Έλληνες ερμηνευτές που αξίζουν

Reaction score
0
Se mia diskoli prospathia na katagrafoun ellines ermineutes kai den enow tus poli palious tha ithela na mu grapsete kai seis tu agapimenous sas kai fisika ermineutes pu prosferan stin mousiki kai akoma prosferoun. Tha arxisw me ton agapimeno mu. Giorgo Dalara

Pisteuetai pws einai enas apo tus sixronous ipotes tis musikis?

Reaction score
6
Re: ELLINES ERMINEUTES PU AKSIZOUN

Καλως ήλθες κατ' αρχήν.

Μόνο αν θες γράφε στα Ελληνικά γιατί μου βγήκαν τα μάτια μέχρι να διαβάσω αυτά που έγραψες.

Λοιπόν Νταλάρας.
Δεν ξέρω για ιππότης, υποθέτω ότι ο Πανούσης θα διαφωνούσε εδώ, :138: αλλά ως ερμηνευτής είναι κατά τη γνώμη μου από τους κορυφαίους.

Εδώ στο Mann Auditorium στο Ισραήλ. Τους ξεσήκωσε...
http://www.youtube.com/watch?v=rnWTtX2pP10&feature=PlayList&p=94B420371E656744&index=0&playnext=1

Reaction score
38
Απάντηση: Έλληνες ερμηνευτές που αξίζουν

Elderon καλώς ήρθες στη μουσική κατηγορία και όπως είπε ο Pleo θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα Ελληνικά και όχι με greeklish.
Επίσης καλό θα ήταν να διαβάσεις τους κανόνες λειτουργίας του avsite http://www.avsite.gr/vb/faq.php?faq=vb_faq#faq_rules.

Τώρα ως αναφορά ποιοι Έλληνες ερμηνευτές αξίζουν θα εννοείς σύμφωνα με τον τίτλο του θέματος μόνο άνδρες φαντάζομαι ναι?

Αν είναι έτσι τότε είναι ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος, Πασχάλης Τερζής, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Μάριος Φραγκούλης....Ο Νταλάρας για να πω την αμαρτία μου δεν μου άρεσε ποτέ ούτε σαν φωνή ούτε σαν ερμηνευτής. Πιστεύω πως τα τραγούδια και οι επιλογές με ήδη φτασμένους καλλιτέχνες του έφεραν την καταξίωση.
Είναι από τους τραγουδιστές που ποτέ δεν με έπεισαν για την ερμηνεία των τραγουδιών που του δόθηκαν.

Είναι καθαρά και μόνο η γνώμη μου και αυτό δεν σημαίνει ότι θα πρέπει κάποιος να την ενστερνιστεί .

Reaction score
0
Απάντηση: Έλληνες ερμηνευτές που αξίζουν

Ξέρω. Τώρα γραφω ελληνικά. Απλά πέρα απο το γούστο προσπαθώ να βρώ το τι έχει να δώσει ο καθένας. Πως βοήθησε πολλούς και αν και η φωνή δεν είναι και η πιο τέλια.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.015
Members
38.276
Νεότερο μέλος
mikepan