Weiss Medea - Η Προσέγγιση του Απόλυτου

Reaction score
10
χαχα

Αυτή τη στιγμή λιαζομαι στη παραλία με ένα μοχιτο στο ένα χέρι και μια καιπιρινια στο άλλο!!!! θα απαντήσω στα κακεντρεχη σας σχόλια το βραδάκι....:)

βλασαρα ετοιμάσου το άλλο σκ σου έρχομαι αδερφέ!!!!!

Reaction score
8
Απάντηση: Weiss Medea - Η Προσέγγιση του Απόλυτου

τι να ζηλεψουμε απο το μοχιτο βρε,
αν ειχες κατι τετοιο στο αλλο χερι, ναι

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Weiss Medea - Η Προσέγγιση του Απόλυτου

Mα έχω κάτι τέτοιο στο άλλο χέρι! :116:

Reaction score
11.673
"Μοχιτο στο ένα χέρι, μια καιπιρινια στο άλλο, και τέτοιο στο άλλο χέρι", μα καλα ποσα χερια εχεις;;;:139::142:

Reaction score
0

Ας κανονίσουμε μέρα για να φέρουμε και φίλους μας....

το dac που θα ακούσουμε θα είναι κάποιο στο οποίο έχει εργαστεί ο κος Μάκης Δελφίνης

Αυτό θα ήθελα να το ακούσω , έχω ακούσει το προσωπικό σύστημα του Μάκη (όλο δικής του κατασκευής!)

Reaction score
8

ε αντε να το κανονισουμε, να γνωριστουμε και μεταξυ μας - εγω παντως αναιβενω Αθηνα να σας δω

Reaction score
15
Απάντηση: Re: Απάντηση: Weiss Medea - Η Προσέγγιση του Απόλυτου

Αυτό θα ήθελα να το ακούσω , έχω ακούσει το προσωπικό σύστημα του Μάκη (όλο δικής του κατασκευής!)

έχεις πμ!

Reaction score
3.318

Μιχάλη, καλορίζικο το DAC και καλές ακροάσεις.

Reaction score
8

Μιχάλη, καλορίζικο το DAC και καλές ακροάσεις.
τι καλοριζικο Γιωργο - πρεπει να το εχει καποιους μηνες ο Μιχαλης

Reaction score
874

τι καλοριζικο Γιωργο - πρεπει να το εχει καποιους μηνες ο Μιχαλης
Απλά περίμενε να πάρει μερικά μαθήματα από τον...master(you know who) για να γράψει το ριβιγού...:136: :142: :135:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.830
Ωραίο το εργαλείο Mike. Να το χαίρεσαι παλικάρι μ' και να ακούς μπόλικες μουσικές (και να τις κάνεις flac γιατί μας έχει βγει ο κ@λος στις μετατροπές μη χ@σω μέσα την apple σου). :137:

...

Reaction score
10
Ωραίο το εργαλείο Mike. Να το χαίρεσαι παλικάρι μ' και να ακούς μπόλικες μουσικές (και να τις κάνεις flac γιατί μας έχει βγει ο κ@λος στις μετατροπές μη χ@σω μέσα την apple σου). :137:

...
:116:

Που να δεις εγώ τι τράβηξα με τα κ@λό-flac σας, κόντεψε να με χωρήσει η Ηρώ! :143:

1 ΤB το ξεπέταξα σε 3 εβδομάδες, ένα-ένα και ψάξιμο εξωφύλλων..:139:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.411

ζήτω τα φλακς ρε!
αντε...

Λοιπόν, το weiss είναι μηχανάρα, κι αυτό το λέω με βεβαιότητα, χωρίς να το έχω ακούσει.
και το έχω ξαναπεί κατ'επανάληψη. χωρίς να το έχω ακούσει.

βέβαια, περιέργως δε πετάχτηκαν οι διάφοροι "άπιστοι θωμάδες" να μου πουν "μα καλά, το άκουσες και μιλάς?" όπως πχ λένε στα πιουριφάιερς ή στα καλώδια...

(πιστεύω σε καμιά 100-στή χρόνια να καταλάβουν πως μπορώ (κι εγώ κι άλλοι πολλοί) να ξέρω αν το ένα "παίζει καλά" και αν το άλλο δε "παίζει καλά" βάσει τεχνικών προδιαγραφών και γνώσεων περι το αντικείμενο...)

τες πα, να το χαίρεσαι μεσιέ diabolical, είναι κορυφαίο. Το μόνο που πιστεύω πως θα το βάλει στα δύσκολα θα είναι υλοποίηση με το σάμπρε, όπως το μπάφαλο (πιστεύω ότι σύντομα η weiss θα βγάλει δικιά της υλοποίηση με το σάμπρε) αλλά ήδη έχει τόσο υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή το δικό σου, που υπολείπονται τραγικά τα υπόλοιπα συνοδά σου μπροστά σε αυτό, όπως και ο χώρος, οπότε μη σκας και μη σκεφτείς ποτέ αναβάθμιση...διότι πραγματικά το μηχανάκι αυτό προσεγγίζει το απόλυτο (πετυχημένος ο τίτλος του θρεντ φιλαράκι!)

Φυσικά το πικάπ (οποιοδήποτε πικάπ) παίζει απείρως καλύτερα, αλλά δεν είσαι ελεύθερος άνθρωπος ρε, άσε που δεν έχεις και ακουστικές εμπειρίες ζωντανής μουσικής, ούτε εκπαιδευμένο αυτί, άσχετε...:143::135::138:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.531

Τί πάει να πει κορυφαίο; Το δοκίμασες στο σύστημά σου, να το ακούσεις με τα αυτάκια σου; Άντε, μάθατε τώρα, Weiss δια πάσαν νόσον. Και πού ξέρω 'γώ αν παίζει σωστά, αν βγάζει τις χρειές των Moly Hatchet;

Reaction score
5

Το βουνό απέναντι είναι αυτό που όπως βλέπουμε το Αντίρριο είναι αριστερά πηγαίνοντας για Μεσολόγγι;:114:

Reaction score
681

Το μόνο που πιστεύω πως θα το βάλει στα δύσκολα θα είναι υλοποίηση με το σάμπρε, όπως το μπάφαλο (πιστεύω ότι σύντομα η weiss θα βγάλει δικιά της υλοποίηση με το σάμπρε) αλλά ήδη έχει τόσο υψηλής πιστότητας αναπαραγωγή το δικό σου, που υπολείπονται τραγικά τα υπόλοιπα συνοδά σου μπροστά σε αυτό, όπως και ο χώρος, οπότε μη σκας και μη σκεφτείς ποτέ αναβάθμιση...διότι πραγματικά το μηχανάκι αυτό προσεγγίζει το απόλυτο (πετυχημένος ο τίτλος του θρεντ φιλαράκι!)
μπααααα

δεν ειναι μονο υλοποιησεις με Sabre

υπαρχουν και κανα δυο ακομα που το εχουν ψιλοζορισει.... (δυστυχως παρομοιας τιμης)

Reaction score
10

μπααααα

δεν ειναι μονο υλοποιησεις με Sabre

υπαρχουν και κανα δυο ακομα που το εχουν ψιλοζορισει.... (δυστυχως παρομοιας τιμης)
Που τα άκουσες ρε φίλε? :142:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.283
Members
38.443
Νεότερο μέλος
George Martini