Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.842
Μετά από ορειβασία πάνε για γουρνοπούλα βρε ασχιετε
τίποτα δεν έχει κάνει τα υλικά βγάζει φωτογραφίες
Να μωρή.ζήλεψα έτσι που τα είδα ντυμένα
Να μωρή.
View attachment 95046
Ο μερακλής, αφού τα κάνει πουτ@να την πρώτη φορά χωρίς γάντια, μαθαίνει...
Ώρες έτριβα τα χέρια μου προχθές.
Καρφωτικά έχω, αλλά το αριθέρμι δε με ψήνει για κράτημα. Τα 10-15 θα περισσεύουν πολύ.Για να τεντώσει καλά Μήτσε και να κάνει καυλιάρικες γωνίες χρειάζεται καρφωτικό. Με την κόλλα όλο και κάπως θα ξετανίζει. Αν τα έκανες 10 - 15 πόντους πάχος θα είχες καλύτερο αποτέλεσμα
Πράγματι,έχουν δαπανηθεί πολλάκις κεφάλαια στο κουτουρού και για το θεαθήναι,χωρίς είτε να εξισορροπηθούν οι επιμέρους χρόνοι αντήχησης,είτε να τους δίδονταν μικρές αποκλίσεις ανταποκρινόμενες σε ιδιαίτερα γούστα του ιδιοκτήτη,ιδιαίτερες πολικές αποκρίσεις ηχείων,ή εφαρμογές για οικιακό κινηματογράφο,περιέλιξη από το γεγονός επί δικάναλου,κ. ο. κ.Ξέρεις πόσοι έχουν πληρώσει πολύ χρήμα κ δεν είναι ευχαριστημένοι ;
Είναι σαν το σπίτι ...
Στο πρώτο βρίσκεις μόνο λάθη αφού το χτίσεις
Έτσι δεν είναι ?
Εκτός κ αν έχεις πολυυυυ χρήμα για να χώσεις ...
Το aritherm πάντως με διήμερη έκθεση έξω από τη συσκευασία του χάνει οιαδήποτε οσμή.Το αυτό ισχύει και για πάνελ έχοντα διαχυτικές ιδιότητες από υλικό EPS.Καλό το αριθέρμ, αλλά σα το κοποπρέν ακούστικ, δεν έχει.
Επίσης, θέλει πολύ. Πολύ.
Α, το ένα μυρίζει κιόλας. Το άλλο, όχι.
Ο master schmurfer να γνωρίζει ότι η κολλητική ουσία δεν πρέπει να αποτίθεται στο ύφασμα σε μπροστινά τμήματα του πάνελ όπου θα γίνεται υποδοχή του ηχητικού κύματος.Να μωρή.
View attachment 95046
Ο μερακλής, αφού τα κάνει πουτ@να την πρώτη φορά χωρίς γάντια, μαθαίνει...
Ώρες έτριβα τα χέρια μου προχθές.
Ούτε και σε οπίσθια επιφάνεια που δεν θα ανήκε στο πλαίσιο του πάνελ.Ναι καλέ.
Oops.
Δεν έβαλα εμπρός.
Ναι καλέ.Ο master scmurfer να γνωρίζει ότι η κολλητική ουσία δεν πρέπει να αποτίθεται στο ύφασμα σε μπροστινά τμήματα του πάνελ όπου θα γίνεται υποδοχή του ηχητικού κύματος.
ε τώρα τι του λές ??Tο ψάχνουμε με τον Dimi.
we roll together είπαμε και τώρα μου έφερες κ άλλον.Είπαμε για rollers εμείς;