- Reaction score
- 76.291
Θα ξεπούλησε απο σαπάκια κι είπε να κάνει ηρωική έξοδο.Δεν λες κι ευχαριστώ που την κάνουν μόνοι τους ένας ένας;
Αν έχει πάλι τίποτα φτιάχνει νέο account νομίζει.
Θα ξεπούλησε απο σαπάκια κι είπε να κάνει ηρωική έξοδο.Δεν λες κι ευχαριστώ που την κάνουν μόνοι τους ένας ένας;
έχεις κ εκεί πεθερά?Συνδύασα έτσι μεσημέριανη δουλεία στη Θεσσαλονίκη και παρέα το βραδάκι , γλυτώνοντας από αφόρητα πληκτική νύχτα...
έχεις κ εκεί πεθερά?
έχεις μια σκηνή μπροστά σου, όπως στη στέρεο αναπαραγωγή.
Α καλέ κάνει και τέτοια?!, έφυγε να εισπνεύσει αυτά τα εξαρτησιογόνα θανατηφόρα χημικά.
Έμεινα μόνος να διαλέγω ότι θέλω, σαν αλεπού στο κοτέτσι ένα πράμα ...
Πρόσθεσε να του αλλάζες και τα νόιμαν με τίποτα μπιεντανταμπλιγιου (αυτά με το παπαρι που εξέχει).Α καλέ κάνει και τέτοια?!
εγώ θα του τα πατούσα όλα ένα reset και τα ηχεία όπως να ναι....και θα φευγα τρέχοντας με το κινητό και το router να μην μπορεί να ποστάρει το κακό που τον βρήκε
Βρε ταλιμπαν, έχω κάνει μπακαπ τα σετινγκς του τρινοβ, είπαμε είναι πισι, τα σετινγκς είναι ασφαλή σε αρχείο στο σερβερ και σε στικακι στο πορτοφόλι μου.εγώ θα του τα πατούσα όλα ένα reset ..και θα φευγα τρέχοντας
γι αυτό είπα και για τα ηχεία....να ναι σίγουρη η ζημιά κ η απελπισίαΒρε ταλιμπαν, έχω κάνει μπακαπ τα σετινγκς του τρινοβ, είπαμε είναι πισι, τα σετινγκς είναι ασφαλή σε αρχείο στο σερβερ και σε στικακι στο πορτοφόλι μου.
Αν έρθει νέος τρινοβ, άλλο μηχάνημα, σε 2 λεπτά παίζει κανονικά.
Βέβαια αν κουνησεις τα ηχεία από τη θέση τους, θα σου κόψω τα πόδια από τη ρίζα να τα δώσω στα σκλια και μετά θα σου κόψω και το λαρύγγι, έτσι για να μάθεις.
Ποιος κάθεται να τα στήσει ξανά στο χιλιοστό... Κρύος ιδρώτας με πιάνει μόνο στη σκέψη να βάλω πάλι μικρόφωνο. ..
την επόμενη φορά θα πάρεις κ ένα cohiba να πετάς την στάχτη στην μοκέταΕίχε λίγο σκόνη σε μερικά σημεία γύρω-πάνω σε μερικά ηχεία...
Κρατήθηκα με νύχια και με δόντια