Γνωμη για τον Plinius 9200

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75
Απάντηση: Γνωμη για τον Plinius 9200

Να μην υποθέσει. Να είναι σίγουρος!
Εως σιγουροτατος...
Αν ελαχιστοποιησεις την πιθανοτητα δασμων,ουτε να το σκεφτεις,τον ''χτυπας'' αμεσα. Εγω,ειλικρινα,αν δεν εκανα δικες μου υλοποιησεις,δεν θα το σκεφτομουνα ουτε λεπτο. Εχει και bypass εισοδο,που την ενεργοποιει με triger! Και ειναι και κουκλος...
ΚΚ,ξερεις αν παιζει στα 2ohms? Οχι πως εγινε και κατι αν δεν,απλα ρωταω.

Reaction score
170
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γνωμη για τον Plinius 9200

Akis56 μεταχειρισμένα σε ενδιαφέρουν ?
Κανενα προβλημα αν υπαρχει τπτ ενδιαφερον ...και εδω που τα λεμε τα εξ αμερικης που μας προτεινουν οι φιλοι μας δεν ειναι καθολου ασχημες περιπτωσεις ..το θεμα ειναι οτι δεν τα εχω ακουσει και δεν μπορω να τα συγκρινω αμεσα με τον audia flight two που εχω ...
υπαρχει κανεις που να εχει καποιον απο αυτους τους wyred4?

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Re: Απάντηση: Γνωμη για τον Plinius 9200

Δηλαδη μεσιε ΚΚ, να υποθεσει καποιος οτι ο συγκεκριμενος ενισχυτης, παιζει το ιδιο με τον Belcanto που κοστιζει 3000 ευρω το καναλι, ο οποιος με τη σειρα του παιζει το ιδιο με τον Rowland που κοστιζει 10000 ευρω το καναλι?
Δε χρειάζεται να το υποθέσει.. Αρκεί να σηκώσει το καπάκι. :126:
Η διαφορές είναι στο input stage, πριν την πλακέτα της ICEPower, που ο καθένας βάζει το δικό του (ή έναν transformer στην περίπτωση των Murano και Jeff Rowland).

υπαρχει κανεις που να εχει καποιον απο αυτους τους wyred4?
Δεν χρειάζεται να βρεις του συγκεκριμένους. Αν βρεις Murano ή Bel Canto ή Jeff Rowland ή τέλος πάντων οποιονδήποτε με τα συγκεκριμένα modules το ίδιο πράγμα είναι πάνω κάτω...
Υπάρχουν διαφορές βέβαια αν μιλάμε για τον ολοκληρωμένο γιατί υπάρχει προενίσχυση (+ τις μικροδιαφορές που προανέφερα στο input stage) αλλά θα βγάλεις τα συμπεράσματά σου.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.504

ΚΚ,ξερεις αν παιζει στα 2ohms? Οχι πως εγινε και κατι αν δεν,απλα ρωταω.
Μέχρι 3Ω είναι μια χαρά. Για παρακάτω, θα δούμε...

Reaction score
170

Για τους Nad τους silverline προ s100-τελ s200 τλκ γνωριζει κανεις αν αξιζουν ?

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

Ολα τα μηχανηματα αξιζουν και καθε ενα εχει το κοινο του,αλλιως πως θα εμπαινε αλλωστε μια εταιρια στην διαδικασια παραγωγης τους...Θεωρω πως αφου ειναι στα σχεδια σου να αλλαξεις και τα ηχεια σου,καλυτερα να ''σκοπευσεις'' προς αυτη την κατευθυνση πρωτα και μετα να κοιταξεις με ποιον ενισχυτη θα τα οδηγησεις,ασε που πιθανως το ηχειο που θα σου αρεσει τελικα,ισως και να στο οδηγησει και ο υπαρχων,οποτε ξεμπερδευεις. Καλο ειναι να εχεις παραμασχαλα τον ενισχυτη σου,ετσι ωστε να μπορεις να κανεις συγκριση με αλλους ενισχυτες,εκει που θα ακουσεις ηχεια.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.191

Και αν,λεω αν,βρεις τον τροπο να αποφυγεις δασμους,τουτα εδω ειναι εργαλεια. Παιρνεις δυο μονομπλοκια και εναν προ,στα λεφτα που διαθετεις.
http://emotiva.com/xpa1.shtm
http://emotiva.com/usp1.shtm
τα συγκεκριμένα απορώ πως καταφέρνουν και τα βγάζουν σε τόσο χαμηλή τιμή! :131:

audioj

Επαγγελματίας
Reaction score
75

τα συγκεκριμένα απορώ πως καταφέρνουν και τα βγάζουν σε τόσο χαμηλή τιμή! :131:
Αστα να πανε... Βεβαια,πουλαει μονη της,δεν υπαρχουν δηλαδη αντιπροσωποι και μεταπωλητες,αλλα και παλι,τσαμπα ειναι,οτι και ναναι! Δηλαδη τι οτι και ναναι,κανονια φαινονται και εχουν και αριστες κριτικες(για οσους τελος παντων,δινουν βαση). Το θεμα ειναι τα μεταφορικα τους και οι δασμοι. Το προαναφερθεν ''πακετακι'' πλησιαζει τα εκατο κιλα και ο ογκος τους την ...πεθερα μου,οποτε εκει ειναι ενα θεμα.
Ειδες παντως ποσο ομορφα φτιαγμενος ειναι ο τελικος. Με κοπο διεκρινα καλωδια... Μα,ασυρματα ειναι?:))

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.299
Φαίνονται πολύ καλά μηχανήματα αλλά τα 500 watt με 1% παραμόρφωση τα βγάζουν.

