Ένα πουλάκι μου είπε...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979
Απάντηση: Ένα πουλάκι μου είπε...

bua ha ha, λεω κι εγω
E, ρε Roy Ayers που σου χρειάζεται! Αλλά πού να στρώσεις εσύ. Άντε πάρε πρώτα κανένα ηχείο και κανένα ενισχυτή και κανένα player της προκοπής, και μετά τα ξαναλέμε. Έχεις μπλέξει εκειπέρα με τις κασόνες και τις μπαλκονόπορτες και τους γλόμπους..

Reaction score
8

Roy Ayers με τραντζιστορ;

τελος παντων - θα μου πεις καποτε ειχα μια γκομενα που της αρεσε να φτιαχνει χυμο τζατζικι - γουστα ειναι αυτα

Reaction score
23

Κύριε Κόγια, το πουλάκι που αναφέρεστε εχει σχέση με καναβούρρρ;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979

Όχι, με βοροπυριτικό γυαλάκι...

Reaction score
8

και τι σχεση εχουν οι γλομποι υπερυθρων με την ολη φτιαξη;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979

Λοιπόν, πρόκειται για το νέο Audio Spectrum Hermes, δοκιμή του οποίου είναι δημοσιευμένη στο High Fidelity. Ο αρθρογράφος το βγάζει σαφώς καλύτερο του B&W 802N που χρησιμοποιεί ως αναφορά, και αποφάσισε να το εντάξει στο σύστημα αναφοράς του περιοδικού.

Η νοοτροπία του συγκεκριμένου αρθρογράφου νομίζω πως δεν διαφέρει από τον συρμό, ο οποίος επιτάσσει πως η ποιοτική απόδοση ενός προϊόντος hi-fi είναι συνυφασμένη με την τιμή του, (αυτό που λένε, είναι καλό «για τα λεφτά του»). Όμως, εδώ υπάρχει θέμα. Αφ’ ενός μεν ο αρθρογράφος είναι σαφής ως προς τη γνώμη του, χαρακτηρίζοντας τον Ερμή των 5800 ευρώ καλύτερο από ένα ηχείο, το οποίο επωλείτο στα διπλά λεφτά. Επιπροσθέτως, δε, είναι προφανές πως το συγκεκριμένο ηχείο της Audio Spectrum είναι εξοπλισμένο με μεγάφωνα κατώτερης ποιότητας, ή εν πάση περιπτώσει φθηνότερα, από αυτά του 802Ν. Τί συμβαίνει; Ξαφνικά, τα ηχεία της Audio Spectrum απέκτησαν φαντασία;

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979

Roy Ayers με τραντζιστορ;
Και τί ήθελες, να ακούω Roy Ayers από γλόμπους σαν τους δισκούς σου; Τί γλόμπους δηλαδή, αυτοί δεν είναι γλόμποι. Γλομπίσκοι είναι... :136:

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.424
Άστο Κωστα θα πούνε ότι τα έσπρωξε ο Πετρόπουλος ή ότι έκανε δώρο τα ηχεία.Βέβαια εμένα αυτό θα μου έκανε εντύπωση για τον συγκεκριμένο ανθρωπο(απ όσο ξέρω έχει αλλεργια σε κάτι τέτοια).Πρός Θεού,δεν λέω επίσης ότι ο συγκεκριμένος ριβιούερ υιοθετεί τέτοιες συμπεριφορές(δεν ξέρω ποιός είναι καν).Αλλά υπάρχουν πολλοί κακοί και ζηλόφθονες σ αυτόν τον κόσμο,οπότε τι ψάχνεις,βελόνα στ αχυρα ή να αλλάξουν γνώμη οι κολλημενοι?

Reaction score
8

τωρα φταιω εγω;
αν οι δικοι μου ειναι γλομπισκοι, ε κυττα με τι οδηγαει αυτος τα αγαπημενα σου

Reaction score
8

Άντε πάρε πρώτα κανένα ηχείο και κανένα ενισχυτή και κανένα player της προκοπής,
ουπς, τωρα που το προσεξα το μονο που συμπαθεις απο το συστημα μου ειναι ... το πλατω.

Reaction score
10
Re: Απάντηση: Ένα πουλάκι μου είπε...

τωρα φταιω εγω;
αν οι δικοι μου ειναι γλομπισκοι, ε κυττα με τι οδηγαει αυτος τα αγαπημενα σου

Το έχει στήσει και καλά βλέπω...:116:

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Ναι, η αντικραδασμική βάση στον ενισχυτή έλειπε. Όλα τα άλλα θέματα τα έχει λύσει!

Ώστε έτσι ο Ερμής ε; Και κάπου διάβαζα ότι δεν παίζουν καλά τα ηχεία της Audio Spectrum.. Να δεις που θα βελτίωσε την εσωτερική καλωδίωση ο Πετρόπουλος.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.820
Απάντηση: Re: Ένα πουλάκι μου είπε...

Δε μπορώ τώρα, κατεβάζω Donna Summer και Commodores. Πχιο μετά, ναι...
Ρε γιατρε κοιτα εκει που εισαι μπας και βρεις σε audiophile εκδοση το Born to be alive του Patrick Hernandez(αν ειναι δυνατον θα το προτιμουσα σε 24/96).Σε μερσω προκαταβολικως λεγω!!!!!!!!!!!!!!

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.979

Το θες με λαμπάτο vinyl rip, ή τρανζιστοράτο upsampling; :138:

Reaction score
4

Το θες με λαμπάτο vinyl rip, ή τρανζιστοράτο upsampling; :138:
Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ !

Δεν λέω για το συγκεκριμένο, δεν το έχω ακούσει.

Ποιος θα μας πει γιατί + πως πρέπει να αναπαράγεται ο Roy Ayers ?

Μπορεί κάποιος να το αιτιολογήσει ;

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.857
Members
38.508
Νεότερο μέλος
koskef