Ένας εραστής των μηχανών της μουσικής......

Reaction score
250
Πέθανε πάνω στον πάγκο !!!!
Πέθανε δίπλα στις γεννήτριες και τους παλμογράφους!

Προτίμησε να καταναλώνει τον χρόνο του τελειοποιώντας και υλοποιώντας στην πράξη σχέδια και ιδέες από το να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα υγείας του και τις κακοτοπιές της ζωής του! Ήταν ένας παθιασμένος εραστής της τεχνολογίας audio και της μουσικής!

Σε μια εποχή που τα πάντα καταρρέουν . Σε μια εποχή που οι φελλοί και οι απατεώνες διεκδικούν με απύθμενο θράσος το μεγάλο μερίδιο της κατακερματισμένης εκφυλισμένης μουχλιασμένης πίτας ...Σε μια εποχή που οι ημιμαθείς , άσχετοι τενεκέδες και αλήτες προσβάλλουν την αίσθηση του μέτρου , του ήθους ,της ποιότητας και της αισθητικής του audiophile χώρου....

Αυτός με το κολλητήρι του προχώραγε τις cyclotron ιδέες του απολαμβάνοντας την παθιασμένη του καύλα και προσφέροντας λίγα αλλά τίμια ,αξιόπιστα και απίστευτου ήχου προϊόντα...

Ήμουν τυχερός που υπήρξα φίλος του.
Είμαστε τυχεροί που κατάφερα μετά από μήνες προσπάθειας να τον φέρω στο avsite.
Χαιρετώ ένα υψηλού ήθους ευπατρίδη των audio αναζητήσεών μας. Χαιρετώ ένα έξυπνο,ρομαντικό,ευαίσθητο ουτοπιστή που έδωσε πλούσιο χρώμα στην διαδικτυακή μας παρέα ! Χαιρετώ τον
ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΕΡΤΟ ........

Reaction score
250
Απάντηση: Ένας εραστής των μηχανών της μουσικής......

Και κάτι τελευταίο! Δεν δίστασε να εκτίθεται στον δημόσιο διάλογο και να στηρίζει σε κοινή θέα τις απόψεις του,τις τεχνολογικές θέσεις του και τα όνειρα του.
Είχε κατά συνέπεια ΑΡΧΙΔΙΑ με Α κεφαλαίο.
Την εποχή που δεκάδες κότες κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους θεωρώντας το διαδίκτυο εν δυνάμει ταφόπλακά τους ο ΣΠΕΡΤΟΣ έδειξε και δείχνει τον δρόμο!!!!!!!

Reaction score
59

Εγω θα του πω μερικες μαντιναδες γιατι εμεις στην Κρητη ΑΥΤΟ το τροπο εχουμε να λεμε με λιγα λογια " ΠΟΛΛΑ "

"Γοργά σε πήρε ο θεός
Σε ήθελε κοντά του
για να σε κάνει άγγελο
στην εκλεκτή στρατιά του."

"Ζήλεψε ο Χάρος φαίνεται
παλληκαριού τα κάλλη,
γιαυτό και θέλησε νωρίς
στο χώμα να το βάλει."

"Στον Άδη όντε θα σμίξουμε
θα σου κρατώ αναμνήσεις,
να δεις όσα δεν πρόλαβες
στον κόσμο αυτό να ζήσεις."

"Στου παραδείσου την αυλή
σε φώναξαν μια μέρα,
μα σ'άρεσε κι απόμεινες
για πάντα εκειά πέρα."

"Λάθη πικρά ο θάνατος
πολλές φορές που κάνει
άλλοι τον περιμένουνε
κι άλλους στο μνήμα βάνει.."

καλο ταξιδι !!

"Φαίνεται να περνά καλά
άνθρωπος σαν ποθάνει
γιατί δε γύρισε κανείς
παράπονα να κάνει"

Reaction score
0
Έχω την εντύπωση ότι ήμουν από τους τελευταίους δοκιμαστές των Scouts.

Είχα όλο το καλοκαίρι σπίτι μου έναν ΜΚ100 τον οποίο και έστρωσα και μάλιστα του άλλαξα τις αντιστάσεις σύμφωνα με τις οδηγίες του Μιχάλη, όταν είχε "γράψει" 100 ώρες.

Απ' όσες λάμπες μπήκαν εδώ μέσα, δεν άκουσα καλύτερη.
Ίσως ο καλύτερος Έλληνας κατασκευαστής και μάλιστα αφανής...

Reaction score
3

Μακάρι παιδιά, ο άνθρωπος όταν φεύγει να είναι ευτυχισμένος και να αναπαύεται η ψυχή του ευτυχισμένη και ξεκούραστη, στους αιώνες των αιώνων, απαλλαγμένη από τα προβλήματα, άγχη, στεναχώριες και σκοτούρες...
...μακάρι όλα αυτά να μένουν εδώ...
...και ο πόνος να είναι μόνον για τους υπόλοιπους... οι οποίοι... έμειναν... πίσω...

