Διαιρούμενα για Honda CRV

Reaction score
0
Γεια σας παιδια....ελπιζω να ειστε καλα....!!!.....λοιοπον ειχα δημιουργησει ενα ακομα θεμα για ενα ενεργο subwoofer που ηθελα να βαλω....τελικα κατεληξα στο sub της pioneer ts-wx11a....το αποτελεσμα ειναι πολυ καλο και ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο την αποδοση του ηχοσυστηματος ....αρχικα ειχα βαλει κατι διαιροθμενα μπρωστα τα οποια δεν γνωριζω τι ειναι και δεν με ικανοποιουν ετσι θελω να τα αλλαξω με αλλα διαιρουμενα....βρηκα μια σελιδα στο internet με συνιστομενα ηχεια για το αυτοκινητο μου (honda cr-v 2000).....θα ηθελα να με συμβουλεψετε για τιν επιλογη.....!!!!!...(δεν ειμαι διατιθημενος να δοσω μια περιοσια για ηχεια γιατι δεν παιζουν και πολλα λεφτα...!!!!....φοιτητης ειμαι...!!!)....α ξεχασα να αναφερω πως πισω εχω βαλει ηχεια magnat 120w τα οποια δεν εχουν καθολου ασχημη αποδοση...!

http://www.sonicelectronix.com/viewcat.php?category_id=29&sort_order=best_rated&page=1&items_per_page=100

το subwoofer τελικα το χωρεσα κατω απο το καθισμα μου...!!!!

Reaction score
41
Απάντηση: dieroumena.....

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά απουσίαζα και δεν είχα πρόσβαση στο internet.
Πάμε στο θέμα μας.....

Θέλεις ένα ζεύγος 16.5 εκατοστών για εμπρός.
Διαιρούμενο.....
Πόσα χρήματα θέλεις να ξοδέψεις για αυτά?

Reaction score
0

κατ αρχην δεν υπαρχει προβλημα giovanni ημουν σιγουρος πως θα απαντησεις:107:.....λοιπον δεν απαντησα εχθες στο θεμα διοτι σημερα αλλαξαν λιγο τα πλανα μου....βρηκα σε πολυ καλες τιμες σχεδον 50% φθηνοτερα απο την τιμη λιανικης απο γνωστο μου και επελεξα ενα σετ διαιρουμενα και εναν ενισχυτη....λοιπον θα ηθελα τωρα να μου πεις αν εκανα καλη επιλογη...σθγκεκριμενα βρηκα τα ηχεια της dragster ds 632

(2 way 6,5” , 120 W
Ευαισθησία 90 db
Απόκριση 50Ηz-21kHz)

και εναν τετρακαναλο ενισχυτη της aviator aa 604
(4x60 Watt RMS 4 Ω
4x90 Watt RMS 2 Ω
2x180 Watt RMS 4 Ω)

θα ηθελα την βοηθεια σας για την επιλογη που εκανα....!!!!:126:

Reaction score
15

καλορίζικα !

(ίσως έπρεπε να πάρεις το οικονομικό σετάκι της focal....)

Reaction score
0

καλορίζικα !

(ίσως έπρεπε να πάρεις το οικονομικό σετάκι της focal....)
σε ευχαριστω αν και δεν τα εχω παρει ακομα...!!!!....κοιταξα για focal αλλα ανεβενα τραγικα...αυτα τα περνω σε πολυ καλη τιμη...!!!...thanx παντως για την σθμβουλη...!!!!:107:

Reaction score
15

σε ευχαριστω αν και δεν τα εχω παρει ακομα...!!!!....κοιταξα για focal αλλα ανεβενα τραγικα...αυτα τα περνω σε πολυ καλη τιμη...!!!...thanx παντως για την σθμβουλη...!!!!:107:

εχεις πμ !!!!!

Reaction score
4

Και εγώ τα focal θα προτιμούσα.
Είχα τα 165VR στο C-MAX και ήμουν ενθουσιασμένος!

Reaction score
0

giovanni.....μηπως ξερεις εσυ κατι για τα ηχεια αυτα και τον ενισχυτη....??:126:

Reaction score
41

giovanni.....μηπως ξερεις εσυ κατι για τα ηχεια αυτα και τον ενισχυτη....??:126:

Δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει, ούτε έχω ακούσει σχόλια από ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει και ξέρουν.....
Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ!!

Ποιο είναι το συνολικό κόστος για αυτά? (ηχεία και ενισχυτής)

Reaction score
0

Δυστυχώς δεν τα έχω ακούσει, ούτε έχω ακούσει σχόλια από ανθρώπους που τα έχουν δοκιμάσει και ξέρουν.....
Θα ήθελα να σε βοηθήσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ!!

