Μερικοί κομπλεξικοί διαχειριστές άλλου forum

Status
Not open for further replies.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
304
Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Αχ...

όλα αυτά μου θύμισαν τους στίχους του Τριπολίτη στο Φράγμα του Μούτση:

[reliops=Ξ” ΞœΞΏΟΟ„ΟƒΞ·Ο‚- Κ ΀ριπολίτης, Φράγμα][youtube]0ao9VaJ3v9k[/youtube][/reliops]

χρεωμένη έτσι λοιπόν της ζωής μας η εταιρία,
η ακρίβεια, η μόδα, να κι ο πληθωρισμός
σαν ένα φράγμα να υπάρχει μεταξύ μας στην επικοινωνία
είναι αόρατος στα χέρια μας ο μοχλός
η βαριά που μας αρρωσταίνει επιδημία
κινητήρας και δικλίδα ασφαλής
οι οργανώσεις πρώτα απ' όλα, τα πορνό και κάτι σωματεία
κι ένας ήχος με μηνύματα από δίσκο, δήθεν διαυγής

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Και τώρα που ηρεμήσαμε όλοι επιτέλους ας ξαναδιαβάσουμε το κείμενο του Ανδρέα όπου αντικατοπτρίζεται απόλυτα η νοοτροπία προσπαθούμε να έχει το www.avsite.gr.

Φιλτατοι Δημητρη, Inter και havoc,
διακρινω δυο διαφορετικες περιπτωσεις.

1)Μελος σας ξεκινησε ενα νημα κατηγορωντας πραγματα και καταστασεις
ευρισκομενος σε κατασταση...οχι τοσο ηρεμη θα ελεγα.
Τον Γιωργο τον γνωριζω χρονια. αλλα οπου αφορα εμενα
εαν ηθελε να ασκησει κριτικη ας την ασκουσε εκει οπου ελαβαν χωρα
τα συμβαντα..(Εαν εχω καπου λαθος Γιωργη σε παρακαλω διορθωσε
με)
Το κακο ειναι πως αμεσως μετα ξεκινησε ενας χειμαρος κριτικης
απεναντι στο avclub.
Και εδω σας δινω δικαιο.
Ειμαστε εμεις στο avsite τελειοι ωστε να ασκουμε κριτικη?
Δεν νομιζω!
Εχω εκφρασει πολλες φορες την αποψη μου για τα δυο φορα.
Ως κυριος υπευθυνος της αρχικης προσπαθειας θεωρω πως
κακως υπαρχουν 2 μεγαλα φορα.
Αλλα απο την στιγμη που υπαρχουν, ας πορευτουν μαζι αρμονικα.
Ο καθενας στον δρομο του και το καθε μελος ας επιλεξει
που προτιμα να ανηκει...

2) Το να βρεθειτε εντος του avsite. το οποιο στην συγκεκριμενη
στιγμη σας φιλοξενει(και ειστε παντα καλοδεχουμενοι)
και να ασκησετε κριτικη "κατω απο την μεση" σε ορισμενους
συντονιστες η/και μελη ομολογω πως δεν το περιμενα
ειδικα απο τον Δημητρη τον οποιο γνωριζω(δεν ξερω σε ποιους
αντιστοιχουν τα αλλα δυο nick)
Ελπιζω σε καποιας μορφης αναθεωρηση.

Oi ψυχροπολεμικες τακτικες εχουν τελειωσει ανεπιστρεπτι.
Ας το βαλουμε ολοι καλα στο μυαλο μας και ας συνεχισουμε
ο καθενας στον δρομο που χαραξε διχως να ενοχλει τον αλλον...

Ολοι εμεις στο avsite εχουμε επιλεξει να μην σβηνουμε τοσο
ευκολα μηνυματα, να αποφευγουμε, οσο το δυνατον τις
τιμωριες,
και να αλληλοεισπρατουμε γνωση περνωντας καλα!
Ειναι κατανοητο?
Μπορει να γινει σεβαστο?

Ευχαριστω σας πολυ.:126:
Αυτά.

