east electronics
Επαγγελματίας
- Reaction score
- 1.473
Τα σπεκσ των ενισχυτων δεν αναγραφουν τετοιες πληροφοριες δεν ειναι χρηστκες σε κανεναν γιατι ο ενας ακροατης εννοει γλυκο τον ενισχυτη που παιζει με πολυ καλα ακρα λες και εχει ενα μονιμο loudness φυτεμενο μεσα και ο αλλος ακροατης εννοει γλυκο εναν ενισχυτη που εχει μια ζεστη μεσαι παρουσια
Το γλωσσαρι των ακροατων χρειαζεται μεταφραση
Δεν ειναι δεομενα πραγματα
Οι λεξεις που χρησιμοποιουν δεν αντιστοιχουν σε τεχνικο αποτελεσμα
τι θα πει το μπασσο του ειναι πλαδαρο
τι θα πει ο ενισχυτης δεν εχει αερα
τι θα πει ο ενθισχυτης ηταν οκνος που εγραψε ο Στελιος πιο πανω
αυτα λοιπον τα καταγραφεις απλα και μετα τα συσχετιζεις με το προιον που εχιε ο ακροατης
Η στατιστικη δεν χρειαζεται κριτηρια ειναι απλη καταγραφη
τα αποτελεσματα ομως θελουν επεξηγηση .....
και σ εαυτο βηθανε και οι μετρησεις που συνοδευουν το προιον
καλημερα μου φιαξατε τον ενισχυτη αλλα θελω να αγορασω ηχεια τι μπορω να κανω ?
ΠΑτε με τον ενισχυτη σας στην Ηχοεκφραση και δυο CD στην κωλοτσεπη με την αγαπημενη σας μουσικη να κανετε ζωντανα τεστ και να επιλεξετε
ευχαριστω πολυ
δυο μερες μετα Ελα Γιωργο καλημερα τι μουσικες επαιξε ο πελατης?
hard rock τι ηχεια πηρε ? Monitor Audio
Με τι ενισχυτη ? Arcam ( για παραδειγμα )
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ
Καλημερα μπορειτε να μου αλλαξετε μια βελονα στο πικαπ ?
βεβαιως αλλα γιατι ? Η Audio Technica που εχετε πανω δειχνει να ειναι μια χαρα ....
α βεβαια ακουσα μια ορτοφον στο σπιτι του φιλου μου και επαιζε πολυ καλυτερα
μαλιστα ... τι μουσικες ακουτε ? Κλασσικο ροκ λεει ο πελατης
ΚΑΤΑΓΡAΦΗΚΕ
Γεια σας ενδιαφερομαι να πουλησω εναν ενισχυτη Atoll Γιατι λεω εγω ο Atoll ειναι ευρωπαικη κατασκευη σε σχεση με τα Κινεζικα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι πολυ καλη κατασκευη και χαιρει μεγαλης αποδοχης στην αγορα .... ξερετε ειμαι στη JAzz σκηνη παιζιε πολυ ωραια αλλα το αποτελεσμα σε σχεση με τον HEGEL που πηρα στα ΤΑΝΟΥ μου ηχεια σαν να ξυριζει και μου φαινεται αφυσικα σκληρος
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ το συνολο των πρατηρησεων
Αυτο Γινεται 10 φορες την ημερα και καθε μερα τα τελευταια 15 χρονια
Γεια σας θελω να αγορασω μια βελονα
ποιο ειναι το μπατζετ
Ποιος ειναι ο ενισχυτης
τι μουσικες ακουτε ?
Hard rock metal thrush και γυρω γυρω
με το μπατζετ που εχετε Ortofon μπλε
3 μερες μετα καλησπερα σας ευχαριστω πολυ η βελονα που μου προτεινατε παιζει φαναταστικα
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ (μονο που δεν το προτεινα εγω το προτειναν εκατονταδες αλλοι ακορατες που δοκιμασαν την βελονα για σενα )
Τις αποψεις των ακροατων εγω εχω την δυνατοτητα να τις επιβεβαιωσω με μετρησεις και να τις διασταυρωσω
Αυτο ειναι που κανει την αποψη μου Valid και την διαφορα σαν καταστημα
Ασχοληθηκα να μαθω το γιατι σε σχεση με καποιον αλλο που απλα αλλαξε ενα καμμενο τρανσιστορ
Actually αχοληθηκα μονο σημερα 11 ολοκληρες ωρες να απανταω στα ερωτηματα σας και να εξηγω τα ανεξηγητα ποιος αλλος τεχνικος το εχει κανει αυτο ?
αυτο και μονο επρεπε να σας φτανει ...