Reaction score
0
Δεν ξερω τι να πω.
Εχω παθει σοκ.
Κοιταζω και ξανακοιταζω συνεχεια αυτο .
Τον γνωρισα μεσα απο το AVSite
και αυτο που τον διεκρινε ηταν η ευφυΐα του και το ηθος του .
Πραγμα σπανιο για τον χωρο οπου ειχε τις επαγγελματικες του δραστηριοτητες .
Ενα μικρο δειγμα της ποιοτητας του ανθρωπου
ειναι τα ιδια του τα γραπτα.

Αν με ρωτουσαν ποτε
ποιους θεωρω σοβαρους audiophile χομπιστες
θα απαντουσα οτι ο ενας ειναι ο Τσαντουλης
και ο αλλος ειναι ο Μιχαλης Σπέρτος.
Γιατι λειτουργουσε σαν χομπιστας .
Γιατι αγαπουσε αυτο που εκανε .

Ο Βασιλης πιο πανω τον περιεγραψε με τον καλυτερο τροπο

...Σε μια εποχή που τα πάντα καταρρέουν . Σε μια εποχή που οι φελλοί και οι απατεώνες διεκδικούν με απύθμενο θράσος το μεγάλο μερίδιο της κατακερματισμένης εκφυλισμένης μουχλιασμένης πίτας ...Σε μια εποχή που οι ημιμαθείς , άσχετοι τενεκέδες και αλήτες προσβάλλουν την αίσθηση του μέτρου , του ήθους ,της ποιότητας και της αισθητικής του audiophile χώρου...

..Δεν δίστασε να εκτίθεται στον δημόσιο διάλογο και να στηρίζει σε κοινή θέα τις απόψεις του,τις τεχνολογικές θέσεις του και τα όνειρα του.
Την εποχή που δεκάδες κότες κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους θεωρώντας το διαδίκτυο εν δυνάμει ταφόπλακά τους ο ΣΠΕΡΤΟΣ έδειξε και δείχνει τον δρόμο!
Καλο ταξιδι Μιχαλη Σπερτο.
"... τα καλυτερα δεν εχουν ερθει ακομα." :110:

Reaction score
4.247

Και κάτι τελευταίο! Δεν δίστασε να εκτίθεται στον δημόσιο διάλογο και να στηρίζει σε κοινή θέα τις απόψεις του,τις τεχνολογικές θέσεις του και τα όνειρα του.
Την εποχή που δεκάδες κότες κρύβονται πίσω από το δάχτυλό τους θεωρώντας το διαδίκτυο εν δυνάμει ταφόπλακά τους ο ΣΠΕΡΤΟΣ έδειξε και δείχνει τον δρόμο!!!!!!!
Οταν ημασταν στην Αθηνα Βασιλη και τρωγαμε ενα μεσημερι με αρκετα μεγαλη παρεα, καποιος τον ρωτησε αν ειχε αποψη για σενα. Δεν διστασε να πει οτι 3 φορες διαφωνησε μαζι σου για καποια τεχνικα ζητηματα και εκ των υστερων και τις 3 φορες παραδεχτηκε οτι ειχε λαθος. Δηλαδη δεν ειχε κανενα προβλημα να παραδεχτει ακομη και δημοσια τα λαθη του. Αυτο ειναι κατι που σπανιζει απο τους ανθρωπους σημερα. Και αν μη τι αλλο δειχνει τον χαρακτηρα του μοναδικου ΣΠΕΡΤΟΥ. Ανθρωπος με βαθειες γνωσεις στο αντικειμενο και εξαιρετικος χαρακτηρας.

Reaction score
1

Προτίμησε να καταναλώνει τον χρόνο του τελειοποιώντας και υλοποιώντας στην πράξη σχέδια και ιδέες από το να αντιμετωπίζει αποτελεσματικά τα προβλήματα υγείας του και τις κακοτοπιές της ζωής του! Ήταν ένας παθιασμένος εραστής της τεχνολογίας audio και της μουσικής!

Σε μια εποχή που τα πάντα καταρρέουν . Σε μια εποχή που οι φελλοί και οι απατεώνες διεκδικούν με απύθμενο θράσος το μεγάλο μερίδιο της κατακερματισμένης εκφυλισμένης μουχλιασμένης πίτας ...Σε μια εποχή που οι ημιμαθείς , άσχετοι τενεκέδες και αλήτες προσβάλλουν την αίσθηση του μέτρου , του ήθους ,της ποιότητας και της αισθητικής του audiophile χώρου....

Αυτός με το κολλητήρι του προχώραγε τις cyclotron ιδέες του απολαμβάνοντας την παθιασμένη του καύλα και προσφέροντας λίγα αλλά τίμια ,αξιόπιστα και απίστευτου ήχου προϊόντα...

