loudobic
AVSite Member
- Reaction score
- 296
Last edited:
Δεν εχω φωτο αλλα μονο απο το φυλλαδιο. Ισως καποιος συμφορουμιτης εχει να ανεβασει.Καμια φωτο απο το συγκεκριμενο setup?
DEMO Auro 3D είχε στο δωμάτιο της AACE. Με Anthem/ Paradigm και επεξεργαστή τον μικρό DATASAT.Τραγικά πράγματα αυτά.
Και δεν ήταν μόνο ένας με λάθος φάση
Άλλοι βάλανε ηχειάρες με κακό για αυτά τελικό ( σε Ferrari ελαστικά για τζίπ ? ).
Το Atmos με τα upwards firing drivers στο room της Sony πολύ κακοστημένο αλλά και ο χώρος δεν ήταν και αυτός καλός, οπότε συγχωρούνται.
Πού αλλού είχε Atmos και Auro 3D που λέγατε ρε παιδιά ?
Ήθελα να ακούσω Atmos καλοστημένο ( σχετικά πάντα ) με τα upwards firing drivers ( εγω παίζω με ταβανίσια ).
Μικρό DATASAT των 15000€Τραγικά πράγματα αυτά.
Και δεν ήταν μόνο ένας με λάθος φάση
Άλλοι βάλανε ηχειάρες με κακό για αυτά τελικό ( σε Ferrari ελαστικά για τζίπ ? ).
Το Atmos με τα upwards firing drivers στο room της Sony πολύ κακοστημένο αλλά και ο χώρος δεν ήταν και αυτός καλός, οπότε συγχωρούνται.
Πού αλλού είχε Atmos και Auro 3D που λέγατε ρε παιδιά ?
Ήθελα να ακούσω Atmos καλοστημένο ( σχετικά πάντα ) με τα upwards firing drivers ( εγω παίζω με ταβανίσια ).
Δυστυχώς μόνο στης Sony το room πρόσεξα το Atmos, ώπου και από περιέργεια είδα 2 demo.Πάντως εμένα δεν μου έκανε Τρομερή εντύπωση κανένα ATMOS. Ίσως επειδή δεν ήταν καλά στημένα. Το Auro 3D OK εντυπωσιακό θα έλεγα αλλά μέχρι εκεί.
Και δεν με έκανε κανένα δωμάτιο να θέλω να αλλάξω κάτι στο σύστημα που έχω.
Η φωτό είναι παραπλανητική ...Ποίος ειναι ετουτος ο...καλοζωισμενος;
https://www.facebook.com/hxoshifi/photos/pcb.1108584612487134/1108583402487255/?type=3&theater
πολύ πιθανόν προς το όχιαυτά τα focal τα sopra έχουν προλάβει να τα στρώσουν ...
αυτά τα focal τα sopra έχουν προλάβει να τα στρώσουν γιατί μου φάνηκε ο ήχος τους κάπως σαν άστρωτος σαν τα ηχεία να είναι τελείως του κουτιού τραχιά σε αρκετά τους σημεία.
αυτά τα ayazi μου αρέσανε και σε μένα αρκετά. Σε τι τιμή υπάρχουν?
AVALON JEFF ROWLAND MSB ME ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ !!!!
Καλημερα !Δεν θελω να αντιδικησω μαζι σου αλλα δεν προσεξες καλα οσον αφορα την φαση των ηχειων.Εαν δεν σου αρεσε το μπασο δεκτο αλλα τις συνδεσεις τις κοιταω παντα απειρες φορες!Φιλικα Βιργιλιος απο solid foundation.Τα atc δεν παίξανε όπως τα ξέρουμε, δηλαδή αυτό που άκουσες ήταν απλά δείγμα.
Τα pmc ήταν ένα από τα δωμάτια που ανέφερα πριν με την ανάποδη φαση