JOHN MARKOU
Münchhausen
- Reaction score
- 27.526
Θα ερχόμουν εγώ αλλά είμαι λίγο μακριά.
Καμιά απάντηση? Δεν γνωρίζει κανείς?Θα κάνω μια αιρετική ερώτηση.
Τι γίνεται αν βάλει κάποιος από ένα στις 4 άνω τρίεδρες γωνίες?
Έλα να σε ταΐσω κάτι ωμά κρέατα που ξέρω θα σ'αρέσουν!Θα ερχόμουν εγώ αλλά είμαι λίγο μακριά.
Ναι, γνωρίζει.Καμιά απάντηση? Δεν γνωρίζει κανείς?
ΦρόνιμαααααΘα ερχόμουν εγώ αλλά είμαι λίγο μακριά.
Καλά μην φανταστείς τίποτα . Απλά κουμάντο θα του έκανα να τα βγάλει έξω τα παλιά και πως να βάλει τα νέα.Φρόνιμααααα
Ναι. Front wide έχω εδώ και σχεδόν δύο χρόνια, στο 9.4.4 σεταπ.Έχω μπερδευτει:
Έχει ο Trinnov 20 κανάλια (16 συν 4 δώρο από τις δύο ψηφιακές εξόδους).
Πέντε από τα 20 κανάλια είναι Sub για Waveforming, 3 εμπρός, 2 πίσω.
Μένουν 15 κανάλια. Τα οποία πως μοιράζονται;
2 Κύρια , 2 εμπρός κεντρικά, 2 surround, 2 back surround, 1 back center, 4 Atmos μας κάνουν 13. Τα άλλα 2; front wide?
ΜΛ-ΚΚΕσε Auro 3D (όπου ονομάζεται "High Center"), όσο και σε DTS/DTS:X (όπου ονομάζεται Center High)
Ένσταση κυρ Πρόεδρε! Σε Atmos δεν υπάρχει διακριτό rear center. Μήπως εννοείς κάποιο upmixing;2. Το πίσω κεντρικό, προβλέπεται native (διακριτό κανάλι, με δικό του περιεχόμενο) σε όλα τα διαθέσιμα φορμάτς.
Μην ασχολείσαιΈνσταση κυρ Πρόεδρε! Σε Atmos δεν υπάρχει διακριτό rear center. Μήπως εννοείς κάποιο upmixing;
Ξέρεις κάτι και δε το λες; Τι μας κρύβουν ωρέ;
Ψηνόμουν άσχημα γι' αυτό, θα μπορούσα να βάλω ένα δορυφοράκι στην πλάτη μου (rear surrounds δε παίρνει).
Μη το θέτεις έτσι το θέμα παρακαλώ. Είναι απλά μια λογική απορία, δεν υπονοώ - προκαλώ κάτι.Μην ασχολείσαι
Ούτε εγώ υπονοώ - προκαλώ κάτι. Απλή απάντηση έδωσα.Μη το θέτεις έτσι το θέμα παρακαλώ. Είναι απλά μια λογική απορία, δεν υπονοώ - προκαλώ κάτι.
Απλά επειδή οι γνώσεις μου είναι συγκεκριμένες - περιορισμένες στο θέμα ρωτώ μήπως μου ξεφεύγει κάτι ή αν απλά ο Κώστας συμπεριέλαβε εκ παραδρομής το Atmos στην συγκεκριμένη κατηγορία .
Λίγο παλιότερα πραγματικά κοιτούσα μήπως μπορούσα να προσθέσω πίσω κεντρικό στο Yamaha μου για native και upmixed Atmos, αλλά μάλλον δε προβλέπεται. Δυστυχώς δεν έχω Auro3d ...
Χ€στη. Πάνω που έλεγα ότι θα ανάψουν τα αίματα!Ούτε εγώ υπονοώ - προκαλώ κάτι. Απλή απάντηση έδωσα.