Ήμουν τυχερός που υπήρξα φίλος του.
Είμαστε τυχεροί που κατάφερα μετά από μήνες προσπάθειας να τον φέρω στο avsite.
Χαιρετώ ένα υψηλού ήθους ευπατρίδη των audio αναζητήσεών μας. Χαιρετώ ένα έξυπνο,ρομαντικό,ευαίσθητο ουτοπιστή που έδωσε πλούσιο χρώμα στην διαδικτυακή μας παρέα ! Χαιρετώ τον
ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΕΡΤΟ ........

+1

Μιχάλη, μου λείπεις ρε φίλε

Reaction score
8
αυτο που λεει ο VASTSAR ειναι αληθεια, ημουν παρων

ηταν απο τους πιο ευαισθητους ανθρωπους που εχω γνωρισει.

Εχω αρχισει και διαβαζω τα πι εμ του που συχνα αλλαζαμε μιας και η αποσταση δεν μας επετρεπε να βρισκομαστε συχνοτερα, σε ενα απο τα τελευταια μου εγραφε

Παντως αμα ειναι ο δρομος σου και γουσταρεις εγω εδω θα ειμαι γενικα.

Επισης θελω να σε ευχαριστησω αλλη μια φορα που ... Οχι τιποτε αλλο , αλλα παιρνω και κουραγιο ετσι.

φιλακια - Μιχαλης
νοιωθω οτι θελω να κανω κατι, αλλα δεν μπορω να κανω τιποτα ρε γαμωτο.

Reaction score
8
Οδός ονείρων

Γεια σας
Ήρθα για να σας δείξω ο ίδιος την οδό ονείρων
Δεν ξεχωρίζει
Είναι ένας δρόμος σαν όλους τους άλλους
δρόμους της Αθήνας
Είναι ας πούμε – ο δρόμος που κατοικούμε
Μικρός, ασήμαντος, λυπημένος, τυραννικός
μα κι απέραντα ευγενικός
Έχει πολύ χώμα, πολλά παιδιά
πολλές μητέρες μα και πολύ σιωπή
Κι όλα σκεπασμένα
από έναν τρυφερό μα κι αβάστακτο ουρανό
Εδώ σ’αυτόν τον δρόμο γεννιόνται και πεθαίνουν
τα όνειρα τόσων παιδιών
ίσαμε την στιγμή που η αναπνοή τους
Θα ενωθεί με τ’ανοιξιάτικο αεράκι του επιταφίου
και θα χαθεί
Όμως την νύχτα δεν τους πιάνει ο ύπνος
Κι όταν δεν ονειρεύονται – τραγουδούν

Εδώ τελειώνει η μουσική για την οδό ονείρων
Εδώ τελειώνουν τα όνειρα
που μου δανείσατε οι ίδιοι μια βραδυά
δίχως να το γνωρίζετε
Τώρα είναι αργά
Κι όλοι οι φίλοι μου έχουν αποκοιμηθεί
Εγώ αθεράπευτα πιστός σ’αυτόν τον δρόμο
θα ξαγρυπνήσω ως το πρωί
για να μαζέψω τα καινούρια όνειρα που θα γεννήσετε
Να τα φυλάξω
και να σας τα ξαναδώσω μια άλλη φορά
πάλι σε μουσική
Καληνύχτα

vas

Reaction score
0

...

ΜΙΧΑΛΗ ΣΠΕΡΤΟ ........

Χαιρετώ τον Άνρθωπο Μιχαλή, το Τεχνικό Μιχάλη, το Ροκά Μιχάλη.

Ο Μιχάλης ήταν και ροκάς αξίζει να τον χαιρετήσω έτσι.

Όπως είπε και ο ίδιος Μιχάλης προ ημερών, (που του το είχε πεί ο παπούς του ) : ... μποκ.

http://www.youtube.com/watch?v=Q0dsIeJ2EZU&feature=related

Reaction score
3.241
Τα θερμά μου συλλυπητήρια στους συγγενείς και τους φίλους του Μιχάλη.

Θα μου λείψεις φίλε μου Μιχάλη.

Reaction score
1.685

Αντιο φιλε ΜΙΧΑΛΗ,
Ας προσπαθησουμε ολοι μας να τον συνοδευσουμε την Δευτερα, οσοι σε γνωριζαν η οχι ειμαστε ολοι φιλοι σου και θα ειμαστε εκει.

Τρεχει κατι που δεν το εχω παρει χαμπαρι ?
ηταν το τελευταιο του μηνυμα στο AVsite..........

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745

Ηθελα πολυ να ερθω αλλα το μητινγκ για το μπατζετ της νεας χρονιας συνεπεσε δυστυχως.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.175
Members
38.422
Νεότερο μέλος
dimkkk