ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Reaction score
0
Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Nασαι καλα να τα χαρεις!

ΥΓ Τσιγαρο οξω απο το δωματιο(οχι μονο για τα ηχεια αλλα και τα υπολοιπα)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.425
Καλές ακροάσεις και να είσαι καλά να τα χαίρεσαι!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
143.871

ζζζζζζζζζούπερρρρρρρρρ!

καλές ακροάσεις βρε!

Bhutia

Hidden Guru
Editor
Reaction score
60.002
Απάντηση: Re: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Πολύ... Να ρωτήσω κάτι?? Επηρεάζονται τα μεγάφωνα από τον καπνό του τσιγάρου?? Και αν ναι, (που σίγουρα ναι) ποιές είναι οι επιπτώσεις??
Τώρα που απέκτησες τα καλορίζικα ηχεία,καιρός και γιά καλορίζικη...υγεία(χωρίς καπνό):612:
http://health.howstuffworks.com/nicotine3.htm
http://health.howstuffworks.com/nicotine4.htm
http://health.howstuffworks.com/nicotine5.htm

Reaction score
1.772

να τα χαιρεσαι πρεπη να τα ηθελες πολυ αν κρινω απο τον ενθουσιασμο σου.

Reaction score
10
Καιρό είχα να διαβάσω μήνυμα που να με χαροποιήσει τόσο πολύ! Ίσως γιατί μου θύμησε παλιές καλές εποχές, εποχές αυθορμητισμού!

Σου εύχομαι να είσαι καλά και να τα χαίρεσαι για μια ζωή! :)

Reaction score
1.213

Kαλοακουστα φιλε ! :107:

Αν επιτρεπεται με τι τα οδηγεις ? :137:

Reaction score
0

Πάααρα Πολύ καλό το "σετάκι'':602:. Kαλοακουστα:608:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427

"Συνηθως" δεν λεω ψεμματα, αλλα τωρα θα πω: δεν ζηλευω:135:

Μεγαλος καυμος (μου) το καλο ηχειο σε ανετο χωρο. Να τα χαιρεσαι φιλε και με καλα ακουσματα!

Τα 805s τα εχεις; μηπως, λεω, μηπως.....

Reaction score
777
Φίλε το ίδιο ηχείο το ίδιο χρώμα το είχα για χρόνια.Είναι ηχειάρα.Εύχομαι σύντομα να πάς και στο 800 οπου και θα φτάσεις στο τέλος της πυραμίδας...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.982
Απάντηση: Re: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

Φίλε το ίδιο ηχείο το ίδιο χρώμα το είχα για χρόνια.Είναι ηχειάρα.Εύχομαι σύντομα να πάς και στο 800 οπου και θα φτάσεις στο τέλος της πυραμίδας...
Ουφ! Επιτέλους, συμφώνησα και σε κάτι μ' αυτό το παιδί... :114:

Reaction score
4.909

Μεγειά και απο εμένα! Καλορίζικα και καλές ακροάσεις!
Και εγω ...ζηλεύω αλλά μόλις κοίταξα στο σκρουτζ για τιμή και έπαθα....οικονομικό σοκ! Βεβαια αυτά τα λεφτά τα έδωσα φέτος για αλλαγή καυστηρα-λέβητα αλλά θεωρώ εντελώς εξωπραγματικό το να μπορούσα κάποτε να λάβω αντίστοιχη έγκριση κογκρέσου για ηχεία!
(Μήπως είσαι ανύπαντρος;)

Reaction score
10
Re: Απάντηση: ΈΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΣΟΚ!!

(Μήπως είσαι ανύπαντρος;)
WAF = -1000%
Που σημαίνει ότι ναι, είμαι ανύπαντρος!! Παιδιά, τα ηχεία μαμάνε!! Ακόμα όμως δεν τα έχω ακούσει σωστά ελέω σοβαρών προσωπικών προβλημάτων!!

Τα 805s τα έχω surround φίλε lakiss51

Σας ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ όλους για τα καλά σας λόγια...
Χρόνια ολόκληρα τα κοίταζα σε φωτογραφίες,ξεκινώντας από την εποχή των matrix, και τώρα μπορώ και τα ακουμπάω... Το να τα ακούω είναι "λεπτομέρεια":135:
Δηλώνω καταγοητευμένος!!
Έχουν μπάσο:138:

Αυτή τη στιγμή ακούω Al Di Meola - The Grande Passion και ταξιδεύω... Ακούω μέχρι και τα δάχτυλα που χτυπάνε τις χορδές!! Καλό μου ταξίδι... Αξίζει να το αγοράσετε αυτό το album από Telarc...!!!

Reaction score
777
Η πλάκα είναι οτι στην έκθεση το ηχείο αυτό ήταν με 50w λάμπα!!!!!!!!!!!!και έπαιζε καμπάνα!!!!!!!!!!!!!!!!

Πάντως νομίζω οτι κάποιος μπορεί να το βρεί απο κανα hi-endά μεταχειρισμένο σε πολύ καλή τιμή.Έτσι κ αλλιώς οι hi-endάδες τα προσέχουν.Δέν χρειάζεται να φοβόμαστε και τόσο....καινούργια είναι.

Όπως σε βλέπω χρειάζεσαι μία ακρόαση στου vlassis...φαίνεται να το έχει δουλεμένο.

Reaction score
10
Τα είδα και τα άκουσα στην έκθεση... Και φούσκωσα σαν γαλοπούλα γιατί ήταν ήδη στην αποθήκη και με περίμεναν!!:126:
Ο vlassis είναι πολύ ωραίος τυπάς! Μιλήσαμε και θα ξαναμιλήσουμε! Πάντως με τα Nordost Baldur δεν μου άρεσαν... Όπως δεν μου άρεσαν και τα 805s με αυτά τα καλώδια! Ενώ με τα AudioQuest πετάνε!! Τα Baldur τα άκουγα πολύ "σκληρά"... Δεν είμαι καθόλου ειδικός στο να περιγράψω τι δεν μου άρεσε, απλά δεν...Ακόμα και με τα Supra Classic καλύτερα έπαιξαν τα 805s... Αλλά ειδικά στα 802 η διαφορά ήταν τεράστια με τα AudioQuest...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.858
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef