Έμεινα ..πάκης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
1.720
Xριστος ανεστη και χρονια πολλα κυριοι.

Κωστη που εισαι; Παλιοπαιδο παλι φωτιες αναβεις.:p
Αρτζι, τελος νηστειας βλεπω ! :p

Reaction score
1.531
λες

την μετρικ αποφάσισα να την αγοράσω χωρίς να την ακούσω πουθενά, ομοίως και τα γκριμ

συμπερασμα αγορασες τα γρκιμ χωρις να τα ακουσεις

- ετσι λες πιο πανω , σωστα ?

και μετα λες

Τα γκριμ έτυχε να τα ακούσω πριν τα πάρω και ξεκίνησα αυτό το θρεντ.

τελικα τα ακουσεις πριν τα αγορασεις ?
ή νομιζεις οτι τα αγορασες αφου τα ακουσες ?

μας μπερδευεις ρε παιδακι μου
Μήπως προσπάθησε να τα ακούσει πριν τα αγοράσει αλλά τελικά δεν το κατάφερε επειδή δεν ακούγονται;
Θα εξηγούσε πολλα :)

Reaction score
1.531
Και έτσι θα μείνουν όλα τα υπέροχα σχόλια της αρχικής παρουσίασης. Για μένα το ηχειο αυτό είναι τρελλός γάμος. Και το κοστος διαζυγιου πολύ μεγαλο. Προσωπικά ακόμα ψαχνομαι στον ήχο και μπορεί να με κουράζει αλλά μου αρέσει κιόλας.
Αυτή η δέσμευση είναι πολύ βαριά.
Άσχετα με το ποσο καλά παιζουν.
Και με κουράζει μια εμμονή κάποιων να τα μυθοποιουν.
Απο την πρωτη μέρα μετα την περσινή έκθεση ξεκίνησε ο φανμποισμος.

D

deleted user 10898

Guest
παμε παρακατω...

τα Grimm με το σαμπ είναι καλυτερα από τα beolab 5.
20000 περιπου το ένα 20000 περιπου και το άλλο.
οποιος εχει δωσει λιγοτερα για ενισχυτή πηγη και ηχεια εδώ μεσα να σηκωσει το χερι....

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
21.940
Τι θα πει "πάκης";
Φαντάσου τον argi να κρατάει στα χέρια τρία μέτρα καβλώδιο ρεύματος των τεσσαροχιλιάδωνε και να κοιτάει τα grimm με γουρλωμένα μάτια. Ε, αυτό...

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Για μένα το ηχειο αυτό είναι τρελλός γάμος. Και το κοστος διαζυγιου πολύ μεγαλο. Προσωπικά ακόμα ψαχνομαι στον ήχο και μπορεί να με κουράζει αλλά μου αρέσει κιόλας.
Αυτή η δέσμευση είναι πολύ βαριά.
Σωστό.
Οι ανταλλαγές μηχανημάτων και το "ψάξιμο" νέων ακουσμάτων έχει ομολογουμένως τη γοητεία του.
Χόμπι είναι, και προσφέρει χαρά.
Και είναι όντως μεγάλη χαρά να ζήσεις ένα πάνελ στο σπίτι σου, όπως και να ζήσεις μια κόρνα, μια λάμπα 300Β, μια λάμπα 811 και πάει λέγοντας.
Αυτό το χόμπι των "μηχανάκηδων" (αν μου επιτρέπεται ο όρος, αν και κατά βάση όλοι μηχανάκηδες είμαστε..) η αγορά ενός τέτοιου ηχείου-συστήματος το σκοτώνει.
Σαφώς λοιπόν, για τη χαρά του χόμπι, η αγορά αυτού του παλιογκριμ είναι θάνατος.

Από την άλλη, κανείς δεν είναι "υποχρεωμένος" ντε και καλά να ακούει "σωστά". Τρίχες.
Σ'αρέσουν οι λάμπες αδερφέ; Όρμα.
Σ'αρέσουν οι χοάνες; Όρμα δις.
Γενικά όρμα σε ότι σε κάνει ευτυχισμένο, σε ότι γουστάρεις, και πάρε όποια μηχανή σε κάνει να περνάς καλά, έστω και για ένα εξάμηνο, μετά πάρε άλλη, φιλ φρι, αυτή είναι κατά βάση η ευχαρίστηση του χόμπι.

Κι εγώ, μαζί σου.

Άσχετα με το ποσο καλά παιζουν.
Και με κουράζει μια εμμονή κάποιων να τα μυθοποιουν.
Απο την πρωτη μέρα μετα την περσινή έκθεση ξεκίνησε ο φανμποισμος.
Εμμονές αδερφάκι μου είναι γεμάτος ο χώρος του όντιο, εμμονές με λάμπες, με ηλεκτροστατικά, με σαμπ, με κόρνες, με μονόδρομα, με πικάπ, με μπομπίνες, με ό,τι θες, τίγκα στις εμμονές είναι.

Είναι κι αυτό μέρος του χόμπι μας. Δεν είναι κακό, γκετ γιούζντ!

Κι αυτό το γκριμάδι αξίζει μια εμμονή. Παίζει άλλωστε τόσο πρωτόγνωρα σωστά, που κατά βάση το δικαιούται!

Reaction score
1.531
παμε παρακατω...

τα Grimm με το σαμπ είναι καλυτερα από τα beolab 5.
20000 περιπου το ένα 20000 περιπου και το άλλο.
οποιος εχει δωσει λιγοτερα για ενισχυτή πηγη και ηχεια εδώ μεσα να σηκωσει το χερι....
Δηλαδή παιζουν καλυτερα απο τα focal sm9 και τη βαρβατιλα αντιλόπη platinum μετα τροφοδοτικα, τα ρολογια της φουλ κομπλε;
Σου μένουν και ρέστα να στησεις και ενα προβολι ντζιβικο, να πάρεις και ενα πολυκάναλο προ και να βάλεις και ενεργά για surround γύρω γύρω.
Η να αγορασεις και ενα fazer και κρανακι arai και δερματινακι dainese.
Δεν είναι λιγα τα λεφτά ρε συ.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
138.485
Δηλαδή παιζουν καλυτερα απο τα focal sm9
τα γριμ απλά δε συγκρίνονται με τα φοκάλ. Και τα 9 και όποια θες. Άλλος πλανήτης. Καμιά σχέση. Τόσο καλύτερα (πιο σωστά, πιο πιστά) παίζουν, που είναι "θέμα", που είναι σκάνδαλο, που προκαλεί απορία! Πραγματικά δηλαδή.. Και χωρίς καμιά υπερβολή.

Αν "σ'αρέσει" το πως παίζουν τα γκριμ, είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο. Εκεί, πάσο και κολοκυθόπιτα, κάθε "άποψη" δεκτή.

Όμως όποιος δεν αναγνωρίζει με το πρώτο άκουσμα πόσο τραγικά σωστά-πιστά παίζουν τα γριμ, αποκαλύπτοντας ευχάριστα και αβίαστα κάθε πτυχή της όποιας ηχογράφησης, πραγματικά έχει πρόβλημα ακοής, σημαντικό μάλιστα...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
tea να σου πω ρε αυτια
λες οτι κουραζω και γραφεις ποσες σειρες για μενα πιο πανω
Μυξοκλαματα σε αλλους οχι σε μενα παλικαρακι
εισαι πολυ πολυ μικρος για να πεις ποιος ειμαι.......
Το τι εχεις δεν με αφορα..οταν καμποσοι γαλονοφοροι εχουν ξεβρακ%θει εδω μεσα
με την παρτι σου.
(οχι με μενα) (και δεν τα λεω εγω) .....
Βασικα οπως ειπε καποιος δεν ειναι τι λες
ειναι ο τροπος που το λες....
νομιζεις οτι εισαι ο λοχαγος...μας
Και μια χαρα περναμε οταν φορας τα γαλονια σου και προσπαθεις να επιβαλεις ταξη........

zakman35

Επαγγελματίας
Reaction score
4.008
@ EAR
Η επιλογές σου και τα κριτήρια σου είναι ΑΠΟΛΥΤΑ σεβαστά, αλλά δυσκολεύομαι να πιστέψω πως το μοναδικό κριτήριο σου είναι το pdf.

