platon
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 1.434
Nα μαντεψω τις δυο............. Grimm και ATC......................
(Στο επόμενο: Hall of Fame - με πέντε μονάχα θέσεις)
Nα μαντεψω τις δυο............. Grimm και ATC......................
(Στο επόμενο: Hall of Fame - με πέντε μονάχα θέσεις)
Ναι αλλά έπαιζε 1080p από το Dune και όχι 4ΚΔεν ήταν εφικτή η σωστή αξιολόγηση των προβολέων με τις συνθήκες εκεί ( μόνο η JVC είχε καλό χώρο, όχι πλήρη συσκότιση, αλλά αρκετά καλή, και απείρως καλύτερη των υπόλοιπων χώρων, και έπαιζε και με γκρί Stewart Firehawk ).
Δεν είναι 4k ο RS-500 ούτως ή άλλως ( άλλο το "eShift" άλλο κανονικός προβολέας 4k resolution )Ναι αλλά έπαιζε 1080p από το Dune και όχι 4Κ
καλή μας όρεξη και καλά να 'μαστε.. αλλά η χωριάτικη μου κάθησε λίγο βαριά στη χώνεψη..Συμβαίνουν αυτά φίλε Sudoku !
Χωριατικη σαλάτα τα είδα εγώ ,
Gourmet τα είδεs εσύ !
Καλή μαs όρεξη ......."
Για πόσο ακόμα;Προσωπικά με χαροποιεί η ετήσια έκθεση εικόνας και ήχου, δηλώνει ότι είμαστε ακόμα "ζωντανοί" με όλα αυτά που συμβαίνουν.
Οι Maserati και Bugatti, οφείλουν να αποδίδουν καλά και στις πίστες επίσης, αλλιώς θα ήταν όνομα χωρίς περιεχόμενο -και ιστορία.καλή μας όρεξη και καλά να 'μαστε.. αλλά η χωριάτικη μου κάθησε λίγο βαριά στη χώνεψη..
είναι σα να πάμε σε μια έκθεση αυτοκινήτων και κάποιος να πει ότι το Skoda TLX MKII PSI-TSI 3_turbo_lat, 5_turbo_mat (λέμε τώρα), το οποίο είναι γρήγορο, καλό και φθηνό αυτοκίνητο, είναι καλύτερο από τη Maserati & την Bugatti που είναι στημένες στην είσοδο της έκθεσης με κάτι δίμετρες κακάσχημες να στέκονται μπροστά τους και που κοστίζουν 500.000 το καθένα.. ρισπέκτ συνονόματε Εμμανουήλ..
Το παράδειγμα για τη δημιουργία εντυπώσεων που επίσης αποτελεί την απόλυτη έκφραση του "όσα δεν φτάνει η αλεπού", είναι αυτό που διάβασα παραπάνω και το οποίο αναφέρει ότι καλά συστήματα είναι τα φθηνά συστήματα τα οποία ο κάθε ένας που έχει οικονομική αδυναμία - περιορισμένο βαλάντιο μπορεί ν' αγοράσει..Οι Maserati και Bugatti, οφείλουν να αποδίδουν καλά και στις πίστες επίσης, αλλιώς θα ήταν όνομα χωρίς περιεχόμενο -και ιστορία.
Δεν ισχύει το ίδιο στον ήχο.
Το παράδειγμα είναι προφανώς για δημιουργία εντυπώσεων.
1.. 2.. 3.. 4.... 5.000.000Νταλάρας Νταλάρας Νταλάρας Νταλάρας Νταλάρας...
Μήπως μπερδεύεις τις εκθέσεις με τα επιστημονικά συνέδρια και περιοδικά;οι εκθέσεις hi-end & τεχνολογίας σαν και αυτή που είδαμε (όπως και οι ανάλογες αυτοκινήτων που ανέφερα παραπάνω) είναι απόλυτη έκφραση του πολιτισμού της επιστήμης και της προόδου.. εκεί παρουσιάζονται οι τελευταίες εξελίξεις που έχουν εφαρμογή στην ποιότητα της ζωής μας, εκεί παρουσιάζονται οι υπερμηχανές που πρέπει να θαυμάζουμε και όχι να γκρινιάζουμε γιατί δεν μπορούμε ν' αποκτήσουμε..
Eπειδή δεν έκαναν την έκθεση , έκλεισαν?Οι εκθέσεις συντηρούν καταστάσεις.
Κάποιες άλλες δεν έγιναν και κάποιοι έκλεισαν.
Aυτά.
Money talks φίλε μου.Eπειδή δεν έκαναν την έκθεση , έκλεισαν?
Μα τότε, δεν είχαν λόγο ύπαρξης.
Η ΗΕS φέτος σύμφωνα με τον οδηγό της είχε 63 δωμάτια και 7 αίθουσες. Aυτό μεταφράζεται σε τουλάχιστον 75.000€ - 80.000 έσοδα. Ποιος τα πληρώνει; Οι συμμετέχοντες.Δηλαδή ποιος δίνει χρήμα και ποιος το παίρνει;