Reaction score
250

Επιτρέψτε μου κάποιες παρατηρήσεις :

1)Ο τίτλος του thread είναι απαράδεκτος ! Γιατί δίνει την αίσθηση ότι το avclub απαρτίζεται καθ ολοκληρίαν από κομπλεξικούς , προβληματικούς και εμπαθείς .

2)Κομπλεξικοί και προβληματικοί υπάρχουν παντού ! Σε όλα τα fora και σε όλες τις κοινωνικές ομάδες! Αυτό όμως δεν συνεπάγεται ότι όλοι είναι έτσι!

3)Δεδομένης της βεβαρημένης προϊστορίας που καταγράφεται ανάμεσα στα δύο fora θεωρώ απαράδεκτο ο οποιοσδήποτε θεωρεί τον εαυτόν του δικαίως ή αδίκως προσβεβλημένο να καταφεύγει στο άλλο forum και να εκδηλώνει με εμπρηστικό τρόπο την πικρία του !

4)Αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με μια διαδικτυακή παρέα τότε απλά αλλάζει παρέα (αν αισθάνεται την ανάγκη κάποιας παρέας ).

5)Θεωρώ ότι το θέμα θα πρέπει να κλείσει εδώ πολιτισμένα και με αξιοπρέπεια. Το να συνεχιστεί μια αντιπαράθεση προσβολών με εκατέρωθεν ρουκέτες και εμπρηστικά ευφυολογήματα «ρητορικής αντιλογίας» υποβιβάζει όλους μας .

6)Προσπαθώ να μένω μακριά από τέτοιου είδους αντιπαραθέσεις . Για αυτό και μέχρι τώρα δεν είχα εμπλοκή στην κουβέντα. Νομίζω όμως ότι εδώ ξεπερνιούνται τα όρια και τα εσκαμμένα.

7)Σεβαστείτε τουλάχιστον την πλειοψηφία των διαδικτυακών επισκεπτών. Πλειοψηφία που συχνάζει καθημερινά και στους δύο διαδικτυακούς τόπους . Πλειοψηφία που ενδιαφέρεται για την βασική θεματολογία των δύο fora που είναι κοινή . Έλεος !!!!

Reaction score
1.842

Συμφωνώ απόλυτα πως ο τίτλος του θέματος όφειλε να τροποποιηθεί, επομένως έγινε μια πολύ εσφαλμένη εκτίμηση. Επίσης με χάλασαν ιδιαίτερα κάποια μηνύματα, από την 5η σελίδα και μετά, γι' αυτό σταμάτησα να γράφω.

Αλλά, επανήλθα στην επικαιρότητα: :114:
... Τα πρώτα σχόλια υπήρξαν από μέλη σας που βρήκαν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν ( john markou , anemelos , bigmac , costas ear , argi ) υπερθεματίζοντας για την δήθεν απόπειρα φίμωσης ....
Δεν εκπροσωπώ άλλους, οπότε θα μιλήσω μόνο για μένα.
Η χρήση των λέξεων "ξεσπαθώσουν" και "φίμωσης" είναι τουλάχιστον ατυχής. Όταν κρίνετε πως η διαφορετική άποψη είναι ξεσπάθωμα και πως εννοούσα κάποιας μορφής φίμωση, δείχνει πως δεν σηκώνετε μύγα στο σπαθί σας, κατά τη λαϊκή έκφραση.
... Αλλά το να θέλει να μας επιβάλλει την άποψη του περί διαγραφών κλπ ...
Άλλη μια επιβεβαίωση του παραπάνω. Γιατί:
  1. Δεν μπορεί κάποιο μέλος να επιβάλλει καμμιά άποψη. ΚΑΜΜΙΑ!
  2. Η αντίθεση στις απόψεις δεν είναι προσπάθεια επιβολής. :601:
  3. Δείχνει πως οι αποφάσεις του Σωματείου δεν επιδέχονται αντιρρήσεις.
... Οποιος θέλει συμμετέχει μονον στο ένα ή μονον στο άλλο ή και στά δυό οπου θα σεβεται τούς αντίστοιχους κανονες που επικρατούν ενθεν κακείθεν ...

