Ψεύτη!!!Ναι ρε νηστίσιμους.
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Ψεύτη!!!Ναι ρε νηστίσιμους.
Γιατί μιλάς στον φλας στο πληθυντικό;Σας διαβάζω με προσοχή, είμαι περίεργος να δω που θα καταλήξετε.
Παρακαλώ, συνεχίστε.
Εγώ πάντως σταθερός:Φτάνει. Μέχρι να καταλήξω ότι φτάνουν οι στάθμες που πιάνουν τα 310, πόνεσαν τα αυτιά μου. Και οι τένοντες στο λαιμό μου είναι πιασμένοι, φαίνεται από όταν σφιγγόμουν σε κάποια φάση όταν της έδινα με κάτι metal στη διαπασών.
Δεν καταλαβαίνουν τίποτα τα 310. Τα όριά τους είναι υψηλότερα από τα δικά μου.
Στα 5 μέτρα έφαγα κάτι σφαλιάρες όλες δικές μου.
Μπορουμε να συμφωνήσουμε πως σε home cinema με αποστάσεις έως τρία μετρα, θα ειναι ΟΚ, κυρίως λόγω των τριών/πέντε/εννιά επιπλέον ηχείων.
Το ίδιο σύστημα σε δικάναλο προγραμμα δεν θα ειναι εξίσου ικανοποιητικό στα τρία μέτρα.
ΥπερβάλλειςΑπλό το συμπέρασμα: Οι έχοντες καράφλα έχουν τάση προς την υπερβολή...
Μια ερώτηση :έδωσα το 870 και πήρα δύο κομμάτια 805
Το σκατί στα ξένα το λένε wenge.έχουμε ξεπεράσει πλέον τις τεχνικές προδιαγραφές και ηχητικές επιδόσεις του συστήματος του Εαρ...παρακαλώ μείνετε στο θέμα για το σκατί χρώμα
ευχαριστώ
καλά τα θυμόμουν... ..... αλλά δεν είχα ώρα να ασχοληθώΠως αλλάζουν οι καιροί όμως....
Από το μακρινό 2018:
Εγώ πάντως σταθερός:
Υπερβάλλεις
Όχι βέβαια. Απλά μεταφέρονται πιο εύκολα, στήνονται πιο εύκολα.Μια ερώτηση :
Παίζουν πιο δυνατά και γενικά πιο "καλα" τα 2 805 από το 1 870;
Flash έχεις πάει στο χώρο του costas AIR;
Σας έχει χεσμένους..του την είχα πει για το σκατί από τις πρώτες μέρες που κατάλαβα ότι αυτό το τραγικό θα είχε ως χρώμα .....και ο αδελφός του του την είχε πει....και άλλοι πολλοί του την είχαν πει...αλλά αυτός εκεί....υπερβολικός
Ιδού λοιπόν η προέλευση του χρώματος.Σας έχει χεσμένους
θα εισηγηθώ να το αλλάξουμε σεΓια τον Κωσταυτιά μιλάμε, όχι τον Jordan, τους μπέρδεψες.
ή "Ιπτάμενο σκατό"θα εισηγηθώ να το αλλάξουμε σε
Δόκτωρ ΔιαXύσιος Tesla fanboi υπερβολικός σκατάς από κούνια
ή "Ιπτάμενο σκατό 9.4.4 "
Δηλαδή με 2 805 σαν ποσότητα, στάθμη μπάσου, έχεις λιγότερη από ότι είχες με 1 τεμάχιο 870;Όχι βέβαια
Γίνεται και Δόκτωρ Διαχέσιοςθα εισηγηθώ να το αλλάξουμε σε
Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Γίνεται και Δόκτωρ Διαχέσιος