Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 52.540
Ύμνους να ακούτε, ύμνους!
Ποιό πικάπ παίζει και ανάποδα?ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΠΟΤΕ ΑΝΑΠΟΔΑ ΔΙΣΚΟ ΡΟΚ Ν ΑΚΟΥΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΒΕΛΖΕΒΟΥΛΗ?
Ποιό πικάπ παίζει και ανάποδα?
Εγώ ξέρω, εσείς?
κανονικά ανάποδα ή με reverse;Ποιό πικάπ παίζει και ανάποδα?
Εγώ ξέρω, εσείς?
Audio Technica AT - LP 120 USBΠοιό πικάπ παίζει και ανάποδα?
Εγώ ξέρω, εσείς?
τι να πει κανείς.... μηχανήματα του διαβόλου..Audio Technica AT - LP 120 USB
Μπααααα... Μάλλον σε κάνα μικαπαδυό αναφέρεται...Audio Technica AT - LP 120 USB
τη φτώχεια μου μέσα.. Αποσύρω το mkii των πλουσίων και ανεβάζω απ' το υπόγειο το CEC να το δοκιμάσω. Οτι άκουσα μέχρι τώρα τέλος , πλέον μόνο ανάποδα.
Ωραίος, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο "θαύμα" της τεχνολογίας!!
Για αυτό εδώ λες;τη φτώχεια μου μέσα.. Αποσύρω το mkii των πλουσίων και ανεβάζω απ' το υπόγειο το CEC να το δοκιμάσω. Οτι άκουσα μέχρι τώρα τέλος , πλέον μόνο ανάποδα.
Ε, καλά, από (ο Θεός να το κάνει) πικ απ με ίσιο (!!!!!!) βραχίωνα, τι περιμένεις;Και ο εικονιζόμενος 'καταστροφέας' έχει από ότι έχω διαβάσει reverse για αυτήν την δουλειά. (θα πρέπει να είναι πολλά τα μηνύματα μάλλον)
View attachment 69906
Σωστά wizzy αυτό είναι το θαύμα της τεχνολογίας, και με jelco βραχίονα παρακαλώ!!Ωραίος, δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο "θαύμα" της τεχνολογίας!!
Για αυτό εδώ λες;
Ε, καλά, από (ο Θεός να το κάνει) πικ απ με ίσιο (!!!!!!) βραχίωνα, τι περιμένεις;
- κάπως έτσι θα είναι . . .- πατέντα γιά ανάποδα : βάζουμε στο κέντρο του πλατώ ένα χάρτινο κύλινδρο διαμέτρου όσο το label ( πχ από ταινία συσκευασίας ) , επάνω του βάζουμε τον δίσκο , βιδώνουμε την κεφαλή ( φτηνή με σφαιρική ακίδα καλλίτερα ) ανάποδα στο headcell , βάζουμε αρνητικά το επιθυμητά βάρος ανάγνωσης , βάζουμε τον βραχίωνα κάτω από τον δίσκο και στο τέλος του , αυτός πιέζει το κάτω μέρος του λόγω αρνητικού βάρους ανάγνωσης και διαβάζει ανάποδα στην κυριολεξία , αφού και κάτω από τον δίσκο είναι και έτσι όπως τον βάλαμε τα αυλάκια οδηγούν την κεφαλή από το κέντρο προς την περιφέρεια ,