Ποιο είναι το συνολικό κόστος για αυτά? (ηχεία και ενισχυτής)
με την εκπτωση που θα εχω θα μου πανε και ηχεια και ανισχυτης 180-200€ χωρις καλοδειωση....:107:

Reaction score
41
Απάντηση: Διαιρούμενα για Honda HRV

Υπολόγισε γύρω στα 50-60€ καλώδια/ ασφαλειοθήκες και άλλα 50+€ για την τοποθέτηση.
Η διαφορά σε σχέση με προϊόντα πιο δοκιμασμένα είναι μικρή (περίπου 150-170€)

Αποφάσισε τι θέλεις.....
Αν μπορείς να σηκώσεις το επιπλέον κόστος δες και άλλη λύση....

Να σου βρω τα προϊόντα να στα δείξω....
Δώσε 5'

Reaction score
0
Απάντηση: Διαιρούμενα για Honda HRV

Υπολόγισε γύρω στα 50-60€ καλώδια/ ασφαλειοθήκες και άλλα 50+€ για την τοποθέτηση.
Η διαφορά σε σχέση με προϊόντα πιο δοκιμασμένα είναι μικρή (περίπου 150-170€)

Αποφάσισε τι θέλεις.....
Αν μπορείς να σηκώσεις το επιπλέον κόστος δες και άλλη λύση....

Να σου βρω τα προϊόντα να στα δείξω....
Δώσε 5'
οκ...!!!

Reaction score
41
Απάντηση: Διαιρούμενα για Honda CRV

Λογικά αν πάρεις όλα τα μηχανήματα από ένα κατάστημα δεν θα πληρώσεις εγκατάσταση. Άλλωστε είναι απλή......

Μιλάμε για τοποθέτηση ενός 2δρομου σετ ηχείων εμπρός και ενός 2κάναλου ενισχυτή σοβαρής εταιρίας....

Προτείνω τα εξής:

Pioneer TS-A170Ci στα 132€

(κάνε ένα τηλεφώνημα να δεις αν όντως χωρούν στις πόρτες σου)

και για ενισχυτή:

ESX SIGNUM SX-2100 στα 213€

Σύνολο 345€ (χωρίς καλώδια)

Άρα διαφορά όντως στα 150-170€!!!! :107:

Reaction score
0

Λογικά αν πάρεις όλα τα μηχανήματα από ένα κατάστημα δεν θα πληρώσεις εγκατάσταση. Άλλωστε είναι απλή......

Μιλάμε για τοποθέτηση ενός 2δρομου σετ ηχείων εμπρός και ενός 2κάναλου ενισχυτή σοβαρής εταιρίας....

Προτείνω τα εξής:

Pioneer TS-A170Ci στα 132€

(κάνε ένα τηλεφώνημα να δεις αν όντως χωρούν στις πόρτες σου)

και για ενισχυτή:

ESX SIGNUM SX-2100 στα 213€

Σύνολο 345€ (χωρίς καλώδια)

Άρα διαφορά όντως στα 150-170€!!!! :107:

να σου πω την αληθεια θα ηθελα εναν τετρακαναλο ενισχυτη γιατι μελοντικα θα μπουν και πισω ηχεια...βεβαια δεν θα πληρωσω εγκατασταση διοτι θα την κανω μονος μου....για καλη μου τυχη εχω ξαναβαλει ενισχυτη και ηχεια σε αυτοκινιτο φιλου μου χωρις να εχει κανενα προβλημα...!!!(μηχανολογια τει χαλκιδας τρομαρα μου...αχαχαχαχα:107:)...βεβαια ειναι πολυ καλη η προταση σου και φενεται σιγουρη και αξιοπιστη...βεβαια κοιταξα μολις το site της dragster (http://www.gragsteraudioart.com) και φαινεται πολυ ποιοτικη εταιρια με ονομα στο εξωτερικο αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν διαφημησεις....διαβασα και ξενα reviews και η γνωμες ειναι θετικες....τωρα τελικα που θα καταληξω δεν ξερω....αλλα σε περιπτωση που τα βαλω τελικα τα dragster - aviator θα ηταν χαρα μου να τα ακουσεις και να μου πεις την γνωμη σου....!!!:123::107:

Reaction score
41

να σου πω την αληθεια θα ηθελα εναν τετρακαναλο ενισχυτη γιατι μελοντικα θα μπουν και πισω ηχεια...
Να μη βάλεις πίσω ηχεία.
Είναι περιττά....
Και μόνο «ζημιά» κάνουν στη μουσική σκηνή αλλά και λόγω παραμορφώσεων (τα πίσω σχεδόν πάντα είναι υποδεέστερης κατασκευής από τα εμπρός, τόσο λόγω χώρου όσο και νοοτροπίας)
Σε τελική ανάλυση, ΑΝ βάλεις, οδήγησέ τα από τον ενισχυτή της πηγής σου και είσαι ΟΚ.
Βάζεις το fader 70% εμπρός και 30% πίσω και παλεύεται....

