RACKS....στο σαλονι μας.....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.873
Απάντηση: Re: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Κάτω τα χέρια από το Βλάση ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
+100000000000000000000000000000000000000000000

(και λίγα λέω)

ΥΓ: ζήτω τα off-topic! :142::142::142:

Λοιπόν, εντός θέματος, το ρακ πραγματικά έχει σημασία να κάνει κάποια δουλειά.

Ένα ρακ που είχα φτιάξει πολύ παλιά (όταν ο αδερφός μου δεν ήξερε τι σημαίνει magnepan) ήταν από πλάκες μαύρου γρανίτη (δύσκολο υλικό στην επεξεργασία λόγω πολύ μεγάλης σκληρότητας) που εδραζόταν πάνω σε ακίδες σε σκελετό από 10cm χαλυβδοσωλήνα που τον γέμισα με άμμο και πατούσε σε ακίδες. Η διαφορά ήταν ΟΝΤΩΣ σημαντική σε ξύλινο δάπεδο....

Στο πικάπ μια καλή αντικραδασμική βάση είναι must, στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά είναι μια μικρή υποβοήθηση, αλλά ακουστή.

Στην παρούσα φάση χρησιμοποιώ μόνο βάσεις σορμποθάνης (της audioquest) σε όλο τον εξοπλισμό μου και νομίζω πως καλύπτω πάνω από το 95% με αυτήν την απλή κ φτηνή λύση.

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Απάντηση: Mιά καρδιά ατόφιο χρυσάφι,μην αφήσουμε να πάει στράφι...

΄΄Βλάσαρε μη μασάς αγόρι μου, όποιος δεν σε έχει γνωρίσει από κοντά δεν μπορεί να καταλάβει τι παιδί διαμάντι είσαι!!΄΄
http://www.youtube.com/watch?v=6uJiwb0fpag&feature=related

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Απάντηση: Re: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Στο πικάπ μια καλή αντικραδασμική βάση είναι must, στα υπόλοιπα ηλεκτρονικά είναι μια μικρή υποβοήθηση, αλλά ακουστή.
Στο cd?Ή είναι πιο αναίσθητο σε κραδασμούς σε σχ'εση με το πικαπ?

Reaction score
8
Απάντηση: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

XMM ... μολις γυρισα, εχω φαει τον αγκλεουρα, αρνισια κεφαλακια, κοντοσουβλια σπληναντερα κ.λπ

Απο που να ρχισω τωρα.
Θα ρχισω απο τον φιλο μου τον βλασση που ως τωρα τουλαχιστον διαβαζω με χαρα τα μηνυματα του και δεν θεωρω οτι αυτα με εχουν προσβαλει ειτε εμενα ειτε την ηθικη μου, αλλα ουτε και τα παρομοια τετοια αλλων εδω μεσα. Ετσι νοιωθω γιατι αυτος πιθανον ετσι ηθελε να νοιωθω και παλι σαν να ειναι φιλος που ξερω χρονια και νοιωθω σαν να θιγεται φιλος μου ετσι αποψε και μες το σπιτι μου. Ολοι σαν ανδρες τα αστεια μας τα κανουμε κι αν ειναι χαι φαι εδω η οτι αλλο το ξερουμε, οπως το ξερουν και αυτοι με τα αυτοκινητα που βαζουν τις τσιτσιδες οχι μονο σε φωτογραφιες, αλλα και σε διαφημισεις που αφορουν απο σαπουνια ως πιπες ματζικ λαιφ, Ποτε δεν μου αρεσε ο πουριτανισμος με την εννοια οτι ολη η κοινωνια γ@μιεται γυρω μας και μεις τις γκομενες δεν τις εχουμε ως αυτοσκοπο πραγματικοτητας, αλλα ως φανταστικη ενασχοληση και μονο μες το μυαλο μας για να ξεφυγουμε απο ψηφια και βινυλια στιγμιαια.
Ετοιμαζω ενα αφιερωμα στα φονο στειτζ και ηδη μου εχει παρει δυο μηνες δουλειας και το μονο φονο στειτζ που θελω να βλεπω ειναι αυτο που κοιμαται μια γκομενα με δαυτο. Ετσι για διαλλειμα για ανασα, και αυτοι γινεται σε ολα τα χομπυ και σπορ. Για κυτταχτε γυρω σας. Φανταστειται στην διαφημιση της βονταφον με το ιστιοπλοικο αντι για γκομενες μεσα να ειχε τον Κοκαλη να σου κανει ουουουου, ολοι στην κοσμοτε θα πηγαιναν. Ειτε το θελουμε ειτε οχι οι γυναικες ειναι η ομορφια της ζωης και αυτο σας το λεει καποιος που δεν τις στερηθηκε καθολου καιι αυτο οποιος το γουσταρει το πιστευει.

