- Reaction score
- 3.491
μου αρέσουν πολύ τα σουβέρ (από που?)
μου αρέσουν πολύ τα σουβέρ (από που?)
Μνιά Τουρκάλα στο eBay τα πουλούσε, έχω και Darth με Stormtroopers ασπρόμαυρα.μου αρέσουν πολύ τα σουβέρ (από που?)
Καλά δεν υπάρχεις! !!Σήμερα το τερμάτισα και είμαι τρομερά περήφανος.
Δoκιμή(; ) presence χωρίς να μπλέξουμε με τρύπες και βάσεις.
Ένωσα δυό Atacama SL300 με το πάνω τμήμα βιδωμένο κι απο κάτω, λίγο Blu-Tack, λίγη κόλλα, λίγος στόκος, λίγο τσιμεντάκι άσπρο, έτοιμες!
(σκέτο Blu-Tack καλέ)
Για τη στατική επίδειξη επιστράτευσα τα Cambridge του γραφείου.
Είναι ιδιαίτερα σταθερές.
κλαίω. .........Να τα μοιράσω λες, ή να τα προσθέσω στα βαζάκια;
άφωνος
Κουράστηκα γιατί το blu-tack δεν ξεκολλάει με τίποτα, την άλλη εβδομάδα θα τα συνδέσω.
[DOUBLEPOST=1457261143][/DOUBLEPOST]
Φοβάσαι μήπως πονάει απ' το βάρος; Δεν είναι ζωντανά καλέ.
Ή τίποτα ακίδες καλύτερα.δεν μου τα προσέχεις τα twin...βάλε ένα σεμεδάκι να μην πατάει η βάση απευθείας πάνω τους βρε αχαϊρευτε
Για βάλε φωτογραφία ντε...Λοιπόοον, παίζουν φανταστικά.
Περνάνε καλώδια εναέρια αλλά με δυό-τρία βέλκρο καταφέραμε να μην είναι μέσα στην εικόνα.
Ούτε εγώ δεν θα έκανα τέτοια ομορφιά...Δε σε φτάνω Γιάννη μου.
Είχα μόνο 3μετρα XLR σε RCA, σήμερα όμως θα βάλω προεκτάσεις με μούφα.
ποσο δικιο εχει το παιδι αυτο! το αγαπω!Αντε και ενα οριζοντιο απο πανω για τα atmos
ΥΓ οταν λεμε οτι θελουμε και καμια φωτο εννοουμε 3-4 και καμια απο πιο μακρυα !!
Τα άλλα δωμάτια και κυρίως τον ξενώνα για τους επισκέπτες.Έχει αυτήν στην προηγούμενη σελίδα βρε κορίτσια, τι άλλη φωτό θέλετε;
Αν δεν κρεμαστείς 4+ μέτρα σαν drone να τραβήξεις πανοραμικό δεν θα χορτάσει κανείς!!!!Έχει αυτήν στην προηγούμενη σελίδα βρε κορίτσια, τι άλλη φωτό θέλετε;