Ό,τι θέλει ο ΄΄λαός΄΄

Reaction score
12.112
Γίνομαι εθελοντής να μου πάρετε ένα Κιτ να τεσταρουμε πόσο χρόνο χρειάζεται να γίνει συναρμολόγηση το Κιτ χωρίς εργαστήρι, χωρίς φαντεζι εργαλεία, με 4-6 ιμάντες και 2-3 σφυκτιρες και ένα μάκιτα 50ρι, στο μπαλκόνι μου, με τσουτσουνοκρυο χωρίς γαντια γιατί είμαι και άντρα.

Εεεεε; Ψηθείτε ρεη!
Αν το πας έτσι, γίνομαι κι εγώ εθελοντής. Με εργαλεία, με σφικτήρες και μέσα, με ζέστη.

Reaction score
5.998
Εγώ λέω να μαζευτούμε να τσοντάρουμε όλοι
Μετά οι συμμετέχοντες ανάλογα το πόσο της συμμετοχής θα έχουν και λαχνούς ώστε να γίνει κλήρωση αποκλειστικά για αυτούς για χριστουγεννιάτικο δώρο

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
84.933
Γίνομαι εθελοντής να μου πάρετε ένα Κιτ να τεσταρουμε πόσο χρόνο χρειάζεται να γίνει συναρμολόγηση το Κιτ χωρίς εργαστήρι, χωρίς φαντεζι εργαλεία, με 4-6 ιμάντες και 2-3 σφυκτιρες και ένα μάκιτα 50ρι, στο μπαλκόνι μου, με τσουτσουνοκρυο χωρίς γαντια γιατί είμαι και άντρα.

Εεεεε; Ψηθείτε ρεη!
μέσα αλλά με μία συμφωνία

θα πας με αλυσοπρίονο να κάνεις κομμάτια τα ψωράλ του Μάρκου και να τα μοντάρεις και αυτά σε κιτ...να δούμε πόσο χρόνο θα κάνουν :roflmao:

Reaction score
3.244
Εγώ λέω να μαζευτούμε να τσοντάρουμε όλοι
Μετά οι συμμετέχοντες ανάλογα το πόσο της συμμετοχής θα έχουν και λαχνούς ώστε να γίνει κλήρωση αποκλειστικά για αυτούς για χριστουγεννιάτικο δώρο
Βάλε μου 2κ λαχνούς.
:p

μέσα αλλά με μία συμφωνία

θα πας με αλυσοπρίονο να κάνεις κομμάτια τα ψωράλ του Μάρκου και να τα μοντάρεις και αυτά σε κιτ...να δούμε πόσο χρόνο θα κάνουν :roflmao:
Ρε είσαι τρελός;

Έχεις δει το δεινόσαυρο που έχει για σκύλο;

Να πας εσύ, εγώ ήρωας σε ταινία Τζουράσικ παρκ δεν θέλω να γίνω.

Reaction score
5.998
Βάλε μου 2κ λαχνούς.
:p

Ρε είσαι τρελός;

Έχεις δει το δεινόσαυρο που έχει για σκύλο;

Να πας εσύ, εγώ ήρωας σε ταινία Τζουράσικ παρκ δεν θέλω να γίνω.
Εφόσον θες 2κ
Μιας κ θα το συναρμολογήσεις εσύ θα σου δώσουμε εσένα το υπόλοιπο των χρημάτων
Από εμένα έχεις 2 λαχνούς των 200 σύνολο

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.133
Members
38.660
Νεότερο μέλος
nikosnatsios1989