- Reaction score
- 76.372
Δεν κάνει upscale σε 'μένα, μόνο calibration. Τα υπόλοιπα τα αναλαμβάνει το Oppo.
Ομορφε περαστικα......Αυτά γίνονται όταν βρέχει και είσαι άρρωστος.
Standesign εικοσιπενταετίας, JBL Control 1 του rose για δοκιμή, Marantz πρώην του PPG, Blu Tack.
View attachment 66257
View attachment 66258
View attachment 66259
View attachment 66261
View attachment 66260
Πρέπει να ερθω επίσκεψη με τον γιό μου...... δεν θα μεινει τιποτα όρθιο....Αυτά γίνονται όταν βρέχει και είσαι άρρωστος.
Standesign εικοσιπενταετίας, JBL Control 1 του rose για δοκιμή, Marantz πρώην του PPG, Blu Tack.
View attachment 66257
View attachment 66258
View attachment 66259
View attachment 66261
View attachment 66260
Φοβερός χώρος, και απίστευτη τάξη, μπράβο! Ακομα πιο απίστευτο το αγαλματίδιο που εχει π@υτσα για κεφάλι Λέγε απο που και ποςο. Και περαστικα
Ωπ, μην μαθευτεί τοτε στο γυναικείο φύλλο, οτι ειναι ετςι τα aliens, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε Απο που το πήρες? Εχει κανα κωδικό, ονομα?Alien είναι καλέ.
Ο Βασίλης Μη τα έφερνε.Ωπ, μην μαθευτεί τοτε στο γυναικείο φύλλο, οτι ειναι ετςι τα aliens, θα τρέχουμε και δεν θα φτάνουμε Απο που το πήρες? Εχει κανα κωδικό, ονομα?
Αυτό που ήδη ήξερα.το συμπέρασμα απο τη δοκιμή ?
Βαλε μωρε μια γυψοσανιδα βαψτην και κανε την δουλεια σου .... ξερω δεν ευκολο αλλα ολα μπορουν να γινουν!!!Αυτό που ήδη ήξερα.
Οτι αν δεν έχεις φλατ ταβάνι, πρέπει να στήσεις Atmos με τέσσερα overhead αντί για DTS:X layout στις γωνίες.
Τα Control 1 είναι πολύ καλά.
Άλλος έχει τη φφφτσα στο κεφάλι.....Φοβερός χώρος, και απίστευτη τάξη, μπράβο! Ακομα πιο απίστευτο το αγαλματίδιο που εχει π@υτσα για κεφάλι Λέγε απο που και ποςο. Και περαστικα
Κατασκευές με σκόνη στο σπίτι μου δε γίνονται.Βαλε μωρε μια γυψοσανιδα βαψτην και κανε την δουλεια σου .... ξερω δεν ευκολο αλλα ολα μπορουν να γινουν!!!
Αντε βρε μια φορά θα γίνει καντο να τελειώνουμε ! !!!Κατασκευές με σκόνη στο σπίτι μου δε γίνονται.