Αγορά Eνισχυτή από Γερμανία....Pls Help Me!!

Reaction score
0
Απάντηση: Αγορά Eνισχυτή από Γερμανία....Pls Help Me!!

στην αρχη ολοι ειναι αρκετα σκεπτικοι (και δικαιολογημενα) , τελικα μετα απο πανω απο 50 αγορες που εχω κανει απο εξωτερικο, ουτε 1 φορα δεν εγινε μ@λ@κι@....πλεον δε το σκεφτομαι καθολου αρκει να τηρουνται τα στοιχειωδη (paypal) που και παλι μερικες φορες για μικρο ποσο εχω κανει αγορα χωρις καν paypal και δεν υπηρξε προβλημα, αλλα ηξερα οτι ρισκαρω λιγο.

Το μονο θεμα που υπαρχει ειναι η εγγυηση....εκει δυστυχως εξαρταται απο την εκαστοτε αντιπροσωπια, και ο κανονας ειναι οτι δε θα σε καλυψει. Υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως η Dell πχ που σε καλυπτει για εντος ευρωπης αγορα (αρκει να μη φερεις απο αμερικη δηλαδη) και νομιζω και η BenQ εχει πανευρωπαικη εγγυηση...αλλα ειναι ελαχιστες αυτες οι εξαιρεσεις.
Συνηθως κρινεις ποσο πιθανο ειναι να χαλασει αυτο που παιρνεις (πχ αν παρεις κατι μη ηλεκτρονικο, μια ψυκτρα ας πουμε....δε γιενται να χαλασει :p) και αν οπως συνηθως ειναι η κλασικη μετρια πιθανοτητα τοτε αποφασιζεις με βαση τη διαφορα τιμης. Αν ξερεις οτι θα σου παρει 50 ευρω τα μεταφορικα πηγαινε-ελα σε περιπτωση βλαβης, και η διαφορα τιμης ειναι 200 ευρω, τοτε ναι το παιρνεις ας πουμε.....θα φας μια ταλαιπωρια ημερων σε περιπτωση βλαβης, αλλα μπορει να μη συμβει ποτε αυτο, και ακομα και να συμβει εχεις εξοικονομισει τα χρηματα να το στειλεις 4 φορες για φτιαξιμο :p

Reaction score
9

Πάντως έτσι που έχει πάει η λίρα με το ευρώ μπορείς να παραγγείλεις και από Αγγλία και με 15% φπα. Εγώ "χτύπησα" έναν πανέμορφο ARCAM (λίγο πιο παλιό μοντέλο) που στην Ελλάδα πουλιέται ακόμη για 1.500 ευρώ. Ολοκαίνουργιος με τα μεταφορικά μου βγήκε 380 ευρώ. Από ήχο δεν το συζητώ.

Reaction score
50
Για δώσε καμιά λεπτομέρεια... Για ποιο μοντέλο μιλάς και από ποιο site έγινε η παραγγελία;

Reaction score
9

O arcam είναι ο AVR 250 και τον είχα πάρει από το Lintone Audio.
http://stores.ebay.co.uk/Lintone-Audio_W0QQssPageNameZstrkQ3amewaxQ3amesstQQtZkm

O τύπος κατά καιρούς βγάζει στοκ ή discontinued μοντέλα. Είχε 5 arcam AVR 250 καινούργιους στο κουτί τους που τους έδινε στις ~300 λίρες.

exs

Reaction score
3

Τον 876 εννοείς;
Αν ναι, εκτός απο ταινίες, απο μουσικότητα πως είναι;
To site δεν έχει Αγγλική γλώσσα, και αν δεν ξέρεις Γερμανικά...
Μπορεί κάποιος να δικαιολογίσει τη μεγάλη διαφορά τιμής των ONKYO Γερμανίας-Ελλάδος;

Reaction score
1
synthercat

σκέπτομαι και εγώ για τον 906. Τι σου χρέωσαν για μεταφορικά? Ισχύουν τα 40 ευρώ για βάρος συσκευασίας έως 30 κιλά? Πλήρωσες μετρητά στον κούριερ ή κάπως αλλιώς (με έξτρα χρέωση 20 ευρώ νομίζω) ?
Επίσης, τι γνωρίζετε για τις 3 ζώνες του ΟΝΚΥΟ? Μπορεί κάποιος να παίζειπό άλλη πηγή στη 1 ζώνη και από άλλη στη 2?