Ξέρουμε τη χώρα κατασκευής τους?

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
142.191
Απάντηση: Re: Γνωμη για τον Plinius 9200

Φαίνονται πολύ καλά μηχανήματα αλλά τα 500 watt με 1% παραμόρφωση τα βγάζουν.

Ξέρουμε τη χώρα κατασκευής τους?
Δε μιλάω για το αν είναι καλά. Αυτό που λέω είναι πως στο διάτανο τα βγάζουν τόσο φτηνά...:131:

Η χώρα κατασκευής τους δε με απασχολεί προσωπικά.

Έτσι κι αλλιώς είπα πως καλύτερα ενισχυτικά ΙΜΗΟ είναι τα διακοπτικά και ο Κου-Φού κάλυψε πλήρως το θέμα με προτάσεις αχτύπητες από κάθε άποψη και ΙΜΗΟ πολύ καλύτερες από τα εν λόγω ενισχυτικά. :145::144:

Reaction score
140
Πάντως βρε παιδιά εάν κρινόταν το παιχνίδι επιλογής ενισχυτή από την ισχυ θα ήταν εύκολα τα πράγματα
Αλλά δεν είναι ………

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Δεν είναι μόνο η ισχύς το θέμα Αντώνη (γιατί τότε θα προτείναμε και τάξης B ενισχυτές) αλλά έχει κι αυτή τη σημασία της (που δεν πρέπει να την υποτιμάς μέχρι να ακούσεις τα ηχεία σου με ΠΟΛΛΑ ποιοτικά watt).

Αλλά επειδή με τα τεχνικά δε θα βγάλουμε άκρη, ας μιλήσουμε στη γλώσσα που καταλαβαίνουν οι περισσότεροι: τα reviews.

Γράφει ο Μαρκουλής στο παραπάνω review, για το θέμα της ισχύος...

Από τις πρώτες νότες έχει την άνεση εκείνη που μαρτυρά ότι το φορτίο που θα οδηγήσει είναι πρακτικά αδιάφορο για αυτόν.
...κι όποιος κατάλαβε, κατάλαβε, που λένε.
Για το αν πρόκειται "απλά" για έναν ενισχυτή με πολλά watt μπορεί ο ίδιος πάλι να μας βοηθήσει:

Ο ST 1000 είναι ένας ιδιαίτερα αξιόλογος ενισχυτής, ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής...
Άρα έχουμε 500W@8Ω και 1000W@4Ω dual mono ενισχυτή με "ιδιαίτερα αξιόλογη απόδοση ανεξαρτήτως κατηγορίας τιμής", στα 1500 ευρώ...
Για μένα είναι αυτό που στο χωριό μου λένε "no-brainer".

Eντάξει, μπορεί να μην έχει την απόδοση του Krell Evolution 900, για παράδειγμα, αλλά κοστίζει όσο το ποδαράκι του Krell, ζυγίζει όσο το ποδαράκι του Krell, έχει διαστάσεις ίσες με το 1/5 της αριστερής ψύκτρας του Krell, καταναλώνει τόσο ρεύμα όσο το λαμπάκι που έχει ο Krell στην πρόσοψη και, στην τελική, αν τα παραπάνω δε σε πτοούν, είναι μία άριστη λύση όσο θα μαζεύεις λεφτά για τον Krell... :143:

Φυσικά δεν περιμένω να συμφωνήσουν όλοι μαζί μου, απλά ειλικρινά χαίρομαι που τα θέματα ποιοτικός τελικός και σωστή οδήγηση έχουν βρει, για εμένα προσωπικά, την οριστική τους λύση στους Class-D.
Όπως ισχύει γενικότερα στη ζωή, έτσι και στο χόμπυ μας, ο καθένας μας κάνει τις επιλογές του και είναι ο ίδιος που μετά.."λούζεται" τις όποιες συνέπεις (στην τσέπη του, στην ψυχική του ηρεμία κ.ο.κ.). :126:

Ο φίλος Μούρτος δεν μας είπε.. Πώς και γιατί έγινε ντιτζιταλοφρίκουλας; :136:

Reaction score
1.769

"Ο φίλος Μούρτος δεν μας είπε.. Πώς και γιατί έγινε ντιτζιταλοφρίκουλας; "

ελα ντε και εγω εχω περιεργεια.

μηπως ακουσες κανενα ψηφιακο φρικιο μανο;

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Γνωμη για τον Plinius 9200

Ο φίλος Μούρτος δεν μας είπε.. Πώς και γιατί έγινε ντιτζιταλοφρίκουλας; :136:
Ασοψεται τα παραβαν που εχω (3.6 μα.....ν) :116:
Και οτι το καλοκαιρι αλλα ποιο πολυ τον χειμωνα εχω καλοριφερ δεν θελω τελικους για να ζεσταθω :138: αλλα για να ακουω μουσικη.

Reaction score
8

ελα ντε και εγω εχω περιεργεια.

μηπως ακουσες κανενα ψηφιακο φρικιο μανο;
Μαγος εισαι :142:

Αντε να δεις στην εκθεση τι θα γινει.......της ψηφιακης που.....ς :143:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.189
Members