Τωρα στον ζογκλερ. Δεν μπορω να μιλησω γι αυτον γιατι δεν τον ξερω - δεν τον εχω νοιωσει σαν φιλο μου εδω μεσα - αλλα μου εμπνεει σεβασμο . Ετσι απλα μουρχετε μεσα μου και γι αυτο νοιωθω αμηχανα.

Η ζωη ετσι ειναι ομως και δεν αλλαζει. Η μαλλον οσο και ο πουριτανισμος με την καλη του εννοια προσπαθει να την αμφισβητησει αυτη ηδη εχει αλλαξει.

Τελος παντων αν με ρωτατε τωρα τι; νοιωθω πολυ αβολα αλλα θα μεινω διπλα στους φιλους μου με το μερος τους - βλεπε Βλασσης, γιατι το σκεφτηκα και νοιωθω καλυτερα ετσι μεσα μου βρε και το βασικοτερο θα μπορω να ανασαινω ελευθερα και παλι αυριο, χωρις αυτη η ανασα μου να με βαραινει καπως καθε φορα που θα ρουφαω τον αερα μεσα μου - θα μαι καλυτερα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Απάντηση: Re: Απάντηση: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Είσαι αρρώστια αγόρι μου, ότι και να λέμε!!!! Πες και για το ταξιδάκι ανα τις Ευρώπας με την Harley!!!! :144::143:
Born to be wild που λεγαν και οι Steppenwolf παλλικαρακι μου καποτε,ενω τωρα λεει Run to Vassilopoulos to buy pampers babako !!!!!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.892

Εμένα πάλι ο zoglair μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Και είναι ο τελευταίος που θα άφηνα να φύγει από εδώ μέσα...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Πίνω ρε, στην 14η μπύρα είμαι! 5 ήπια στην παραλία, 4 ήπια πριν πάω στην παραλία και τις υπόλοιπες 5 τις ήπια εδώ, κι η νύχτα ειναι μεγάλη...

ζηλεύεις, ε? :137:
Μωρη κουρουνα ξεσκιστηκες....και τον Σεπτεμβρη θα λες με υφος παρθενας ξαναμμενης...αστα Βλασση μου ...εχω κανει μια μπακα σαν δεκαπενταιντζο γουφερ ενα πραμα και δεν μαζευομαι με τιποτα ο μπουρδας!!!!

Reaction score
8

Εμένα πάλι ο zoglair μου εμπνέει εμπιστοσύνη. Και είναι ο τελευταίος που θα άφηνα να φύγει από εδώ μέσα...
και αυτο παλι, απολυτα και για εμενα το ιδιο ισχυει

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
137.873
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Στο cd?Ή είναι πιο αναίσθητο σε κραδασμούς σε σχ'εση με το πικαπ?
Ναι, σαφώς! Φυσικά εξαρτάται από την υλοποίηση, διότι δεν είναι ορθό να τα χώνουμε όλα στο ίδιο σάκκο, δεν είναι σωστό να γενικεύουμε.

Δηλαδή υπάρχει η σχολή της μηχανικής απομόνωσης κραδασμών στο CD-player με διπλά και τριπλά υποσασσί (είχα τέτοιο) και η σχολή του μπαφαρίσματος (σε αυτό κατέληξα, στο ταπεινό τάσκαμ των 750 ευρώ).

Ε, λοιπόν το τάσκαμ επειδή μπαφάρει 20+ δευτερόλεπτα μουσικής και να το κρατάς ανάποδα και να το ταρακουνάς προσπαθώντας να το κάνεις να ξεράσει, δε μασάει τίποτα, παίζει σταθερά και σωστά και χωρίς να αλλοιώνεται τίποτα.

Προφανώς, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το προτίμησα.

Προφανώς, επίσης, αυτό δεν ισχύει με κανένα πικαπ....

--------------------

Θανάση είσαι ΑΨΟΓΟΣ!
και συμφωνώ απόλυτα για το σεβασμό που εμπνέει εδώ μέσα ο φίλος μας ο ζογκλέρ...και να συμπληρώσω την απίστευτη προσφορά του σε όλους μας!

