Όσκαρ 2022

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.276
Καλά το μειδίαμα της Αθήνη μετά το συμβάν όλα τα λεφτά.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
89.800
Χέστης.
Πάει να σώσει το Όσκαρ και το παίζει Ζελένσκυ. :lol:

Prior to Smith's apology, the organisation behind the Oscars said in a statement that it "condemns the actions" of Smith.
"We have officially started a formal review around the incident and will explore further action and consequences in accordance with our Bylaws, Standards of Conduct and California law," it said.

jag

Reaction score
29.416
Αυτό που φάνηκε ήταν πως ο κρις σα να περίμενε να τις φάει..απο κει και πέρα who knows...

Reaction score
778
Από την πρώτη φορά που είδα το βίντεο με το περιστατικό μου φάνηκε ψεύτικο, όπως όταν ρίχνει στο WWE , στο κάτς, ένας στον άλλο μπουνιά "στον αέρα".

Δεν νομίζω να τον πέτυχε στο μάγουλο ποτέ ο Will.
Η κίνηση του χεριού του Will ήταν πολύ υπερβολική με πολύ μεγάλη τροχιά, θεατρική θα την χαρακτήριζα.

Επίσης, ο άλλος που την έφαγε δεν έχει την αλλαγή έκφρασης-διάθεσης ενός που τρώει χαστούκι.

Για εμένα είναι 100% στημένο.

gid

Reaction score
9.341
Τουλάχιστον δύο άρθρα πήρε το μάτι μου πριν την τελετή που μιλούσαν για την ανησυχία της "ακαδημίας" για την διαρκώς φθίνουσα τηλεθέαση τα τελευταία χρόνια.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
100.171

Reaction score
23.111
Οι δύο γιατροί εδώ ας πούμε, ο ένας τον άλλο φαλάκρα τον ανεβάζει, γλόμπο τον κατεβάζει, αλλά δεν είδα να σήκωσε ποτέ κανείς κανένα νυστέρι
Καλά ο ένας να βγάλει νυστέρι , ο άλλος τι θα βγάλει ; Ακτίνες Χ;

Abessalom

Βαρώνος
Reaction score
35.276

Ακριβά την πληρώνει τη βλακεία του... Και θα του παρουν και το Οσκαρ... Και ολα αυτά για μια σιγα την προσβολή (απο εναν κωμικό, μην ξεχναμε το context) μιας γυναικας με την οποια εχουν ελευθερη σχεση.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
173.250
Members
38.163
Νεότερο μέλος
Giannis2012