προθεμα για φτηνες κλησεις?

Reaction score
0
θελω την αποψη σας. εχω στο μαγαζι μου συναγερμο ο οποιος δινει στο τηλ κεντρο σηματα μεχρι και 15 φορες την ημερα. θελω να καλει μεσα απο καποια εταιρια και φυσικα θελω να ειναι φτηνη ...
δεν εχω internet στο μαγαζι και για την παρουσα στιγμη δεν ενδιαφερομαι να βαλω. πειτε μου ενα προθεμα για φτηνες κλησεις

Reaction score
0
Απάντηση: Re: προθεμα για φτηνες κλησεις?

H κλήση που κάνει είναι αστική ή υπεραστική; Για υπεραστικές-διεθνείς υπάρχει αυτό εδώ http://www.viva.gr/Phone/Phone/Intro/, αλλά για αστικά δεν ξέρω κάτι... ο επόμενος! :123:

οι κλησεις που κανει ειναι αστικες. το viva δεν μου κανει γιατι θελω να δουλευει αυτοματα. με το που γινεται η κληση να καλει αυτοματα χρεωνοντας τον λογαριασμο μου στην εταιρια και οχι στον οτε που εχω το νουμερο.

Reaction score
41
Απάντηση: προθεμα για φτηνες κλησεις?

Τι τηλεφωνική σύνδεση έχεις στο κατάστημα?
Ποια δηλαδή εταιρία/παροχός κάνει τις κλήσεις όταν δώσει εντολή ο συναγερμός?

Προτείνω το εξής:
Σύνδεση ΟΤΕ (πάγιο γραμμής περίπου στα 15€/μήνα) και πακέτο Connx Talk (+15€ / μήνα περίπου) που δίνει απεριόριστες κλήσεις εσωτερικού 24/7 (24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα).
Με 30€/μήνα (κάτι λιγότερο είναι) ο συναγερμός θα κάνει κλήσεις σε σταθερά που έχεις προεπιλέξει δωρεάν.
Αν έχεις επιλέξει να καλεί κινητό (ο συναγερμός) το παραπάνω πακέτο δίνει και 60 λεπτά δωρεάν ομιλίας προς όλα τα κινητά

Reaction score
0

Προτείνω το εξής:
Σύνδεση ΟΤΕ (πάγιο γραμμής περίπου στα 15€/μήνα) και πακέτο Connx Talk (+15€ / μήνα περίπου) που δίνει απεριόριστες κλήσεις εσωτερικού 24/7 (24 ώρες το 24ωρο κάθε μέρα).

o χωρος ειναι επαγγελματικος, μαλλον δεν μπορω να βαλω αυτο το πακετο... για οτε μιλαω και εγω

Reaction score
0

1) Να προσέξεις γιατί οι περισσότερες εταιρίες που προσφέρουν πακέτα με απεριόριστες κλήσεις, ΔΕΝ περιλαμβάνουν τις κλήσεις data και fax, τις οποίες χρεώνουν. Οι κλήσεις του συναγερμού σε κέντρο λήψεως σημάτων είναι κλήσεις data.

2) Επίσης αρκετές εταιρίες όπως Vivodi, Netone, vodafone, cosmote home δεν έχουν την δυνατότητα να "περάσουν σήματα συναγερμού" σε κέντρο λήψεως σημάτων.

3) Αν το σημερινό κόστος των τηλεφωνημάτων του συναγερμού σου υπερβαίνει ή είναι κοντά σε μία συνδρομή Internet δώσε και €200 - €300 εφάπαξ και τοποθέτησε εξοπλισμό που να συνδέει το σύστημα συναγερμού σου μέσω internet. Έτσι εκτός των άλλων κερδίζεις "πραγματική ασφάλεια" καθώς αν για οποιαδήποτε λόγο κοπεί η τηλεφωνική επικοινωνία (π.χ. δολιοφθορά), η εταιρία παροχής υπηρεσιών ασφαλείας ενημερώνεται αμέσως ώστε να δρομολογήσει ενέργειες αντιμετώπισης του συμβάντος. Έτσι όπως λειτουργεί τώρα ο συναγερμός σου αν κάποιος κόψει τα καλώδια τηλεφωνίας για να εισβάλει στον χώρο, θα το μάθεις κάποια στιγμή μέσα στην ημέρα, αρκετές ώρες μετά, όποτε έχει προγραμματιστεί ο συναγερμός να στείλει σήμα ελέγχου της επικοινωνίας. Αυτό συμβαίνει μία φορά την ημέρα.

Reaction score
0

η μοναδικη εταιρεια που δεν χρεωνει data κλHσεισ και fax ειναι η TELLAS

Reaction score
0

αλλα και παλι οχι εταρικα πακετα.....μοσο σε ατομικη και να μην εχεισ τηλεφωνικο κεντρο .....

Reaction score
0

Υπάρχει και η λύση ενός απλού GSM dialer, που σε καλεί κατευθείαν στο κινητό ή σταθερό σου (χωρίς πάγια ΟΤΕ και συμβόλαια με κέντρα λήψης σημάτων).

http://www.gisecurity.gr/Product.php?PageId=29&ProductId=1094

Αν σε ενδιαφέρει η σύνδεση με κέντρο λήψης σημάτων τότε θα χρειαστείς κάτι τέτοιο:

http://www.gisecurity.gr/Product.php?PageId=5&ProductId=854

Η καλύτερη λύση πάντως θα ήταν να μιλήσεις με τον εγκαταστάτη του συναγερμού.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.237
Members
38.292
Νεότερο μέλος
SotosΑ