Ήχος εικόνα show Athens 2018

Reaction score
424
Εμενα μου αρεσαν τα Cabasse τα λευκα που ηταν τριδρομα monitor βασης ενω φαινονταν για διδρομα. Ηταν ξεκουραστα και εξαιρετικα στα μεσουψηλα στα 980 ευρω. Τα goldenear trigon με εξαιρετικη διασπορα στο χωρο στα 2.500. Τα ηχεια της lab 18 ολοκληρωμενα σε ηχο αλλα δεν θα τα επαιρνα ποτε. Για τα harbeth θα μιλησω αλλα θα μου την πεσουν...χα, χα. Παντως οδηγημενα απο εναν κουφιο ολοκληρωμενο croft (μεσα εχει 2 λαμπιτσες για φως διαδρομου και 4 καλωδια απο ηλεκτρικο πινακα) παιζαν παπαδες κυριως σε χροιες και σε βαθος. Τα μονα που για μενα μπορουσες να παιξεις για ωρες χωρις να κουραστεις. Δεν τα ακουσα εκει με sabbath αλλα τα ειχα ακουσει με τα δικα μου 5+. Καταλαβαινω το μικρο μπουμαρισμα στα μεσοχαμηλα αλλα μην ξεχναμε οτι ειναι 2μιση δρομων. Εμενα αυτο γλυκο μπουμαρισμα στους sabbath που δεν ειναι illustration σαν να πεφτεις σε τζαμαρια ηχητικα μου αρεσε, το συνηθισα; Τωρα οσοι θελουν να ακουσουν μονο βαρυ ροκ αποκλειστικα μπορουν να παρουν magnat, yamaha, jbl. Θα ελεγα οτι δεν ειναι αναγκη να ασχοληθουν με τον λεγομενο highend ηχο. Πολυ φθηνες οι λυσεις. Με το παραπανω που ειπα διαφωνω. Ενα ηχειο πρεπει να τα παιζει ολα σε ενα ικανοποιητικο επιπεδο. Απο κει και περα ο,τι θελει ο καθενας...

Reaction score
250
Και ναι...φετος ακουσα για πρωτη φορα Heavy metal στην εκθεση,στο δωματιο του Παντελη,Studio 17.
O ηχος των Black Sabbath ειχε γεμισει τον χωρο! Δεν μπορεσα να πλησιασω πολυ γιατι το δωματιο ειχε κοσμο,αλλα ειδα να παιζουν τα Harbeth shl5 με ενα cd player 15ετιας,και ενα ενισχυτη οπου δεν μπορεσα να καταλαβω μαρκα.
Croft!

alexis

Reticular Activating System
Reaction score
30.458
Επίσης να πω ότι παρόλο που είχα μια πρόσκληση και ενώ πήγα με τη σύζυγο δεν πλήρωσα τίποτα.
Να τα λέμε και αυτά.

Reaction score
3.464
Ο οποιος κυριολεκτικα εθαψε τα Harbeth shl5+. Κριμα, γιατι προκειται για εξαιρετικα ηχεια εφ' οσον σας αρεσει το ηχοχρωμα τους .
Γι'αυτό περνεις ενεργα!!!!!
;)
[DOUBLEPOST=1543208770][/DOUBLEPOST]
Δυο λεπτα ακουσα, κυριως λογω περιεργειας, μα δυστυχως ο αντ/πος δεν υπο/στηριζει τα μηχανηματα του, ακομη και με τις μουσικες επιλογες: οποιος ακουει black sabath, μεταλλα κλπ σαματατζηδικα δεν θα τα ακουσει ποτε με harbeth!
Τα ακούει με b&w :drinks:

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Γι'αυτό περνεις ενεργα!!!!!
;)
[DOUBLEPOST=1543208770][/DOUBLEPOST]
Τα ακούει με b&w :drinks:
Ενεργα για τα ...πανηγυρια;
Οτι ομως ακους με harbeth δεν το πλησιαζει καν ενα b&w βασης (εκ πειρας με805s/d) - χωρις αυτο να σημαινει οτι ειναι ανωτερο, απλα διαφορετικες "δουλειες"

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.280
. . .
3) Δεν αντεχονται τα ακούσματα με στριγγλιες, ξεστρατημενες μποτιες στα ντραμς και τραβήγματα αυτιων στις χορδες μονο και μονο για να επιδειχθεί η ικανοτητα ηχων ενός συστηματος. Κανεις εκτος φαρμακευτικης αγωγης δεν ακουει τετοια σπιτι του.
.
- γι΄αυτό και το time out του David Brubeck είναι διαχρονικό , μίας και έχει όλα τα παραπάνω ( χωρίς τις στριγγλιές ) , αλλά φυσικά και με μέτρο

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.729
- γι΄αυτό και το time out του David Brubeck είναι διαχρονικό , μίας και έχει όλα τα παραπάνω ( χωρίς τις στριγγλιές ) , αλλά φυσικά και με μέτρο
Καμμια σχεση…. Αυτή είναι κλασσικη jazz και δεν αναφέρομαι καν στη free jazz.... μιλαω για θεματα συλλογης ηχων χωρις να ανηκει σε καποιο ειδος μουσικης, που πολλοι μαγαζάτορες τα χρησιμοποιουν ως αποδειξη ικανοτητας μηχανηματων να αναπαραγουν ηχους (και όχι μουσικη) αλλα δεν είναι μουσικη και ουδεις τα ακουει.
Παρολα αυτά υπαρχουν θεματα με κλασσικα οργανα (πχ βιολι) διασημα και σηματα κατατατεθεν ολόκληρης σχολης που δεν είναι μουσικη