Πιστεύω πως ενδόμυχα όλοι μας (ο καθένας σε διαφορετικό βαθμό) επηρεαζόμαστε από αυτά που διαβάζουμε στα περιοδικά, αυτά που συζητάμε με φίλους ή και σε φόρουμ. Επηρεαζόμαστε επίσης από το promotion της κάθε εταιρείας έμμεσο και άμεσο, το ρεύμα της εποχής και βέβαια από το προσωπικό μας γούστο.

Αν ο κόσμος στηριζόταν Mόνο στα pdf, τότε νομίζω όλοι μας θα έπρεπε να έχουμε από ένα τουλάχιστον ηχείο του Linkwitz.

D

deleted user 10898

Guest
Δηλαδή παιζουν καλυτερα απο τα focal sm9 και τη βαρβατιλα αντιλόπη platinum μετα τροφοδοτικα, τα ρολογια της φουλ κομπλε;
Σου μένουν και ρέστα να στησεις και ενα προβολι ντζιβικο, να πάρεις και ενα πολυκάναλο προ και να βάλεις και ενεργά για surround γύρω γύρω.
Η να αγορασεις και ενα fazer και κρανακι arai και δερματινακι dainese.
Δεν είναι λιγα τα λεφτά ρε συ.
και πολύ καλυτερα και κατι που εχει τεραστια σημασια, σεταρονται ευκολοτερα σε οικιακούς χώρους με λιγότερη φροντιδα.

Reaction score
13.579
δωσε γρηγορα σε pdf ακουογραμμα και αναλυση οκταβων που πιανεις... για να σε πιστεψουμε...
μπορειτε να κλεισετε ραντεβου...και να ερθω σπιτι σας να σας τραγουδησω...εχω πληρες εξοπλισμο..μεχρι και διαχυτες...να τα βαλουμε αριστερα και δεξια..για τις πρωτες ανακλασεις..:lol::lol::lol:

Reaction score
8.905
Κωσταυτιά, χάθηκες αγορίνα μου...:drinks:
Για να παίξει το Grimm "σωστά", εκτός από τα βασικά, χώρος κλπ. θέλει και το χάι-έντ καλωδιάκι του...:prankster:

Cable science? Indeed! Physics has a lot to say about "the ideal audio cable", particularly about RFI sensitivity and microphonics. RFI immunity hinges on precision control of geometry, perfect symmetry of the cross-section and good shield coverage.
TPM provides the most natural and least coloured reproduction available, which makes it a true reference for mastering studios, high-end home systems and mixing rooms alike.

Last edited:

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.444
Το οποίο είναι πολύ καλό, μπάι δε γουέι. (Για όλους εμάς που δυστυχώς βρισκόμαστε ακόμη στην εποχή του χαλκού και αναγκαζόμαστε να παίζουμε με καλώδια...πόσο άκυρο, που λέει και η κόρη μου).

EDIT: Vet, μη χαμογελάς!

Last edited:

Reaction score
1.659
Εγώ πάλι δεν θα μπω στον κόπο να πω αν μου αρέσει ή όχι το Grimm γιατί δεν θέλω να παίξω το παιχνίδι της υπέρτατης δημοσιότητας ενός προϊόντος...
Αυτό που δεν κατάλαβα είναι γιατί ο φίλτατος Κώστας άνοιξε χωριστό θέμα και δεν είπε την υπερθετική γνώμη του στο θέμα που έχει ήδη ανοίξει ο Geomiat...

melina

Cargo 200
Reaction score
43.179
Πόσοι από σας μπορούν να κουρδισουν μια κιθάρα σωστά χωρίς να 'πάρουν' πρότυπο τόνο από άλλο όργανο;

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
174.036
Members
38.281
Νεότερο μέλος
ikonsgr