Reaction score
6
Re: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Βρε παιδες

Κανεις δεν μιλησε για την ηθικη του Βλαση.

Ισα ισα, σε ολους μας αρεσει το χιουμορ που κανει. Πιστευω ακομα και στον zoglair που κατα καποιον τοπο τοθ "εβααλε χερι", οχι ομως θελοντας να τον θιξει, αλλα επειδη το site υποκειται σε διαφορες αρχες και οι επισκεπτες ειναι διαφορων κατηγοριων, του ζητησε να μετριασει τις εκφρασεις του.

Προσωπικα δεν θα ηθελα να γινει κατι που δεν ειναι. Μου αρεσει πολυ ο τροπος που γραφει.

Απο την αλλη ομως δικαιολογω και τον Νικο, διοτι εχει ευθυνη για την πορεια αυτου του site που φιλοξεnei ολους μας.

Με σεβασμο
Βασιλης.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Κορίτσια αρχίζω να εκνευρίζομαι και δεν θα βγει σε καλό...

Θα διαφωνούμε από "άποψη", θα διαφωνούμε για να διαφωνούμε, θα λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ή θα μιλήσουμε με επιχειρήματα ουσίας;

- Ποιός μίλησε για πουριτανισμό ρε κορίτσια; Ποιός μίλησε για τον χαρακτήρα ανθρώπων και ειδικά του Βλάση; Τι π@παριές είναι αυτές που γράφετε βραδιάτικα;

Και ρωτάω:

1. Εάν είχατε εταιρικό site θα βάζατε μέσα γυμνόστηθες δίπλα στα προϊόντα σας;
2. Το ότι δεν πρέπει το AVSite να βγαίνει στο google όταν ψάχνει κάποιος για τσόντες χρειάζεται εξήγηση; Τα έγραψα και πιο πάνω.

Να κάνουμε την πλάκα μας όσο θέλουμε. Όπως σε όλα χρειάζεται όμως μέτρο (άλλο ένας κώλος και άλλο 100 κώλοι). Αλλιώς κάνουμε κακό, προσέξτε με ΚΑΚΟ, στην σελίδα που μας φιλοξενεί. Δεν είναι "άποψη" αυτό που σας λέω, δεν είναι υποκειμενική μπαρούφα και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Αφήστε τις φιλοσοφίες στην άκρη λοιπόν διότι το θέμα δεν είναι φιλοσοφικό.

...

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.280
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Ναι, σαφώς! Φυσικά εξαρτάται από την υλοποίηση, διότι δεν είναι ορθό να τα χώνουμε όλα στο ίδιο σάκκο, δεν είναι σωστό να γενικεύουμε.

Δηλαδή υπάρχει η σχολή της μηχανικής απομόνωσης κραδασμών στο CD-player με διπλά και τριπλά υποσασσί (είχα τέτοιο) και η σχολή του μπαφαρίσματος (σε αυτό κατέληξα, στο ταπεινό τάσκαμ των 750 ευρώ).

Ε, λοιπόν το τάσκαμ επειδή μπαφάρει 20+ δευτερόλεπτα μουσικής και να το κρατάς ανάποδα και να το ταρακουνάς προσπαθώντας να το κάνεις να ξεράσει, δε μασάει τίποτα, παίζει σταθερά και σωστά και χωρίς να αλλοιώνεται τίποτα.

Προφανώς, αυτός είναι κι ένας από τους λόγους που το προτίμησα.

Προφανώς, επίσης, αυτό δεν ισχύει με κανένα πικαπ....

--------------------

Θανάση είσαι ΑΨΟΓΟΣ!
Ναι,ρε γμτ μου,buffer,το ξέχασα:120:

---------------------

Βλάσση σ εκτιμώ αφάνταστα αλλά αδερφέ μου όταν ποστάρεις εικόνες κάνεις τις σελίδες και σέρνονται:137:Το λεξιλόγιο σου ξέρεις πως δεν μπορώ να το κρίνω αλλά ο Νίκος έχει δίκιο στην χρήση παπακίων.Νταξ τα είπαμε και μεταξύ μας αλλά δεν είναι καλό για ένα φορουμ που μας φιλοξενεί να το βγάζουμε φορα παρτίδα στις αναζητήσεις με τις βρισιές.Δεν είναι πουριτανισμός αυτό αλλά σεβασμός(IMHO)προς αυτούς που το έστησαν.