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
52.280
- υπάρχει ολόκληρη σχολή τέτοιας ''μουσικής'' . . .
Musique concrète

. . . αλλά δεν μου έτυχε να την ακούσω ποτέ πέρα από το σπίτι μου , πόσο μάλλον σε κατάστημα ήχου

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.729
- υπάρχει ολόκληρη σχολή τέτοιας ''μουσικής'' . . .
Musique concrète

. . . αλλά δεν μου έτυχε να την ακούσω ποτέ πέρα από το σπίτι μου , πόσο μάλλον σε κατάστημα ήχου
Δεν το ξερω...τωρα που το εγραψες μπηκα λιγο yοutube και ακουσα κατι. Ευτυχως δεν ειχα ιδεα. Είναι τοσο μουσικη οσο ο Τσιπρας είναι εκπρόσωπος του ελληνικου λαου.

Reaction score
2.425
Έκανα μία σύντομη επίσκεψη την Κυριακή το πρωί.

Είδα και άκουσα λίγα πράγματα .

• Μου άρεσε ο μεγάλος ήχος στο δωμάτιο των Focal .
  • Εξαιρετικός ό ήχος στο δωμάτιο LAB12 – ωραία απόδοση των μεγάλων ηχείων στο πολύ μικρό αυτό δωμάτιο –ακόμα και όταν ανέβαινε κάπως η ένταση. (και πολύ ωραίες οι μουσικές επιλογές του εκθέτη ).
  • Στον ανοικτό (λάθος) χώρο της φουαγιέ που έπαιζε η IDEON audio υπήρχε δυνατός ήχος αλλά χαοτική κατάσταση για πολλούς λόγους – Τα Phoe της Arcadian Audio ηχεία είναι από τα ασχημότερα (σε εμφάνιση εννοώ) που έχω δει.
  • Ο JVC 4K έπαιζε τον αγώνα Γαλλία – Αργεντινή από το μουντιάλ. Η εικόνα πολύ-πολύ κάτω από τις προσδοκίες μου – χαμηλή φωτεινότητα – μουντή- χωρίς δύναμη. Κάτι έφταιγε .
  • Αντίθετα ωραία εικόνα ο 4Κ προβολέας της BENQ.
Αυτά τα ολίγα από εμένα

Reaction score
775
Jadis με το γερμανικό ηχείο - ηχοδομή
Jadis με το focal - athens pro
τα καλύτερα συστήματα κατ' εμέ
και του chameleon σαν value for money.

σαν no matter the cost, το σύστημα με τις κόρνες και το dac ideon με έστειλε κανονικά

Zizik

Safety Last * tl;dr *
Super Moderator
Reaction score
76.291
Βρε zizik ωραίες φωτογραφίες βγάζεις!
Πλάκα μου κάνεις; :p
Με το κινητό, και λόγω χαμηλού φωτισμού σε αρκετά δωμάτια είχα πολλές απώλειες. :)

Πού είναι οι φωτό του @Rosinante; >:( Θα βάλω κι άλλες.

Car_Audio_Test

Επαγγελματίας
Editor
Reaction score
868
Πέρασα ένα πολύ ωραίο Σάββατο, είδα φίλους, άκουσα όλα τα δωμάτια, την άκουσα με τις τηλεοράσεις, έφαγα και ήπια τα τσιπουράκια μου με εκλεκτή παρέα!
Τι άλλο να θέλω.

Πολλά μπράβο στην διοργάνωση και σε όλους τους αντιπροσώπους αν και μερικοί πρέπει ν αναθεωρήσουν λίγο τις γνώσεις τους.......

Με τυχαία σειρά θα πω ότι μου άρεσαν ηχητικά τα περίπτερα του Κοψαφτόπουλου, του Chameleon, του LAB12, Quad και τα ηχεία της TAD.

Επίσης κάποια δωμάτια δεν μου άρεσαν που είχαν αρκετά κουραστικό ήχο και απορώ πως δεν το καταλαβαίνουν οι ίδιοι!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
136.739
Τα μεγάφωνα είναι της AER μοντέλο BD 4 όπως αναφέρει και η σελίδα της AER εδώ για τα pnoe:
https://aer-loudspeakers.com/realmusic/

Στη σχετική σελίδα, το BD 3 αναφέρεται πως κοστίζει 3900 ευρώ σαν μονάδα. Το BD 4 δεν αναφέρεται κάπου. Προφανώς είναι παραγγελία για το συγκεκριμένο ηχείο.
Ανόητες αηδίες.
4 χιλιάρικα ένα σκέτο νετο 8-ιντσο, ενώ αυτό βγαίνει στα 2.800; Βρε άντε τώρα μην ανοίξω το στόμα μου...

Να μη μιλήσω για τα 100 χιλιάρικα (ή 80 ή 50, αδιαφορώ) για το έτοιμο προϊόν, που... σα δε ντρεπόμαστε δηλαδή...

Όλα αυτά τα τσουρέκια, δίπλα σε οποιοδήποτε αντίστοιχης τιμής ενεργό μόνιτορ πχ της geithein ή της φτηνής Άνταμ, είναι γτπκ (και πολλά λέω).

Staff online

• loggeo
    Projectors
  • xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.555
Members
38.197