Προσωπικά δεν προτίθεμαι να δεχτώ στο avclub ...
Τους κανόνες τους σέβεται, αλλά μπορεί και να τους κρίνει. Η κριτική φέρνει τη βελτίωση.
Επίσης θεωρώ πως η (σωστή) ύπαρξη Σωματείου, φέρει σε 2η μοίρα τις προσωπικές απόψεις του καθενός. Σημασία έχει μόνο τι θα αποφασίσει η "ολομέλεια" του δικαιοδοτικού οργάνου.

Ισχύει η πρόταση που έκανα χθες:
... Το συζητάμε και από 'κει, αν υπάρξει διαβεβαίωση ενός εκ των Διαχειριστών, πως δεν θα κλειδωθεί το θέμα και δεν θα σβηστεί κάποιο μήνυμα. ΚΑΝΕΝΑ ΟΜΩΣ! :126:

Το ban σε μέλος μου είναι αδιάφορο. Κρίνετε κατά βούληση. Τα μηνύματα είναι το σημαντικό να μείνουν στη θέση τους, και το θέμα ξεκλείδωτο, ώστε να μπορούν να παρατίθενται συνέχεια απόψεις μελών.
Όποτε νιώσετε έτοιμοι ... :403:

Reaction score
23

Μια και βρεθήκαμε όλοι μαζί, δεν μου λέτε τουλάχιστον Χρόνια Πολλά.
Mε το κ@λονήμα, δεν με πήραν οι μισοί τηλέφωνο. Έλεος…

Reaction score
56

Κυριοι ζητω συγνωμη για το προβλημα που δημιουργησα στα δυο Forum αποχωρω και απο τα δυο γιατι δεν αντεχω την υποκρισια.
Ο ευθυς λογος φαινεται ποναει,οταν καποιος δεν μπορει να προβαλει τα επιχειρηματα του θα βρει τον τροπο να τα "φωναξει".
Οσο για τον Dokantzi και τον Inter θα τους πω οτι ,το σωματειο κυριοι το δημιουργησατε για να εξυπηρετησετε το χομπυ σας και οχι για συνδικαλισμο και επαρση επειδη εισαστε μελη του.
Ο συνδικαλισμος θελει εμπειρια και η επαρση ταπαραμεντο και καταξιωση ,λεξεις αγνωστες προς εσας.
Δικος σας λοιπον ο σταυρος δικος σας και ο ωμος.

Reaction score
3
Re: Απάντηση: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Κυριοι ζητω συγνωμη για το προβλημα που δημιουργησα στα δυο Forum αποχωρω και απο τα δυο γιατι δεν αντεχω την υποκρισια.
Ο ευθυς λογος φαινεται ποναει,οταν καποιος δεν μπορει να προβαλει τα επιχειρηματα του θα βρει τον τροπο να τα "φωναξει".
Οσο για τον Dokantzi και τον Inter θα τους πω οτι ,το σωματειο κυριοι το δημιουργησατε για να εξυπηρετησετε το χομπυ σας και οχι για συνδικαλισμο και επαρση επειδη εισαστε μελη του.
Ο συνδικαλισμος θελει εμπειρια και η επαρση ταπαραμεντο και καταξιωση ,λεξεις αγνωστες προς εσας.
Δικος σας λοιπον ο σταυρος δικος σας και ο ωμος.
Από εδώ γιατί να φύγεις? Σε έδιωξε κανείς?:121:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.743
Απάντηση: Re: ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΤΟΥ AV CLUB

Και τώρα που ηρεμήσαμε όλοι επιτέλους ας ξαναδιαβάσουμε το κείμενο του Ανδρέα όπου αντικατοπτρίζεται απόλυτα η νοοτροπία προσπαθούμε να έχει το www.avsite.gr.

Αυτά.

Xρηστο μαλλον δεν εγινες κατανοητος.

