!!!!!!!
Ελαααα,με κανεις και κοκκινιζω:)) Κατι παιζει,οντως,αλλο αν δεν του φαινεται στο ματι;)
Παντως,ο συνδιασμος τους,μου αρεσε πολυ,για την ακριβεια παααααρα πολυ! Αν τελικα φτιαχτει ο 2Χ900 ,στοπα,θα τον φερω να δουμε τι αλλο θα μπορει να βγει απο τις ηχειαρες σου!

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.823

Ελαααα,με κανεις και κοκκινιζω:)) Κατι παιζει,οντως,αλλο αν δεν του φαινεται στο ματι;)
Παντως,ο συνδιασμος τους,μου αρεσε πολυ,για την ακριβεια παααααρα πολυ! Αν τελικα φτιαχτει ο 2Χ900 ,στοπα,θα τον φερω να δουμε τι αλλο θα μπορει να βγει απο τις ηχειαρες σου!

Ε ρε γλεντιααααααααα....ναι αλλα και σε αυτην θελω λαμπα στο Bufer...μου εκατσε βρε παιδι μου,πως να το κανουμε!!!!!!!!!
Την επομενη φορα που θα κατεβεις θα στειλουμε τας γυναικας μετα των τεκνων στην θαλασσα(αρκει να φτιαξει ο καιρος)και θα κατσουμε με ησυχια να μελετησουμε μαθηματα μας!!!!χεχεχε....παλιοανωμαλοι!!!!!!!!!!

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.439
Re: Απάντηση: High Fidelity τευχος 21

πΑΝΤΩς ΩΡΑΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΤΑ νΑΥΤΙΛΙΑ ΕΤΣΙ ΓΙΑΤΡΕ ΜΟΥ???
Στο είπα,Ναυτίλια που να μην ξύνουν έχω ακούσει μόνο σε εσένα και τον ''γέρο''.Αλλά σου είπα και με τι τα είχε στημένα.Σε παραδέχομαι αγορίνα γιατί έχεις φέρει ένα αποτέλεσμα που δεν είναι ούτε κουραστικό,ούτε μουντό,ούτε θολό.

Υ.Γ.1:Το σkίσαμε το thread:108:

Υ.Γ.2:Αudioj τα μισά να ισχυούν από όσα μου είπε ο Βλάσσης τότε:622:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ε ρε γλεντιααααααααα....ναι αλλα και σε αυτην θελω λαμπα στο Bufer...μου εκατσε βρε παιδι μου,πως να το κανουμε!!!!!!!!!
Την επομενη φορα που θα κατεβεις θα στειλουμε τας γυναικας μετα των τεκνων στην θαλασσα(αρκει να φτιαξει ο καιρος)και θα κατσουμε με ησυχια να μελετησουμε μαθηματα μας!!!!χεχεχε....παλιοανωμαλοι!!!!!!!!!!
Θα βαλουμε μια οσραμ και θαναι μια χαρα! Θα κατσουμε για τα μαθηματα,αλλα θελω και γω μετα λιγο θαλασσα... Και παιδοτοπο θελω...κυριως:))

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.065
Members
38.643
Νεότερο μέλος
venar