Ear είσαι κορυφή και έχεις ανοίξει μάτια(λογικά και αυτιά) σε πολύ κόσμο.Αλλά αυτό με τις φώτο ήταν λιγάκι υπερβολικό(είπε ο Νίκος γιατί,δεν χρειάζεται επανάληψη).Ούτε εδώ με πιάνουν οι σεμνοτυφίες μου(slow the eggs δηλαδή)αλλά σέρνονται και εγκεφαλικά:138:.

Καλό καλοκαίρι και αγαπάτε αλλήλους βρεεεεεεεε(αν ήταν και σαν τις επίμαχες φώτο αγαπάτε τους πιό ''έντονα'' και ''βαθύτερα''.:136:)

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703

Βρε παλλικαρια να πω και γω κατι ετσι για την κουβεντα..ειλικρινα δεν τρεχει μια ,σιγα μην χαλιομαστε για τετοια συμβαντα !
Ο Νικος ο Zoglair κανει αυτο που του εχει ανατεθει και περαν της πλακας εχει την δικη του ευθυνη για τις οποιες μαλακιες γινοντε .
Δεν εχουμε να χωρισουμε τιποτα (παντως την Ιαπωνεζουλα δεν του την δινω που να χτυπαει τον σκληρο δισκο με τα flacs κατω)ουτε ποτε μας ηρθαμε σε ρηξη για οποιοδηποτε θεμα ,ουτε εχθροι θα γινουμε...!!!!
Τωρα οτι σημερα δημιουργηθηκαν εντασεις θα ελεγα οτι ηταν εν μερει παλια κρατουμενα μιας και οι φωτο που τω ρα τελευταια ριχναμε παρασυρομενοι απο τις καλοκαιρινες εξαψεις ειχαν λιγο ξεφυγει και θα καυλαντιζαν ακομα και μπαρμπα 108 ετων!!!!!!
Νταξ ας το ληξουμε εδω βρε λεβεντες το γ@μ@μ@νο(το γαμημενο ηθελα να πω)και ας κανουμε την πλακα μας !!!!!!!!!
Καλα παιδια ειμαστε ολοι μας αι σιχτιρ πια!!!!!!!!!!!

Λεω αποψε να συνεχισω με την παρουσιαση διαφορων αλλων Ρακς και αν θελετε ας πουμε καποια πραγματα σχετικα με αυτα...ουτως η αλλως ολοι μας λιγο πολυ εχουμε καποια εμπειρια και σιγουρα θα ειναι χρησιμο για ολους εμας !!!!!!
Αντε και μολις τελειωσω με αυτο θα σας εχω και 980 φωτο με την νεα κολεξιον σε στρινκς και αερινους κοφτες!!!!!!!!!!

Reaction score
6
Re: Απάντηση: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Λεω αποψε να συνεχισω με την παρουσιαση διαφορων αλλων Ρακς με στρινκς και αερινους κοφτες!!!!!!!!!!
Μπραβο ρε Βλαση. Τωρα το τοποθετησες σωστα. :142::142:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.703
Απάντηση: Re: Απάντηση: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Μπραβο ρε Βλαση. Τωρα το τοποθετησες σωστα. :142::142:
Μωρη κρυφη εσυ!!!!!!!!!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.527

Δεν πρόκειται να χαλαστούμε ρε Βλάση με τέτοια πράγματα. Αυτό που έχει σημασία όμως είναι να καταλαβαίνουμε γιατί κάποιος λέει αυτό που λέει. Δεν είναι κομπλεξικός ο διαχειριστής, απλά ξέρει καλά την δουλειά του, τι είναι σωστό για την σελίδα, για την ομαλή λειτουργία της. Το ότι γράφουμε όλοι σε φόρουμς δεν σημαίνει ότι ξέρουμε πως λειτουργεί από πίσω ένα site στο internet και πως επιδρούν στο site τα δικά μας γραπτά. Και δόξα τον Θεό, ο zoglair είναι αυθεντία σε αυτό που κάνει, είναι μακράν ο καλύτερος.

ΟΚ να συζητήσουμε (λες και σηκώνουμε οι ίδιοι κουβέντα στην δική μας εργασία...), αλλά τελικά ας δεχτούμε μια άποψη από κάποιον που ξέρει και πέντε πράγματα παραπάνω στο αντικείμενο.

kisses

...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

Με πόσες γυμνές / τοπικ είμαστε ΟΚ Τσαρουχιξ ?
(για να μαθαίνω κι εγώ δηλαδής για κάτι καινούργιο που ετοιμάζω... :143: )

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
58.077
Απάντηση:Όλοι να ζήσουμε...Κι αυτοί με τα πολλά,κι εμείς με τα λίγα(σόκιν)

Κορίτσια αρχίζω να εκνευρίζομαι και δεν θα βγει σε καλό...