Reaction score
1.842

Σε ότι με αφορά, θεωρώ πως έχω κατανοήσει τη νοοτροπία που προσπαθεί να έχει το παρόν φόρουμ. Γι' αυτό πρότεινα από χθες, η συζήτηση να συνεχιστεί στο avclub. Και εξακολουθώ να πιστεύω πως αυτό είναι το σωστό.
:403:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Είπα ότι δεν θα ξανασχοληθώ με αυτό το θέμα αλλά μιας και είχαμε αυτού του είδους την συνέχεια...
Αγαπητέ Δημήτρη, δυό λόγια μόνο επάνω στις παρατηρήσεις σου, σε εσένα γιατί στον... άλλον δεν αξίζει τον κόπο.
Το θέμα ξεκίνησε χθες και αφέθηκε ελεύθερο να προσβάλλει το άλλο φόρουμ
Κανένα θέμα στο AVSite δεν σβήνεται, δεν κλειδώνεται και δεν λογοκρίνεται με βάση τα γούστα του εκάστοτε συντονιστή. Εάν η κατάσταση ξεφύγει λαμβάνονται μέτρα ΑΛΛΑ πάντα με σεβασμό στην ελευθερία λόγου, μιας και το internet είναι το μοναδικό ελεύθερο μέσο έκφρασης που μας έχει μείνει. Έτσι διαχειριζόταν ο Καφάτος το avforum έτσι διαχειρίζεται και το AVSite. Και αυτή η λογική ξέρεις, είναι ο κανόνας και όχι η εξαίρεση στο διαδίκτυο. Όπως είναι προφανές δεν θέλαμε να φτιάξουμε μια σελίδα όπου οι κριτές δεν μπορούν να κρίνονται, όπου τα μέλη δεν έχουν δικαίωμα να εκφράζουν άποψη για τους συντονιστές ή τις αποφάσεις τους, όπου οι συντονιστές θα σβήνουν κατά το δοκούν ότι τους καπνίσει, (ενώ εντελώς ειρωνικά την αμέσως επόμενη στιγμή θα υποστηρίζουν δημοκρατικές τους αρχές...), γι αυτό και διαβάζεις ότι διαβάζεις. Εδώ πριν από μερικά μηνύματα είπες ότι οι κανονισμοί του avclub δεν είναι αντικείμενο συζήτησης κανενός... Και γιατί ρε συ Δημήτρη δεν είναι; Νόμοι του κράτους είναι οι κανονισμοί σε ένα φόρουμ; Άσε που μεταξύ μπισκότου και καφέ, ακόμη και οι νόμοι του κράτους κρίνονται και καλώς κρίνονται.
...δήθεν απόπειρα φίμωσης.
Συγνώμη ρε συ αλλά "δήθεν" θα ήταν εάν το έλεγε ένας, άντε δύο. Όταν το λένε 32 κάτι δεν πάει καλά. Και εγώ προσωπικά έχω διαβάσει πάμπολλα θέματα που κλειδώθηκαν στο avclub με την δικαιολογία ότι αυτό δεν έχει νόημα να συζητιέται ή ότι οι αποφάσεις της διαχείρισης δεν μπορούν να κρίνονται κλπ. Τώρα εάν υπάρχει κανονισμός στο avclub όπου οι απόψεις των μελών, πριν δημοσιευτούν πρέπει να φιλτράρονται με βάση το μορφωτικό επίπεδό τους, τον δείκτη ευφυίας τους ή την ομορφιά τους, δεν καταλαβαίνω ρε φίλε γιατί πρέπει να τον υιοθετήσουμε και εδώ. To AVSite είναι ένα απλό παρείστικο φόρουμ... τίποτε παραπάνω.

Ο Γιώργος μήπως τι έκανε; Αντέδρασε στην φίμωση και ότι δεν μπορούσε να πει εκεί, ήρθε να το πει εδώ. Μήπως θέλεις να σου δείξω θέματα στο avsite που μέλη κάνουν εντονότατη κριτική σε συντονιστές και διαχειριστές και μάλιστα με πολύ πιο δύσπεπτη φρασεολογία από αυτήν του Γιώργου; Όμως όλα είναι σε κοινή θέα Δημήτρη, τίποτα δεν έχει κλειδωθεί, κανένας δεν λογοκρίθηκε. Όταν εγώ ως διαχειριστής επιτρέπω σε μέλος να με αποκαλεί άνανδρο γιατί έτσι του ήρθε εκείνη την ώρα (επαναλαμβάνω αν θέλεις να σου δείξω μηνύματα που είναι ακόμη σε δημόσια θέα), γιατί θα πρέπει να λογοκρίνω την άποψη του Γιώργου, ακόμη κι αν πιστεύει ότι όλα τα μέλη του avclub είναι κομπλεξικοί! Αντίθετα όπως πολύ καλά γνωρίζεις, άλλοι (οι δημοκράτες...) απειλούν με μηνύσεις. Μηνύσεις Δημήτρη όχι δήθεν μηνύσεις. Και ακριβώς ΕΔΩ μπαίνει ένα άλλο πολύ σοβαρότερο θέμα...

Αν διαβάσεις τα κείμενα του Γιώργου προσεκτικά, θα δεις ότι κάθε άλλο παρά για το σύνολο των μελών του avclub μιλάει. Δεν μιλάει καν για μέλη. Μιλάει για μέρος των διαχειριστών και μάλιστα ένα μικρό ποσοστό. Όμως από ότι βλέπεις, ο γνωστός δημοκράτης, μπήκε να παραφράσει το θέμα, υπερασπιζόμενος όλο το avclub λες και θίχτηκε όλο το avclub ή όλοι οι συντονιστές του ή ακόμη χειρότερα όλα τα μέλη. Δηλαδή, μπήκε να κάνει καυγά, προσπαθώντας να φέρει δύο ολόκληρα φόρουμς σε αντιπαράθεση γιατί ένα μέλος, βρίσκει κομπλεξικό έναν ή δύο συντονιστές. Όπως πολύ καλά γνωρίζεις, αυτό έχει επαναληφθεί στο παρελθόν. Ο εν λόγω, διακαώς προσπαθεί να μετατρέψει οποιαδήποτε ανθρώπινη διαφωνία ή κόντρα, σε κόντρα μεταξύ των δύο φόρουμς, φανατίζοντας πρώτα τον εαυτό του και μετά τους άλλους. Το έχει κάνει μία, δύο και θα το κάνει 102 γιατί ίσως έτσι βρίσκει νόημα η ανιαρή ζωή του. Μήπως αυτός δεν έφτασε σε σημείο να επικρίνει μερικούς από το avclub, γιατί κάνουν παρέα με μερικούς από το AVSite; Ας είναι, έχουμε συνηθίσει δεν δίνουμε και ιδιαίτερη σημασία. Δεν αξίζει ούτε να τον χαρακτηρίσω. Το έχουν κάνει άλλοι πριν από εμένα και μάλιστα από το ίδιο το avclub. Είναι κοινό μυστικό πόσο αγαπητός είναι στους κόλπους του avclub, ήρθε να γίνει αγαπητός κι εδώ φαίνεται... :114:

Τελικά, μήπως η ταμπακιέρα δεν είναι ο τίτλος του θέματος αγαπητέ μου Δημήτρη, αλλά είναι το ενδεχόμενο να έχει δίκιο ο Πυργαρούσσης και όντως να υπάρχουν μερικοί κομπλεξικοί στο avclub (όπως και στο AVSite ίσως, όπως και σε όλον τον κόσμο); Λέω εγώ τώρα...

Επιπλέον, μην ξεχνάς φίλε Δημήτρη, ότι όπως ακριβώς επιτρέψαμε στον Γιώργο να γράψει εδώ, έτσι επιτρέψαμε και τους υπόλοιπους να απαντήσουν. Όπως ακριβώς επιτρέψαμε στον Γιώργο να εκφραστεί όπως εκφράστηκε, έτσι ακριβώς επιτρέψαμε και σε κάποιους που ήρθαν αργότερα να μας πούνε Ανίτες Πάνιες κλπ. Σιγά τι πάθαμε που μας είπε ο Inter όσα μας είπε. Χέστηκε η φοράδα στο αλώνι για την άποψη του. :114: Τα γραπτά του καθενός εκθέτουν πρώτα από όλα τον ίδιο.

Συμφωνώ απόλυτα ότι το θέμα δεν έπρεπε να ξεφύγει σε χαρακτηρισμούς και φυσικά δεν πρέπει να αποτελεί κυτίο παραπόνων για κανέναν. Ξέρεις όμως, για να γίνει καυγάς χρειάζονται τουλάχιστον δύο. Συνεπώς φταίνε πάντα και οι δύο πλευρές. Ούτε η αμετροέπεια όμως, δεν γιατρεύεται με λογοκρισία. Αυτά είναι από άλλες εποχές. Επιπλέον αν κάποιος απαντά στην αμετροέπεια και στους χαρακτηρισμούς με τον ίδιο τρόπο, τότε δεν διαφέρει καθόλου. Εν ολίγοις, θεωρώ ότι για την εκτροπή του θέματος φταίτε κι εσείς και ιδίως ο "έτσι". Ούτε δικά σου μηνύματα θα έσβηνα ποτέ εγώ, ούτε του "έτσι", ούτε του Γιώργου, ιδίως όπως κατάντησε αυτό το thread. Βεβαίως το AVSite δεν είμαι εγώ ή ο Χρήστος, ο Νίκος ή ο Ανδρέας, είναι άλλοι 40 άνθρωποι που αποφασίζουν.

Σε αυτό το σημείο πρέπει όμως να σημειώσουμε κάτι που δεν λαμβάνει κανείς υπόψη του μέχρι στιγμής. Το ποιός είναι ο συντάκτης του thread. Ο συντάκτης του thread δεν είναι κανένα χθεσινό παιδάκι. Όταν έγραφε και προσέφερε ο Πυργαρούσσης στο avforum, μερικοί δημοκράτες που προσφάτως απέκτησαν δικαίωμα λογοκρισίας, δεν ήξεραν ούτε το url του. Εγώ πάντως, γνωρίζοντας την διαδρομή του Γιώργου στα ελληνικά διαδικτυακά δρώμενα αλλά και στον χώρο του hi fi, θα έδινα περισσότερη σημασία στα λεγόμενά του και φυσικά δεν θα τον φίμωνα. Η θεώρηση ότι όποιος δεν μας γουστάρει είναι μ@λάκας ή όποιος φεύγει από το μαντρί είναι άχρηστος, είναι αποκλειστικά για αυτοϊκανοποίηση.

- Ξεκαθαρίζω ότι μπορεί να εκφράζω κάποιες θέσεις του AVSite αλλά κυρίως εκφράζω την άποψή μου. Εγώ δεν θα έβαζα ποτέ χέρι σε αυτό το thread αλλά από την άλλη δεν θα διαφωνούσα και με τον συντονιστή που θα έπαιρνε τέτοια απόφαση. Εδώ λειτουργούμε ομαδικά και σεβόμαστε ο ένας την άποψή του άλλου. Σαφώς και δεν μου άρεσε η τροπή που πήρε το θέμα, αλλά δυστυχώς ή ευτυχώς στο σφάλμα υπέπεσαν και οι δύο πλευρές. Ελπίζω κορίτσια και αγόρια να ηρεμήσατε τώρα και να ξεθυμάνατε.

- Γιώργο, μας έκανες μαντάρα είναι αλήθεια, αλλά δεν φταις εσύ. Προσωπικά σε θέλω στην παρέα, που και που να μας επισκέπτεσαι και να συμμετέχεις.

- Οποιοσδήποτε μπορεί να μπει, να δει, να κρίνει τα πάντα στο internet. Έχω ξαναγράψει εδώ μέσα ότι το συναφούς περιεχομένου φόρουμ του avclub έχει στις τάξεις του πολύ σοβαρούς, πολύ ικανούς ανθρώπους (έχει και καλούς φίλους) και έχει εξελιχθεί σε μια πολύ καλή προσπάθεια. Έχει πολλές διαφορές από το AVSite. Δεν είναι ανάγκη να συμφωνούμε σε όλα. Δεν είναι δυνατόν να κρίνονται άνθρωποι από τις διαδικτυακές τους συνήθειες. Αυτά είναι γελοιότητες. Έχουμε κάθε δικαίωμα όμως να κρίνουμε ανθρώπους από τις πράξεις τους και τα λόγια τους.