βεβαια δεν θα πληρωσω εγκατασταση διοτι θα την κανω μονος μου....για καλη μου τυχη εχω ξαναβαλει ενισχυτη και ηχεια σε αυτοκινιτο φιλου μου χωρις να εχει κανενα προβλημα...!!!(μηχανολογια τει χαλκιδας τρομαρα μου...αχαχαχαχα:107:)...
Προσοχή, να βάλεις ασφαλειοθήκη όσο πιο κοντά μπορείς στην μπαταρία και καλώδιο ρεύματος όχι οριακό. Βάλε κάποιο πιο «χοντρό» (λιγότερα AWG) γιατί μπορεί αργότερα να σου κάτσουν € και να θέλεις να βάλεις μεγαλύτερο ενισχυτή

βεβαια ειναι πολυ καλη η προταση σου και φενεται σιγουρη και αξιοπιστη...
Είναι απλά μια κλασική και (σχεδόν) σίγουρη λύση, σε λογικότατο κόστος!

βεβαια κοιταξα μολις το site της dragster (http://www.gragsteraudioart.com) και φαινεται πολυ ποιοτικη εταιρια με ονομα στο εξωτερικο αλλα στην Ελλαδα δεν υπαρχουν διαφημησεις....διαβασα και ξενα reviews και η γνωμες ειναι θετικες....τωρα τελικα που θα καταληξω δεν ξερω....αλλα σε περιπτωση που τα βαλω τελικα τα dragster - aviator θα ηταν χαρα μου να τα ακουσεις και να μου πεις την γνωμη σου....!!!
Δεν έχω ακούσει ηχεία της. Δυστυχώς.....
Αν σε βγάλει ο δρόμος προς Πάτρα, ευχαρίστως να πιούμε καφεδάκι και να τα ακούσω!

Καλή επιτυχία στις αγορές σου και την εγκατάσταση! :107:

Reaction score
0

Να μη βάλεις πίσω ηχεία.
Είναι περιττά....
Και μόνο «ζημιά» κάνουν στη μουσική σκηνή αλλά και λόγω παραμορφώσεων (τα πίσω σχεδόν πάντα είναι υποδεέστερης κατασκευής από τα εμπρός, τόσο λόγω χώρου όσο και νοοτροπίας)
Σε τελική ανάλυση, ΑΝ βάλεις, οδήγησέ τα από τον ενισχυτή της πηγής σου και είσαι ΟΚ.
Βάζεις το fader 70% εμπρός και 30% πίσω και παλεύεται....

Προσοχή, να βάλεις ασφαλειοθήκη όσο πιο κοντά μπορείς στην μπαταρία και καλώδιο ρεύματος όχι οριακό. Βάλε κάποιο πιο «χοντρό» (λιγότερα AWG) γιατί μπορεί αργότερα να σου κάτσουν € και να θέλεις να βάλεις μεγαλύτερο ενισχυτή

Είναι απλά μια κλασική και (σχεδόν) σίγουρη λύση, σε λογικότατο κόστος!

Δεν έχω ακούσει ηχεία της. Δυστυχώς.....
Αν σε βγάλει ο δρόμος προς Πάτρα, ευχαρίστως να πιούμε καφεδάκι και να τα ακούσω!

Καλή επιτυχία στις αγορές σου και την εγκατάσταση!

οκ σε ευχαριστω παρα πολυ για τις συμβουλες σου ειναι πραγματικα χρησιμες....οκ μπορει να κατεβω για κανενα τριημερο αλλα και παλι θα ανεβασω φωτογραφιες και περιγραφη απο το αυτοκινητο και τα ηχεια για να ενημερωσω και καποιον αλλο που μπορει να ενδιαφερεται ή να εχει ιδιο αμαξι και να κοιταξει και μια εναλακτικη λυση.....!!!....να σε καλα....σε ευχαριστω και παλι...!!!

Reaction score
41

Περιμένουμε φωτογραφίες, σχόλια και εντυπώσεις.
Και για καφέ σε περιμένουμε βεβαίως :107:
Καλή συνέχεια Βασίλη

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.122
Members