Θα διαφωνούμε από "άποψη", θα διαφωνούμε για να διαφωνούμε, θα λέει ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του ή θα μιλήσουμε με επιχειρήματα ουσίας;

- Ποιός μίλησε για πουριτανισμό ρε κορίτσια; Ποιός μίλησε για τον χαρακτήρα ανθρώπων και ειδικά του Βλάση; Τι π@παριές είναι αυτές που γράφετε βραδιάτικα;

Και ρωτάω:

1. Εάν είχατε εταιρικό site θα βάζατε μέσα γυμνόστηθες δίπλα στα προϊόντα σας;
2. Το ότι δεν πρέπει το AVSite να βγαίνει στο google όταν ψάχνει κάποιος για τσόντες χρειάζεται εξήγηση; Τα έγραψα και πιο πάνω.

Να κάνουμε την πλάκα μας όσο θέλουμε. Όπως σε όλα χρειάζεται όμως μέτρο (άλλο ένας κώλος και άλλο 100 κώλοι). Αλλιώς κάνουμε κακό, προσέξτε με ΚΑΚΟ, στην σελίδα που μας φιλοξενεί. Δεν είναι "άποψη" αυτό που σας λέω, δεν είναι υποκειμενική μπαρούφα και δεν σηκώνει αμφισβήτηση. Αφήστε τις φιλοσοφίες στην άκρη λοιπόν διότι το θέμα δεν είναι φιλοσοφικό.

...
Ξεκολλάμε χωρίς να γινόμαστε καλόγεροι.Ας προβιβάσουμε τον εαυτό μας,είναι κάτι που μας αξίζει και μας κάνει να διαφέρουμε.Ό,τι μάθαμε στα επιστημονικά και τα μουσικά να τ'ανταλλάσσουμε με χιούμορ.
Από εξελικτικής άποψης,οι γυναίκες πάντα αφορούσαν τους ασχολούμενους με τη μουσική,καθότι από τις προϊστορικές κοινωνίες οι μύστες της μουσικής ήταν άτομα με γόνιμη φαντασία και μεγαλύτερη επινοητικότητα άρα και επιβιωσιμότητα από τους υπόλοιπους.
Τελικά,γιατί θα πρέπει βρε αδέρφια να τρώμε και τη δουλειά από τ'άλλα site;:612:
Δεν κάνουμε καμιά εποικοδομητική συζήτηση γιά τη γριππούλα που έρχεται( και τα παρελκόμενά της) kαι θα μας βρει απροετοίμαστους;

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: O RACK-οκοσμος στην σαλονερι μας!!!

Μωρη κρυφη εσυ!!!!!!!!!!
Γιατι ρε. Το νομιζες δηλαδη. Επειδη δεν γραφω, δεν βλεπω κιολας!!!:142::142:

Reaction score
4.208

Κοιταξτε οταν παρουσιαζεται καποιο αυτοκινητο παντα εχει διπλα και μια γκομεναρα διμετρη. Στα ρακ τα χαιενταδικα γιατι να μην συμβαινει το ιδιο. Προφανως ο Βλασσης εκοψε τις γκομενες απο τα ρακ και τις εβαλε χωριστα. Παρακαλειτε λοιπον να διορθωσει το λαθος του επειγοντως!
Επι του τεχνικου ζητηματος εχω δει ξυλινα ρακ με σχοινια να κρεμονται ταβλες ξυλου φαινονται ωραια και ειναι και ακριβα. Νομιζω ο Μυθος τα εχει. Ποσο αποτεσματικα ειναι? Επισης εχω δει κατασκευες αλουμινιου και ξυλινες ταβλες επισης. Η τιμη περιπου στα 2.500. Επισης ποσο αποτεσματικο ειναι ενα τετοιο ρακ. Αξιζει μια τετοια οικονομικη επενδυση. Μηπως ρε Κωστα Κογια ειναι καλυτερα με αυτα τα λεφτα να παρουμε καλωδια ρευματος? Ρωταω!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.834
Members
38.246
Νεότερο μέλος
TimoleonTimoleon