- Reaction score
- 11.108
Κρίμα, γιατί θα σε κατηύθυνα στο άλλο θέμα.Δαν ρωτάω εσένα. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου ή η όποια "γνώση" σου στο θέμα.
Κρίμα, γιατί θα σε κατηύθυνα στο άλλο θέμα.Δαν ρωτάω εσένα. Δεν με ενδιαφέρει η άποψη σου ή η όποια "γνώση" σου στο θέμα.
Εντάξει βρε παιδί μου έλα για να κάνεις μια βόλτα το Tesla ... να το δούμε κιόλας.Για εκθέσεις immersive νέων τεχνολογιών;
Για πες για πες, έβγαλε η σανσούι κάνα καινούργιο software;
Ή θες να μου μιλήσεις για τις πλέον σύγχρονες εξελίξεις της κοράλ στα σαμπ;
Αφήστε με ν'αγιάσω βρε, είναι και του Αγίου σήμερα, αϊντε!
Κρίμα ... πρέπει να είναι τρελοί όλοι παγκοσμίως. Ακου εκεί να μην κάνουν έκθεση ειδικά για τον Ear και κανά δυό άλλους, να τα βγάλουν τα λεφτά τους.
Ενημερωτικά είναι πρόβατο αυτό.
Κριάρι.Ενημερωτικά είναι πρόβατο αυτό.
Για λάθος προϊόν στο λανσαρανε.
Κριάρι, Κινέζικη εκδοση για το Halloween, γιατι φοραει γούνα από πρόβατο.Κριάρι.
Εξαφανιστηκα γιατι πολυ απλα δεν βγαινει ακρη Πλεον σποραδικες εμφανισεις και ελαχιστη συμμετοχη σε συζητησεις , με χαλαει την υγειαΤα πάντα όλα εφαρμόζει το ARC. Δεν είδες ποιά κεφάλια συμμετείχαν στην εξέλιξη του ; Ο @Ν.Κ. που εξαφανίστηκε ; Είπα ότι πάω Γερμανία και ότι θα ψάξω να τον βρώ και εξαφανίστηκε απο τότε. Πήγα, γύρισα, τίποτε .... άφαντος. Έχασε και τις συμβουλές που θα του έδινα για τη Γερμανίδα. ¨Εχω και ένα βίντεο ενός τύπου με ένα home theatre να του ποστάρω με καμιά 18 - 20 , δεκαπεντάινζα subs για να καταπιεί την γλώσσα του που με πειράζει ότι δεν έχω sub συγκριτικά με αυτουνού. Rock the Casbah.
'φτα στην έκθεση τα έχουν στην έξοδο σαν τα ραφάκια στα supermarket πριν το ταμείο ? (δυο δυο φεύγουν ε? )
Που δηλαδή, έχει τέτοιες εκθέσεις ; Στην Αμερική εκείνη των επαγγελματιών ;
Στο 'πα 'γω, βιάζεσαι, τρέχεις με τις εξελίξεις πολύ μπροστά απ' τον υπόλοιπο κόΖμο (λες και θα σου βάλουν καμμιά τιμητική πλάκα μετά θάνατον ''Αυτός τα πρόλαβε όλα..'') και θα ξεπαραδιαστείς με τα ταξίδια.. (χώρια την ταλαιπώρια.. ).Ε, ναι, κάτι τέτοιο.
Κι ο άλλος να ψάξει τα κλειδιά του.Αν δεν τον έχει , να πάει να ψάξει να τον βρεί .
εντόπισες πουθενά?νέες τεχνολογίες,