D
deleted user 10898
Guest
τζοκερ τους ενισχυτες τους ακουγες στον χορο σου?
τα σέβη μου.... :145:αν δεν σου γεμίζει το μάτι ένα πράγμα που δουλεύει σαν ενισχυτής, έχοντας εξαιρετική γραμμικότητα και τεράστια ισχύ, ενώ επιπλέον δεν ζεσταίνεται όταν λειτουργεί, δεν σε αδικώ. Ζούμε σε μια μεταβατική περίοδο, και η κεκτημένη ταχύτητα που έχουμε από το παρελθόν είναι σημαντική και δύσκολα αλλάζει κανείς μια καθεστηκυία αντίληψη δεκαετιών.
:143::135:Τα modules που φοράει ο Wyred 4 Sound είναι ανώτερα από όλες τις πλευρές, αλλά μην τον πάρεις, είναι κρίμα να σε τρώει το σαράκι.
Εδώ και λίγες μέρες τα ακούω στον χώρο μου. Πιστεύω ότι παρότι είναι άστρωτα ακούγονται λίγο καλύτερα από το κατάστημα που έκανα τις ακροάσεις.τζοκερ τους ενισχυτες τους ακουγες στον χορο σου?
Έχει δοκιμάσει κανείς τον Wyred 4 Sound ??"Πίστευα κι’γω όπως και άλλοι που γράφουν πιο πάνω πως από τα χαρακτηριστικά μιας συσκευής θα μπορούσα να επιλέξω το καλύτερο μηχάνημα και με λίγα χρήματα"
νομιζης οτι τα προτεινουμε λογω watt χωρις να τα εχουμε δοκιμαση;
ναι εγω... σε μικροτερη του ομως εκδοση (200W).Έχει δοκιμάσει κανείς τον Wyred 4 Sound ??
Όλοι τον προτείνουν με βάση τα χαρακτηριστικά.
ναι, η αποψη που κυριαρχει στο σαιτ ειναι αυτη. εγω φυσικα διαφωνω... (και εχω και τετοιο...)Εγώ αυτό που κατάλαβα τελικά είναι ότι αν ο ενισχυτής υλοποιείται με ice είναι τέλειος
Με το ίδιο σκεπτικό όλα τα jean είναι βαμβακερά και όλα τα αυτοκίνητα έχουν τέσσερις ρόδες
Οκ,
:434:
Πες καλύτερα: "Νομίζω ότι όλοι τον προτείνουν με βάση τα χαρακτηριστικά", εκτός αν είσαι έτοιμος να βάλεις στοίχημα... :126:Έχει δοκιμάσει κανείς τον Wyred 4 Sound ??
Όλοι τον προτείνουν με βάση τα χαρακτηριστικά.
Λάθος.Επίσης ο συλλογισμός άκουσα class d οπότε όλα ta class d είναι ίδια ,με το ιδιο σκεπτικό πρέπει να ισχύει και στα τρανζίστορ και στους λαμπατους ?
Έχει 300Β? ίδιο είναι , έχει τρανζίστορ Motorola ? ίδιο είναι
Είναι σαν να λες δεν θα πάρω αυτοκίνητο γιατί έχει λακκούβες στους δρόμους και με βάση συγκεκριμένα χαρακτηριστικά σκέφτομαι σοβαρά να αγοράσω τρακτέρ
Είναι λάθος αγορά?
Ποιές αλλαγές λες, Πέτρο;Εγώ πιστεύω πως με τις αλλαγές που έχει ο ενισχυτής δεν ακούγεται καθόλου ίδιος με τους άλλους που φοράνε τα ίδια modules.:126:
Α, καλά, ούτε έχεις καταλάβει τι λέμε τόση ώρα...Τι τρανζίστορ και 300Β λες?! Μιλάμε για τις ίδιες ακριβώς πλακέτες.....Α εντάξει δλδ προτρέπεται κάποιον να πάει να αγοράσει το τάδε μηχάνημα για να ακούσει μουσική λες και μιλάμε για κρουστικό τρυπάνι
Επίσης ο συλλογισμός άκουσα class d οπότε όλα ta class d είναι ίδια ,με το ιδιο σκεπτικό πρέπει να ισχύει και στα τρανζίστορ και στους λαμπατους ?
Έχει 300Β? ίδιο είναι , έχει τρανζίστορ Motorola ? ίδιο είναι
Οκ υπόδειξε μου σε τι μορφή πουλάει η bang&olufsen γιατί μπορεί να κάνω εγώ λάθοςΠοιές αλλαγές λες, Πέτρο;
Στο input stage το αν δεν θα βάλεις τίποτα (Bel Canto), αν θα βάλεις μετασχηματιστή (Jeff Rowland και Murano) ή αν θα βάλεις διακριτό (Wyred) ;;
Α, καλά, ούτε έχεις καταλάβει τι λέμε τόση ώρα...Τι τρανζίστορ και 300Β λες?! Μιλάμε για τις ίδιες ακριβώς πλακέτες.....
Κι εσύ φωτογραφίες θέλεις μου φαίνεται Αντώνη..