Reaction score
0

Στο "http://www.schlauershoppen.de/" είναι κάτι παραπάνω από εξυπηρετικοί. Παρ' ότι έκανα κάποιο λάθος στη μεταφορά των χρημάτων μεσω τραπεζικού εμβάσματος (μ' εφαγε το μαυρο άγχος) με εξυπηρέτησαν άριστα. Ο ONKYO ήρθε σε άριστη συσκευασία και μόνο με 30 ευρώ για έξοδα αποστολής.

ΠΡΟΤΙΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ

exs

Reaction score
3

Για τον 906... εκτός απο home cinema, σαν μουσικότητα, τι λέει ο ενισχυτής;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Αγορά Eνισχυτή από Γερμανία....Pls Help Me!!

Χαίρετε.

Αν θες καλή απόδοση σε Home Cinema και μουσικότητα, μάλλον κοίτα προς Harman Kardon (AVR 255/355).

exs

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Eνισχυτή από Γερμανία....Pls Help Me!!

Χαίρετε.

Αν θες καλή απόδοση σε Home Cinema και μουσικότητα, μάλλον κοίτα προς Harman Kardon (AVR 255/355).
Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μία έξοδος hdmi, θα βάζω και θα βγάζω καλώδια;
Για τα υπόλοιπα δεν το έψαξα...
Αν η ηχητική είναι αμελητέα τότε πάω για 906 ή 907 αν βγει μέχρι Αύγουστο...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Eνισχυτή από Γερμανία....Pls Help Me!!

Όντως έχουν μία έξοδο HDMI. Αυτό βέβαια λύνεται εύκολα, και οικονομικά, με ένα HDMI splitter.

Το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι η μία έξοδος hdmi, θα βάζω και θα βγάζω καλώδια;
Για τα υπόλοιπα δεν το έψαξα...

Reaction score
752

Για consumer AV του 1,5 χιλιάρικου ειναι μια χαρα.
Μην περιμενεις ομως χρειες,μουσικοτητα και δυναμικα hi end μηχανηματων.

Reaction score
8

το μονο κακο του καρντον η ελλειψη ενος πολυ σοβαρου συστηματος ισοσταθμισης χωρου, οπως το Οντιτσι.

Reaction score
752

το μονο κακο του καρντον η ελλειψη ενος πολυ σοβαρου συστηματος ισοσταθμισης χωρου, οπως το Οντιτσι.
Πραγματι το Odyssey κανει καλη δουλεια.

exs

Reaction score
3
Απάντηση: Re: Απάντηση: Αγορά Eνισχυτή από Γερμανία....Pls Help Me!!

Για consumer AV του 1,5 χιλιάρικου ειναι μια χαρα.
Μην περιμενεις ομως χρειες,μουσικοτητα και δυναμικα hi end μηχανηματων.
Oχι βέβαια, δε ζήτησα Hi-end, μια καλή λύση για HC και μια μεσαία για μουσική...
Επίσης σκέφτομαι να τον συνδιάσω με Kef iq90 ή B&W CM9, θα δείξει...

Reaction score
8

αν παρεις τα CM ξεχνα τον καρντον - δεν θα μπορεσει να τα οδηγησει, οποτε οι επιλογες σου ειναι καρντον - κεφ, η ονκυο 906 - CM η κεφ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.510
Νεότερο μέλος
who7