Μάλλον επειδή έχουν ασύγκριτα πλουσιότερο περιεχόμενο από μπροστά....Ενα βλεπεις αλλα sites ειναι ολοκληρη συντακτική ομαδα απο πισω...
Most visitors online was 2716 , on 5 Dec 2023
Μάλλον επειδή έχουν ασύγκριτα πλουσιότερο περιεχόμενο από μπροστά....Ενα βλεπεις αλλα sites ειναι ολοκληρη συντακτική ομαδα απο πισω...
Εδώ θα πάω οπωσδήποτε. Όχι ότι θα είχα και επιλογή καθώς θα με σύρει και πεθαμένο ένας φίλος αλλά και εγώ θέλω εδώ που τα λέμε.
Οι Septicflesh ζωντανά στο Ηρώδειο με την Κρατική Ορχήστρα Αθηνών!
Η πρόσφατη απόφαση του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου επέτρεψε την πραγματοποίηση της ζωντανής συναυλίας των SepticFlesh στο Ηρώδειο, συνοδεία τηςmetalstories.gr
Εχουμε κλεισει ηδηΠαιδιά για septic flesh κλείστε εισιτήρια άμεσα εγώ έκλεισα κέντρο 7 σειρά χθες το πρωί σήμερα δεν έχει μείνει τίποτα!
απο μενα ειναι ναι.KING DUDE 20/09/2024
Ασχολείσται και σαν μουσικός με την μουσική ή απλώς έτσι απο χόμπι και ερασιτεχνικά ;Iron Maiden - Piece of Mind: Η ιστορία πίσω από κάθε τραγούδι!
Οι πληροφορίες είναι αντλημένες απο το Ηλεκτρονικό Βιβλίο "Τα Μυστικά της Σιδηράς Παρθένου" επίσης μπορείτε να βρείτε τους στίχους των Iron Maiden σταmetalstories.gr
Σαν σήμερα, το 1983, οι Iron Maiden κυκλοφόρησαν το κομμάτι 'The Trooper', ένα από τα πιο σημαντικά και αναγνωρίσιμα τραγούδια τους.
https://metalstories.gr/iron-maiden...TY7Ksu121H_SOqjE-w_aem_ZmFrZWR1bW15MTZieXRlcw
Ερασιτεχνικά...Ασχολείσται και σαν μουσικός με την μουσική ή απλώς έτσι απο χόμπι και ερασιτεχνικά ;
King Dude τους ειχα δει καποτε απο σποντα, ειχα παει να δω Of the Wand and the Moon αν θυμαμαι καλα, και δεν ειχα ιδεα ποιοι ειναι οι headliners κλασικααπο μενα ειναι ναι.
Sold out η συναυλία των SepticFlesh στο Ηρώδειο. Πραγματικά, ελπίζω κάποια στιγμή να επαναληφθεί.Παιδιά για septic flesh κλείστε εισιτήρια άμεσα εγώ έκλεισα κέντρο 7 σειρά χθες το πρωί σήμερα δεν έχει μείνει τίποτα!