Έκθεση Μοτοσυκλέτας 2018

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.717
Αμαν ξανά βγάζουν το super cub ?
Βγαινει μεσα στο 2018 το ειχαν ανακοινωσει 2 χρονια τωρα ειδες ζαντες το πραμα?
[DOUBLEPOST=1524422901][/DOUBLEPOST]
Αυτό μ αρέσει...

View attachment 95005
Ειναι το yamaha yardbuilt ειχε κερδισει διαγωνισμο custom στο εξωτερικο αυτο!

Reaction score
782
Ευγε Γιώργο για το φωτογραφικό υλικό!!!

Εγω δεν μπορεσα να παω σημερα αν και καθημερινά πέρναγα απο την έκθεση μπορούσα να κανω μια στάση για καμια ωρα να χαζεψω αλλα δεν... με φωναζε το κρεβατι μου :D
Συν οτι θα έμπαινα στην πριζα για αγορα καμιας termignoni που ολο με τρώει τελευταία να βαλω στο ducataki μου.
[DOUBLEPOST=1524424287][/DOUBLEPOST]Φίλος με tracer που κατάφερε και πηγε χτες.
Μου ειπε οτι σε on-off αυτα που ξεχώρισαν ηταν ktm adventure 1290,ktm 1090,bmw 1200 adventure,bmw xr 1000,ducati 1200s-950.
Συμφωνω στα παραπανω αλλα ρε αυτο το x diavel αχχχ αυτό

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
mitsos.jpg
bp tshirt.jpg

[DOUBLEPOST=1524432921][/DOUBLEPOST]Yamaha mt07 και MT 09 . KTM και τα μυαλα στα καγκελα. Βασιλισσα η Multistrada.
Ο φιλος μου ο Μητσος, ΑΜΕΑ, αθλητης αρσης βαρων και μπασκετ με καροτσι, κατοχος τετρατροχης γουρουνας. Το μπλουζακι δωρο απο την διμετρη μοντελλα της BP. Απαραδεκτη η εξοδος απο 1 λωριδα. Και του χρονου.

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.717
Ευγε Γιώργο για το φωτογραφικό υλικό!!!

Εγω δεν μπορεσα να παω σημερα αν και καθημερινά πέρναγα απο την έκθεση μπορούσα να κανω μια στάση για καμια ωρα να χαζεψω αλλα δεν... με φωναζε το κρεβατι μου :D
Συν οτι θα έμπαινα στην πριζα για αγορα καμιας termignoni που ολο με τρώει τελευταία να βαλω στο ducataki μου.
[DOUBLEPOST=1524424287][/DOUBLEPOST]Φίλος με tracer που κατάφερε και πηγε χτες.
Μου ειπε οτι σε on-off αυτα που ξεχώρισαν ηταν ktm adventure 1290,ktm 1090,bmw 1200 adventure,bmw xr 1000,ducati 1200s-950.
Συμφωνω στα παραπανω αλλα ρε αυτο το x diavel αχχχ αυτό
Θα μπορουσα να σου πω οτι ολες οι εταιριες πραγματικα ειχαν πολυ καλες μοτοσυκλετες με κορυφαια περιφεριακα-ζαντες-αναρτησης-κινητηρες και πολυ ομορφες μοτοσυκλετες πως να στο πω ο πηχης εχει ανεβει δεν ειναι οπως καποτε που οι 70% μοτοσυκλετες παραγωγης ειχαν ανυπαρκτα φρενα και αναρτησης. α
Ακομα και τα φθηνα 600αρακια της σουζουκι ας πουμε της κτμ η της bmw φορουσαν δαγκανες brempo και τρομπες 19αρες και αναρτησης WP ακομα και τα harley φορεσαν olhins επομενος η ποιοτητα κυλισης εχει ανεβει και υπαρχουν μοντελα για ολα τα βαλαντια, πιο φθηνα value for money ηταν τα daytona αξιπιστα 600αρια με 3500 χιλιαρικα.

Ναι το Diavel τραβουσε ολα τα βλεμματα αντι να χαζευουν το Panigale ολοι χαζευαν το Diavel!!!

Reaction score
27.919
ΕΡΩΤΗΜΑ.....

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΙΡΟΥΝΗΣ ΥΑΜΑΗΑ ΜΕ ΤΑ 270 ΚΙΛΑ?

ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

ΝΑΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡΟΕΙΔΕΣ......

Reaction score
2.001
Μια ερώτηση σε αυτούς που πήγαν....γιατί εγω δυστυχώς δεν κατάφερα:
Το Yamaha MT07-Tracer το έχει βγάλει σε καινούργια χρώματα ή σε μαύρο, μπλέ και κόκκινο που το είχε και το 2017;

Έχω ψηθεί πάρα πολύ ........

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.717
ΕΡΩΤΗΜΑ.....

ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΗΣ ΤΕΤΡΑΠΙΡΟΥΝΗΣ ΥΑΜΑΗΑ ΜΕ ΤΑ 270 ΚΙΛΑ?

ΠΛΗΝ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΥ ΜΠΑΓΛΑΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ.

ΝΑΤΑΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΣΚΟΥΤΕΡΟΕΙΔΕΣ......
Με τον ιδιο λογο υπαρξης που τα MP3 μηχανακια φτιαχτηκαν και κατακτησαν την υφηλιο στους απανταχου 40αριδες 50αριδες που αποφασισαν να καβαλησου μοτοσακο! Τουλαχιστον η yamaha υποσχεται και 55 μοιρες κλιση αλλα moto gp στους απανταχου πελατης της που θα δωσου το ευκαταφρινιτο για να το αποκτησου!

Να δω οταν θα χρειαστει σερβις μπροστινου τι θα κανουν με 8ζευγαρια τσιμουχες ξυστρες και 4λιτρα λαδι olhins των 70 ευρω το λιτρο!
[DOUBLEPOST=1524480910][/DOUBLEPOST]
Μια ερώτηση σε αυτούς που πήγαν....γιατί εγω δυστυχώς δεν κατάφερα:
Το Yamaha MT07-Tracer το έχει βγάλει σε καινούργια χρώματα ή σε μαύρο, μπλέ και κόκκινο που το είχε και το 2017;

Έχω ψηθεί πάρα πολύ ........
Δεν το ειδα σε αλλα χρωματα αν ψαξεις στην σελιδα της θα το βρεις. Ειναι ομως απο τα πιο best μοτοσυκλετακια μαζι με το αδελφακι του 09 που μπορεις να αγορασεις σημερα!!!

ryk

Reaction score
925
High lights για μένα: diavel (αν και μου αρέσει το προηγούμενο σε διχρωμία και μούρη), RnineT, MG v7 και Brixton.
Επίσης και η harley που ξεφεύγει από τις κλασσικές γραμμές της.
Και τέλος R12 και Brough ss80
Πάντως έλαμψε και η Triumph με την απουσία της.

Reaction score
27.919
Με τον ιδιο λογο υπαρξης που τα MP3 μηχανακια φτιαχτηκαν και κατακτησαν την υφηλιο στους απανταχου 40αριδες 50αριδες που αποφασισαν να καβαλησου μοτοσακο! Τουλαχιστον η yamaha υποσχεται και 55 μοιρες κλιση αλλα moto gp στους απανταχου πελατης της που θα δωσου το ευκαταφρινιτο για να το αποκτησου!

Να δω οταν θα χρειαστει σερβις μπροστινου τι θα κανουν με 8ζευγαρια τσιμουχες ξυστρες και 4λιτρα λαδι olhins των 70 ευρω το λιτρο!
ΕΥΚΟΛΑ ΜΟΥ ΒΑΖΕΙΣ....

1.70 EYΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙΠΟΤΑ.....
ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΚΙ ΟΛΑΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΧΑΙΡΕΤΕ ΚΟΛΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΣΑΝ ΣΚΥΛΑΣ ΣΤΑ ΜΠΟΥΖΟΥΚΙΑ......:D:D

2.ΤΟ MP3 ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΛΕΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΑΡΙΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΓΙΑ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ....
ΑΛΛΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΓΡΑΦΩ "ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΚΟΥΤΕΡΟΕΙΔΕΣ" ΘΑ ΕΙΧΕ ΛΟΓΙΚΗ
ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΚΟΥΤΕΡ ΤΗΣ ΑΠΡΙΛΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ.
[DOUBLEPOST=1524482505][/DOUBLEPOST]ΑΥΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑΤΙ ΕΞΩ ΟΠΩΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ
ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΜΗΧΑΝΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΙΤΡΟΧΕΣ....

Reaction score
2.586
Παιδια εγω δεν πηγα στην εκθεση, απο τις φωτογραφιες μονο βλεπω οτι σιγα σιγα εγκαταλειπουμε την εποχη της μυγας και περναμε στην εποχη Alien και μεταλλαγμενου αγριογουρουνου (σχεδιαστικα) :)

melina

Cargo 200
Reaction score
46.353
ερώτηση άσχιετου, με αυτό με τη διπλή ρόδα μπροστά δηλαδή δεν θα πέφτει;

Reaction score
1.058
Η αισθηση που μου αφησε η εκθεση ειναι οτι τα πιο ομορφα μηχανακια μακραν (με τεραστια διαφορα απο τον δευτερο) τα εχει η ducatti ενω τα πιο τρελα εργαλεια η KTM. Ωραια εκθεση αλλα την περιμενα λιγο μεγαλυτερη!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • rose.athens
    Not in the mood Mod

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.864
Members
38.625
Νεότερο μέλος
teamwork