λαλησα εγκαταλειπω
Το γλωσσαρι των ακροατων χρειαζεται μεταφραση
Δεν ειναι δεομενα πραγματα
Οι λεξεις που χρησιμοποιουν δεν αντιστοιχουν σε τεχνικο αποτελεσμα
τι θα πει το μπασσο του ειναι πλαδαρο
τι θα πει ο ενισχυτης δεν εχει αερα
τι θα πει ο ενθισχυτης ηταν οκνος που εγραψε ο Στελιος πιο πανω
αυτα λοιπον τα καταγραφεις απλα και μετα τα συσχετιζεις με το προιον που εχιε ο ακροατης
Η στατιστικη δεν χρειαζεται κριτηρια ειναι απλη καταγραφη
τα αποτελεσματα ομως θελουν επεξηγηση .....
και σ εαυτο βηθανε και οι μετρησεις που συνοδευουν το προιον
καλημερα μου φιαξατε τον ενισχυτη αλλα θελω να αγορασω ηχεια τι μπορω να κανω ?
ΠΑτε με τον ενισχυτη σας στην Ηχοεκφραση και δυο CD στην κωλοτσεπη με την αγαπημενη σας μουσικη να κανετε ζωντανα τεστ και να επιλεξετε
ευχαριστω πολυ
δυο μερες μετα Ελα Γιωργο καλημερα τι μουσικες επαιξε ο πελατης?
hard rock τι ηχεια πηρε ? Monitor Audio
Με τι ενισχυτη ? Arcam ( για παραδειγμα )
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ
Καλημερα μπορειτε να μου αλλαξετε μια βελονα στο πικαπ ?
βεβαιως αλλα γιατι ? Η Audio Technica που εχετε πανω δειχνει να ειναι μια χαρα ....
α βεβαια ακουσα μια ορτοφον στο σπιτι του φιλου μου και επαιζε πολυ καλυτερα
μαλιστα ... τι μουσικες ακουτε ? Κλασσικο ροκ λεει ο πελατης
ΚΑΤΑΓΡAΦΗΚΕ
Γεια σας ενδιαφερομαι να πουλησω εναν ενισχυτη Atoll Γιατι λεω εγω ο Atoll ειναι ευρωπαικη κατασκευη σε σχεση με τα Κινεζικα που κυκλοφορουν στην αγορα ειναι πολυ καλη κατασκευη και χαιρει μεγαλης αποδοχης στην αγορα .... ξερετε ειμαι στη JAzz σκηνη παιζιε πολυ ωραια αλλα το αποτελεσμα σε σχεση με τον HEGEL που πηρα στα ΤΑΝΟΥ μου ηχεια σαν να ξυριζει και μου φαινεται αφυσικα σκληρος
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ το συνολο των πρατηρησεων
Αυτο Γινεται 10 φορες την ημερα και καθε μερα τα τελευταια 15 χρονια
Γεια σας θελω να αγορασω μια βελονα
ποιο ειναι το μπατζετ
Ποιος ειναι ο ενισχυτης
τι μουσικες ακουτε ?
Hard rock metal thrush και γυρω γυρω
με το μπατζετ που εχετε Ortofon μπλε
3 μερες μετα καλησπερα σας ευχαριστω πολυ η βελονα που μου προτεινατε παιζει φαναταστικα
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗΚΕ (μονο που δεν το προτεινα εγω το προτειναν εκατονταδες αλλοι ακορατες που δοκιμασαν την βελονα για σενα )
ΞΕχνας ενα πολυ βασικο πραγμαπροσπάθησε...παρακαλώ πολύ
σέβομαι την στατιστική σου...αλλά δεν μπορώ να την αποδεχτώ ως μελέτη ή απόδειξη χαρακτηριστικών ή απόδοσης ενός ενισχυτή ως προς το μουσικό είδος που αναπαράγει....
στο σπορ αυτό δεν έχουν θέση μύθοι και μασάλια....
αλλά δεδομένα..πάνω σε αυτά να συζητήσουμε ότι θέλεις...αλλά οχι σε αποψούλες του κάθε Μπάμπη ή Τανάση που ακούει από πικαπ με 6,5 ίντσες ηχείο...στα 4 μέτρα...σε σαλόνι 35 τετραγωνικών και νομίζει ότι έπιασε την υψηλή πιστότητα από τα @@
Τις αποψεις των ακροατων εγω εχω την δυνατοτητα να τις επιβεβαιωσω με μετρησεις και να τις διασταυρωσω
Αυτο ειναι που κανει την αποψη μου Valid και την διαφορα σαν καταστημα
Ασχοληθηκα να μαθω το γιατι σε σχεση με καποιον αλλο που απλα αλλαξε ενα καμμενο τρανσιστορ
Actually αχοληθηκα μονο σημερα 11 ολοκληρες ωρες να απανταω στα ερωτηματα σας και να εξηγω τα ανεξηγητα ποιος αλλος τεχνικος το εχει κανει αυτο ?
αυτο και μονο επρεπε να σας φτανει ...
λαλησα εγκαταλειπω
Last edited: