Περίπτερο AVSite.

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Περίπτερο AVSite.

@noizmaker

Η κόρη σου είναι μια κουκλάρα!!!
Θα κάψει πολλές καρδούλες :442: όταν μεγαλώσει λίγο ακόμα!!!
Θα είναι και το νέο αίμα του avsite!! Θα τη γράψουμε στην γυναικεία ομάδα!!! :107:
Βρε, καλα να ειναι να καψει οσες καρδουλες θελει.:126:

Τη δικια μου τη γουνα μα μην καψει μονο.:142:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περίπτερο AVSite.

Βρε, καλα να ειναι να καψει οσες καρδουλες θελει.:126:

Τη δικια μου τη γουνα μα μην καψει μονο.:142:
Χαχαχα...
Σε καμια δεκαρια χρονια που θα κορναρουν τα μηχανακια εξω απ το σπιτι ....

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.787
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περίπτερο AVSite.

Χαχαχα...
Ε....ας αφήσει μουστάκι να τους φοβίζει:136::137:

Reaction score
23
Απάντηση: Περίπτερο AVSite.

Για να γράψω τις ομορφιές μου, να ισιώσω λίγο τη κατάσταση και τον άσπρο-σκουφάτο.
  • Προχειρότητες. Στο μαγαζί δεν υπήρχε ποτέ καφές, παρά μόνο ουίσκι και κάτι ξηροκάρπια τρίτης διαλογής.
  • Τραγικό. Επί δυο μέρες ζήταγα ένα μέτρο, που ήθελα κατι να μετρησω και δεν υπήρχε πουθενά. Μετά σου λένε για μετρήσεις…
  • Αίσχος. Δεν υπήρχαν κοπέλες στην υποδοχή, με αποτέλεσμα να μη μπορούμε να συγκεντρωθούμε και να χαζεύουμε…
  • Δίκαιο. Οι διπλανές κοπελιές, είχαν σαφείς οδηγίες, να μη μας κάνουν παρέα. Η απάντηση του υπευθύνου. Δυστυχώς φέτος τα οικονομικά μου δεν το επέτρεπαν.
Τέλος, για να δείτε σε τι υπόληψη μας έχουν οι διοργανωτές, ο χώρος ήταν στο προθάλαμο της τουαλέτας. Άσε που και τα δυο Fora με το που έβλεπαν άνθρωπο νόμιζαν ότι ήταν κάποιο μέλος τους.
Για καμιά ώρα που κάθισα εκεί γύρω, πρέπει να έδωσα κατευθυντήριες γραμμές, καμιά διακοσαριά φορές. Ένιωθα σα ταμπέλα. Αριστερά τα αγοράκια δεξιά τα κοριτσάκια…
Άντε βρε, του χρόνου στο γκαραζ. Να βγάλουμε και κανένα φράγκο.

Υ.Γ. Για το φαγητό θα σας περιλάβω αύριο...Η έκθεση τελείωσε, τέρμα οι αγάπες και τα λουλούδια…

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περίπτερο AVSite.

Χαχαχα...
Αστα Νικο. Τα εχω περασει μετην πρωτη μου κορη.:110:

Αλλα εγω, αγερωχος. :141: Στο υψος μου.:141:

Reaction score
6
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Περίπτερο AVSite.

Ε....ας αφήσει μουστάκι να τους φοβίζει:136::137:
Ναι. Σωστα.

Μετα απο καμια βδομαδουλα θα μπορειτε να με φωναζετε........γιαγκουλα.:142:

Reaction score
5

Γιατί ρε; Κοίτα:

ένας κούκλος είσαι!

:137::142:
Νικο χαρα στο κουραγιο σου να καθεσαι να βαζεις μουστακι στον Βασιλη, η προβα για γιαγκουλας πετυχε, ευχομαι εκεινος να το εκτιμησει και να μην το αφησει ακομα.
Βασιλη ηρθα οταν εσυ ειχες φυγει, καποια αλλη φορα.
anemelos, atsirig76, abcd, gstriftos, PeterMeni, Βασίλη Τσαντουλή, Νίκο Τσαρουχά, Κώστα Φ., Μιχάλη Μελίδη, Κώστα Κόγια χάρηκα που σας γνώρισα.
Στο περιπτερο και του χρονου με υγεια σε ολους μας, οσο για τον gstriftos σταθηκε παληκαρι, ευγε.

Reaction score
0
Παιδιά να ρωτήσω κάτι; Γινόταν παλιά μια έκθεση Εικόνα-Ήχος Show περίπου ίδιες ημερομηνιες με το High End Show. Έχει καταργηθεί;

Reaction score
6
παιδια δε μου λετε, ο Νικος ο Ταμουριδης φιλος και συνεργατης του Γ.Τζιαφη και Θαναση Τσιαφη στα dared κλπ.ηρθε ? Ειναι και αυτος εκτος των αλλων καλοφαγας :126:και πλακατζης. Και πολυ αγαπητος.

Χαρηκα που γνωρισα απο κοντα Μελιδη, Ν.Τσαρουχα και Κογια!

Του χρονου και αλλους πρωτα ο Θεος.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.740

Για να γράψω τις ομορφιές μου, να ισιώσω λίγο τη κατάσταση και τον άσπρο-σκουφάτο.
  • Προχειρότητες. Στο μαγαζί δεν υπήρχε ποτέ καφές, παρά μόνο ουίσκι και κάτι ξηροκάρπια τρίτης διαλογής.
Δε ζητούσες από το Γιώργο τον Πετρόπουλο; Εμένα μου μέτρησε τ' αυτιά. :137:

Reaction score
2.579
Γιατί δεν είπε κανείς ότι θα ήταν στην έκθεση ο Μάκης;

Θα είχα έρθει :137:

Reaction score
1.974

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα για τα δώρα που μας έδωσε και φέτος.
Το μπλουζάκι μου έρχεται τέλεια, το καπελάκι το ίδιο και το ποντίκι μου ..., την έχει καταβρεί με το mouse pad του avsite.gr

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.787

Ευχαριστούμε τον Ανδρέα για τα δώρα που μας έδωσε και φέτος.
Το μπλουζάκι μου έρχεται τέλεια, το καπελάκι το ίδιο και το ποντίκι μου ..., την έχει καταβρεί με το mouse pad του avsite.gr
Αυτά ήταν τα δώρα που μας είχε τάξει;

Περίμενα κάτι πιο....φωτεινό:144:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.644

Τα περασαμε ομορφα...τραλα ρα ραρα.....λοιπον κυριες και κυριοι το κονακι του Avsite ηταν περποιημενο με το στερεο του(μπραβο πετερμενι μου)τα ντακια του,τα γιουεσμπια του,το λαπτοπι του,τον Καφατο φρεσκοξυρισμενο,πολλους φιλους που ολοι γουσταραν και σκαγανε μυτη απο τα σκαλια χαμογελαστοι και φτιαγμενοι για παρλα και κους κους,με τα δωρομπλουζακια μας,τα Αιγινιτικα φυστικια μας,αμε τι,δυο κωλαρακια μμμ καλουτσικα θαλεγα απο το απεναντι τσαρδι,εναν Τσαρουχα μοντελακι,Κογιας power my man,εμενα κουκλο....βεβαια ...καραφλοκουκλο ενα πραμα,Κωστας φου ο class D man,incognito κυριλατο μοντελακι μετα του σακακιου του,με ουτε ενα τασακι(αισχος σας) και φυσικα πολλοι φιλοι που μας ενωνει το κοινο μας χομπι και η αγαπη για τα καλωδια ρευματος!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
11.115
Ααα για σε παρακαλώ! Και την Παρασκευή το απόγευμα είχαμε τασάκι και το Σάββατο το πρωί.

Μετά εξαφανίστηκε.:203:

Μ.Φ.

MF Audio Επαγγελματίας
Reaction score
185

(δεν κρύβω συναισθήματα…)

245, 254.

noizmaker (;) κούκλα η μικρή. Να σου ζήσει!!!
.
.
.
.

Υ.Γ. οι photo (γενικά) είναι όλα τα λεφτά...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.539
Members
38.194
Νεότερο μέλος
led106