Ας πάμε παρακάτω.

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.747

Συμπέρασμα: Όταν τρώω μαριδίτσα παρά θίν' αλός, εσείς πλακώνεστε. Την επομένη φορά να παραγγείλω το ίδιο, ή κουτσομούρες;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Ότι και να 'τρωγες, αυτοί θα τσακωνόντουσαν. Μήπως είναι ανάδρομος ο Ερμής; :116:

...

Reaction score
3

KYΡΙΕ Τσαρουχά, τα σέβη μου!!!!

Μπράβο και πάλι μπράβο!!!

Reaction score
3

....Ελπίζω κορίτσια και αγόρια να ηρεμήσατε τώρα και να ξεθυμάνατε.

.....

...
Και αν δεν ξεθυμάναμε ακόμη τι θα γίνει?:121: :142::142:

Υ.Γ. Κάνω χιούμορ για να ελαφρύνει λίγο το κλίμα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
2.524

Αν δεν ξεθύμανες θα σε δείρω ρε!

p.s. Μεταξύ σοβαρού και αστείου... :137::135:

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.747

Μαζοχιστής: "Μη με βρίσεις".
Σαδιστής: "Είσαι κομπλεξικός ρε"!
Μαζοχιστής: "Ευχαριστώ"!!

:137:

Reaction score
0

Νίκο Τσαρουχά

θα μου επιτρέψεις να σου πω ότι αυτά είναι "τρίχες κατσαρές" . Η ουσία είναι μία . Το θρεντ που ξεκίνησε ο κ. Πυργαρούσης με τον υβριστικό τίτλο του είναι ακόμα σε κοινή θέα . Στο portal σας φιγουράρει σε περίποτη θέση σε δυο σημεία ( και στα highlights και στα recent posts ).

Τα μαθήματα δημοκρατίας είναι ως εκ περισσού . Μετά από όλη αυτή την ιστορία θα περίμενα ότι θα είχατε την στοιχειώδη ευγένεια να διαγράψετε παντελώς το θέμα . Αντ' αυτού υπό το πρόσχημα της ελευθερίας έκφρασης το αφήνετε εκεί , επιτυγχάνοντας "με ένα σμπάρο δυο τριγόνια" . Και να βρίσετε το avclub και να αποδείξετε στους 5-10 , αντε 32 στους 19.500 , ότι εσείς δεν μασάτε και τα έχετε όλα σε κοινή θέα ( και καλά κάνετε) και ότι υποστηρίζετε τους διαμαρτυρόμενους του avclub .

Λοιπόν θα συμφωνούσα σχεδόν με όλα όσα γράφεις , υπό την αυτονότητο προϋπόθεση ότι το επονείδιστο θέμα θα είχε ήδη διαγραφεί . Από λόγους ευγένειας , κατ' αρχήν , αλλά και λόγους αντικειμενικότητος - διότι δεν γνωρίζετε καν εάν ο παραπονούμενος έχει δίκαιο ή όχι .

Η ανάρτηση υβριστικών σχολίων , όπως θα ξέρεις αλλά και η αναδημοσίευση τους και μόνον είναι ποινικά κολάσιμη πράξη .

Ως εκ τούτου να μου επιτρέπεις να θεωρήσω την απάντηση σου απολύτως υποκριτική .

Reaction score
0

και η βραχεία μνήμη του κ Πυργαρούση , που αποδεικνύνεται βραχύτατη και του αναμενομένου , προφανώς λησμόνησε τα μπινελίκα που σου τράβαγε , όταν ανήρτησες φωτογραφίες από το σπίτι του και τον κατηγορούσες για άσχετο που δεν ξέρει να τοποθετήσει σωστά ένα σύστημα στον χώρο .
Από το λίγο που γνωρίζω τον κ. Πυργαρούση τον είχα σε περισσότερη εκτίμηση .

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.576
Members
38.200
Νεότερο μέλος
danstefan