CAV A-12

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Οι Xindak οι μονομπλοκ τάξης Α φαίνονται πολύ καλή περίπτωση - αν και ξεπερασμένη.
Επίσης για Dussun έχουν γραφτεί καλά λόγια.
Αλλά πέρα από αυτό, αν δεν ακούσεις και δεις συγκεκριμένες περιπτώσεις, δεν είναι εύκολο να βγάλεις συμπέρασμα.

Reaction score
11
Απάντηση: CAV A-12

+ Τώρα πλέον (από πέρυσι):

1) VUόμετρα και για την στάθμη και για την ισχύ του αναπαραγόμενου σήματος! (Αλλάζει η ένδειξη με το πάτημα πλήκτρου).

2) Επίχρυσες επαφές RCA!

Τα γράφω επειδή σε αυτόν του test δεν ήταν έτσι!

:609:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304

+ Τώρα πλέον (από πέρυσι):

1) VUόμετρα και για την στάθμη και για την ισχύ του αναπαραγόμενου σήματος! (Αλλάζει η ένδειξη με το πάτημα πλήκτρου).

2) Επίχρυσες επαφές RCA!

WOW!!!

Τώρα δηλαδή, θα παίζει καλύτερα απ' ότι πριν;

Reaction score
11

WOW!!!

Τώρα δηλαδή, θα παίζει καλύτερα απ' ότι πριν;

Στο κείμενο της παρουσίασης που παρέθεσα γίνεται αναφορά σε αυτά τα δύο σημεία, και επειδή υπάρχει αλλαγή, είπα να ενημερώσω! Είναι αυτό είναι αντικείμενο ειρωνείας;

:111:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.739

«Στην πρόσοψή του κυριαρχεί ένα στρογγυλό «διπλό» VuMeter το οποίο με δύο βελόνες δείχνει τη στάθμη του σήματος της εισόδου του κάθε καναλιού. Το συγκεκριμένο ενδεικτικό δεν είναι βελόνας αλλά η απεικόνιση του βασίζεται σε μια δίχρωμη οθόνη υγρών κρυστάλλων».

«Ο ευμεγέθης, η ευμεγέθης, το ευμεγέθες»
Γ@μώ τα ελληνικά μου μέσα, γ@μώ...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
Re: Απάντηση: CAV A-12

Nα πας "σχωλήο" σου! Καλά τα γράφει!

:107:
Αν είσαι βέβαιος πως τα γράφει καλά τότε θα συμφωνείς και με τα θετικά του ενισχυτή που αναφέρει στο τέλος.

Τιμή, ισχύς

Τίποτε άλλο.:137:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: Απάντηση: CAV A-12

Αν είσαι βέβαιος πως τα γράφει καλά τότε θα συμφωνείς και με τα θετικά του ενισχυτή που αναφέρει στο τέλος.

Τιμή, ισχύς

Τίποτε άλλο.:137:
Eαν συμφωνείς και εσύ με τα αρνητικά που γράφει στα κατά... ("τηρουμένων των αναλογιών κόστους απόδοσης κανένα ουσιαστικό").

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν θυμάμαι να είπα κάπου πως εμπιστεύομαι τους δοκιμαστές:137:

Reaction score
11
Απάντηση: Re: CAV A-12

Από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου δεν θυμάμαι να είπα κάπου πως εμπιστεύομαι τους δοκιμαστές:137:
Συμφωνούμε λοιπόν, με εξαίρεση τις περιπτώσεις όπου όσα λένε ταυτίζονται με όσα εμείς οι ίδιοι αντιλαμβανόμαστε...

Reaction score
11

Συμφωνούμε λοιπόν, εξαιρώντας όμως τις περιπτώσεις όπου όσα λένε ταυτίζονται με όσα άμεσα αντιλαμβανόμαστε...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
Ή που θέλουμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι έτσι τα αντιλαμβανόμαστε δίνοντας τροφή στη ματαιοδοξία μας:137:

Reaction score
11

Ή που θέλουμε να πείσουμε τον εαυτό μας ότι έτσι τα αντιλαμβανόμαστε δίνοντας τροφή στη ματαιοδοξία μας:137:

Eάν αναφέρεσαι στον εαυτό σου εσύ ξέρεις...

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
12.851
Το έχεις προσέξει και εσύ πως συνεχώς ανοίγω θέματα για τον ενισχυτή και τα ηχεία μου και γράφω τα καλύτερα...:112::112::112:

Reaction score
11

Το έχεις προσέξει και εσύ πως συνεχώς ανοίγω θέματα για τον ενισχυτή και τα ηχεία μου και γράφω τα καλύτερα...:112::112::112:

Δεν έχω προσέξει τίποτα διότι απλούστατα δεν με απασχολεί...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.523
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106