Αλλαγή προ- τελικού.

Reaction score
1
Στα πρώτα μου βήματα στις hi-fi αναζητήσεις, είχα καταλήξει σε ενισχυτικα της rotel και μπορώ να πω πως είμαι μέχρι σήμερα, πολύ ευχαριστημένος! Σκέφτομαι μία αναβάθμιση που θα αφορά τους ενισχυτές, τώρα έχω τον rc 971 και τον rb 971mkιι και θα ήθελα κάτι καλύτερο, πάντα από την rotel! Χρησιμοποιώ όλες τις αναλογικές πηγες και cd, έχω ξεχωριστή προενίσχυση για το πικ-απ και τα ηχεία μου είναι τα magnat vector 77! Τα φώτα σας....:138:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Εφόσον μιλάμε αποκλειστικά για Rotel..

Aπό τελικούς θα πρότεινα αυτόν από τη νέα σειρά "15" ή αυτόν από τη standard σειρά της.

Για προ, έχει 3-4 στη γκάμα της οπότε εξαρτάται από το budget σε ποιον θα καταλήξεις. Δες πχ αυτόν.

Reaction score
103
Απάντηση: Αλλαγή προ- τελικού.

γιατι να μεινει σε Rotel ο ανθρωπος???Αφου ειπε οτι θελει να παει σε κατι καλυτερο....

Reaction score
1

Μήπως μπορείτε να μου υποδείξεται κάποια sites από τα οποία θα μπορούσα να δω και τιμές;

Reaction score
7.010

Στη θεση σου θα προχωρουσα βημα-βημα,θα ξεκινουσα με ενα τελικο RB-06 που ειναι ουσιαστικα η μετεξελιξη του δικου σου τελικου και θα τον εβαζα στη δευτερη εξοδο προ του 971 για να κανω διενισχυση στα ηχεια (ελπιζω να εχεις διπλες υποδοχες στα ηχεια σου).Αυτο σαν πρωτο βημα και μετα βλεπεις.....

Και κατι πολυ βασικο,χρησιμο εργαλειο το skroutz αλλα δεν δειχνει παντα τις πιο χαμηλες τιμες της αγορας. πχ ο rb-06 ειναι αρκετα πιο φτηνος απο οσο σου βγαζει το σκρουτζ.

Staff online

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.214
Members
38.431
Νεότερο μέλος
Αριστος